| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:46
- Nahlásit
Vlčáčková
promiň, už si s tebou nechci psát. Nebudu ti tu přepisovat a kopírovat mejly, co chodily hromadně, všechy je dostaly, všechny udělaly, co měly, všechny maj vesty. Chyba není na vysílači.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:46
- Nahlásit
Gerda
Být mnou nikdy nemůžeš, naštěstí. Musela bych se pak za sebe strašně stydět.
No, tak hlavně, že jsi zadobře s někým, kdo nedodržuje dohody a lže. Tvoje věc.
A jestli Ti to tedy stojí zato, tak si tu mojí pětistovku nech, už mě okradli o víc.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:48
- Nahlásit
Gerda
No, tak není chyba ve vysílači ale v příjímači, když tě to uklidní. Jak říkám, měla jsem úplně jiné starosti a jinou "zábavu". Fajn, nepiš mi.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:49
- Nahlásit
younglady
jojo žumpa, to jsou samý svatý, ty by nikdy nic takového neudělali, ty si na svinstva a humus nepotrpí
Podivej se nechápu že bereš slova o žumpě od Eninky . Já tu třá píšu že já bych nikomu nic nepsala..chovatelce apod,ale neodsuzuju to vůbec v tomhle případě, taky mi ta situaci přišla extrémní...a taky vůbec nevim jak by se zachoval někdo druhej,mluvim pouze a jen za sebe,jako ostatně vždycky...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:50
- Nahlásit
younglady
jojo žumpa, to jsou samý svatý, ty by nikdy nic takového neudělali, ty si na svinstva a humus nepotrpí
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
vždyť píšu, že ste samý svatý no ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:55
- Nahlásit
Vlčáčková stran vest se Gerda opravdu snažila tě zastihnout, nemyslím že je důvod se do ní navážet, udělala pro vesty maximum, lítala kolem toho víc jak dost a za vlastní, a místo "díky, ale neměla jsem čas spolupracovat na pokračování a neposlala peníze na šití" jí bude někdo osočovat? Nemyslím že je Gerda ten, kdo by si takový nevděk zasloužil. A naštvaně seknout zadkem a uražaně se otočit a větou "tak si tu mojí pětistovku nech, už mě okradli o víc. " jí snad ještě naznačit že je zloděj? To si myslím že už je trochu drsný.. Nikdy jsem proti tobě přímo nešla, neměla jsem to za potřebí, ale tohle mě opravdu zarazilo a kvůli Gerdě opravdu mrzí
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
younglady
vždyť píšu, že ste samý svatý no ne
hele, žumpa asi svatá nebude, ale mám pocit, že na rozdíl od jiných má svý hranice. A tuto hranici co překročila Králová by podle mě nepřekročila.
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
younglady
že ste samý svatý no ne?
Upřímně při těch nejmíň 13ti stránkách trpělivýho radění Enince včera byla potřeba trocha svatý trpelivosti...essi mi rozumíš
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
rozumím více než dost
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
trpělivýho radění Enince včera byla potřeba trocha svatý trpelivosti..
to jo, ale radila dobrovolně a nezneužila mých příspěvků a informací směrem ke konkrétní osobě navenek. Promiň že o tom furt píšu, ale jsem fakt nasraná, jak může někdo udělat takovou věc a ještě to omlouvat, že chovatelka od udavaččinýho morčete taky ví, že si poškrábalo rohovku. Akorát tady je ten rozdíl, ví to od ní, ne od udavačů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:01
- Nahlásit
Crysa
stran vest se Gerda opravdu snažila tě zastihnout,
Netvrdím, že ne. Ale já to prostě zaznamenala jen někdy a na to jsem reagovala. Vždycky.
Nemyslím že je Gerda ten, kdo by si takový nevděk zasloužil
To si myslím taky.
jí snad ještě naznačit že je zloděj?
Nechci. To z toho nevyplývá, se domnívám. Takhle jsem to nenapsala.
Víš, co vidím jako problém žumpy? Stádovitost. Jeden něco domyslí nebo nedomyslí z řečeného, a všichni prostě HURÁ!.
Proti Gerdě jsem nikdy neřekla půl slova a jestli jsi to někde našla, tak mi to sem přetiskni. Myslím, že jsem jí jasně upozornila, že si špatně přečetla příspěvky a dle toho špatného přečtení soudí. Ona na to odpověděla stylem úplně jiným. Takže si uvědom, že já jsem s nasazováním psí hlavy nezačala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Dobře, jak myslíš, já se za sebe a svoje vejšplechty tady stydět nemusim, nejsem zloděj, držim slovo a dohody, jsem férovej člověk a tebe už opravdu nemám ráda. Jsi přesně taková, jaká vypadáš. Zapšklá zlá ženská. Poslední věc, co udělám ve vztahu k tobě, pošlu ti materiál poštou. Za svoje. Vidět někde něco, co by bylo od tebe, by mi asi zvedlo žaludek, i ty peníze za poštovný. Pošli mi adresu do mejlu.
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:04
- Nahlásit
Eninka
Kdyby se to dozvěděla od "udavačů", tak bych naprosto brala například reakci, jakto že se to nedozvěděla dřív ode mě, a ještě bych se jí omluvila, že jsem se jí neozvala první.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:05
- Nahlásit
Gerda
Dobře, jak myslíš, já se za sebe a svoje vejšplechty tady stydět nemusim, nejsem zloděj, držim slovo a dohody, jsem férovej člověk a tebe už opravdu nemám ráda. Jsi přesně taková, jaká vypadáš. Zapšklá zlá ženská. Poslední věc, co udělám ve vztahu k tobě, pošlu ti materiál poštou. Za svoje. Vidět někde něco, co by bylo od tebe, by mi asi zvedlo žaludek, i ty peníze za poštovný. Pošli mi adresu do mejlu.
No, vidíš. A já proti Tobě nikdy ani křivýho slova a ráda Tě mám. Ale nezlob se, nasrat na hlavu si od žumpy nenechám. A aby bylo jasno, opět tím nemyslím Tebe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:06
- Nahlásit
Vlčáčková
pošli mi adresu do mejlu prosím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:09
- Nahlásit
Gerda
Ráda bych, ale nemůžu ho najít. Už je někde hodně vespod. Dohledám a pošlu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:10
- Nahlásit
Vlčáčková Já tu jednám sama za sebe, neschovávám se za žumpu ani za dav, jedu si na svý triko a z toho co jsi psala výše jsem pochopila to, co jsem ti psala. Tak jsem tvůj příspěvek JÁ pochopila a JÁ na něj reagovala. Bez ohledu na nějaké většinové nebo jiné mínění. Mě z toho vyplynulo to, co vyplynulo. A to co vyplynulo je moc hnusný Tečka.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:12
- Nahlásit
Katka Králová
ještě bych se jí omluvila, že jsem se jí neozvala první
no comment, jen doufám, že ti tuto sračku jednou někdo mnohonásobně oplatí...a nezapomeň se taky omluvit tomu, kdo se dozví o tobě něco, co jsi nepovažovala za nutné, ale chápu, ty jsi ta nejdokonalejší osoba na světě, tobě by se nikdy nic takovýho nemohlo stát, tak doufám, že stane, aby jsi to poznala, co za neuvěřitelnou věc jsi udělala. Nejde o chovatelku, s tím problém nemám, že je informovaná, ale o princip tvé podlosti.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Víš, co vidím jako problém žumpy? Stádovitost. Jeden něco domyslí nebo nedomyslí z řečeného, a všichni prostě HURÁ
Bohužel z úst někoho kdo byl z žumpy takříkajíc odejit znějí tato slova méně věrohodně než jsi asi zamýšlela...ale i tak ti přeji dobrou noc a hlavně klid ve tvé spravedlností rozbouřené duši
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:20
- Nahlásit
eninko to, že by ve tvojí situaci byl každý naštvaný je argument na nic, protože by byl naštvaný i majitel psa co ho nechal, aby chcípnul hlady a ještě o tom sám mluvil v hospodě, že si to někdo dovolil někomu dalšímu říct! Chápeš to?
A další věc je, že taky každý slušný chovatel by stál o to vědět, že se se psem kterýho někomu svěřil děje něco špatnýho. Už třeba kvůli tomu aby mu pomohl, a pomohl třeba i jeho majiteli. Neobhajuju to co katka udělala, ale taky nepochybuju že v tom nebyl zej úmysl a za cíl neměla tě napráskat a poškodit, ale chtěla hlavně nějak pomoct těm fenám, byť řeba jenom tak že tě prostě nechá profackovat taky z jiný strany. To tě nenapadlo, žejo, ty za tim vidíš jenom to že tě napráskala a hotovo. Tak si uvědom, že kdyby v tom byl zlej úmysl, udá tě. Myslím jako doopravdy, na policii.
Jooo a všimni si, nevyjadřuju se vůbec k tomu jakej na to, že katka napsala tvé chovatelce mail mám názor. Chci aby ses nad tím taky trochu zamyslela z druhý strany.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:21
- Nahlásit
Gerda
Odesláno.
Crysa
Heleď, nejkratším možným způsobem píšu to, co chci vyjádřit. Možná jsou ty zkratky někdy příliš zkratkovité a hůř pochopitelné. Ale mnohokrát jsem se tu setkala s nepochopením jasně psaného textu - ať už nepochopením skutečným, nebo mám podežření že i záměrným. Opravdu nemůžu za to, že někdo nepochopí jasně psaný text. Taky nemůžu vyloučit, že to prostě píšu blbě, protože jsem debil a vyjádřím se špatně.
Že jsem napsala o žumpí stádovitosti, není důvod, že by ses měla zbytečně cítit tou stádovitostí zasažena. Ale je to prostě takový jev. Napsala jsem to bez toho, že bych Tě z toho obviňovala.
Myslím, že na adresu Gerdy jsem se vyjádřila jasně. Nemám co k tomu dalšího dodat. Vždycky jsem si jí považovala za bezkomfliktnost a jiné vlastnosti.
Víš, že někdy chápu toho Psíčka? Nebo tedy obecně chlapy, když se poněkud opovržlivě vyjadřují o ženách. Protože logika je fakt kolikrát to, co bych tu ráda viděla, ale prostě nevidím... Zastíní jí velmi často emoce a následně zaslepenost. A také promítání svých emocí do druhých.
Jdu spát, dobrou noc.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 01:26
- Nahlásit
Grin
za cíl neměla tě napráskat a poškodit, ale chtěla hlavně nějak pomoct těm fenám, byť řeba jenom tak že tě prostě nechá profackovat taky z jiný strany
Tak na tohle jsem se ptala, i když ne Katky, a odpověď nedošla. Zajímal by mě ten mechanismus, jak si tu nápravu a zásah chovatelky představovala.
Zatím je to tak, že chovatelka je na Eninčině straně, takže k žádnému profackování nedošlo, že. To se Kateřině nějak nepovedlo, lépe řečeno, účinek byl zcela opačný a ještě má ostudu.
Dobrou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 02:11
- Nahlásit
http://www.chytrazena.cz/spolecnost/knizni-novinky /zazracna-promena-opicky-pepiny-16207.html obvzvláště doporučuji ükázku z knihy jest velmi poučná na vhodné ůrovni chápání někerejch
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 07:43 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Grin
Myslím jako doopravdy, na policii.
Věř mi, že nic jinýho bych si nepřála, tak moc by mi nahrála na smeč, abych to mohla oplatit já jí, že víc by mi už pomoct nemohla. A Grinečková, ruku na srdce, myslela jsem si o tobě, že jsi normální, férovej člověk, ale už si to nemyslím a víš za co?
nepochybuju že v tom nebyl zej úmysl a za cíl neměla tě napráskat a poškodit, ale chtěla hlavně nějak pomoct těm fenám, byť řeba jenom tak že tě prostě nechá profackovat
nevím, jakej byl cíl, holej fakt byl, že nenechala na mě, abych já sama rozhodla, co udělám, ale za mými zády mě udala chovatelce. Víš co? Ty pořád s Grinečkem něco řešíš, pořád máš s ním nějakej problém, řekla bys mi název tvé chovky? Proč se neobrátíš na chovatele, aby ti pomohl, proč to řešíš tady na psovi, dej mi tu stanici, juá tam v dobré víře napíšu, že máš furt nějaký problémy, ať ti pomůžou,. Je to to stejný, co udělala Katka, chci ti pomoct, dej mi ten název. A nakonec, až to udělám, buď ráda, že to neudám na policii.
edit: takhle by se ti to líbilo, kdyby to bylo? Tohle udělala Králová, takže bys s tím musela souhlasit a uznat, že jsem ti chtěla jen pomoct, no ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 08:17
- Nahlásit
No tak jsem to přečetla. Nelíbí se mi, jak se chová Eninka k fenám, nelíbí se mi, jak to tady rozebírala, nelíbí se mi, že si pořídila třetí, když už s těma dvěma to nebylo snadné (pokud jsem to správně pochopila), nelíbí se mi, že to ještě nevyřešila. Ale nic z toho neopravňuje Katku Královou, aby donášela. To považuju za nechutné. A víc se nebudu vyjadřovat, protože mám na práci důležitější věci
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 08:39
- Nahlásit
Grin
Neobhajuju to co katka udělala, ale taky nepochybuju že v tom nebyl zej úmysl a za cíl neměla tě napráskat a poškodit, ale chtěla hlavně nějak pomoct těm fenám, byť řeba jenom tak že tě prostě nechá profackovat taky z jiný strany.
V konečným důsledku je po tom chovatelce kulový, a Katce Králové dvakrát. Osobně si taky myslím, že tohle opravdu ujela a dost to značí o jejím charakteru. Notabene, když věc se řeší a není to o tom, že by to Eninka neřešila a bylo jí to jedno. Jak si tady někteří vykreslili. Každej dělá chyby, ale je docela nutný se z nich poučit. A tím, že člověku hážeme klacky pod nohy, ho rozhodně nedonutíme se zastavit a zamyslet. Ale to platí obecně na všech diskuzích, ne jen tu. Protože essi si Katka Králová myslela, že tímhle činem něčemu pomůže, tak je fakt vyndaná.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Eninka
Gi a smečka
Specíláně kvůli tomu, aby se do mě nikdo v tomto ohledu nemohl navézt jsem napsala, že názor na to jak se Katka zachovala nevyjadřuju a že pouze uvádím taky pohled z druhý strany. Nevím jak jste z toho vydedukovaly, že to schvaluju?
Vlčáčková
na tohle jsem se ptala, i když ne Katky, a odpověď nedošla. Zajímal by mě ten mechanismus, jak si tu nápravu a zásah chovatelky představovala.
Já jsem řekla, co si myslím o tom proč to Katka udělala. A ten mechanismus si já, nezávisle na katce a na tom proč ona to udělala protože to nemůžu vědět - představuji tak, že se o to třeba chovatelka začne taky zajímat a její občasná kontrola např nebo jenom telefonická donutí Eninku na tom víc pracovat než si položit náhubky vedle sebe na stůl. Takže bude mít prudu jak z netu, jak od Gi tak od chovky. Prostě víc lidí ji třeba víc přesvědčí že je to opravdu vážná věc.
Zatím je to tak, že chovatelka je na Eninčině straně
Tak strany si vybírat netřeba. Tady je jediná strana relevantní a to ti psi - nejde o to jestli katka nebo eninka. Já jsem taky na straně těch psů a holky jsou mi u zadele, hlavně když ti psi budou v pořádku. Takhle totiž normální člověk uvžuje, podívá-li se na tento žabopmyší spor. Jde hlavně o psy.
Eninka
Věř mi, že nic jinýho bych si nepřála, tak moc by mi nahrála na smeč
Tak myslím že o tom to prostě není, nějaký záškodnictví fakt nebylo v úmyslu. Opět... můj názor.
A Grinečková, ruku na srdce, myslela jsem si o tobě, že jsi normální, férovej člověk, ale už si to nemyslím a víš za co?
nepochybuju že v tom nebyl zej úmysl a za cíl neměla tě napráskat a poškodit, ale chtěla hlavně nějak pomoct těm fenám, byť řeba jenom tak že tě prostě nechá profackovat
Nevim Eninko co ti na tom co jsem napsala připadá nefér... myslím si že s tebou jednám slušně a to že s tebou v některých věcech nesouhlasím tak na to mám snad nárok.
nevím, jakej byl cíl, holej fakt byl, že nenechala na mě, abych já sama rozhodla, co udělám, ale za mými zády mě udala chovatelce. Víš co? Ty pořád s Grinečkem něco řešíš, pořád máš s ním nějakej problém, řekla bys mi název tvé chovky? Proč se neobrátíš na chovatele, aby ti pomohl, proč to řešíš tady na psovi, dej mi tu stanici, juá tam v dobré víře napíšu, že máš furt nějaký problémy, ať ti pomůžou,. Je to to stejný, co udělala Katka, chci ti pomoct, dej mi ten název. A nakonec, až to udělám, buď ráda, že to neudám na policii.
Moje problémy s Grinem jeho neohrožují na životě ani na zdraví. Od mala je to posera a já to se svou chovatelkou douho a pracne řešila krz její rady a pomoc, po mailech. Před měsícem ho koneckonců sama hlídala, takže mohla vidět jak na tom je sama na vlastní oči, a říkám jí všechno včetně toho že je asi alergik, je posrávací a krade jídlo ze stolu. Jo a taky občas doma něco rozkouše, hlavně krabička od čaje. Takže u mě není prostě důvod jako u tebe. Proto jsou situace těžko strovnatelné.
Byť jsem srozumitelně napsala, že se nevyjadřuju k tomu co si myslím o tom co katka udělala, ty mě stále osočuješ jako bych to schvalovala. Proč prosímtě? To, že řeknu že to neni tak strašný aby se taky z toho dělala bojovka si myslim, že není důvod se do mě navážet a něco po mě chtít. Ale budiž. Chovná stanice Acabo Czech, www.acaboczech.cz, kontaktní osoba Věra Pecková a pes pozor se nejmenuje Grin ale Peregrin- je to vrh P. A znovu - nepíšu ti to protože schvaluju co katka udělala ale proto, že si myslím že to není žádná big deal, žádná příšerná obludná věc, do jaké to tady nafukuješ.
Gi a smečka
V konečným důsledku je po tom chovatelce kulový, a Katce Králové dvakrát. Osobně si taky myslím, že tohle opravdu ujela a dost to značí o jejím charakteru. Notabene, když věc se řeší a není to o tom, že by to Eninka neřešila a bylo jí to jedno. Jak si tady někteří vykreslili. Každej dělá chyby, ale je docela nutný se z nich poučit. A tím, že člověku hážeme klacky pod nohy, ho rozhodně nedonutíme se zastavit a zamyslet. Ale to platí obecně na všech diskuzích, ne jen tu. Protože essi si Katka Králová myslela, že tímhle činem něčemu pomůže, tak je fakt vyndaná.
Já jsem se fakt nevyjádřila ve smyslu že to schvaluju - už podesátý; jenom si nemyslim že to co tady z toho vzniklo, řeči o STB a takový kraviny je na místě, že ta aféra se nerovná tomu co se ve skutečnosti stalo prostě se tady udělal z komára velbloud. To je všechno.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:54
- Nahlásit
Grin
Specíláně kvůli tomu, aby se do mě nikdo v tomto ohledu nemohl navézt jsem napsala, že názor na to jak se Katka zachovala nevyjadřuju a že pouze uvádím taky pohled z druhý strany
Grinečková, vyjádřuješ a to tím, co jsi napsala o trochu výš. To, že se mi snažíš vysvětlit, že to bylo pro dobro fen atd. je tvůj postoj k tomu, co udělala. Nemyslím si, že fenám pomůže fakt, že se někdo rozhodl mě tímto aktem..jak jsi to napsala "profackovat". Brala bych, kdyby se tady dozvěděla, že někdo týrá svý psy, nedá jim nažrat, nedá jim základní potřeby, kašle na to, že se mu perou atd a někde to oznámí, ale promiň, někde na mých příspěvcích něco takovýho bylo? Vyplynulo z nich, že to neřeším a řešit nechci? A to oznámení chovateli měl být pro mě nějakej výchovnej políček, nebo co to tedy mělo být. Co čekala že se stane? Že mě chovatelka pokárá, odebere psa, nebo že bude ke mně jezdit přes půl republiky kontrolovat moji smečku a vychovávat ji? Řekni mi svůj názor, co myslíš, že tím oznámením mělo být docíleno? Díky za odpověď
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:59
- Nahlásit
Grin
Nevim Eninko co ti na tom co jsem napsala připadá nefér... myslím si že s tebou jednám slušně a to že s tebou v některých věcech nesouhlasím tak na to mám snad nárok.
ano, jednáš se mnou vždy slušně, máš nárok na svůj názor, to samozřejmě, ale nepřijde mi právě fér názor, že tohle byl správný krok, nebyl a ty to víš. Nebylo fér co udělala a pro mě proto není fér říct, abych se na to dívala z pohledu potřeby mě nějak profackovat směrem od chovatelky. Nevěřím Grinečková, že tobě by to co se stalo fér přišlo. A nejde o komára a velblouda, snesu všechno, co se tady na psovi děje, ale promiň tohle nesnesu, co udělala. Prostě ne
|