| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Led 2015 18:06
- Nahlásit
kachna_
mám, ale rozhodně ne k jídlu
jsem si naivně myslela, že kouká na moji svatozář
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:06
- Nahlásit
cernej caj
pro kocoura nemam tablety
To bych videla jako hlavni trhlinu ve tvym protiblesim boji.
nicmene kocour se nedrbe a ma frontline, tak snad dobry.
Nemusi se drbat, muze byt pak zdroj. Ach jo, to chce vzit tabletama durch, psovstvo i kocicinstvo. Frontline, a dalsich x znacek na tyhle mrchy prave uz neplati. Jestli na to nemas prachy, tableta pro kocoura (kolik vazi?? ) nemuze stat majlant, ti klidne prispeju. Takhle to nema fakt moc smysl.
Tinta76
Oooovsem, bez satelitu??? dohojeno? Happy bitch? Gratuluju!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:07
- Nahlásit
kachna_
to je pohled "a kalhotky, nemáš?"
ty si vul. fakt.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Led 2015 18:14
- Nahlásit
Fifi
Dohojeno snad, ještě měla pidipidipid povrchovou ranku, ale po včerejší kontrole u veta jsem to už psychicky nevydržela a večer ji vykoupala, namazala jí to homemade marihuanovou mastí a dneska už to tam skoro nejni. Ale na noc projistotu satelit znova dostane ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:14
- Nahlásit
teda denyky to je storka s tou plící, ještě že to takhle dobře dopadlo
cernej caj
tak snad už budeš mít odblešeno, to je teda drahá sranda takový blechy
a já už chci sprchu a umejt si pořádně vobličej kruci
mám dneska nějakou depku už nebo co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:16
- Nahlásit
Tinta76
ta asi skáče radostí, že nemá už ten hnusnej satelit co? blbý spoďáry, to by člověk fakt neřek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:17
- Nahlásit
Tinta76
jezis, si mi pripomela, jak sem byla vcera na ty cizi veterine tam meli takovej komiks na dverich asi od nejakyho ditete, kdy to zacina tim, ze pejsek ma trychtyr a pak se mu desne smejou kocky a konci to tim, ze pejsek bez krunyre odchazi a kocky sou zapichly hlavama v krunyri na zemi ale byla tam tma a neslo mi to moc precist ta pointa, ale vzpomela sem si o toho na vas
Fifi
dekuju za nabidku ale snad to bude dobry - to baleni pro psy bylo za 1500 takze pro kocoura klidne litr, jednu tabletu mi neprodaj nebo si to zkusim nejak vyresit. Sem si myslela, ze kdyz kocour se zda, ze je OK i po prohledani a nedrbe se, ze by byl OK (i tim si myslim, ze je OK pac se nedrbe a nic sem na nem nenasla) - je to fakt na pytel. ten exspot evidetne taky nic moc kdyz blechy na psa lezou a nenechaj se odradit a co ma dneska clovek za moznosti krome fipronilu nebo toho co je v exspotu (permetrin)? jeste to foresto bych mohla prozkoumat...
maximalne by byla moznost - najit si davku pro kocoura a jeden z tech prasku rozdrtit a podat mu treba jen 1/10 ? ted me to tak napadlo, ale to by mohlo jit?
kachna_
mam taky nejaky vyrazeny, mam poslat k tintum ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:18
- Nahlásit
Tinta76
No i ji se musel sakra ulevit! Takovy trable kvuli spodarum, huf. Uz to dohojte dukladne, preju prijemny navraceni se k beznymiu rezimu a tak.
Maya
a já už chci sprchu a umejt si pořádně vobličej kruci
Nejde to, rukou druhou? Kdy ti to sundavaj?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:18
- Nahlásit
Tinta76 no paráda - konečně snad dobojujete a začnete pomaličku zatěžovat zažívání a vracet se do normálu.
Maya jak dlouho ještě budeš sádrová???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:20
- Nahlásit
jedno skoro vzorné přivolání...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:22
- Nahlásit
cernej caj
ale snad to bude dobry
No to nebude. Zvirata se musej vzit tabletama v jedny vlne. Nemusis snad, probuh, kupovat cely baleni?? staci se domluvit na vetsi veterine a koupit jednu tabletu spesl pro kocku a dle vahy.
najit si davku pro kocoura a jeden z tech prasku rozdrtit a podat mu treba jen 1/10 ? ted me to tak napadlo, ale to by mohlo jit?
To bych nezkousela a nepokousela, kocky jsou hodne citlivy a mivaj u vseho jinsi slozeni nez psi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:25 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
a naše hovado v akci... a taky s kámoši
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya]
si nemuzes umyt oblicej levou? to lidi balej do igelitaku aby se ohli mejt
jo a prosiiiim
je toto obrazek beznyho kastrovanyho prirozeni???
protoze vokoun me prijde to ma vzadu takovy nabehly a nejsu si jista, jestli to tak mel dycky?? (si spis myslim, ze nemel, ale on s tim briskem a podvozkem celkove je dost na stiru ale se me zda, ze kdyz sem ho prohledavala minulej vikend, ze to takovy rozhodne nemel...
Fifi
bohuzel pro psy sem musela koupit cely baleni, taky me nenapadlo obvolavat vsechny veteriny po brne, jestli to nekde neni jinak (kocky maj stejny slozeni u tohoto, jen maj nizsi davku - je to podle hmotnosti dle pribalaku)
tak ja to zkusim pristi tyden nejak posefovat, par dni rozdilu by snad nemel byt problem (jenze jestli ten zdroj blech je venku a ne v kocce - pac se drbe a ma je prokazatelne jen ferina) tak stejne nevim, jestli se jich nekdy zbavime
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:30
- Nahlásit
Fifi
jednou rukou mi to jde fakt blbě, já jsem zvyklá si vobličej pořádně zacákat, alespoň že zuby si vyčistím normálně
Xerxová
do úterka ještě, takováá doba, no ale maj to asi vypočítaný přesně, v podstatě mě ta ruka přestala bolet před pár dny
cernej caj
jak píše Fifi, uričtě kočce nic psího bez konzultace s vetem nedávat, většina těch psích přípravků kočku otráví
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:30
- Nahlásit
čaj kočce určitě nedávej protiblech psí...
a psí kluky jsme vždy měla kompletní, takže neporadím
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Led 2015 18:31
- Nahlásit
Skáče ludra radostí, včéra s Žerýčkem řádili až do umření. Nejhorší je, že jsem už úplně zapomněla jakej je to poděs a po tom sundání tej blbosti je to poděs dvojnásobnej ... bude hůř
cernej caj
na ty cizi veterine tam meli takovej komiks na dverich
tyvado a co to tady vyvádíte - plíce sádra blechy (nestíhám číst, ale tohle jsem tady teď zahlídla)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:34
- Nahlásit
cernej caj
Tak bezne ma pes vyndany kulky z pytliku, kdyz to mam napsat strucne jasne. Cili ma pytlik bez kulek a tam stehy. Takhle ve trislech, jizvy? Neznam, nevim. A to nabehly je zcela normalni. To ke psum patri, kor jestli si ho dyl prohledavala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:35
- Nahlásit
cernej caj
no jeslti je na těch práškách, že se můžou dát i kočce, tak po přepočtu na kila by to šlo
to lidi balej do igelitaku aby se ohli mejt
to jsem taky zkoušela, ale stejně to tam zateče a ta sádra pak zase všechno zasviní
no kastrovaný a nekastrovaný přirození vypadá furt stejně, akorát pes nemá koule
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:35
- Nahlásit
Xerxová
pěkně ladí s nábytkem, dogounek
Tinta76
Skáče ludra radostí, včéra s Žerýčkem řádili až do umření.
chudinka, po takový době, to musí bejt jak v sedmym nebi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:36
- Nahlásit
cernej caj
"Naběhlý" to může mít a za 5 minut zase ne, to se měníneustále a je to normální u kastrovanýho i nekastrovanýho (aspoň teda u rěch mejch chlapečků jo)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
XerxováMaya
jak sem uz psala, podle pribalaku je to to stejny pro psy i kocky, akorat davkovaci tablety sou podle hmotnosti (obsahuji jiny mnozstvi ty latky)
Xerxová
jinak krasny fotky
birma
uff diky sem se trochu lekla co to je, pac si to nepamatuju, ze by to tak nekdy mival
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:37
- Nahlásit
Fifi
nee, kulky se nevyndavaj z pytlíku, ale jednou malou dirkou tam někde jak začíná penis, kůže pytlíku pak sama atrofujem, od čeho jsou ty stehy na fotce netuším, ale od kastrace to nevypadá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:38
- Nahlásit
Fifi
Takhle ve trislech, jizvy? Neznam, nevim.
Podle mě to bude kastrace krypťáka
kor jestli si ho dyl prohledavala.
Blbáaaaaaaaaa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:39
- Nahlásit
a nemůže být na obrázku po kastraci kulek uvnitř dutiny břišní?? Oboustranej krypťák ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:40
- Nahlásit
cernej caj
tak bych asi spočítala množství tý účinný látky na váhu kocoura, pak by to asi mělo bejt v pohodě
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
tak ja to zkusim pristi tyden nejak posefovat, par dni rozdilu by snad nemel byt problem (jenze jestli ten zdroj blech je venku a ne v kocce - pac se drbe a ma je prokazatelne jen ferina) tak stejne nevim, jestli se jich nekdy zbavime
Ano, diky ty hnusny chemii tabletovy se jich zbavis. Posefuj, sezen tabletu spesl pro kocku a podej.
Tinta76
plíce sádra blechy
Krom ty plice myslim slusnej vycuc za posledni dobu.
a po tom sundání tej blbosti je to poděs dvojnásobnej ... bude hůř
Nene, bude lip, ale vlastne, zalezi na uhlu pohledu. Radit, litat, behat, tahat. Ludra jedna!
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
birma
a jo, krypťák by to mohl bejt
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:42
- Nahlásit
čaj prostuduj leták, nebo vygoogli přesné dávkování léku pro kočku. A pokud je to i pro kočky, neváhej a aplikuj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:46
- Nahlásit
Maya
nee, kulky se nevyndavaj z pytlíku, ale jednou malou dirkou tam někde jak začíná penis
To s tebou nesouhlasim. Co jsem videla psiska po kastraci, vzdy meli stehy jinde, ne u pindoura ani v trislech.
cernej caj
jak sem uz psala, podle pribalaku je to to stejny pro psy i kocky, akorat davkovaci tablety sou podle hmotnosti (obsahuji jiny mnozstvi ty latky)
Ano, proto nemuzes v tomhle pripade nadrtit neco pro kocku, neb obsah ucinny latky je nekde jinde pro psa a pro kocku.
birma
Podle mě to bude kastrace krypťáka
An, to muze bejt. Nasli radcove, nasli?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:46
- Nahlásit
Xerxová
v pribalaku je to presne popsany (i kdyz 1/10 ty tablety asi nebude prdel)
jinak u obrazku mi slo o tu curaci hadicku proste, ze ji tam ma rovnou a tim to mel u zakladny takovy nabehly dost ale ted po vycurani to tam nema, tak sem nevedela, jestli to nemuze byt nejakej problem a tohle byla jedina fotka, kde sem nasla psa zespodu, abych vam ukazala, co myslim, kdyz to neumim pojmenovat
Tinta76
jeste by to chtelo fotecku jak uz radi venku, pokud teda po aplikaci marihuany neradi i uvnitr
|