Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Katku Královou
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:20
- Nahlásit

Ahoj Katko, můžeš mi říct, co tě vedlo k tomu, informovat chovatelku mé borderky o tom, jak funguje moje smečka a to včetně odkazu na diskuzi "Pro Eninku"? To ti přijde fér? Mně rozhodně ne!

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

Mě to teda fér přijde, každý správný chovatel se stará, jak se vede jeho odchovům. Když jsem měla morče, tak jsem chovatelku informovala i o tom, že má poškrábanou rohovku.
A vzhledem k tomu, žes to řešila na veřejném fóru, nevidim důvod, proč by se to chovatelka neměla dozvědět. Nebo před ní snad chceš něco tajit?

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:29
- Nahlásit

Katka Králová

vidím, že jsi asi starší ročník a bonzování ti zůstalo v krvi z dob minulých, jak myslíš, nech se tedy překvapit jaký to je

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:32
- Nahlásit

Katka Králová

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:33
- Nahlásit

Katka Králová

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:35
- Nahlásit

Katka Králová
younglady
Jebloň
No, vy tři jste teda výkvěty morálky, co? Fuj. Co takhle jednat na rovinu, to vám nic neříká? Bonzovat někoho, komu se vyskytne problém a aktuálně se ho snaží řešit, je OK? Hmmm.

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:35
- Nahlásit

Eninka
to je faaaaaaaakt strašnej prohřešek, informovat chovatelku, že s jejím odchovem není něco v pořádku a že jej asi nemá v rukou ten správný člověk, fakt, to je na ukamenování
škoda, že aussina je od množitelky, který je její osud u perdele, jinak věř mi by měla mejt pro změnu ode mě!

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:36
- Nahlásit

Dívejte, směju se vám, protože se stejně smála paní od bordery, tuto diskuzi zná jak svý boty cha cha cha

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:37
- Nahlásit

Vlčáčková
bonzovat? ty bys jako chovatel nechtěla vědět, že s jedním ze tvých vypiplaných miminek není něco ok? já bych to chtěla tedy vědět vždy!

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:37
- Nahlásit

Ale chovatelka by měla vědět oboje, i že problém je, i že se ho snaží řešit, což v té diskuzi nakonec zaznělo, takže nevidím jedinej problém. Zastávám názor, že chovatel má vědět ideálně všechno o odchovech, ať je to zdraví, povaha, nebo cokoliv jiného

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:38
- Nahlásit

Eninka
aspoň nelži, jo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:39
- Nahlásit

Katka Králová

Zastávám názor, že chovatel má vědět ideálně všechno

a nemyslíš, že by to měl vědět od toho, kdo psa má a ne od bonzáků? Ale jak říkám, smála se docela dost, takže díky za vtipnej mail pro ni. Ale je fakt, že pořádek musí bejt

Lucca
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:40
- Nahlásit

Katka Králová
A co na to říkala ta chovatelka? To by mě teda zajímalo

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:41
- Nahlásit

Ještě že vim, co paní chovatelka psala mně .

Samozřejmě že by to měla vědět, od toho, kdo psa má. Ale očividně o tom ani po 4 serváních aussiny nevěděla...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:42
- Nahlásit

younglady
Chtěla. To jistě. A moc. Ale ne takhle a v téhle situaci. Sama píšu TO při týrání zvířat, ovšem to je něco shola jiného než je tahle situace. Jste obyčejné udavačské kurvy - jak ti, kteří to napsali, tak ti, kteří tomu fandí. Chápu, že ta drobná nuance některým v dnešní době uniká, ale měly byste se hodně rychle vzpamatovat.

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:45
- Nahlásit

Vlčáčková
fandím, mooooc tomu fandím a nestydím se za to! aspoň chovatelka vidí, kam dala psa a třeba se pro příště poučí... a o tom týrání už se tu taky tuším psalo ;)

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:46
- Nahlásit

Mám nápad, bezva téma, všechno zlý je k něčemu dobrý.
Všechny informace o všech, kdo se smějí a jsou zodpovědní v rámci informování o nepořádku, který se tady děje, použijeme proti nim, to bude supéééér zábava pro všechny. A ještě uděláme dobrej skutek, protože lhát se nemá a informovat se musííííí. Takže jdeme holky hrabat, co na koho víme a postupně zjistíme, a budeme informovat všechny, koho to zajímá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:47
- Nahlásit

younglady
To, že někdo zneužije informace, které mu někdo v nouzi svěří, je největší hnus, který znám. Ubožačko. Fandi si jakémukolv hnusu, kterému chceš. Pro mě jsi cajk.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:47
- Nahlásit

A ještě info pro všechny co něco vyhrabou a dají sem, Katka je natolik zodpovědná, že to vše ukládá do wordu, tak jak pro paní chovatelku moje téma, aby to náhodou nezmizlo, takže nebojte, vše je u Káti zálohováno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:48
- Nahlásit

Eninka
Ses spletla, ne? "Udávat se nemá, ale hlásit se to musí..." No, bodejď by v týhle zemi neměla STB takový úspěch, co? 20 let po revoluci a udavači si tu notují, jaké jsou hvězdy.

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:48
- Nahlásit

Eninka
jen hledej a užij si to, uvidíme, co najdeš

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:49
- Nahlásit

younglady
V klidu.....kopou kolem sebe.

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:50
- Nahlásit

Tady se nedá mluvit o informacích svěřených v nouzi, todle je veřejné forum .
V hledání informací držím palce, klidně se na cokoliv zeptejte, ráda odpovím

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:51
- Nahlásit

Vlčáčková
To, že někdo zneužije informace, které mu někdo v nouzi svěří, je největší hnus, který znám.
Ty mlč - http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12237_5.html#21

obyčejné udavačské ku.vy
Ano, minimálně K.K. z mého úhlu pohledu je.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:51
- Nahlásit

Katka Králová
A na veřejné fórum se nedají dát informace v nouzi?

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:52
- Nahlásit

Vlčáčková
zneužije informace veřejně vydané na netu, na veřejném fóru... trošku si pleteš pojmy nemáš pocit? chápala bych, kdyby ses rozčilovala, kdyby eninka napsala katce osobní email, kde by se jí svěřovala a ona by to vyřvala do světa, jo to by byl humus, ale toto? no každý na to kouká holt z jiného úhlu

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:53
- Nahlásit

Jebloň
já sem v klidu, já se po dlouhé době na tomto fóru dobře bavím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:53
- Nahlásit

Gi a smečka
Ty mlč
Když jsi mi to napsala soukromě, nepustila jsem to dál. Pak jsi s tím vyšla sama a navíc stále vyjíždíš proti jiným lidem. A poučování od někoho, kdo za zády shání IP adresy, to fakt sedí.

Lucca
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:54
- Nahlásit

Katka Králová
Tady se nedá mluvit o informacích svěřených v nouzi, todle je veřejné forum
přesně tak, tady si každý mohl přečíst, jak je to s těma rvačkama apod., takže nic tajnýho to není.

Prosím tě, zajímala by mě ta reakce chovatelky, můžeš to sem napsat?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:54
- Nahlásit

Vlčáčková
Pak jsi s tím vyšla sama a navíc stále vyjíždíš proti jiným lidem.
Eninka s tím taky vyšla sama, tže DH.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání