Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 06:41
- Nahlásit

Zdravíčko všem
vlk
ale já doufám, že to tak brzo nebude

Xerxová
Dnes u nás poprašek tak 0,5 cm
Tak mám zimu alespoň zprostředkovaně z tvých fotek
Na druhou stranu, při dojíždění do práce autem mi ten sníh nechybí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 06:47
- Nahlásit

Darenka my máme taky letos poměrně málo. Zatím žádné extra bariéry, stále je to kam házet... Psisko spokojený a já taky - má konečně zcela čistá tlapátka

Bývávaly zimy, že jsme neměli plot... naštěstí Xerxes byl zcela nad věcí a ten krůček nikdy neudělal

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 06:53
- Nahlásit

Morgen,
trochu sněhákuje

Xerxová
Je to kousek u Denyka... my to máme poctivě hodinu autem (tj. budík na pátou
no od nás to autem je cca 35 minut. Tady fotky:
http://www.week.cz/prvni-jarni-den-v-jeskyni-vil/r ead.php?3,363258 koukám, že už je to 5 let toto letí

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 06:57
- Nahlásit

Maya
tak hlavně abys už měla packu v pořádku

Fifi
hááááá důchodky jsem taky měla, na to že byly určený pro důchodce, tak se fákt skvěle klouzaly

vlk
na zánět šlach pomáhají i obklady z tvarohu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 06:58
- Nahlásit

denyk krásné víly, moc hezky nafocené. Mrzne, má mrznout... možná už víly rostou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 07:03
- Nahlásit

vlk
tak to nezavidim to je peknej humus, tak s tim pekne marod, dokud budes moct a hlavne se moc neprepinej, at to odejde. Akorat blby je, ze to miva dost chronickej charakter. Takze bych asi doporucovala obecne prestat delat veci, ktery ti na to vadej (ja treba zasadne neloupu nic, anebo vyjimecne)

nicmene chapu, ze si to uzijes chvili doma

Maya
jj boli to mega moc, hlavne v chronicke forme

tak drzim palce pri obouvani a pri sundavani

Darenka
tak hlavne bezpecne, at se nic nestane a nemas z jizdy strach

Xerxová
tolik snehu u nas neni ani dohromady od prosince

denyk
fakt? namazat ruku tvarohem a zavazat rucnikem?

jinak ty vily sou fakt moc pekny

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 07:14
- Nahlásit

Xerxová
moc hezky nafocené
no to je tím bejvalého foťákem, kterej stál jako půlka mého bytu

mrknu někam na net, jestli tam letos někdo už byl...
Paradoxně lidi z okolí tam moc nechodí, kolikrát ani nevědí, že tam něco takového je

cernej caj
já měla zánět šlach, když jsem si pronajala zahrádku ,
ne žebych tak usilovně pracovala, ale nebyla jsem na takový pohyb zvyklá, se mi za zápěstím udělala hrča, mudra mě chtěla nechat doma, že to má být v klidu, prd velebnosti

Zavazovat se to snad asi nemusí, když tvaroh drží, on se hodně stáhne, poradila mi to kámoška

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 07:23
- Nahlásit

denyk
dyz to bude opadavat nebo to olizou psi, ne?

ja na to trpim, pred par lety to bylo fakt hrozny, doktor mi chtel dat sadru a v praci byl hroznej frmol takze se jeli i soboty nekolik tydnu a navic bych prisla urcite o praci jak to tenkrat chodilo, takze sem chodila s ofacovanou rukou a vse krom prace delala levou a ladovala se aulinem, abych to v praci prezila nakonec se to dohojilo i bez ty sadry a kdyz to hlidam, tak se to nevraci nebo jen neznatelne

tak ja taky nikdy nebyla na punkevnich jeskynich proste co mas za barakem, na to mas dycky spoustu casu, ze jo

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 07:29
- Nahlásit

cernej caj
proste co mas za barakem, na to mas dycky spoustu casu, ze jo
nevím, tak já to mám asi trochu jinak . Já to tu prostě miluju nooo
Někdy vypadnu hrozně ráda, ale už při odjezdu myslím na návrat

dyz to bude opadavat nebo to olizou psi, ne?
no třeba
Njn tak mě ani zánět šlach zas tolik nebolel, jen jsem se bála, co je to ta boule

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 07:35
- Nahlásit

denyk
ja mam taky moravskej kras celkem prochozenej ale ta nekolikahodinova fronta na punkevky me dycky odradi

me se nikdy zas nedelala moc ta boule ale kdyz uz sem si nedokazala ani oblict kalhoty jaky sem mela krece v ruce nebo si umyt zuby tak taky skvely

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 07:36
- Nahlásit

cernej caj
ruce nebo si umyt zuby tak taky skvely
bábrle

Ve tři v noci mi zazvonil soused! Tak jsem se lekla, až mi vypadla z ruky vrtačka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 07:53
- Nahlásit

denyk
??

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 08:11
- Nahlásit

Xerxová
To jsou luxusní fotky. Xerxes byl dobrej, že ho to nelákalo - stačilo jen trochu zvednout packu

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 08:12
- Nahlásit

denyk
Ve tři v noci mi zazvonil soused! Tak jsem se lekla, až mi vypadla z ruky vrtačka

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 09:00
- Nahlásit

cernej caj
??
to ftip, né vlastní zkušenost

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 09:02
- Nahlásit

Sadra dole sedim uz bodku v cekaene maj tam nwjjaky komplikoobany pripad ruka oli jak svi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 09:10
- Nahlásit

denyk
aha, ja myslela, zes fakt neco v noci kutila

Maya
tak aspon muzes uz pomalu rozhybavat, to bude asi bolet jak svaly ochably i kdyz doufam, ze to bude brzo OK

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 09:10
- Nahlásit

Maya
Ty jo, doufala jsem, že se v té sádře ruka umoudří. Tak to jsem zvědavá co s tebou budou dál dělat. Asi rehabilitace?

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 10:10
- Nahlásit

Pomalu vstáváme, přes 4 patra zas slyšim řvát toho sousedovic dementa. Jestli ho brzo nemajzne po hlavě někdo z bližších dětnejch sousedů, tak to snad udělám já

Maya
Tak tfuj tfuj ať se ruka umoudří.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 10:23
- Nahlásit

birma
rvouci dement je pes? a v cem sou detni sousedi jiny? jako ze sou deti jeste maly tak sou s nima doma?

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 10:28
- Nahlásit

cernej caj
Dement je pes se značně zvučným hlasrm. Dětní sousedi maj miminka (teď v baráku 3) a teda krom toho, že mě by šlehlo, muset to poslouchat celej den, tak kdyby mi ještě navíc budil mimino, tak se asi neudržim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 10:43
- Nahlásit

birma
jasny, prave proto sem si rikala, jestli maj maly deti (miminka) pac mi nedochazelo proc by rodinam se 14ti letejma detma to melo vadit vic nez tobe

presne su stastna, ze su v baraku a ze mi tam steka pes nastesti taky skoro nikdo nevi, pac by me vyhostili naprosto okamzite

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:05
- Nahlásit

birma
řvát toho sousedovic dementa
my to máme přímo na patře. Jenže u nás je zřejmě chyba u páníků, bo se asi dost pejskovi nevěnují a ani ho nenaučili být sám doma. Čekám, kdy bude nějaké vzbouření sousedů. Nám je líto psa.
Ale jak píšeš, jsou tam rodiny s malými dětmi a když je pejsek hodně večerů sám, tak kvílí a štěká přímo za dveřmi do bytu. To je nářez.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:14
- Nahlásit

tak jsem konecne doma, ruka naprosto k nepouziti, boli to na stejnym miste snad vic nez predtim, ale prej je to normalni, mam rozcvicovat ve vlazny vodw, nejakej gel a bandazovat, celodenni praci na pc durazne nedoporucil, tak mam jeste tejden neschopenku,bych to v. praci fakt nedala,v zivote jsem takle dlouho nemarodila, akorat v praci pruser neb jedna kolegyne na dovoleny a ta druha co jsem si myslela ze tam bude, marodi odedneska s chripkou, pocitam ze sef bude tak nasranej, ze budem bez premii

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:24
- Nahlásit

Bry den.
Maya
nwjjaky komplikoobany pripad ruka oli jak svi
Delas konkurenci cajde?
ruka naprosto k nepouziti,
To rozhejbes, rozcvicis, postupne, pomaloucku. A dalsi tejden valenicka, hmm, to bych si taky dala libit, vychazky uz aspon mas?
Xerxová
Bývávaly zimy, že jsme neměli plot...
To je krasa! A Xerxes teda borec, ze neprekrocil svym majestatem hranici. Takovy zimy taky v Lbc pamatuju, jsme jezdili z Jestedu na lyzich az pred barak.

Tady chulemilo rano, jak jinak, kdyz ridim, hezky se to sypalo, jak kdyz perinu protrhnes. A hlavne, ze nakej debil zase musel nutne predjizdet v takovym pocasi, fakt ty lidi nepochopim. Bylo to tak tak, ze ho snih veprostred nehodil do skarpy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:24
- Nahlásit

Maya
tak zas je fajn, ze te hned neposlal do prace a doma budes trochu cvicit, trenovat a zvykat si

hm, tak ty premie vam zavidim. Utecha - premie clovek ozeli, kdyz ma tu praci, budu doufat, ze na vas nasranej nebude a ze budou

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:32
- Nahlásit

o vychazky jsem si rekla, tak mam 12-18, takze to super, po to dcoutydennim valeni jsem myslela, ze ani nedojdu z nemocnice do mesta, je to docela streka
byl tam dneska jinej doktor, takovej klucik a ten byl nastesri v pohode
jdu ve stredu, neb se me ptali, jestli bych nemohla misto utery, ze tam bejva min lidi, tak kdyz byli vsteicni s tema vychazkama, tak jsem jim to odkejvala
premie bohuzel jsou vyznamnou soucasti platu, takze po nemoci a bez premii budu mit akorat asi tak na tu vodu se suchym rohlikem

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:36
- Nahlásit

Fifi
psani na telefonu je holt vysokej levl, budu si snad muswt u cinanu koupit stylus se zastrckou do sluchatek, aby byl furt po ruce
u nas teda nastesti nechumelilo, jen mrzlo poranu, jsem sla vopatrne jak starej vomacka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:44
- Nahlásit

Fifi
a co ty, je to lepsi?

si mi pripomela jak rikal muz, ze kdyz jel ze zkousky minulej tyden tak po ceste bylo odstaveny auto - neodklizenej snih, snehovy jazyky, asi to nekdo uz nemel dom daleko tak si dosel - a druhej den bylo to auto cely zarovnany od toho odhrabavace, rikal muz, ze to musel odhrabavac udelat naschval... u nas se ty jazyky delaj hodne pac vitr to vsechno zfoukne z poli do silnice ale ze by se to moc odklizelo se rict neda

Maya
tak aspon tak, to je supr, ze muzes ven trochu

aha, tak to jo, to budes mit asi jak mel muz neco na styl ze pevna castka a pak pohybliva castka (treba60:40) a kdyz se jim zdalo, ze ma malo prescasu (treba jen 60h mesicne) tak mu pohyblivku vzali nebo to mate premie za lonskej rok?

no ja mam ted na tu vodu, ale dosli mi nejaky penize, na ktery sem cekala, takze du dneska koupit novej biokill a kdyz sezenu ty vaku pytle. muzi se nechce autem do ikey, pac to ma zajizdku 15km celkem, tak me se tam taky nechce pac to mam zajizdku na 2hodiny

no a zkouselas hlasovy diktovani?

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 12:48
- Nahlásit

Maya
S těma prémiema je to na prd. Na druhou stranu si možná šéf uvědomí jak je to blbý, když nemá celý tým pohromadě a bude si vás víc vážit.
Odpočívej a rozcvičuj - nepodceň to, nebo budeš mít roky problémy.

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání