| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:02
- Nahlásit
čtu teď docela zajímavou knížku, jmenuje se Inside dog - What dog s see, smell, and know sice se to nečte tak hezky, jako ta Pryor (aspoň pro mě je to v Aj dost náročnej text, přestože co se týče slovíček to až tak hrozný neni), ale je to fakt zajímavý, takže kdybyste někdo chtěl, dejte vědít, mám to v PDF, pošlu
cernej caj
dyt na to mas jeste desitky let cas
ale na to mám naplánovaný zas další místa
třeba bych hrozně ráda do Bělověžskýho pralesa, do Polska k móři a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:08
- Nahlásit
birma
ale tak vsak muzes v poho cestovat treba do 60ti tak proc si ted nezit ty kolobky misto nejakyho cundru, na cundr muzes skoro kdykoli i s min penezma, na takovou dovc uz trebe nee
tak v pdf to je dobrej format ale moje aj teda by asi nedavala vubec
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:18
- Nahlásit
worick
jé chůdě otřesené, no snad bude okej
Puštík by to třá mohl bejt, nějaký druh nevím.Nebo to byl bubo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:35
- Nahlásit
kachna_
(ááá bude se zpopelňovat)
čoveče, ty seš snad vjědma!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:36
- Nahlásit
denyk
.Nebo to byl bubo
a ty seš debžo!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:46
- Nahlásit
Worik určitě puštík obecný. Poměrně běžná sůva. Krásná.
Teď jsme přišli z procházky. Snad že jsou prázdniny... nebo nevím proč... ale lesopark byl plný lidí a psů. A psů běhacích. Sice se skoro všichni nejdřív Nighta bojí, ale nakonec se nechají rozpohybovat. Najt se k ležícím bázlivkám chová velmi slušně, vrčící ze strachu neřeší - naopak je zkouší rozběhat. Ale odvolání ze hry prostě nemáme... Všichni psi u mě žebrají špek, sedí jak přibití, jen Night lítá kolem, seká jednu poklonu za druhou a provokuje je ke hře... K čemu že je mlsek ??? on na špek neskočí... Ale jinak pohoda, všechna zastavení a připnutí na vodítko bez chybky, všechna setkání se psíky byly "povolená"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:54
- Nahlásit
PetraK neplet si me z Rumajzlikem jo ? Haaa derik jede vecer za kulturou do kina, jsem decka v kine tohle tisicileti asik nebyla . Na KOD ENIGMA tak doufam, ze z toho budu mit nejaky splaseny sny zase .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:56
- Nahlásit
cernej caj
vsak muzes v poho cestovat treba do 60ti tak proc si ted nezit ty kolobky misto nejakyho cundru, na cundr muzes skoro kdykoli i s min penezma, na takovou dovc uz trebe nee
Z tohodle pohledu si asi budu v 60ti radši vozit prdel na kolobce, než se štrachat po svejch
krom přepravy kolobky to vyjde asi stejně musíme s Kačou vymyslet, jestli si nějak posílat batohy, nebo jestli pojedem na lehko a budem chrupat v kempech, obojí to sice prodraží, ale snad se nám to povede stáhnout do únosnejch mezí.
moje aj teda by asi nedavala vubec
tobě jsem nabízela tu papírovou Pryor, tam ani nepostřehneš, že to nečteš v češtině
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:59
- Nahlásit
worick
napínavý příběh se šťastným koncem
PetraK
to vypadá, že ta růžová panterka si pěkně nas*ala do vlastního hnízda. Dobře jí tak
Přeju všem krásnýho víkenda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 14:59
- Nahlásit
PetraK
diiiiky moc za clanek
precetla sem prvni a du na ten druhej a tech psu tu neni zas tak malo, jak sem si myslela. Mozna, ze mam nadeji, ze tu za 10 let stenatko k dostani bude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:03
- Nahlásit
Patututulinecek!
denyk
Uzij si kulturu! A teda s tou plici, to je sila. Ses frajerka, zes to tak zvladnula.
birma
Ja bych si s dovolenim naky pedeefko prosila, kuju!
PetraK
Jejej, zhyrala a nadrzena baba Kropackova! Tak at se podari jeji tuzby udrzet na uzde a nedojde k jedinecnemu spojeni. To by ale, na druhou stranu, moh bejt slusnej vejvar. Matka i otec vyrazne vlohovy, matka navic medialni hvezda, otec kvalitni PP...
Jo a musim vam rict, sem dneska videla prvne v zivote kvest dracenu! Nasla jsem si to, je to dracena vonna. A jakoze neskutecne vonna, asi dva metry vysoka, pres deset let stara skoropalma, uz ted ten kvet (lata) ma skorem pul metru. A az metr to muze dorust. Nafotim, pry je to dost unikat.
Jo a uzijte si vikend. Tady se to tvari na nakej destosnih.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:03
- Nahlásit
Xerxová
podle toho, že to byl prcek, jsem si říkala, že určitě puštík.
denyk
ty bubo
Klukům jsou venku taky pamlsky ukradené, včetně špeku a to nejsou ani puberťáci, na ně jídlo bohužel neplatí vůbec
Včera byl k večeru s klukama na prochajdě Tom a ten chudáka Worička nepustí ani tady u nás, na té poměrně opuštěné cestě, aby se vylítal vedle po loukách. A jako na potvoru potkali toho berňáka, co jedněm z vedlejší vsi pravidelně utíká. Tom na něho zhurta, ať šupe domů, tak se pejsa stáhnul My jsme s ním v pohodě, ale Tom se bojí, protože mu kdysi, když to byl ještě dorostenec, na něj Worka na vodítku z otočky zezadu skočil, zničehož nic. Já je nechávám volně, i když on lítá kolem paničky a to se mu Worka raděj vyhne, neprovokuje, páč správně odhadnul, že je oproti němu prcek A má i zkušenosti s berňákama Když byl ještě půlroční štěndo, běžel vesele za kámoškou s berňákem, kterého ale neznal, ani on nás...ten bránil paničku a zvalchoval Worku pod sebe. Alespoň se odnaučil otravovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:04
- Nahlásit
Maya
pristi tyden je vystava v brne, nevis, nebudo tam treba lapiny?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:07
- Nahlásit
Fifi
Ja bych si s dovolenim naky pedeefko prosila, kuju!
večír nebo nejpozději zítra pošlu
už sis byla pro obálku?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:14
- Nahlásit
birma
Jooooo! Byla a moc dekuju! Jen si mi zpusobila fakt zachvat smichu, takovouhle titernustku posilat v tak velky obalce. Ale je krasnej, jiz je vystaven!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:31
- Nahlásit
Fifi
Jen si mi zpusobila fakt zachvat smichu, takovouhle titernustku posilat v tak velky obalce
Když já menší obálky nemám, tak ti mohl jít třá v A4 obálce nebo ve velký krabici
A jsem ráda, že se líbí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:33
- Nahlásit
birma
nebo ve velký krabici
To bych ho asi nenasla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:34
- Nahlásit
Fifi
To bych ho asi nenasla
fšak byl v krabičce, tu bys časem určitě objevila i ve velký pixle
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:35
- Nahlásit
čaj v sobotu je přihlášená jedna lapina a v neděli taky jedna. Vlčích 11 v sobotu a 7 v neděli. Výstavní kruhy špicoidů jsou po oba dny č.5 a č.7
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
A měla bys něco, co se tak dá v Aj?
- Krátký kapitolky, zajímavý, o psech (strava, výcvik, výchova) nebo o pozitivní motivaci, jednodušší slova?
Xerxová
v sobotu je přihlášená jedna lapina
no já taky prahnu po lapině, ale jsem zvědavá, jestli, až to bude aktuální, neskončim u nějakýho bláznivýho útulkačka, se mi mezi těma dospělýma nějak lépe vybírá, co chci.
(a pak si vyberu něco, jako je Adámek a trefí mě)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:58
- Nahlásit
kachna_
A měla bys něco, co se tak dá v Aj?
- Krátký kapitolky, zajímavý, o psech (strava, výcvik, výchova) nebo o pozitivní motivaci, jednodušší slova?
já zatim z těch pdfek čtu druhou knížku, ta první je o pozitivce, jednoduchá, ale přečetla jsem jen asi 1/3 protože ve zbytku jsou už návody na jednotlivý cviky a to mně nezajímalo. Ta první část sice čtivá, ale žádný kvantum novejch informací v ní nebylo. Jestli chceš, pošlu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:58
- Nahlásit
Xerxová
kdes to vycetla? a da se najit v kolik hodin? ale asi na vystaviste stejne jezdit kvuli tomu nebudu
kachna_
to je taky otazka, jak to nakonec dopadne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 15:59
- Nahlásit
kachna_
(a pak si vyberu něco, jako je Adámek a trefí mě)
no dovol Adámek už je 3. den doma a chrní jen s krátkejma procházkama. Akorát ty pak jsou občas výživnější, to je pravda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 16:13
- Nahlásit
čaj tady http://www.duocacib.cz/ v obsazení kruhů... Po oba dny se vystavují všechna plemena (normálně to bývá v sobotu polovina plemen a v neděli druhá) - prostě můžeš získat dva CACIBy během víkendu... Asi někde najdeš i časový plán - ale ten se může dost odlišovat v reálu - některý rozhodčí je brzda a jiný letí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 16:57
- Nahlásit
Xerxová
dik
jinak - psy se zatim nedrbou ani nebliji, ale je fakt, ze po aplikaci byli necekane vyhozeni na hodinku ven - jestli z nich neco vypadalo tam netusim, budu je sledovat bedlive jestli se nedrbo nebo nezvracijou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 17:04
- Nahlásit
a kocouřisko je taky ošetřeno ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 17:30
- Nahlásit
cernej caj
Tak drzim palce, at tablety zvladnou bez problemu, hlavne bez bliti a srajdy - a dost naprd teda, zes je nemela po aplikaci pod dohledem, jestli to nekdo nevyblil hned. A jak pise Xerxova, kocour taky dostal?
Jinak ucinek poznas po par dnech, znamou malem slehlo, kdyz po aplikaci tablet zvedla asi po 4 dnech matrace - to bylo mrtvejch telicek blesich.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 17:54
- Nahlásit
Xerxová
pro kocoura nemam tablety, pac uz nemam penizepac odblesovaci akce uz vysala kolem 4t celkem coz je ted po vanocich na me hodne uz. a to baleni 6ti tablet pro kocoura by byl taky litr
nicmene kocour se nedrbe a ma frontline, tak snad dobry. Pro psy mam taky frontline na dalsi kolo, jestli na ten exspot nejsou nejak imunni
Fifi
jj, blby to je, sice sem je mela pod dohledem pres pul hodky, ale pak proste na hodku museli ven, ale myslim, ze nezvraceli podle vyrazu a tak, to si myslim, ze bych asi poznala, kdyby nekterymu bylo blbe a na
no vysavac je pripaven, ale - minule sem ho odvarila asi pri tom pulirovani pac prestalo fungovat tlacitko on/of nastesti je po zapnuti do zasuvky on
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Led 2015 18:01
- Nahlásit
Dobrý den celý den
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2015 18:03
- Nahlásit
Tinta76