Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Katku Královou
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 .
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:05 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

stetisek123

Třeba se chtěl víc věnovat svému webu: www.pejskarinaunas.blogspot.com
Ale nemá tam povolenou nemoderovanou diskuzi ani návštěvku, takže tam nemůžeme chodit dělat binec.

Vypnutý nebudeme, protože v tématech "pro...." moderátor neřádí.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:08
- Nahlásit

stetisek123
myslím, že by to tady pěkně srovnal

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:14
- Nahlásit

makrel
doufám, že se brzo objeví

já taky, mě baví

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:16
- Nahlásit

makrel
myslím, že by to tady pěkně srovnal

spíš by to tady rozvrtal do největších pekel a někomu by připomněl psí zápasy,hentomu boží mlejny a určitě by Vlčáčkový minimálně jednou poslal Pikaču song ale byla by to sranda aspoň

helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:15
- Nahlásit

Sízra Milanová

já taky, mě baví

jójó, já Psíka můžu ) a ci ho zpět
koukám, že na svým blogu se teď dost činil

stetisek123
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 16:00
- Nahlásit

Vlčáčková
chtěl víc věnovat svému webu
sem o tom webu netušila. Tak trošku mě ta jeho intonace tam mrzí. Ale asi to patří k tomu, že je to blog
Nicméně to nemění nic na tom, že si myslím, že teď už to tu nikdo brzdit nebude

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 16:09
- Nahlásit

proč ho nejdete vyvolávat do tématu pro psíčka, to určo čte

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:38
- Nahlásit

Hele, mě na tom nepřijde nic divnýho, že to řekla chovatelce teda. A navíc tady musí každej počítat s tim, že co tu napíše se může kdokoli dozvědět. Taky mi pasli mail lidi z útulku, že se jim doneslo, že tady o nich mluvim, dokonce vet mi citoval pasáže odsuď. Takže, pokud někdo nechce aby se něco vědělo, neměl by to sem psát nebo si za tim pak holt musí stát...

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:05
- Nahlásit

Adiddaska

a nezdá se ti rozdíl v tom, když se to donese proto, že to někdo četl a pak poslal dál (myslím někdo nezúčastněnej), anebo někdo, s kým diskutuješ o té věci a on pak za tvými zády kontaktuje chovatele? Nehledě k tomu, že např younglady
ode mě chtěla chovku aussiny a pak tak měla v úmyslu poslat to samé jako KK. To je fér? Vyloudit info za účelem bonzování, není to zneužití důvěry toho, kdo info poskytl? Proč mi neřekla, na co tu chovku potřebuje?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:42
- Nahlásit

Eninka

ne, je to využití blbosti pisatele, kterej má vědět, že co nechce pustit ven, sem nemá psát a musí počítat s tim, že to někdo použije proti němu.

younglady
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:18
- Nahlásit

Eninka

ty vole! vyloudit chovku??? já se tě kurnik normálně zeptala, odkud je aussina a i sem ti pak napsala, že mě to zajímalo z důvodu, že aussinu taky mám, tak mě tak nějak logicky zajímají i další aussíci odkud jsou a tak, ale to ty asi pobrat nehodláš, ty jsi si z toho vyvodila co jsi chtěla a ende

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:20
- Nahlásit

younglady

tak proč jsi psala, že kdyby jsi nevěděla, co je chovatelka zač, že by už měla mail taky?

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

younglady

to je faaaaaaaakt strašnej prohřešek, informovat chovatelku, že s jejím odchovem není něco v pořádku a že jej asi nemá v rukou ten správný člověk, fakt, to je na ukamenování
škoda, že aussina je od množitelky, který je její osud u perdele, jinak věř mi by měla mejt pro změnu ode mě!

tady to máš, nemám pocit, že ti šlo jen o to, že máš taky aussinu

younglady
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:27
- Nahlásit

Eninka
taky jsem ti psala, že asi nechápeš nadsázku že??? původně sem se ptala, že mě to prostě zajímalo, odkud aussina je, ale to je fuk, ty si prostě vybereš jen co ptořebuješ a co se ti hodí, že?

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:30
- Nahlásit

younglady

ne, to ne, ale už jsem z toho všeho vyšťavená a pokud by ses dovedla vžít do mý situace, že na tématu o psech se začne dít, co se včera stalo a pak ti ještě zavolá chovatelka, pochopila by jsi

younglady
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

Eninka
ne nepochopila, protože každá sme jiná

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání