Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 09:17
- Nahlásit

na tu stezku bych se i ja nekdy mrkla a v tom vidim vyhodu bydleni v praheee - mam pocit, ze pracazi to maj blizko vsude

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 09:21
- Nahlásit

kachna_
jestli nemáš dát vědět spíš proto, aby Tintovi mohli vyrazit jinam
kačenooooooo-stračenoooooooooo ty zasejc perlíš tak tohle mě fákt nenapadlo však já si na ně někde počíhám, vono Podluží není tak velký, vemu do ruky spoďáry a uvidíme kdo se chytne

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 09:22
- Nahlásit

cernej caj
mam pocit, ze pracazi to maj blizko vsude
na tom něco bude

na tu stezku bych se i ja nekdy mrkla
no já vím, vím, vím....myslím na to

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 09:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
to vypada skoro jak cssr
viď
mám nemocný dítě. To druhý je už nabitý energií asi jako Ludřenka (včetně toho počůrání; ne kalhotky nejí,my jí krmíme normálně), včera půl hodiny pružila na trampolíně a nepomohlo to
mam pocit, ze pracazi to maj blizko vsude
No, třeba do Prostějova a olomóca vysloveně (já bych totiž do Olomouce i Prostějova občas potřebovala )
denyk
vemu do ruky spoďáry a uvidíme kdo se chytne
to bych asi jako neriskovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 09:54
- Nahlásit

kachna_
porad nezere kalhotky? asi je nutny ji na ty trampoline pruzit trochu dyl, sak ona zacne

no jo, tak tam to mame bliz my, ale tam neni nic zajimavyho prirodne tak extra aby tam clovek vylozene touzil

to bych asi jako neriskovala
tak treba japonsti turiste se chytnou urcite

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 09:56
- Nahlásit

kachna_
No, třeba do Prostějova a olomóca vysloveně (já bych totiž do Olomouce i Prostějova občas potřebovala
Nápodobně, pokud bych někam pravidelně chtěla, tak je to Ostrava navíc agi tábor u Tišnova a soustředění na který bych ráda u Opavy…

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 10:04
- Nahlásit

cernej caj
tak treba japonsti turiste se chytnou urcite
to je ještě ta lepší varianta, já bych se bála spíš těch východoněmeckejch

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 10:18
- Nahlásit

kachna_
spíš těch východoněmeckejch
tak kupodivu si na ně nemůžu stěžovat, dodnes když mě potkaji (dědoušci většinou) co sem jezdí za pivní turistikou
tak mi říkají "Hallo Mexiko Frau " a bude to teď v březnu 9 let, co tam nedělám

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 10:25
- Nahlásit

Nemáte nějakej pěknej odkaz na údržbu termoprádla?

Hele, nemáte někdo zkušenost s tímhle? Mamča chce vědět, jestli je to výhodný: http://www.o2.cz/osobni/mobilni-telefony/alcatel-o netouch-pop-8.html?tab=details

Já bych osobně šla spíš do tohohle: https://www.eva.cz/zbozi/MOB02746/tablet-samsung-g alaxy-tab-3-10-1-wi-fi-16gb-white-p5210/
už proto, že mamča má mobil samsung galaxy asi S3 mini

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 10:49
- Nahlásit

kachna_
udrzba termopradla - prat ideal na 30, max 40 v tekutym prasku BEZ avivaze

srovnani na mobilmanii

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 10:53
- Nahlásit

cernej caj
srovnani na mobilmanii
díky

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 11:19
- Nahlásit

Tak jsem právě při stříhání dráůch šmikla Adama do krve. Překvapivě mu to vadilo míň, než samotný šmikání. Akorát já teda netušim, co si s nim pocít, protože má drápy dlouhý, já se furt bojim, kdy si zas nějakej strhne nebo zlomí, rostou mu strašně rychle a milimetr od konce už je to do živýho. Ty ostatní jsem vzala teda o půl mm, ale zaprvé se to blbě dělá, jak on tou haxnou mele a zadruhé mu to takhle budu muset šmikat snad dvakrát tejdně

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 11:22
- Nahlásit

cernej caj
ještě jsem našla tohle a to mi přijde, že by i mohlo být to pravé: http://www.alza.cz/lenovo-ideatab-a5500-3g-midnigh t-blue-d783062.htm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 11:50
- Nahlásit

kachna_
tak proc ne, ja se v tom zas tak moc neorientuju a navic stejne nemuzes +/- slapnout vedle v podobny cene. Co presne od toho mamca chce? jinak to lenovo taky nevypada blbe.

birma
tyjo, jaktoze tak rychle rostou? jinak teda nezavidim 2x tydne smikat, to ma vsechny drapy nebo jen ten jeden?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 11:50
- Nahlásit

cernej caj
Co presne od toho mamca chce?
no, to kdyby věděla

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 11:57 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
co možná nejlepší foťák, připojení k Internetu, možnost klávesnice (to nevim, jak zjistit), jinak stačí prům. hodnoty, edit - lehkej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 12:03
- Nahlásit

kachna_
moznost pripojeni externi klavesnice?
klavesnice treba ta druha je univerzal pro androidy s micro usb

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 12:05
- Nahlásit

cernej caj
všechny mu rostou rychle. Nechápu, že si je při svý dávce pohybu dostatečně neobrousí, ale fakt ne. Dvakrát tejdně asi šmikat nebudu, bo jsem na tu pravodelnost levá, ale určitě budu muset častějc, když chci, aby je měl kratší než má a ne jen udržovat ve stávající dýlce

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 12:10
- Nahlásit

cernej caj
a proč se dělá microusb,je lepší než klasika?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 12:13
- Nahlásit

birma
taky si rikam, ze ste venku fakt hodne na to aby si je nebrousil sam

kachna_
no ja si nejsu jista, jestli ty tablety vubec maj nejaky usb, spis mivaj mini/mikro - tim sem jen chtela ukazat, ze kdyz se podivas, jakej port je na tabletu tak si k tomu vzdycky najdes klavesnici v pohode jen budes hlidat OS a konektor

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 12:35
- Nahlásit

Co se týče drápů Bukáč je má taky hodně dlouhý, stříhám určo 1x za měsíc-jen přední a to furt hrabe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 12:36
- Nahlásit

ja nechavala strihat psum drapy 1x - loni asi kdyz byli na ockovani, timovi vzal nektery, ferine snad 3, ani to vlastne nehlidam, jak sou dlouhy, mohla bych se taky mrknout vecer

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 12:37
- Nahlásit

cernej caj
třeba Altar neměl střihaný drápky ani jednou, naopak v mládí měl problém, že mu nestíhaly dorůstat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 13:15
- Nahlásit

Všem doguším jsem drápy stříhala - některým všechny, jiným jen některé - protože třeba Betka měla vnitřní na zadních víc ochozené, vnější málo. Prostě čas od času mrknu, přistříhnu co je potřeba (hlavně "palce"), občas i bohužel zastřihnu do živého (když se to zastřihne moc, teče to pak fakt hodně...)... ale všechny čtyři dosavadní krácení drápů v pohodě snášely. I přes občasné střihnutí (stává se mi to výjimečně, ale vyhnout se tomu asi nedá).

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 13:54
- Nahlásit

Nakonec jsem vybrala tyhle dva, jen ať si mamča vybere, který z nich chce http://www.czc.cz/porovnat?code=159486&code=153456

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:10
- Nahlásit

kachna_
sou hodne podobny, tak verim, ze mamca nevybere blbe z tveho predvyberu

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:15
- Nahlásit

Tak děcka, za chvíli valím dom, venku vlezlo, zataženo, Jupitera večer asik neuvidíme a to jsem včera dokonce našla v mé domácnosti téměř ztracený dalekohled
Mějte hezký víkend

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:19
- Nahlásit

vylezlo sluníčko, takže peru jak divá, mý dvě okna jsou umytý, část prachu utřená (na ten zbytek se nedá dostat), tak snad je zimní únava pryč
Taky mi definitivně hráblo a krom dvou táborů začínám šetřit i na intenzivku na začátku léta

Xerxová
třeba Betka měla vnitřní na zadních víc ochozené, vnější málo
tak to má Adam úplně stejně - na všech čtyřech.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:19
- Nahlásit

denyk
Mějte hezký víkend
ty taky šílená puberťačko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:23
- Nahlásit

denyk
uzij si pivovaaar

birma
nechces se stavit k nam na brigadu?

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání