| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 07:08
- Nahlásit
Xerxová
jásama
to je výraz z Hathajógy, slečinka je vzdělaná
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 08:41
- Nahlásit
on ani jeden není ve věku táborovém... možná Najtík My jezdíme s nima na prázdniny od doby, co jsou odstavení od zdroje mlíka... tedy i s plíňáky či nočníkem...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 08:48
- Nahlásit
Xerxová
haskýý
Jestli to výjde, přišli bychom se na vás mrknout, na teuátečko hlavně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 08:49
- Nahlásit
denyk
tak to ja nevim, jak se jmenuje, ale tam u vas asi moc masaznich salonu nebde, ne? rikala, ze mamka dela i 12hodin denne a ona se naucila masirovat tak, ze mamka byla nemocna a ona ji musela prevzit klientelu trochu
slecna byla fajn, sympaticka cernovlaska.
Xerxová
tak sou urcite i tabory pro maly deti
vlk
tak 6vnoucat, to je uz paradni cislo babicce od muze nestaci ani 7 vnoucat a 1 pravnouce a chce furt dalsi ale nabidnout ji radsi psa, by nas hnala karabacem
jinak se brzo uzdrav, i kdyz jestli ti je doma ted lip, tak se mozna uzdrav tak rozumne rychle
PetraK
tak o vikendu zadna divocina, at se to nerozjede
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:00
- Nahlásit
cernej caj
no nebude, byli 3
Jo tak to je její dcera, Irča byla dřív zdravotní sestra tady na středisku u obvodní, nás měla na základce na zdravotnický kroužek . Jo dělala v práglu, ale musela se vrátit, páč mám maminku nemocnou. Tadyk má stránky http://pavelkova.webnode.cz/ Dceru znám od vidění, jsem nevěděla, že masíruje, ona je takový Hipík trochu svět je malej, no určitě valila voči .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:04
- Nahlásit
denyk
valila hodne voci
sem myslela, kdyz mas rodinu na slvoaci, ze si se odstehovala az pozdej tam k vam a ty uz si tam chodila na zakladku? s z toho nejaka zmatena
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:07
- Nahlásit
cernej caj
bylo mi 9 když nás máma odtáhla v roce 1984
Si po ní mohla poslat ten baťoh
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
a pak se vratila zpatky a tys uz zustala?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:23 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
tákže, postup byl následující:
Maminka jela tuším v roce 1983 s bratránkem, který byl na vozíku jako doprovod do "lázní" do Podlesí u Dolního Žandova
a tam se seznámila s chlapem, no láska veliká, tady bylo tehdy hodně práce a dobré placené, takže jsme se přestěhovali.
Mezi náma, dostal nás tehdy na Céčka, páč Centroflor ve kterém tehdy pracoval úzce spolupracoval s Jabloneckou bižutérií.
No tvl přivezl každé z náz 5 tisíc Céček jsme byly se ségoru na slovači ve škole úpá jedničky tehdá
Tady v díí píí jsme se stěhovali asi 6x njn slovenští cigoši kočovníci , pak se nějak máma odmilovala, ségra si pak našla byt, lásku, ale nfungovalo to, takže se odstěhovala zpět na slovač. Na slovači bydlela s babčou v paneláku.
My měli v plánu, že se odstěhujem za ní, no ale co čert nechtěl, zamilovala jsem se zase já že, takže se odstěhovala jen máma v roce 1994, bylo mi 19 . Bylo to asi 3/4 roku potom co mi praskla plíce, takže měla dost výčitky. Ale já měla oporu, hodného kluka, no byl až tak hodný že jsem se ani né po roce zabouchla do jinýho no a s tím jsem pak byla těch 16 let
Když jsem se rozešli, první co bylo, tak mamka chtěla, abych se taky vrátila zpět, ale nééé, já jsem REBEL a miluju to tady
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:31
- Nahlásit
Sněžíííííííííííííííííííííííííííííííí fuuurt!
hrnečku dost !hrnečku dost ! Sa tačí!!!
No tvl přivezl každé z náz 5 tisíc Céček
to byla krásná doba ..jo jooo céééčka !
denyk
v roce 1994, bylo mi 19 .
čéče to jsme skoro stejnej nočník... teda ročník
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:32
- Nahlásit
Xerxová
skvělý foto..ještě osedlat a můžou pelášit všici tři )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:32
- Nahlásit
denyk
tyjo, tak to je hodne takovy zajimavy tak on pak kdyz uz tam zijes vic jak pulku zivota
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:37 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fajka
u nás sněží jen tak ofafrně, ale volal mi kámoš z Ústí a prej choumelenice njn zítra jsou střelby na asfaltové holuby a to je prostě sníh každoročně
[i]čéče to jsme skoro stejnej nočník... teda ročník 40cítka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
táákle krásně ráno sněžílo:
enemže už nesněží. A já se v noci rozhodla, že s nikým, ale s nikym fakt nebudu mluvit psala jsem kolegyni, že jsem na cestě, ale s nikym nemluvim. Odepsla, že to je skvělý, že budem hrát tichou počtu! blběna. No ale zkazila mi plány Růžofka, páč zas něco po.... kazila a mě tak naštvala, že sem musela křičet. A pak jsem si za ní došla a už jsem si nebrala servítky. Ani trochu. A když jsem odcházela z kanceláře, říkala jsem si pro sebe dosti nahlas otázku, jak může bejt někdo takhle blbej! Co je tak složitýho na tom, že jsou DVA samostatný dopisy a ke každému sada samostatných materiálů?? Dosti podobných, ale každý patří jinam. JENOM IDIOT TO SMÍCHÁ DOHROMADY!! A když jsem tý debilní osobě sdělila, že právě proto, byly každý ty materiálý zvlášť u dopisu, kam patří ve zvláštních deskách, aby se to nesmíchalo, víte co mi na to to tupo odpovědělo??? Ne, to nemůžete ani za stomilijounů uhádnout. Ona mi odpověděla, že mi ty desky teda dá! POMOOOOOOOOOOOOOOC!!!!!!!!!!! Jak vůbec může dejchat, když nemá mozek , kterej by to řídil???? Ach bože, bože. Cvičená opice by její práci zvládla líp, mnohem líp.
No nic. no. V krku mám knedlik ač jsem jedla suchary se sýrem .
A doma jest veselo, neb:
Rumíííčeeek, blbečeeek,
chtěl by beejt tatíííček.
Bubitka se trochu hárá,
s Rumíkem to silně mává.
Každej má svůj pokojíček,
neb my nechcem moc dětiček
šlehne mě?? asi brzo.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:41
- Nahlásit
cernej caj
jaja v létě to bylo 30 let co jsem tadyk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:43
- Nahlásit
denyk
pisou na netu vselijaky kalamity
PetraK
tak to je husty, jestli slozila co bylo rozdeleno no a vzala sis ty desky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:45
- Nahlásit
denyk
No tvl přivezl každé z náz 5 tisíc Céče
sem četla cédéček. NO furt lepší, než včera kachna s tou vagínou
co mi praskla plíce,
co se ti stalo?? praskla plíce?????? z čoho?? bože ty máš věci!
miluju to tady
a to se ti nedivím! Máte tam krásně
zajímavá stěhovací anabáze.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:45
- Nahlásit
PetraK
nikým, ale s nikym fakt nebudu mluvit
ale tak hlavně že můžeš psát
No ale zkazila mi plány Růžofka,
počkat, já myslela žes úpá změnila zaměstnání
šlehne mě?? asi brzo
haháááá tak už je to tadyk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:49
- Nahlásit
cernej caj
no a vzala sis ty desky?
vole!
ne nevzala, páč bych jí utvrdila v tom co jediný jí jelo mozkem, že desky byly dvoje a ona vrací jedny. Vůbec by nepochopila o co tam šlo. No a ftipný bylo to, že jsem se jí ptala, zda materiály kontrolovala, jeslti je ředitel VŠECHNY podepsal. Jo, kontroloval prej. Kulový. Vyndám to tady z desek - z těch jedněch - a dávám to dohromady, abych zjistila, že co? že jeden z těch materiálů podepsaný neni. To už jsem byla nastartovaná hodně a dostala to rovnou mezi voči, když jsem se tam vrátila.Hádala se ještě se mnou, že to tam nebylo, leč jsem jí odvětila, že bylo, ať se podívá do zprávy pro ředitele, že je to tam spešl rozepsaný a když jsem odcházela, dívala jsem se na ní, a důrazně jsem jí požádala, aby nám příště materiály LASKAVĚ vrátila v podobě, v které je obdrží a hlavně JE NEMÍCHALA. nevydržela se koukat. Jeheheéééé kunhůta debilní neschopná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:51
- Nahlásit
denyk
ale tak hlavně že můžeš psát
ruce mi ešče nikdo nezlomil ale vono to přijde
počkat, já myslela žes úpá změnila zaměstnání
ne-e. to byla až poslední varianta, požádala jsem o přeložení na jiné oddělení a to nejen kvůli Růžofce, ale i kvůli chování bývalého nadřízeného.
haháááá tak už je to tadyk
jo, huž jo. Rumíček zpívá. Hladí Bubitce hlavičku, vočička už nemá - bubitka, páč jí je furt meje dočista dočista. A vona z něj bleje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:55
- Nahlásit
PetraK
to sou taky pripadky toto teda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:57
- Nahlásit
zatím bleje z nápadníka... brzy začne provokovat a svádět chlapečka nedočkavého... Nevěřila bych dveřím, vyjednala bych školku u babičky hlídací...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 09:59
- Nahlásit
PetraK
kachna s tou vagínou
to byla Fifi!
Mě do svý vaginy netahej! (ostatně coby zkušená rodička bych ti asi rozmlouvala cokoliv od určitého průměru výše )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 10:03
- Nahlásit
Xerxová
jest zamčeno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 10:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Mě do svý vaginy netahej! (ostatně coby zkušená rodička bych ti asi rozmlouvala cokoliv od určitého průměru výše
néééééééééééé neNE!! nene. kachno!! mě to bolí, když se tu směju jako kretén!! A i kdybych se nesmála jako kretén, bolelo by měto.
a já myslim, žes to byla ty, kdo špatně četl, jdu se kouknout.
edit- už sem to vypátrala. Byla to vlk. Vlk má potíže rozeznat anglínu vod vagíny
Edit- snad to editování neěkoho zas nerozhází
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 10:10
- Nahlásit
PetraK
co se ti stalo?? praskla plíce?????? z čoho??
nigdo nefí, nefí ani doktůrci, jediný vysvětlení že byla oslabená patrně z přechozených chřipek atd.
To byla taky stóry, ráno Abfáhrt díí píí-Trenčín, páč se ségra, která tehdy už tam bydlela, vdávala.
Já šla ještě ráno sundat prádlo z balkónu tak jsem se nějak vohnula a když jsem se dala do původní polohy, tak jsem zjistila že se mi trochu hůř dejchá říkala jsem si á voľáká přeležená jsem. Tak jupííí 12hodin vlakem na slováč s maminkou trochu jsem si stěžovala, že na mě asik něco leze, tak mi dala ve vlaku acylpoš. Prijéchali jsem do TN,
já byla trochu unavená, šli jsme ahjí no ráno to nějak nebylo moc lepší a tak máma volala ségře (její ségra je doktorka) aby se na mě mrkla, nemocnice byla kousek, no poslouchala Denyky a divila se, že to v něm dost chrastí šla jsem na rtg, ale než byl zhotoven šla jsem domů, ještě jsme šly do města něco vyřídit, já jsem jim říkala, ať jako nepospíchaj, že nemůžu tak rychle chodit no a dovalily jsme dom a sousedka, jééé shání tě tetička doktorka přes pevnou (debily mobily nebyly) no a že hurá mazej Denyky do nemocnic .
Tak mi vysvětlila co mi je nějak jsem to nemohla pobrat, že jako nendu na svatbu? . Tak V.I.P pokoj na onkologii . Byla jsem tam ešče s jednou vip paní.
No prý by se to mělo samo zacelit, si mladá....když mě viděla teta jak si jdu stlát postel tak si málem s infarktem lehla k nám a řekla, že jak budu vylejzat z betle, přiváže mě .
Druhý den v podvečer přišli svatebčani no a hodně jich bylo a přinesli mi hodně papání, no mělo to výhodu, že papat jsem mohla .
No ležela jsem si tam tak v klídku asi týden, jezdili za mnou is rentgenem .
Byla mě navštívit taky má milovaná prababička, která mi tehdy řekla: Deni, prasknuté plúcia? A to som si myslela, že to sa ani nedá, že človek hned zomre" no potěšila
Denyky ale nebyla samozhojitelná, tákže na jipku, udělali mi díru do hrudního koše a odsávali vzduch, aby měla plíce podtlak a tím se nafókla.
Druhý den mě dali na pokoj a přestala všechna legrace, veškeré lidské potřeby se konaly na posteli, myslím asi 14dní.Hrůza, nikoho nezajímaly moje nemyté zuby, mastné vlasy a o ostatních věceh, ani nemluvě byl to docela děs .
Nemít tam rodinu, že za mnou chodili, asik by mi hráblo.
Takovej střípek, ráno v půl 5 chodily uklízečky, no možná to znáte, cvak rozsvítí se a hurá s košťama na nás. Já měla hadici z tý hrudi až na zem, kdy byly ty skleněný lahve s obsahem mých tkání, moc pěkný to bylo. Milá paní uklizečka zavadila o hadici, takže mi to z hrudníku povytrhla a začao to chrčet podivně, tak až vypálila, musela jsem volat sestru, pak doktora a musel mi to tam narvat znovu. Fajné zážitky.
Nakonec jsem pak byla 3 měsíce doma, verdikt zněl nikdy žádné sporty, skákání ze schodů, tancování a pod. No po roce jsme začali jezdit na kole, pod širák, atd a Denyk to vše v pohodě přežil.
Myslím, že i tahle zkušenost mě zocelila, prostě z blbostí se neposrat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 10:10
- Nahlásit
PetraK
jj byl to vlk, to si pamatuju
a sem mela pocit, ze to byla angina a ne anglina ale uz asi blbnu i ja...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 10:13
- Nahlásit
PetraK
požádala jsem o přeložení na jiné oddělení a to nejen kvůli Růžofce, ale i kvůli chování bývalého nadřízeného.
ach soo
Rumíček zpívá
jo to známe, Bukvička aj nepapá
kachna_
Mě do svý vaginy netahej! (ostatně coby zkušená rodička bych ti asi rozmlouvala cokoliv od určitého průměru výše
voeeeeeeeeeeeeeeeeee kačenáááá stračenáááááááááááá
PetraK
jest zamčeno
znám pejsky, kteří umí dveře rozebrat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 10:15
- Nahlásit
Vy ste kravěnýyyyyyyyyy
Já se tu nemůžu smát, to by bylo strašně blbyyý
PetraK
Teda Růžofka je fakt materiál (jasně mi tu chybí smajlík, co si klepe na čelo)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 10:20
- Nahlásit
denyk
to je teda dobra story, no hlavne, ze prababicka nemela pravdu s tema nasledkama
|