Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:57
- Nahlásit

cernej caj
vy tam mate samy takovy zpravy
jo magoříííí z pohraničíííí lidi ničíííí

PetraK
jj já vím, ale raději to nikomu neříkám že tam jsou,
by vznikla domobrana

nojo oplátky se pečou
je sranda je pozorovat, fakt mě to baví, i ty rozdíly mezi plemeny.
A Bukís tajtrlík vyšší jak Bloncka a s takovým tělíčkem
asi mu pořídím ofčí kožuch
a ohař co téměř nezdrhá v lese a retrívr nenažranej, co zdrhá do krmelcůf aby srnkám i jablka sežral
A pak že já psékovi nedám najíst

ÁÁÁÁ zasejc kolegyně prudí tu dělňase už od rána a teď mě . Páč slyší jak od rána kašlu a ona si potřebuje nutně něc DNES zalaminovat a jak víme, laminovačka cmrdí. Takže jsem co? Votevřela vokno

cernej caj
no na mejch lejtkách budou fakt krásný a navíc na podkolenky možná spotřebuje víc vlny než kdyby mi svetr pletla

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:59
- Nahlásit

kachna_
jipíjajé, já to vim, ale teda těší mě to moc
tak aby vás nepožrali
http://kokorinsko.ochranaprirody.cz/sprava-informu je/aktuality1/vlci-a-zase-vlci/

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 14:26
- Nahlásit

kachna_
máme dvě možnosti, blankosměnku nebo zástavu nemovitostí. Mám si vybrat a to budu dělat za pomoci právníka

Jj, právník - to je rozumný. Mám pocit, že se dají kombinovat směnky s tou zástavou nemovitosti na katastru.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 14:42
- Nahlásit

Tak volala mamka, že byla s Adamem venku a on zkusil sežrat nějaký dvě holčičky a jak ho skorem neudržela. Pak nemám m8t nerf, když s ním jde hlavně, že jsem jí říkala, ať mu pro klid všech vrazí košík, kdyzž už s ním jde, ale to neeee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 14:49
- Nahlásit

denyk
tyjo, to je supr

PetraK
1) hlavne umoznit zviratum, co bezne v dome zijou, at tam zijou dal, blesoun na cloveka nepude dokud bude mit zvirata (kdyz to bude ta zvireci) pac clovek je az v pripade nouze, a kdyz zviratum znemoznis vstup nebo umrou/das je pryc tak teprv zautoci na tebe

2) ty postriky moc ucinny nejsou, rikal, ze kdyz si to clovek objedna, tak prijede, vystrika, doporuci na zvire frontline nebo i ty tablety a touhle cestou casem vychcipaj. Samo vysavat, uklizet a tak. Ale i tim, ze to u nas videl a vi jak to tam vypada, tak prej postrik vubec nema smysl.

birma
tak to je blby, by se to mamca mela naucit ten kosik nosit, pac adamek ma dost silu a kdyby blbe slapla nebo bylo naledi... tak dopadnou blbe vsichni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 14:49
- Nahlásit

kachno všechno je v lidech. Někdo vyjde vstříc maximálně, někdo neuhne ani o krůček. Na obhajobu kantorů musím napsat, že někteří dálkaři očekávají, že jsou hodně něco extra a všichni se jim musí přizpůsobit. Nechodí na rozepsanou výuku, ale když oni náhodou dorazí, chtěji konzultaci (zkoušku, test) teď a hned a opravit taky hned... Chtějí neskutečné výhody - ale denní studenti pak mají právo brblat, že školu mají stejnou, ale podmínky neee...

Pak to třeba odskáčou ti (třeba kachny), kteří chtějí jednu jedinou výjimku za studium a zrovna chytli dotyčného v ne zcela dokonalé náladě...

Vycházím myslím kombinovaným studentům hodně vstříc, ale taky jim nic podstatného neodpustím. A na dítka studentů máme dětský koutek (kde je možno "odložit" i opravdu malá mimča), případně studijní (které máme opravdu skvěle fungující - jsou to koneckonců "moje" ženský, tak si je musím pochválit)

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 14:57
- Nahlásit

cernej caj
kdyby blbe slapla nebo bylo naledi... tak dopadnou blbe vsichni
Řekla bych, že ho už znám a že by to byl akorát echt hnusnej zážitek, ale bez fyzických následků. Jenže ten koš by jí fakt ulevil, fakt nechápu, proč mu ho nedá, když vím, jakou má hrůzu z toho, že někoho potkaj
Tuplem mě to štve z toho důvodu, že já s nim udělám kus nějaký práce a když u toho nejsem, tak se to snadno zhorší ještě pod původní úroveň (což se samože může stát i když u toho jsem, ale pak mám aspoň nějaký povědomí o tom, co se dělo)

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 14:58
- Nahlásit

https://www.facebook.com/video.php?v=1015263013609 6083&set=vb.215052536082&type=2&theater

denyk

Takže jsem co? Votevřela vokno

taky sobí hnusec!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 15:01
- Nahlásit

denyky prosím, je někde u vás na konci světa kempink s chatičkama, kde bys doporučila ubytovat (někdy koncem června ??) jednu dogu, dva dospěláky a dva trpajzlíky na "dovolenou". Chceme dítkům (v té době 5 a skoro 3) udělat "táborovou" dovču - výlety do přírody, večer buřtík na ohýnku a k večeři bramboračku na plynovém vařiči... na nějakých zhruba 5 dní...
Žádný luxus, ale zase voda a WC by tam být měla . A měl by tam být tak trochu klid - nechce se mi krotit dogu v davech a v noci utěšovat dítka při bujarém mejdanu hned vedle...

Vlastně se to netýká jen Denyka - třeba víte i ostatní o nějakém tom ne zrovna profláklém kempu v hezkém kraji, kde lišky dávaj dobrou noc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 15:08
- Nahlásit

cernej caj

pěkné rady

birma
ak volala mamka,

hm, taky dobrý
to zahřeje.
Mně se podařilo mámu kynologicky zdělat a mohli spolu s ešusem dobře fungovat, máma dodržovala zásady,ktrý jsem jí řekla, Hošíček byl zlatej a byl si u mámy vědom toho, že ona je v nevýhodě proti mě a nedělal kraviny. Krásně fungoval na povel Seš dalekooo!! a Po-ma-lu. Byl v tomhle extrémně úžasnej. Chjo neměla jsem si to vybavit, stejská se furt.

No nic, k jinýmu tématu, i když podobnýmu. Já nejsem schopná zjistit, jak vybuduovávám právě povel Seš daleko . Všichni psi mi na něj fungujou stejně ale vůbec nevím jak to vznikne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 15:14
- Nahlásit

birma
myslim to i tak, ze si muze treba mamca zlomit nohu a deticky se dost vydesit, ne ze by jim adam neco udelal

taky blby, ze by byla treba klidnejsi, kdyby ho mel, tak proc mu ho nechce davat, to nechapu

Xerxová
ja mam zas zkusenost ze kdyz ses zenska na technicky skole, musis udelat 2x tolik prace u starejch ucitelu, aby ti dali stejnou znamku jako chlapum a celou dobu ti davaj najevo, ze mas jit domu k plotne. taky supr zazitek. Coz nerikam, ze spousta tech studentu taky nema cernej bodik na svy strane, holt to je proste zas ta vec, ze sme jen lidi a ne stroje a kazdej je nejakej a holt se daj bud zatnout zuby kdyz to ma smysl nebo jit pryc, kdyz to smysl nema a za tu energii to uz nestoji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 15:17
- Nahlásit

PetraK
jooo chtela sem se zeptat, ten antiparazitni sprej s eterakama do alkoholu jakyho? technickyho lihu? lihu? vodky? ceho?

to je skvely, zemama tak dobre spolupracovala

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 15:33
- Nahlásit

PetraK
Nj, moje mamka se vzdělává blbě, páč sice jí baví sledovat, jak my cvičíme, ale to je všechno. Ven s nama nechodí a o psech ví, že maj 4 nohy a štěkaj. O Adamovi ví, že s nim může nastat průser, takže se na jednu stranu klepe a přenáší to na něj na druhou stranu se z mýho pohledu chová občas lehkomyslně
Naštěstí při týhle brigádě nejsem z domova tak dlouho, aby bylo nezbytný, aby ho brala ven, ale bohužel nikdy neviím, kdy a jestli vůbec bude a u druhý jsem pryč přes 12 hodin a to by mi přišlo sprostý, kdyby se nemohl vyvenčit.
Já nejsem schopná zjistit, jak vybuduovávám právě povel Seš daleko . Všichni psi mi na něj fungujou stejně ale vůbec nevím jak to vznikne
hlavně, že fungá, ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 16:07
- Nahlásit

Xerxová rano z prace poslu odkaz, mam tam znameho je to Tomasov u Mikulasovic ne upa kemp ale chaticky mimo sezonu neobsazene v hospode-nekuracke se da skvele najist je tam klidecek kolem jen 3 baraky vsichni mi znami a super lidicky, je to pod rozhlednou Tanecnici. Chatickovy areal oploceny pro Najtika upaaa super

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 16:15
- Nahlásit

cernej caj
jooo chtela sem se zeptat, ten antiparazitni sprej s eterakama do alkoholu jakyho? technickyho lihu? lihu? vodky? ceho?

Hipíkatá tehdy říkala, že je super nějakej líh, co používají ajťáci. Nemám,tak používám vodku, (aspoň se můžu vymlouvat, že ji potřebuju koupit) . ale - tu levanduli jako takovou můžeš vetřít do srsti i bez nosiče, prostě přímo.

to je skvely, zemama tak dobre spolupracovala

jo jo, něco jsem musela pravda pořešit kapek tvrdě- nekrmení od stolu - ale ostatní fungovalo dobře.

birma

Nj, moje mamka se vzdělává blbě, páč sice jí baví sledovat, jak my cvičíme, ale to je všechno. Ven s nama nechodí a o psech ví, že maj 4 nohy a štěkaj. O Adamovi ví, že s nim může nastat průser, takže se na jednu stranu klepe a přenáší to na něj na druhou stranu se z mýho pohledu chová občas lehkomyslně

hm, blbý, blbý, chápu, že se to špatně řeší

hlavně, že fungá, ne?

jojo, to jo ,a le když se mě někdo zeptá, stejně jako u toho, že když se zeptám Kdo bude první na podestě? tak se tam psi nasáčkujou a není problém s tím, že se jim nechce domů - tak to prostě nevysvětlím. To jsou takový provozní věci, který vznikaj sami od sebe, za pochodu a neumím to třeba sousedovi říct. Natož pak sousedovi v němčině koukal na nás dneska ráno zálibně, jak zápasím s Rumíčkem a hraju s s Bubicí a pak jsme se ruce nohy domlouvali, jak to funguje

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 16:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
já si ale nestěžuju na něj, spíš na to, že jsem chudák (a na studijní).
A zase na mojí obranu, ve druháku nás měl na ergonomii, a to jsem z jeho přednášky odešla jestli, tak jednou, vždycky jsem jinak byla dokonce, oba testy jsem napsala v jím stanovenym termínu za 1, byla jsem při přednáškách aktivní.
Ve třeťáku jsem myslela, že budu dvakrát (z pěti), ale byla jsem jednou, neb byla kalamita (a mamča se bála zůstat s Martínkem dlouho sama). Určitě bych to vyřešila líp, kdybych s ním komunikovala během zkouškového. prostě to bylo celý hodně náročný, takže jsem seminárku poslala pozdě a s odfláklou teorií. Praktický projekt a praktický popis jsem ale opravdu neodflákla, prostě jsem doufala, že to na trojku projde.
(je to poslední známka z tohohle pololetí).

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 16:22
- Nahlásit

Xerxová www.rs-tomasov.cz tadyk. Kdybys cokoliv potrebovala ptej se panovi co to twm ma pronajaty muzu zavolat loni jsem tam slavila narozky a nekolikrat jsme byli ubytovani v te jedne drevene chate velke, kdyby se vam chaticky nezamlouvali bylo by blby pocasko atd.neni problem. Daj se podnikat ruzne vylety do Brtniku, i do dii pii je to asi 80minut z kopce, zpet se da jet vlakem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 16:27
- Nahlásit

denyk Díky ti - zní to hezky. Je třeba najít termín (já mám představu kolem začátku června, ale klidně i jindy), kdy tam nebudou zcela plní školou či školkou v přírodě (Najt by to ocenil, naše děti taky, ale obávám se, že chudinky dozorující učitelky nee) - nespěchám na to. Jestli někdy budeš mít cestu kolem (až budeš chodit zcela zdravě), zeptej se, kdy mají mrtvo (zase sami tam být nemusíme jen bych nerada zcela narvané místo plné lidí, psů, aut,...) Nepotřebujeme teplou stravu každý den (aby neměli pocit, že třeba jen kvůli nám mají ve všední den vařit)- vařič by klidně jel s náma (jsme zvyklí si poradit).

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 16:33
- Nahlásit

denyk chicht - naše zprávy se minuly... Nechci to moc objednávat dopředu - dítka můžou ochořet, popsuje se něco v práci... chci mít vysondováno a předpřipravímo. U vás to moc neznáme - takže by to bylo fajn i na drobné výletění. Jinak v plánu budou hlavně domečky z klacíků, výroba lodiček z kůry, člověče nezlob se, večerní "bojovka" s baterkou, "horolezčení" ... prostě prázdniny s praštěným dědkem a babkou

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 16:38
- Nahlásit

Xerxová jasny poptam se obcas tam jezdej pubisi-fotbalisti ale pan Pilecky to vi predem takze no problem fakt je tam klidecek, par turistu o vikendu oni maji totiz rest. otevreno ofiko pa, so, ne ale vsechno se da domluvit je to fakt fajn clovek. Uplne ti rozumim ja radeji taky tam kde neni moc lidi a hlavne psu pac Buk s nima ma problem. Naposled jsme tam byli na ctyrkolce, ale urco zajedem autem pac tam je to super v tom ze na jednu stranu je to temer po rovine a to se mi chodi dobre. Nekde mam snad jeste fotky, pac naproti v baraku bydlej kamosi ke kterym chodime udit a na soudek a tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:07
- Nahlásit

denyk
pobavis se, bula sem pichvalena ze asi jako jedinejbrnak sem slysela o diipii nebo jak tobpises.

na madazi ze slecny vypadlo ze masirovala I v praglu, ptam se ji zda je z tama - ne, ze severni h cech. ptam se ofkyd. ons ze to urco neznam. ja v duchu, ze urvo taky ne, od prahy dal to je nezname uzemi a ona rekne tu vasi obec ja hned jee to znaam, no sranda byla jeji mama ma masernu u vas.

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:11
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....

denyk
denykůůůůů,krásný vlčí polštáře máš, já chci takýýýýý ...zkundypak jsou ??????

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:11
- Nahlásit

Xerxová
prostě prázdniny s praštěným dědkem a babkou
krása, to bych taky brala
cernej caj
bula sem pichvalena
pobavili se myslim i ostatní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:19
- Nahlásit

kachna_

neboj taky budes jefnou prastena babka

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:26
- Nahlásit

Bry den, tu rano snizek a nejaka tlakova nize silena ci co, sem se nemohla vydrasat z postele a drobatko jsem tim padem mela zpozdeni.
Xerxová
v plánu budou hlavně domečky z klacíků, výroba lodiček z kůry, člověče nezlob se, večerní "bojovka" s baterkou, "horolezčení" ..
To je krasa! Jste uzasni, takovyhle prazdniny by mely bejt pro nektery decka povinny!
kachna_
Mail ti dorazil vcas? Drzim palce na ten test teda, at to zvladnes.
vlk
Kuk, vlku, jak se dari, jste zapadany?

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:32
- Nahlásit

cernej caj
neboj taky budes jefnou prastena babka
ráda bych byla, resp. strašně se mi líbí takovejhle způsob užívání si dědství. Mamča na tohle není a Jirka s Evou taky, když někam jedou, tak sami.
I když mamča říkala, že by holky pohlídala, až pojedem do Milána (jsme se rozhodli, že mrkneme na světovou výstavu), ale to myslím, že se zrovna dá užít jako rodinná dovolená.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:33
- Nahlásit

Fifi
Mail ti dorazil vcas?
úplně perfekně, díky moc.

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 17:40
- Nahlásit

Fifi
Kuk, vlku, jak se dari, jste zapadany?
daří se tak nějak normálně a zapadaný jsme taky ještě zatím tak v normě....

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 18:30
- Nahlásit

denyk
Bukísovi všechno nejlepší k narozkám
kachna_
to je blbý s tou školou, ale zase buď ráda, že můžeš tam vůbec chodit, v práci bez souhlasu zaměstnavatele máš smolíka, protože s dovolenou si nevystačíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 19:04
- Nahlásit

kachna_
To miláno zní dobře to si užijete

vlk
To je dost že das taky vědět že ste ještě nezapadly definitivně

maya
"Drůbež se" ? zkousim to hlasovy diktovani ale rekla sem "drbes se?"

Není nad to když člověk přijde domů a má vy**** počítač

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání