Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:28
- Nahlásit

cernej caj
no hele vono to bylo o dost horší než to popisuju, já mám ale výhodu, že si pamatuu jen hezký věci
No a jsem se v nemocnici seznámila s klukem a pak kyž mě pustili, tak jsem za nim chodila, babička ze mě byla na nerf, jestli tý nemocnice nemám dost
Ze slovače jsem jela domů asi až po měsíci, páč mi to nedoporučovali, bylo to i štěstí v neštěstí, páč kdyby jsem zůstala v ČR byla bych někde na plicní klinice v Ústí, mamka ani auto neměla, spojení na prd, busem přes dvě hodiny.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
snad to editování neěkoho zas nerozhází
skromně bych si tipla, že v tomhle případě bude editování to poslední
denyk
znám pejsky, kteří umí dveře rozebrat
ono taky záleží na dveřích. Cir taky občas zkouší jestli by to či ono povolilo (tak jako moje nervy povolujou vcelku s železnou pravidelností)

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:33
- Nahlásit

kachna_
že pak hned nezkolabuje.
já nekolabuju, měla jsem snad jen trochu zvýšenou teplotu,
jak říkám, já to mám asi ta, že bolest moc necítím, na jip se mi taky pořád pokoušeli dávat morfium že určo bolí a já se bránila že neci, že nebolí
Cir taky občas zkouší jestli by to či ono povolilo

no já mám pár příběhů, když rozebrali dřevěné dveře na třísky a podotýkám, že venkovní

Darenka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:35
- Nahlásit

denyk
Ty vogo, tak to máš za sebou zážitky - prasklou plíci
Ještě že tě dali dokupy. To fakt mohlo skočit blbě.
PetraK
Koukám, že máš v práci skvělou kolegyni. Ještě že už je pátek a
přes víkend to vydejcháš se zrzounkama .
A doma máte veselo Rumíček se pochlapuje

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:37
- Nahlásit

denyk
o já mám pár příběhů, když rozebrali dřevěné dveře na třísky a podotýkám, že venkovní
no, ještě uvidíme, zda bude hlídat babička Blanku či pana Rumíčka

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:40
- Nahlásit

denyk
Teda! Hlavně, že se ti to vyspravilo a nemáš následky nějaký.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:42
- Nahlásit

denyk

když mě viděla teta jak si jdu stlát postel tak si málem s infarktem lehla k nám a řekla, že jak budu vylejzat z betle, přiváže mě

to by pak ale na tej svarbě nikdo nebyl už

A to som si myslela, že to sa ani nedá, že človek hned zomre" no potěšila
hodná babí!

udělali mi díru do hrudního koše a odsávali vzduch, aby měla plíce podtlak a tím se nafókla.
Druhý den mě dali na pokoj a přestala všechna legrace, veškeré lidské potřeby se konaly na posteli, myslím asi 14dní.Hrůza, nikoho nezajímaly moje nemyté zuby, mastné vlasy a o ostatních věceh, ani nemluvě byl to docela děs

ty vole!! tady fakt přestala sranda!! ty si vážně taky jako čajda vybíráš speciality. Ted mi dochází, žes to tady myslím jednou zmiňovala tu plíci, ale ne tak úplně dopodrobna. Ty vado!! Vítaj mezi živýma - tuším, že poněkolikátý už.

Myslím, že i tahle zkušenost mě zocelila, prostě z blbostí se neposrat

si myslim, že už seš ocelová dosti dost. teda.

voeeeeeeeeeeeeeeeeee kačenáááá stračenáááááááááááá
naprostý souhlas, dneska to vyhrála!!

jo to známe, Bukvička aj nepapá
a to von si zase pupek zatím narve. o jídlo se ošidit nenechá ale zpívá pěkně. Stoupne si před Bubi, mává pacičkou a pěje něco mezi slavíkem z madridu a opiškou džudy

znám pejsky, kteří umí dveře rozebrat
tak já myslím, že zatím ještě tahle fáze není, je možný, že to přijde, tak pak.

birma
Já se tu nemůžu smát, to by bylo strašně blbyyý
a já snad jo? dyž mám v krku vitrijól?

fšiměte si dámy, že největší stračeny jsou VLK a KACHNA, takže samý zvířectvo!!

Teda Růžofka je fakt materiál (jasně mi tu chybí smajlík, co si klepe na čelo)
hele hrozný, fakt hrozný. Proti týdle tupoňce je ji améba Ajnštajn.

cernej caj
a sem mela pocit, ze to byla angina a ne anglina ale uz asi blbnu i ja...
byla to angina, anglína je ftip, neblbneš. to já jen žertovala ivánku

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 10:55
- Nahlásit

Darenka
dobře to dopadlo a to je hlavní, já totiž miluju život,
takže to ani jinak dopadnout nemohlo

kachna_
babička Blanku či pana Rumíčka
Rumíček Blaničku

birma
nemáš následky nějaký
tak jsou tam prý srůsty úpá v poho to nebude,
spíš je trochu problém, když pak moje mudra nerozezná zápal plic, páč nemám teplotku, že

PetraK
na tej svarbě nikdo nebyl už
a ženich měl čerstvě uříznutej palec, ale úplně, truhlář, ani ho nenašel...to byl tým

že už seš ocelová dosti dost. teda.
někdy to není asi moc dobře, páč když si moc nestěžuju, tak my vlastně nic není, jak usoudil několikrát bejvalej, jel o víkendu do perdele a já ležela s periapendikulárním infiltrátem doma
Páč když nemáš teplotu a vstaneš z postele, vlastně ti nic není

něco mezi slavíkem z madridu a opiškou džudy
krácnej musí býti a kord s tím flíčkem na hrudi

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:08
- Nahlásit

kachna_
skromně bych si tipla, že v tomhle případě bude editování to poslední

falešnou skromnost stranou!

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:31
- Nahlásit

Cé někdo prijet do Prdelajz? Zítra budou langoše, moje nejlepčí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:39
- Nahlásit

denyk
no hlavne, ze se vzali teda

ja chcu, treba to do tretice vyjde, ale ne zitra

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:41
- Nahlásit

Jéjejeee jsme o tom tadyk včera mluvily že
http://praha.idnes.cz/do-stredoceskeho-kraje-se-vr atili-vlci-dhw-/praha-zpravy.aspx?c=A150129_150319 _praha-zpravy_prp

cernej caj
no hlavne, ze se vzali teda
no von už je po smrti hlavně teda

ja chcu, treba to do tretice vyjde, ale ne zitra
to určitě výjde, jen nějak už jsem toho na letošek naplánovala tolik, že budu asik moset dát výpověď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:44
- Nahlásit

denyk
no taky mam tech planu vic, nez mi bude stacit jedna dovolena

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:51
- Nahlásit

denyk
včera mluvily
ten článek je ale stejně ftipnej jako článek mysl. sdružení v našem obecnim plátku (vychází 1-2x ročně), kde si paní hospodářka tuším stěžuje, že jim všichni včetně maminek s kočárkama plašej daňky.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:51
- Nahlásit

Ja mám sice volna dost, ale netušim z čeho ty plány zafinancuju...

denyk
Spíš jsem myslela, že je super, že ti ta plíce vůbec funguje, znala jsem týpka s údajně propíchlou plící, kterýmu snad pak vůbec nefungovala (kuřák s astmatem, moc toho nenachodil)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 11:58
- Nahlásit

birma
tak v tomto mam podobny problem ale tim, ze nemam to volno tak to snad ani neresim

kachna_
u nas se zas musi chodit ven se psem na voditku a s kosikem, pac jinak plasej zver (by me zajimalo, jak by pes na voditku tu zver plasil, ze je nutny aby mel i kosik

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:03
- Nahlásit

cernej caj
u nas se zas musi chodit ven se psem na voditku a s kosikem,
hmm, tak to bych se možná měla bát, aby miminka nemuseli mít nějaký tlumítka
jak by pes na voditku tu zver plasil, ze je nutny aby mel i kosik
jako to je ale dost úlet
Moooožná - co když ale vylítne bažant a vlítne tomu psovi do huby, no? co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:05
- Nahlásit

kachna_

myslis jako odvar z makovice?

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:13
- Nahlásit

kachna_
jo mají lidi prostě názory na pěst

birma
moc toho nenachodil)
no to se ani nedivím, dyť Havlovi vzali taky kus plíce a pak sotva dýchal
Tak to nevím, že by to nešlo "zalepit" u mně to šlo
Každopádně to trvalo asi ty 3-4týdny než začala fungat bez pomoci té odsávačky.

cernej caj
pac jinak plasej zver (by me zajimalo, jak by pes na voditku tu zver plasil, ze je nutny aby mel i kosik
tvl to jsou magoři totok

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:15
- Nahlásit

Héééééééééééj,Růžofka plakala panu řídícímu na stole!! Prej jsem na ní vyjela. Naštěstí prej pan ředitel uznal, že jaksi chyba byla u ní. Já mám svědomí čistý, a udělala jsem jen dobře, že pan náměstek rovnou věděl, co ta krůta zas předvedla, takže mohl panu řediteli říct k tomu jejímu A taky naše B.

kachna_
ono taky záleží na dveřích. Cir taky občas zkouší jestli by to či ono povolilo (tak jako moje nervy povolujou vcelku s železnou pravidelností)

Rumíček ešče v týhle fázi není a taky na druhou stranu, Bubi nemá-aspoň zatím - to hárání takový výrazný. což je teda na jednu stranu nevýhoda, páč se nám podle čeho orientovat. Jen to, že voní psům, sama ještě kontakt nevyhledává, čistí se, doma nikde nic, ale to nebylo ani minule.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:22
- Nahlásit

kristepane sem se ani nehodí nakouknout, aby na člověka nevlezla nějaká hrůza Je tu vůbec někdo kdo nemá, nebo v posledních dnech neměl ,,smrt na jazyku"? Já vždycky jen mrknu, jestli se neprobírá něco, co by mne mohlo zajímat, ale totok tedy nééé
denyk
http://praha.idnes.cz/do-stredoceskeho-kraje-se-v r atili-vlci-dhw-/praha-zpravy.aspx?c=A150129_150319 _praha-zpravy_prp - jo, asi jo, já tu včera vlka viděla

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:28
- Nahlásit

worick
já tu včera vlka viděla
to není místní (kokořínskej) vlk. Mno, i když, podle kvality připojení internetovýho by i klidně být mohl
sem se ani nehodí nakouknout, aby na člověka nevlezla nějaká hrůza
klííííd, to sou jenom kucí Ramštajní co sem dává Ešuska
(ááá bude se zpopelňovat)

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:45
- Nahlásit

PetraK
sere si růžofka do vlastního hnízda

worick
něco, co by mne mohlo zajímat
uš mlčím, jsem jen chtěla napsat co se přihodilo no
Ale smrt na jazyku jisto jistě nemám

já tu včera vlka viděla
jj já taky, a chtěl polštáře s fotkama příbuzenstva

Tvl chtěla bych mít všechno ták nalajnovaný jako moje drahá kolegyně
8:30 Žrasó
10:30 Čaj
12:30 Čaj+žrasó

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 12:52
- Nahlásit

denyk
ja to mam nalajnovany taky
9.00 nebo kdy sem vstala - zraso + caj a filmiky dokud me to bude bavit

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 13:07
- Nahlásit

cernej caj
9.00 nebo kdy sem vstala - zraso + caj a filmiky dokud me to bude bavit
takže napřesrok možná začneš hledat jinou zábavu?

cernej caj
v tomto mam podobny problem ale tim, ze nemam to volno tak to snad ani neresim
teď na mě Katka vyrukovala s dovčou na brndách. Říct bych si dala, ale kde na to vezmu, no kde? K čundrům, vejletům, dt, táborům a tréninkům? Vykradu banku? Vytuneluju podnik?

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 13:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Hodím vám sem zážitek, co jsem psala k nám vedle.
Včera si tak večer sedíme u telky, kočky někde po baráku a najednou strašná rána v hale do okna(alespoň to tak vypadalo) vzápětí ještě jedna menší Když jsme se z toho šoku vzpamatovali, začali jsme dumat, co by to mohlo být: tající sníh ze střechy nějak blbě spadnul...znělo to jak pták, ale krom obyvču se nikde nesvítilo a v noci ptáci nelítají...Šli jsme hledat, jestli nemáme minimálně někde prasklé sklo, v hale se rozhlížíme do všech oken, Worka si v klidu leží u komína(venku) jdu k oknám dozadu a venku u lehátky něco vidím. Zařvala jsem na Toma, ať rosvítí ve sklepě, aby tam šlo světlo a to jsem se lekla ještě víc...ve sněhu sedí omráčená sovička! Čekala bych všelicos...ale tohle...to jsem nechápala, co proboha trubka dělala. Pak jsme ji přes sklo prohlíželi, jestli trochu reaguje(ony tam i nervozní kočky asistovaly )jestli nemá někde u zobáčku krev(to by bylo špatné ) Naštěstí po chvilce otočila trochu hlavou a snažila se koukat, i když jí to šlo tak napůl, zprvu jen jedním okem. Už mi šrotovalo, kam budeme muset volat, nebo ji vozit. Když jsem viděla, že nahrozí, že by ji tam našel Worka, tak jsme ji tam chvilku nechali a že ji budem chodit kontrolovat. Asi za pět minut, už koukala oběma očkama a točila hlavou, už reagovala i na nás a na světlo. Báli jsme se, aby nezkoušela odletět a ještě si neublížila, tak jsme ji tam zase nechali. Za chvilku přišel za Woričkem odněkud Berry, pravděpodobně z boudy a chovat se divně - narval se za ním, do toho jednoho ,,boxu". Tak jsme letěli, kde je sova...a už tam nebyla. On byl asi vyplašený taky z té velké rány, proto byl i schovaný v boudě a pak s Workou. Berrynek by jí nic neudělal ani, kdyby ji tam našel, spíš bych se bála, aby mu ona nevyškrábla oko, jak by chtěl kouknout, co to je. Vypadá to, že uletěla. Až ráno jsem našla na okně otisk ještě ke všemu(a pro nás naštěstí) chtěla proletět tím porozdělovaným oknem. Asi viděla přes okno naproti světlo(jak je sníh) a chtěla prolétnout skrz Šlahnout do té velké výlohy, tak ji máme určitě v hale A to jsou tam i nalepené samolepky, i na tom, co letěla skrz Naštěstí to dobře dopadlo. Kdyby se zabila, bylo by mi na nic hodně dlouho na mrtvého žlunu, vzpomínám pokaždé, když uvidím v zahradě další...
Ne zrovna úspěšný letec
Zapomněla jsem. Na výšku tak 20-25cm...musím kouknout, co je zač, v sovách se moc nevyznám, živou jsem viděla poprvé v životě(kromě ZOO)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 13:15
- Nahlásit

birma
tak misto jedneho cundru das dovc na kolobrnde

worick
tak hustej sovi zazitek teda, je moc hezka

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 13:35
- Nahlásit

cernej caj
misto jedneho cundru das dovc na kolobrnde
místo kterýho? takovejch míst mám naplánovanejch, že chci vidět...

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 13:49
- Nahlásit

Zdrástvujtě daragíje druzjá.....

denyk
jj já taky, a chtěl polštáře s fotkama příbuzenstva
díkuji vám pani óčeň mnógo....vlčistvo je objednáno.....k maximální spokojenosti mi chybí už jen vlčí povlečení....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 13:50
- Nahlásit

birma
dyt na to mas jeste desitky let cas, proste si das kolobky a cundr posunes na priste

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání