Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 13:33
- Nahlásit

Hezke nedelni odpo, u nas nadherne, azuro ... Patecni kino bylo super, filmek doporucuju, az na tech 20minut reklam predtim . Vcera jsme byli na strelbach, Bukovi se tam nelibil nejakej basset, nevim proc mne pripadal docela roztomilej . Tinta76 super ze uz je ludrenka bez sataku, to byla ale doba . S antib.neporadim sama bych nevedela jak dal. Fajka tobe budu rikat krvavy koleno, bo co pac to uz neni mozny totok . Dej se brzo do poradku. To samo plati i pro ostatni marudky, ciplotinky. Ja sla dnes z kopce, bylo to uklouzane tak jsem sla jak priposrana a ten blb zrzavej na me udelal ze zadu necekany vypad. Ustala jsem to, bohudik....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 13:47
- Nahlásit

kolem té Kosti bylo opravdu jedno zrcadlo. Na silnicích. Jinde ne. A pochopitelně že jediný kus asfaltky mezi Vescem a odbočkou přes pole na Kost nás celou dobu otravoval vesnický vořech. Ječel na Najta, cvakal na nás zubama...a já držela na vodítku těch natěšených 70 kilo - jako že bude srandááááá. Pustit jsem ho nemohla - protože auta měla dost starostí udržet se na vozovce a kdyby měla řešit ještě honící se psy... a navíc se bojím, že za takovýmto toulavcem by byl Night schopen zdrhnout - protože kontakt se psem je to nejnej. Pepa po uštěkanci házel koule sněhu - to ho dokázalo jakžktakž držet v rozumné vzdálenosti... (chicht snad i protibleší) - ale nicmoc.
No a přímo u Plakánku se k nám přiřítil krásný dlouhosrstý NO - jeho páník si myslel, že psisko udrží povelem, ale nee - přišel se na nás podívat. Ale nebyl prací, byl hrací. Dostal pak sprdunk od páníka, ten se nám omluvil a bylo. Bylo to u rozcestníku, kde se stejně naše cesty rozcházeli, takže tam jsem posilovala jen chvilku. A neklouzalo to tam - takže pohoda.
Fotky budou až v sobotu... Bylo tam hezky. Ale slůňo moc nevykukovalo - to tady je teď hezčeji

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 15:31
- Nahlásit

Tady azůro, máme za sebou super trénink, akorát Adam je občas až přespíliš kreativní a inovativní

Xerxová
To musela bejt fajn procházka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 16:14
- Nahlásit

birma to je dobře, že Adam není žádný stroj, ale je to aktivní inovátor

Mám tu procházku ráda - nejen slavný Plakánek, ale i to pole, kde je vidět najednou Humprecht, Kost i Trosky. Tady je na tom místě ale vyfocený úplně jiný skvost. Ta se uměla na rozdíl od Nighta úžasně prsit...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 17:16
- Nahlásit

Xerxová
jsem někde četla, že pes nevidí nehybný červený a žlutý předměty na zelený trávě bo ty barvy nerozlišuje, takže psí hračky by měly bejt modrý, teda doufám, že si nepletu ty barvy
von teda chudák Najtík za to nemůže
u nás bylo taky azuro, ale umrznuto moc ne, ale fakt jsem litovala, že nikam nemůžu

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 17:17
- Nahlásit

a mě teda Dorin aportuje a rád, akorát ne ke mně, ale někam dopryč, aby si s tím mohl hrát sám

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 17:26
- Nahlásit

Xerxová
je dobře, že Adam není žádný stroj
Ne, to fakt není, když se po roce tréninků rozhodl, že místo vnitřkem tunelu bude běhat po jeho povrchu a když se tam úplně neudrží (což fakt nejde), tak ho zkusí použít aspoň jako target na zadní nohy, protože nacpat někam zadní haxničky přece nemůže bejt nikdy spatně. A já tam pak akorát stojím a můžu se zalknout smíchy

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 17:48
- Nahlásit

birma
no vidíš jak je kreativní, takový unikát

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 18:07
- Nahlásit

Maya
no vidíš jak je kreativní
Kdyby chtěl bejt tak poslušnej, jako je kreativní, bylo by to super

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 18:24
- Nahlásit

birma
a tak to by byla nuda, alespoň trénuješ na tu lapinu, ta je napůl špic, takže bude kreativní ažaž

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 18:56
- Nahlásit

kam až to zblbnutí lidstva povede, to fakt netuším
http://vary.idnes.cz/horsti-zachranari-vyprostili- uvazla-auta-fil-/vary-zpravy.aspx?c=A150201_095912 _vary-zpravy_mav

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 19:16 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Želvě se spravily játra takže co? Aaaaano, Mandarinkovi se kejvá zub, teda ne kejvá, on se mu tam spíš tak jako bimbá i s dásní okolo

Maya
alespoň trénuješ na tu lapinu, ta je napůl špic, takže bude kreativní ažaž
ty jsi přející

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 20:30
- Nahlásit

kdybyste se chtěly pokochat naším dnešním snažením (a můžete se u toho i zasmát, protože vypadáme trochu jako Pat a Mat)

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 21:08
- Nahlásit

Páč poslouchám rady moudřejších Ešuska že bolest se musí rozhýbat a Fifijová že se mám pohybovat na lyžích... tak
sem to splnila. Lýžovačka snad nejlepčí letos, někdo tu jezdil naskutru takže máme habakůůk stop, jelítko si běží jako pán a potvrdým a neboří se.
Na severní straně nám tojelo až moc ,tam to bylo tvrdé a tam kde svítilo slunko se mě nalyže nalepilo snad10 čísel sněhu ale jináč paráda! takhle at to vydrží celej měsíc!

denyk
tobe budu rikat krvavy koleno
no to je pěkné !!!
náčelnice krvavé koleno s jelitem kroupovým ... bych se tu měla přejmenovat

ten blb zrzavej na me udelal ze zadu necekany vypad. Ustala jsem to, bohudik....

Xerxová
kolem té Kosti bylo opravdu jedno zrcadlo. Na silnicích. Jinde ne
dneska tam asi muselo bejt narváno a hlava nahlavě ?? když jsou ty prázdniny..

hlavně jste ten led ustáli jak pěšmo tak autem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 21:44
- Nahlásit

Fajka nikde nikdo - na parkovišti ráno jsme byli sami a v jedenáct dopoledne tam byla dvě auta - jedno naše... Za celou dobu kolem Plakánku a Vesce jedna skupinka turistů (s NO) jinak nikde nikdo. Aspoň se Night vylítal svobodně - na vodítku byl jen ve vesnici a na silnicích.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 22:02
- Nahlásit

Dneska je tu fakt mrtvo.
Fajka
a tak lyže se osvědčily, no ještě má ten sníh chvíli vydržet, tady u nás tak maximálně nějaký blátolyže
birma
ty ho na fb pomlouváš a ty tunely běhá skvěle, akorát jednou se mu to nepovedlo no

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 22:03
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fajka
Denyk to napsala dobře, přezdívka Krvavý koleno pasuje,
Doufám, že tohle zranění není tak velký jako to předešlý.
Z Fajušky mám obrovskou radost - bábrlinka asi fakt přechází do těch mladých let
Xerxová
Máte bydliště v krásném kraji. Nelze jinak než závidět. U nás pošmourno a bez sněhu.
Birma
Moc pěkný video. Adámek je pašák - to je velký posun při cvičení - vzpomínám si na video z vašich agi začátků. A na tom povrchu tunelu - to bylo moc vtipný
Černej čaj
Tak jste to s tabletama zvládli dokonale, hlavně bez vedlejších účinků. To je super. Už budete mít určitě klid.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 22:11
- Nahlásit

Fajka
Lýžovačka snad nejlepčí letos, někdo tu jezdil naskutru takže máme habakůůk stop, jelítko si běží jako pán a potvrdým a neboří se.
To muselo bejt skvělý pani

Maya
akorát jednou se mu to nepovedlo no
ono mu to u toho modrýho "nevyšlo" minimálně třikrát, jen to nebylo všechno točený

Darenka
to je velký posun při cvičení - vzpomínám si na video z vašich agi začátků
to jo, jen to je prostě práce, kterou většina týmů zvládne ve zlomku času. Ale stejně bych ho nevyměnila

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 22:18 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Pro Xerxová
Odkaz na hrátky černého dogouška s bílým prtětem (asi čivavou?)

https://www.facebook.com/video.php?v=1015503034148 0019&set=vb.106854275018&type=2&theater

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 22:22
- Nahlásit

birma
to jo, jen to je prostě práce, kterou většina týmů zvládne ve zlomku času
No právě - dokázali jste něco čemu jsi možná v začátcích ani nevěřila.
Ale stejně bych ho nevyměnila
No to je přece jasný. Jste skvělá dvojka

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 22:38
- Nahlásit

Darenka
dokázali jste něco čemu jsi možná v začátcích ani nevěřila.
to neni úplně pravda, fakt jsem doufala, že to půjde rychlejc. Ale já jsem prostě optimista.
No to je přece jasný
No to neni, předevčírem bych ho věnovala prvnímu zájemci

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 23:38
- Nahlásit

birma
a tak Adámek jako průprava dobrý
https://www.youtube.com/watch?v=6ArZy3uO8yI

birma
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 23:42
- Nahlásit

Maya
Já lapiní agilití videa znám a teda pomalejší psy aby na parkuru pohledal aspoň to jednou udýchám, ale dost by mě zajímalo, čím to je...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 23:46
- Nahlásit

birma
a jinak teda koukám, že soby by se dali pást i v Česku
https://www.youtube.com/watch?v=n7FxiFbidr4

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 23:46
- Nahlásit

birma
já teď koukám spíš na to pasení, jako s těma sobama to nějak nechápu, honěj je v lese sem a tam

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 23:47
- Nahlásit

birma
Já lapiní agilití videa znám a teda pomalejší psy aby na parkuru pohledal
no celej špic

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2015 23:49
- Nahlásit

birma
prostě je to tak nebere podle mě, jako špic v tom nevidí smysl a když se mu zrovna nechce určitě ti samí psi jsou schopní odběhat to i rychle, spíš asi jak kdy

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 00:16
- Nahlásit

Maya
prostě je to tak nebere podle mě
Tak to je pak ale spíš chyba v tréninku než v psovi dle mýho. Jasně že třeba u baseta by se vášen k agi vzbuzovala těžko, ale lapina má bejt učenlivej a velice ochotně spolupracující pracák …
určitě ti samí psi jsou schopní odběhat to i rychle, spíš asi jak kdy
Pak je ale dost divný, že zveřejňujou jen ty pomalý videa, ne?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 06:21
- Nahlásit

tak je chlapečkovi dneska rok...

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 06:43
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Xerxová
Najtíkovi k narozeninám všecičko nejlepší
Viděla jsi to video "Najtíka" co jsem večer dávala ten odkaz ?

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání