| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:10
- Nahlásit
Gi a smečka
tsssss nebuď vztahovačná!!
já sem zapomněla, že ty seš ten jejich zachránce
Grin
di se zahrabat, já se přidám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:11
- Nahlásit
helps
i dyž ti některý příspěvky přišli útočný, tak si to přepískla hodně, když jsi to táhla dál a dál. měla jsi to utnout
Souhlas. Měla to utnout, protože některé příspěvky byly velmi útočné. Nakonec jako vždy, když se Eninka někde objeví. Některé nicky se prostě vyžívají v tom, že do ní vysírají. Myslím, že jim to vrátila poměrně elegantně a ani nemusela používat ty "píči" a podobné výrazy, které padly na její adresu, ani dokazovat někomu hloupost, nazývat ho mentálem apod.
Osobně se domnívám, že měla problém řešit jen s některými nicky a po mailu.
Že "nikdo nebude mít chuť ani náladu..." si nemyslím. Ono na permanentní přehánění je tu spousta jiných nicků, kteří se v tom realizují. Docela mě mrzí, že když jednou s daleko větší graciézností, slušností se lehce přiblíží jejich "srandičkám" Eninka, je hned odsuzovaná. Zač? Byla to jen reakce na neustálé obtěžování.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:15
- Nahlásit
Vlčáčková
tak tohle o tom fakt nebylo. Když nedokážeš rozlišit kdo se naváží do eninky a kdo do jejího laxního přístupu, tak je to s tebou špatný. Já jsem všecko přečetla a i když tam byly ostřejší příspěvky, nikdo ji neurážel, já sama jsem použila myslim ku*va nebo do p*či, a to vě větě podobné tomuto : do p*či na nic nečekej a nasa´d jim ty náhubky. Kdyby to byl kdokoli jiný ve stejné situaci, budu úplně stejně sprostá a budu reagovat stejně podrážděně. Takže z eninky nedělej střed vesmíru, nikdo jí nedával žádnej spešl trítment, spíš mám pocit, že kdyby to nebyla eninka ale někdo cizí, že ho pošlou ti lidé do pr*ele takovou rychlostí, že by ani nevěděl jak se tam octnul.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:18
- Nahlásit
helps
Essi já jsem ten zachránce, tak ty jsi ten internetový válečník.
Ale děsně nesnáším takový tiskový mluvčí, co na oko zesilují svoje argumenty tím, že dělaj, že mluví za všechny. Notabene když když se můj názor liší a odmítám se položeného argumentu účastnit.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:20
- Nahlásit
Dívejte, já si otevřela téma, že hledám pejska, ne že chci radit.
To, že se to začalo ubírat směrem ke komunikaci o mým problému jsem vzala a komunikovala. Nemusela jsem a taky jsem nemusela veřejně přiznávat chybu a udělala jsem to. Skončilo to sprosťárnama na moji adresu, sečteno a podtrženo...vyhodnoťte si to každej sám za sebe.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:26
- Nahlásit
Gi a smečka
já sem teda určitě internetovej válečník, zeptej se Bilušky co sem zač dyž se tady vrtáš do každýho slova, co napíšu.
nejsem ničí tiskovej mluvčí a nepotřebuju analyzovat každou pí.ovinu, kterou kdo napíše - nic sem nepotřebovala zesilovat atp. prostě mě Eninka nas.ala a nemyslím si, že jí tu někdo bude nadále radit co a jak, ani že ona bude tady nějakou další radu hledat. jesi si myslíš něco jinýho oukej.
Vlčáčková
buďto sem něco přehlídla, něco závažnýho nebo nevím.... ano, byli tam sprostý výrazy, ale právě většinou ve smyslu, co psala Grinová - že byli lidi vytočený a chtěli, aby dala fenám náhubek místo řečí, že něco zvládne.
jináč holt sem měla štěstí -smůlu, že sem četla zrovna tu diskuzi, třeba bych nadávala na žumpu dybych něco takovýho zrovna četla od nich. není to nic ve smyslu, jakože já sem vysazená proti Enince, to je snad jasný
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:32
- Nahlásit
helps
Tak hlavně nemysli za mě. Nejsem ani nikdo, ani všichni.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:33
- Nahlásit
Grin
Však netvrdím, že Tys psala sprostě. Je tedy možné, že si teď pletu ta dvě související témata. Ale vulgarit na její adresu tam bylo dost. I jedna by stačila při tom, že ona se tu celou dobu projevuje slušně. To, že na píšeš "do ..., udělej to..." samozřejmě neházím do stejného ranku jako je její hodnocení. To může být i slušnými slovy velmi sprosté - na je tu taky jedna expertka, která se tak vyjadřuje skoro všude, kde se Eninka vyskytne.
Prostě si myslím, že na její adresu je to opakovaně a už toho bylo dost i na ní.
helps
Jasně. Ty snad nejsi vysazená proti nikomu, ne? Bych řekla. Nebo se třeba pletu. Ale zatím o nikom nevím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:36
- Nahlásit
že vás to furt ještě baví
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:39
- Nahlásit
makrel
Mě jo, nudim se ve vlaku.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Psíček byl ironický příliš a byl vypnut.
škoda že se nevypíná za přílišnou suchost a trudomyslnost
Grin
kašli na to prosim tě, ještě řeknou že týráš Grina tim že ho venčíš,cvičíš a vychováváš a třá i normálně krmíš....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Souhlas. Měla to utnout, protože některé příspěvky byly velmi útočné. Nakonec jako vždy, když se Eninka někde objeví. Některé nicky se prostě vyžívají v tom, že do ní vysírají. Myslím, že jim to vrátila poměrně elegantně a ani nemusela používat ty "píči" a podobné výrazy, které padly na její adresu, ani dokazovat někomu hloupost, nazývat ho mentálem apod.
Víš že Enince prokazuješ spíš mědvědí službu tim že z neschopný majitelky psů co dělá ale uplně všechno špatně děláš mučednici, tim pádem už leze na nervy i lidem, kterym dřív byla ukradená....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:52
- Nahlásit
Sízra Milanová
no tě noha, radši jdu pryč ...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:53
- Nahlásit
Gi a smečka
hlavně nic nehroť
Vlčáčková
samozřejmě že ne, já jen tak plynu.... jako voda a utvářím si názory - možná z toho jednou bude bestseller až udělám psychologickou studii na internetová fóra, anonymitu a bla bla....
makrel
nebaví
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele,krasavice nesmrtelná,několikrát sem Enince napsala,ať to radši zamkne a ty "výrazy" padly až po té,co ona napsala,že si z nás 20 stran dělá prdel.!!!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:57
- Nahlásit
helps
utvářím si názory - možná z toho jednou bude bestseller až udělám psychologickou studii na internetová fóra, anonymitu a bla bla
Nejsem si jistá, ale nějaký psycholog už tohle někde řešil. Jestli to nebyl ten zmačetovanej pacientem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:59
- Nahlásit
helps
Gi a smečka
hlavně nic nehroť
Doufám, že jim to spolu půjde.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:09
- Nahlásit
Vlčáčková
to víš, že už to někdo řešil... psychologové se taky chytnou všeho
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:13
- Nahlásit
helps
To jo, to jo. Protože jinak by třeba museli pracovat ...
(Nejsi náhodou psycholog?!)
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Jediná jsi mi odpověděla, prosím tě, co psíček provedl, dáš mi link? a nebude chodit pod jiným nickem?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:39
- Nahlásit
stetisek123
Ty si nepamatujes jak u nas na vencicim foru psal ty prasarny? Tak je psal i jinde a jeste horsi slova. Tim jinde myslim vsude. On chtel byt vypnut.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:43
- Nahlásit
stetisek123
Jestli je Tvůj mail platný, máš to tam.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:46
- Nahlásit
Grin
tomu nějak nerozumím. Jako já s ním nikdy nijak nepekla, jen nechápu,když On chtel byt vypnut
proč prostě neodešel dobrovolně? Já sem fakty asi "jiná" (mometálně)
Vlčáčková
jdu se mrknout
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:54
- Nahlásit
Vlčáčková
tak to je hustý, to fakt vypadá jako schválně... já tomu fakty nerozumím. a nerozumím už ničemu tady. Je tu nějak moc nových nicků, nová žumpa, včera hromadný vytahování a posouvání strarých témat,...už nerozumim ani sobě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:55
- Nahlásit
stetisek123
Tak ja jsem psicka defacto nikdy moc nechapala a pochybuju ze nekdo jo, je totiz dost schizofrenni :-D, ale myslim ze uz tady od vypnuti parkrat byl pod jinou prezdivkou, ruku do ohne za to nedam.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
stetisek123
Tak je to tak jak jsem rikala nebo ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
Grinstetisek123
doufám, že se brzo objeví
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:01
- Nahlásit
stetisek123
už nerozumim ani sobě
No vida. Začínáš být vybavená pro tento bláznivý svět.
Grin
je totiz dost schizofrenni
Není. Řekla bych, že ten je naopak pořád stejný.
makrel
doufám, že se brzo objeví
Jo, já taky. Potřebuju ho na ty rady ohledně webu...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:02
- Nahlásit
Grin
makrel
já ho nechápala vůbec,ale rekla bych že byl takvej ten správně rušivej element, kterej uměl téma odlehčit. Občas mi lezl na nervy, když už jeho reakce byly násilný,ale chybí tu
Grin
jj, podle toho, co mi Vlčáková poslal to bylo snad tak doopravdy,a le vůbec nechápu proč
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:03
- Nahlásit
Nebudeme vymazaný za Off ťopík?
|