Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 12:27
- Nahlásit

kachna_
Kačenka: "Co byste dělali, kdybyste neměli Kačenku"
Odpověděla bych, že Kačenku, ale bojim se toho vysvětlování potom

casto lepsi mlzit nez pravdu

muzu prestehovat veci z druhe skrine kde sou spacaky a takovy veci, ale taky nevim, jeslti to je nejlepsi napad pestovat blechy ve spacaku

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 12:30
- Nahlásit

cernej caj
já mám možná hloupej nápad, ale co pověsit do skříně rozbalenej obojek protibleší?

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 12:33
- Nahlásit

My jsme kdysi řešili bleší invazi zjevně běžným způsobem - natírali jsme prkna v dílně vyjetým olejem. Všechno super, podlaha nádherná, tmavá (týjo já už tu dřevěnou podlahu pomalu ani nepamatuju) a to jsme jí měli dlouho předlouho, všechno fungovalo a vsáklo se, než jsme přivezli špičátko. Špičátko zalezlo pod gauč a vylezlo olejátko.

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 12:33
- Nahlásit

kachna_
rozbalenej obojek protibleší?
protibleší obojky fungá na principu, že vylučují ten sráč zvířeti do pokožky, ne tak si myslím, že by to bylo asik k hounu

Odpověděla bych, že Kačenku,
háááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 12:40
- Nahlásit

kachna_ denyk
ale sem cetla, ze ty obojky nektery davaj zvireti do srsti "prasek" co to zvire roznasi, takze by to mozna takova blbost byt nemusela, akorat by se mozna muselo 1x tydne treba protrepat, nemichat?

Špičátko zalezlo pod gauč a vylezlo olejátko. chudinka
ja teda doma nechci natirat dlazbu vyjetym olejem

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:30
- Nahlásit

cernej caj
a nebylo by levnější ten barák blechám nechat, koupit novej a odstěhovat se?

Dneska je fakt den blbec,..užžž toho mám zas plný brejle zuby, šecko prostě

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:33
- Nahlásit

denyk
ale těch 75 by bylo ideál
to jako fakt? Já už při 85 měla pocit, že nemám co hubnout (a teda na tvejch fotkách jsem žádnou pnojmatiku taky neviděla!)

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:35
- Nahlásit

kachna_
Kačenka: "Co byste dělali, kdybyste neměli Kačenku"

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:37
- Nahlásit

máme po moc hezký procházce sluníčko vylezlo, Adámek byl vzorovatej a šprt k tomu a bylo to super. Dokonce nežral ani cyklisty ani běžce, balzám na nerva to byl

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:39
- Nahlásit

kachna_
matuju) a to jsme jí měli dlouho předlouho, všechno fungovalo a vsáklo se, než jsme přivezli špičátko. Špičátko zalezlo pod gauč a vylezlo olejátko.
Tak to mě fakt pobavilo A dnes se mi to sakra hodí, den blbec...
birma
Já už při 85 měla pocit, že nemám co hubnout
Tož to je hrozně individuální, taky má každej jinou kostru, já při 60 bych chtěla tak 50, jenže 50 jsem měla před dvěma lety a byla mi pořád hrozná žžimmmmaaaa, brrrrr... to se nedalo. (ale v zrkadle spokojenost)

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:40
- Nahlásit

birma
sluníčko vylezlo
To jste asi na jiný planetě... Nebo na druhym konci prahy
Dokonce nežral ani cyklisty ani běžce
Gratulace, to se nám už dlouho nepodařilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:48
- Nahlásit

tady taky hlásíme slůňo a všude i dost krásnýho čistýho snížku... Pravá zimní idylka. Jdeme dostříhat stromky - Nigouš bude naštván, že místo procházky bude zahradničení...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:50
- Nahlásit

jen taková malá radost - narazila jsem na paní, co "zachraňuje" panenky - přemaluje jim obličej, udělá hezký oblečení a pak je prodává a strašně se mi to líbí

ssshhhhh
Tož to je hrozně individuální, taky má každej jinou kostru
spíš bych to viděla v tom, že má každej hrozně jiný vnímání sebe sama
To jste asi na jiný planetě... Nebo na druhym konci prahy
teď už zase neni, ale na chvililinku na nás vykouklo a bylo to hezký
jako pořád to neni samospádem a radši to míjení hodně ošéfovávám, ale byly doby, kdy se to nedalo ošéfovat na x desítek metrů a před týdnem se snažil sežrat i tramvaj, tak mám radost

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 13:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ssshhhhh
Dokonce nežral ani cyklisty ani běžce

heeeč my máme v repertoáru ještě běžkaře
a to je taky dobrej levl když má čék starosti sám se sebou ještě kočírovat totok

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:01
- Nahlásit

Fajka
heeeč my máme v repertoáru ještě běžkaře
to my možná taky, ještě jsme spolu žádnýho nepotkali, tak netuším

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:02
- Nahlásit

Fajka
No to my ne jen proto, že nemáme sníh
První rok s první čubou bylo sněhu hafo a ona skákala pozadu před bežkařem přes běžky a ještě u toho řvala jak cvok. A to se nedalo nic, pes puboš 200m ode mne a já jak trubka ve sněhu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:05
- Nahlásit

denyk
no tak voeee a v čem je problémos?

že tam budem s kámošem a to je vždycky nahuštěnej program. Takže právě nevím. A taky nevím za á, zdaliž budu schopná a za bé, zdaliž ta chalupa bude vůbec volná a pojedem.tož ve hře je hodně proměnných.

cernej caj

kde to vlastne skladujou normalni lidi v pidi bytech?

my jsme socky, takže toho nemáme moc a u nás visí oba obojky obojky a vodítko hnedle na věšáku za dveřima - jedno to rameno je vyhrazený psům - a to tak, aby nebylo v kontaktu s bundama. Flexinu, kterou nepoužívám(jen pro případ nouze,nebo sporadicky-jako když byl Štajn malinkej a učil se, a košíky+náhradní vodítko, mám v krabici od steel botičke- takže pevná s víčkem na "pant" - v kůchni ve psí skříňce pod dřezem, kde jsou čistý ručníky, roboran, piškůty, kleště na sřihání, cetovní misky, náhradní deka atd. plus pár našich věcí jako lavóry a tak. .
.
kachna_

seš a seš a seš! seš hrozná stračena kachno!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:06
- Nahlásit

Fajka
mas dobrej napad ale druhou hypo mi nikdo neda s tim,ze se osivali mi dat i tu jednu

birma
tak to je adamek skvelej zavidim prochazku, ja si udelala trochu obeda a moc se nevzdaluju od pici (ted se divam, ze sem nechtela napsat od "pece" abyste to pochopili a tohle vypada jeste hur

ja bych rekla, ze taky zavisi na stavbe tela u tohoto. Treba moje stejne vysoka segra vazila i v 9tym mesici o skoro 10kg min nez ja a po porodu byla vztekla ze ma nechutnych 53kg a pritom vypada dobre a ja si nedokazu predstavit, ze bych mela vazit o 10kg min - pac si myslim, ze takhle je to OK ale pro segru uz je to neprijatelny

ale vlastne taky me zahralo sluno kdyz sem sla s odpadakem

birma
tak ta predtim je fakt desna ja mam pravou sindy z reklamy a ta je pekna teda od vyroby ae to je tim, ze je vyrobena tak pred 25ti lety

Fajka
Člen
- Nahlásit

birma
to my možná taky, ještě jsme spolu žádnýho nepotkali, tak netuším

ssshhhhh
No to my ne jen proto, že nemáme sníh

tak se pochvalte nebo politujte jak komu libo
já si tudle málem hodila mašly když se mě to sešlo všecko najednou...na jedný straně silnice bežec, na druhý byčiklista a na vedlejší cestě lýžař... to už bylo moc i na jelito tak jen šel a zvesela si hýkal

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fajka

a nebylo by levnější ten barák blechám nechat, koupit novej a odstěhovat se?

taky kretén, taky kretén!! ty sis na ní zasedla na čajdu zablešenýho nebohýho, dycky jí nějakým takovým komentářem zabiješ

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:11
- Nahlásit

ssshhhhh

měla před dvěma lety a byla mi pořád hrozná žžimmmmaaaa, brrrrr...

ty jo ! tak proto mi byla taková zima, dyž sem byla zhubnutá!! to je fakt, byla mi ešče větší zima než obvykle, furt jsem měla teplotu mrtvoly! to mi nedošlo toto.
Tetkon sem zasádlena a je to lepší.

birma
- přemaluje jim obličej, udělá hezký oblečení

jé! to je krása! taky líbí!
balzamovitý procházky miluju. My měli v pátek. Já ani nepočítala s něčím moc, podle toho stavu jak mi bylo. Ale čokle byli úžasnější než nejúžasnější a Rumíček jak kdyby vědíl ale také zároveň i dbal, tak se dokázal soustřeďovat i v místech, kde má jindy jiný starostě. Což mu neberu, nenutím ho k ničemu, ale mám radost, když se sám od sebe zapojí i v místě, kde jeho lovecká duše by měla jiný zájmy. Páč těch myšoděr je tam habakůk.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:11
- Nahlásit

PetraK
sis na ní zasedla na čajdu zablešenýho nebohýho, dycky jí nějakým takovým komentářem zabiješ
néé já jí chtěl ušetřit peníze, dyk už by za to co dala na vodblešení domu mohla mít jednu splátku novýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:12
- Nahlásit

Fajka

to už bylo moc i na jelito tak jen šel a zvesela si hýkal

cernej caj

ja si udelala trochu obeda a moc se nevzdaluju od pici
a to jinak jde?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:13
- Nahlásit

PetraK
dyz mi sme na hacky na bundy museli vyvrtat diry do boku skrine pac v chodbe neexistuje zatim ale ta skrin v kuchyni je fajn napad - az budem mit kuchyn. Moje olbrimi obrovska linka pac kuchyn je velika jako muj vetsi pokoj bude mit mista dost

sem ji nasla moji krasavici, kdo si to pamatuje z reklamy?

Fajka
hlavne, ze vschni zivi nakonec

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:15
- Nahlásit

cernej caj
1x tydne treba protrepat, nemichat
to se mi zdá jako blbost docela

Fajka
koupit novej a odstěhovat se
hááááááá stračenáááá roku

birma
fotkách jsem žádnou pnojmatiku taky neviděla!)
k očnímu, včera bylo pozdě. Vidělas ty fotky ze Silvestra?

- přemaluje jim
haskýýýý

PetraK
jasně chápu, však uvidíte a kde byste měli být?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:15
- Nahlásit

PetraK
samo sem proto vysvetlovala ze mi "pece" - pécé - prislo blby ze se to da zamenit s peci, tak ze napisu "pici" - pící - to pochopi kazdej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:19
- Nahlásit

nyní na běžky s psisky nechodíme (na trasy magistrály psi nesmí a navíc doga má opravdu velká tlapátka). Ale první doguše - Arona - byla lyžař profesionál. Kamarádi měli na Kristiánově pronajatou chalupu, oni malamuta, my doguši a jezdili jsme tam.
Lyžaře neřešila - ale řešila vždy hlučnou techniku. Traktory, motorové pily, motorky... a ... ano... sněžné rolby a skutry. Zkuste zastavit rozběhnutou dogu, když máte běžky... a ona chce toho chlapa z toho skutru sundat... Nesundala...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:20
- Nahlásit

cernej caj
byla vztekla ze ma nechutnych 53kg a pritom vypada dobre a ja si nedokazu predstavit, ze bych mela vazit o 10kg min - pac si myslim, ze takhle je to OK ale pro segru uz je to neprijatelny
ale to podle mě spíš potvrzuješ, že to je nepřijatelný pro hlavu toho určitého a ne pro tělo

PetraK
Rumíček jak kdyby vědíl ale také zároveň i dbal, tak se dokázal soustřeďovat i v místech, kde má jindy jiný starostě
tak to je od něj krásný
Páč těch myšoděr je tam habakůk.
tak myšodíry Adam nedává nikdy, miulej tejden na Džbáně prej i chytil myš (coural s nim Honza, když jsme přestavovaly trať) a neustále tam přetváří kemp na měsíční krajinu

birma
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:22
- Nahlásit

cernej caj
ze se to da zamenit s peci, tak ze napisu "pici" - pící - to pochopi kazdej
myslim, že jsme to pochopily všechny a všechny stejně
(taky jsi mohla napsat pc nebo komp )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 14:27
- Nahlásit

Xerxová
tak sundala nekoho z tech lyzi?

birma
ja si ale myslim, ze i moje telo by s takovou vahou moc spokojeny nebylo - proc by totiz jinak segry telo kdyz sme vyrustali spolu a maminka nam varila stjeny veci ona proste byla dycky ta hubenejsi? byla na to dycky zvykla, ze ona je hubena a ja ne pri totozny strave a podle me to teda neni JEN tou hlavou, ale i to telo si pri nejakych +/- dejmeztomu danych podminkach drzi svuj idealni tvar - hmotnost. si proste myslim, ze i jeji telo je +/- Ok s tou vahou ale ja bych se musela priserne nadrit, abych to zhubla, pokud by se mi to vbec podarilo, tzn to znamena, ze pro moje telo to nebude idealni vaha zatimco pro segru asi jo kdyz nedostahuje te moji ani s miminkem v brisku.

je pravda, ze s hlavou to je jiny, podle hlavy bych taky chtela vypadat jako lara croft

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání