Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:38
- Nahlásit

cernej caj

můžeš ještě pro svůj klid zkusit to, že tu krabici s psíma věcima vyložiš hadrem na kterej nakapeš levanduli, cedr, a TTo - to by mohlo zafungovat. Navoněj se ti tím i ty obojky a bude to fungat i až to dáš na psy.

jo jedna skříňka na tohle je dobrá věc

sem ji nasla moji krasavici, kdo si to pamatuje z reklamy?
to prosím já neznám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:44
- Nahlásit

PetraK
tak je fakt, ze my na to cuceli jako decka pred sobotnim (nedelnim)? jak slo po studiu kamarad pak ju a hele a tak, tak to davali v tech rannich blocich pro deti, coz muzou pamatovat akorat tak +/- moji vrstevnici pokud se na prvnim stupni divali v nedeli na ty detsky bloky

to muzu zkusit - ps: koupila sem levanduli eterak a sou to asi tak 4kapky za 45kc tak mi to prijde mega drahy

po jaky dobe bys treba opakovala pokapani?

jako tech veci nemame taky zas tolik, ale voditek mam treba 5 - 2x obyc, 2x s amortizerem, 3xpostroje (pac ted mame od jeziska ten novej), stopku, stary obojky + novy obojky (jenze zas ty stary nevyhodim, se muze stat, ze se budou hodit?) a nejaky hracky, ktery dostanem nebo sem nakoupila ale jak nejsou hraci tak to moc nezlikvidujes + sedak 2x ... no dobre, neni toho zas tak malo

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:45
- Nahlásit

cernej caj
napisu "pici" - pící - to pochopi kazd

nene. nenenéééééééééééééé, neneeeeee

zabije mě to, zabije!!

denyk

jasně chápu, však uvidíte a kde byste měli být?

překvapivě v kousek od Brtnikůch v Kunraticích

birma
tak to je od něj krásný

no hlavně překvapivý , já fakt šla ven jen na cáračku s tím, že v mým rozpoložení nemá cenu cokoliv dělat. A nakonec jsme celou cestu dělali všichni něco společně,od hledání "ztracenýho" po hru na babu (což mě teda chytli ešče rychlejš, než obvykle )

tak myšodíry Adam nedává nikdy, miulej tejden na Džbáně prej i chytil myš (coural s nim Honza, když jsme přestavovaly trať) a neustále tam přetváří kemp na měsíční krajinu

já myše právě nedovoluju, páč když nelovení, tak vůbec nelovení, v tomhle jsem pes. A ani kutání nepodporuju, snažím se to převést jinam. Takže Štajnidlo chodí a študuje - možná se vydá stejnou cestou jako Ešíček. Uvidím. Bubi taky chtěla hrabošit a myšolovit a to jsem taky zatípla.

myslim, že jsme to pochopily všechny a všechny stejně

a myslím, že to pochopil i celej čézet pes a asi nejen on pomoooooooooooooooooct!!

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:49
- Nahlásit

PetraK
já myše právě nedovoluju, páč když nelovení, tak vůbec nelovení, v tomhle jsem pes
mně je kutění dost šumák, ale on si to stejně nechává na chvíle, kdy je na úvazu a já prohlížím trať či tak něco, takže převést to jinam v tu chvíli fakt nejde a když je u toho někdo jinej než já a dozvím se to zpětně, tak to taky moc nevyřešim

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:50
- Nahlásit

cernej caj
sem ji nasla moji krasavici, kdo si to pamatuje z reklamy?

ja paměntám

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:52
- Nahlásit

PetraK
ty jo ! tak proto mi byla taková zima, dyž sem byla zhubnutá!! to je fakt, byla mi ešče větší zima než obvykle, furt jsem měla teplotu mrtvoly! to mi nedošlo toto.
Tetkon sem zasádlena a je to lepší.

Mno jo, ale těch 50kg to jsem byla fakt špokojená, ale zima úplně děs, v létě sem klepala kosu a v zimě totál na umření, taková permanentní křeč.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:55
- Nahlásit

cernej caj

já kupuju éteráky na běžný věci tyhle:
http://www.phytos.cz/cs/

a dá se tam koupit i velký , výhodný balení. Tu co používám na gezich si kupuju v lepší, tím pádem i dražší kvalitě.

po jaky dobe bys treba opakovala pokapani?
ti nevím, prostě dokud by to vonělo? Můžeš si to pomoct tím, že to dá do nějakýho nosiče - olej či alkohol a tím to pak teprve pokapeš. Já mám to velký balení, takže jsem v používání velkorysá. Prostě bych to nakapala na ty věci a zavřela.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:56 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit

cernej caj
Já měla tutok

a taky tutok ( a teda spoustu dalších)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

ssshhhhh
tak to me je zima v zime furt i pri 63ti a to si teda myslim, ze esteticky je to tak +8 od idealu

a potesilas pameti to sem tenkrat byla prescastna ze mam panenku z reklamy nez ji upadla hlava a musela se vterinakem spravit

tak to bych poznala ksicht - segra mela barbie a ten oblicej a vlasy, to je tutovka

PetraK
na to mrknu, ale asi az do vyplaty su o chlebu a vode (no dobre, o vode pac v chlebu je lepek

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:59
- Nahlásit

birma

tak něco, takže převést to jinam v tu chvíli fakt nejde a když je u toho někdo jinej než já a dozvím se to zpětně, tak to taky moc nevyřešim

jojo, to já psala jen tak. Rumiček je v některých věcích dosti rozumný (překvapivě), takže když u nás byla Mathea se zlaťákama a ty kutali vo sto šest a jeho to naprosto nadchlo, snažila jsem se ho navést na něco jinýho, ne zakazovat, páč jsem si vědoma toho, že to pro psa je dobrá zábava a je zbytečný u toho být zakazovací, ale spíš to přenést jinam. Zatím dobrý. No uvidíme až časem. On by právě lovečák na ty myše měl kašlat v podstatě z profesionálního důvodu, protože kdyby pak v poli jevil větší zájem o myše než třeba o vlečku, stopu, zvěř, bylo by to nepraktické kapánek

ssshhhhh
Mno jo, ale těch 50kg to jsem byla fakt špokojená, ale zima úplně děs, v létě sem klepala kosu a v zimě totál na umření, taková permanentní křeč.

já byla jen na pětapadesáti, což byla moje středoškolská váha, a taky spokojená, moc. jen mi nedošlo to s tou zimou. Ač je to logický.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 15:01
- Nahlásit

cernej caj
(no dobre, o vode pac v chlebu je lepek

tak to už ale zhubneš jistojistě

v zime furt i pri 63ti

musíme chvíli vydržet až do takový vosumdesátky, to už nám zima nebude, to už budem prdět do hlíny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 15:02
- Nahlásit

čaj nikoho cizího nikdy z lyží nesundala - jen vždycky mě... Ona byla hodně velká "osobnost"... s ní nebylo lehké pořízení. Ale byla fajnb - koneckonců nás přesvědčila, že to je to nejnej plemeno pro nás. taková matka zakladatelka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 15:04
- Nahlásit

PetraK
tak se divam a 72za 10ml levandule to nevypada tak zle - takze jen rikas, ze jde o kvalitu tech esenci, takze ta co mam ja asi bude kvalitnejsi (sem si to nasla, 1.5ml) ale to teda nepotrebuju.

takze si pisu levandule TT a cedr? tato kombinace?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 15:06
- Nahlásit

Xerxová
to sem myslela, ze sundala z lyzi toho, kdo ji zrovna drzel. Tak to je skvely, ze arona byla zakladatelka vasi linie dog, i pres to, ze to nebylo vzdycky treba tak jednoduchy, ale urcite pri kazdym dogatku ste radi ze ste ji meli

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 15:55
- Nahlásit

cernej caj

zkus jim tam zavolat, beru 50 ml nebo 100 ml, cenu nevím, ale vyplatí se to mít doma - léto,komáři, nebo klidně na úklid, nakapat na hadr, kterým utíráš prach, nebo do vody, kterou vytíráš - to by se ti teď šiklo. hezky to provoní byt.

Jojo tyhle tři věci jsou takový protihmyzí - plus případně citronela.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 16:02
- Nahlásit

PetraK
jj, uz sem se na to divala - ale ty to mas namichany v tech 50ml vsechny nebo beres tak velky baleni?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 16:12
- Nahlásit

cernej caj

v tom velkým mám jen levanduli, protože tu jedu ve velkým. ostatní mám v malých lahvičkách. Tedy kecám ve velký mám ještě mandarinku, pomeranč, protože ty používám hodně. Ale mám to i z důvodu toho, že Brtnik dostává poukázky, který můžu uplatnit v lékárně a tam tyhle éteráky mají, takže je mám pak zdarma. Ale levandule musím mít doma mooc, moc moc (použiješ i na desinfekci různých poranění, na popálenou, opařenou kůži a tak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 16:16
- Nahlásit

cernej caj

ad ta levandule - používám i v době, kdy jsem já nemocná, nebo moje okolí - v aromalampě, nakapat na papírový kapesník, dát na topení, čas od času nakapat na hadřík a utřít s ním takový ty společný plochy - klika, vypínač - desinfikuje to vzuch (stejně jako eucalyptus třeba)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 16:32
- Nahlásit

PetraK
obcas pouzivam TT nebo lemongras v aromce ale evidetne blecham TT v aromce vubec neva

tak sem to objednala - pro zacatek 20ml od kazde, nez to prijde na postu a tam to muze byt 7 dni nebo 10? tak uz bude vyplata

no zatim uvidime, vyzkousime. ja su na to hrozna lajda. zatim sem prestehovala jednu policku vandro veci do skrine s oblecenim at policka s psima aspon neni uplne u obleceni a latek nachylnych k zalarveni

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 17:38
- Nahlásit

PetraK aj ledopady chystate? No uvidis tak kdyby neco mam ti pisnout tel. cislo do emila?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 17:41
- Nahlásit

denyk nevíš, jak je na tom Jeskyně víl ?? Byli jsme tam předloni s Betkou (brzičko ráno jako první) a bylo to mocmoc krásné - nikde nikdo, jen svíčky, my a víly...

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 17:53
- Nahlásit

Xerxová nefim nefim nechala bych to asik tak na pulku unora pac ted moc nemrzlo. Ja sla loni jen kolem a lidi jak sr*cek . Kdyz jsem videla jak je cesta k nim zledovatela a uklouzana tak jsem to vzdala . Chce to opravdu brzo rano. Nevim jak na tom budu s haxnou za 14 dni rada bych se tam taky mrkla ale pro chromajzla trochu krkolomny . Byli jsme tam kdysi dokonce jednou prvni jarni den vily byly malinkate ale krasne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 17:57
- Nahlásit

my tenkrát opravdu vyjížděli hodně brzy a byli v jeskyni se svítáním... Vyplatilo se to - nebyl tam nikde nikdo. Udělali bychom to stejně

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:06
- Nahlásit

Poslu ti zitra photos z jara

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:08
- Nahlásit

Xerxová
tyjo, to je husty, kde to je a to tam byva takhle vzdycky v zime?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:11
- Nahlásit

PetraK
Te uz neboli krk, vid ty duro.
cernej caj
ja su na to hrozna lajda. zatim sem prestehovala jednu policku vandro veci do skrine s oblecenim at policka s psima aspon neni uplne u obleceni a latek nachylnych k zalarveni
Sveracova lajda. Zalarveni, to je ukrutny slovo. Ja mam psi veci na vesakach, pak neco v prepravce a hracky se valej vsude, dle toho, do ktery si Kremyl potrebuje vybit emoce coby do dudu. Takze ji je stehuju zevnitr ven.
Xerxová
Vse nej k prvnim narozkam mamutim! At mu zdravi slouzi hodne let, nemyslim ted ten jejich prumer. Pubertinku at zanedlouho zazenete, proste samy radustky, plno nachozenejch kilaku a krasnych zazitku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:21
- Nahlásit

Fifi
jj, hruza ja kdybych si poridila prepravku co bude stat v prostoru tak uz se nedostanu po zemi ani do postele

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:25
- Nahlásit

Fifi i všichni gratulanti Najtík děkuje a slibuje, že to s náma zkusí vydržet co nejdýl... Je to děsběs ta jejich životnost... a musí holt si užít ten svůj krátký život nacpaný koncentrovanými zážitky

Čaj pokud je správná vlhkost a mráz, tak se v suchých jeskyních nad místní říčkou každé předjaří rodí "víly". Někdy krásně štíhlé a elegantní, jindy jsou víly baculky. Ale jsou. Je to kousek u Denyka... my to máme poctivě hodinu autem (tj. budík na pátou )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:26
- Nahlásit

čaj tak ji zavěs pod strop kocour v ní může mít pozorovatelnu

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:31
- Nahlásit

koukám, že dobře že tu celej den nejsem, se tu probírá akorá sádlo, vo tom bych mohla po dvou tejdnech válení na gauči a žraní vyprávět, právě přemejšlim, jeslti se zejtra vejdu do kalhot
Xerxová
Najtíkovi všechno nejlepší k narozkám!!

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání