| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:55
- Nahlásit
younglady
zneužije informace veřejně vydané na netu, na veřejném fóru... trošku si pleteš pojmy nemáš pocit? chápala bych, kdyby ses rozčilovala, kdyby eninka napsala katce osobní email, kde by se jí svěřovala a ona by to vyřvala do světa, jo to by byl humus, ale toto? no každý na to kouká holt z jiného úhlu
Jistě. Ona to vyřvala do světa mezi lidi, o kterých si myslela, že jí můžou pomoci. Ne, že obratem ruky budou informovat další lidi bez snahy Enince pomoct, ale uškodit jí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:56
- Nahlásit
A taky si každý mohl přečíst, že to byla prdel a až přijde na věc, vytáhnu důkaz, že to prdel byla a to ne ledajaký ale moji soukromou korespondenci někomu, kdo od začátku věděl, že chci jen vyhrát na žumpou v počtu příspěvků. Časy mých info a časy na tématu si pak můžete krásně dát dohromady
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:56
- Nahlásit
Vlčáčková
jasný, všichni chtějí zničit chudáka eninku... fakt smutné... ale že jde spíše o pomoc fenám, to ne, to se brát v úvahu nedá, tady přeci nejde o ty psy, ale o chudáka eninku, už je mi to vše jasné
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:57
- Nahlásit
Lucca
Nijak konkrétně nereagovala, poděkovala, na diskuzi koukla...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:58
- Nahlásit
younglady
že jde spíše o pomoc fenám
aha, takže pomoc znamená udavačství, člověče ale asi jo, za komančů to tak vlastně fungovalo. Udavači pomáhali proti rozvracení státu, tož to je zodpovědná činnost, uznávám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:59
- Nahlásit
younglady
Můžeš mi vysvětlit ten duševní pochod, který sepsáním toho udavačského mailu cílil k pomoci psům? Tak nějak konkrétně ve stylu: napíšu chovatelce - ona omdlí a zhrozí se - vezme si pas zpět nebo ho nechá milosrdně utratit nebo zjebe Eninku a ta dá psa někomu jinému ... nebo jak to mělo být myšleno?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Katka Králová
Nijak konkrétně nereagovala, poděkovala, na diskuzi koukla...
Tak přesně takhle reaguje NASA na dopisy magorů, kteří jí hlásí UFOny. Výborně, tos byla fakt úspěšná.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:00
- Nahlásit
Pozor, pozor, zvláštní hlášení, kdo se ujme nebohých mých týraných fenek, aby jim už konečně bylo líp? Děkuji všem místním záchranářům, kteří jim chtějí pomoci. Konec hlášení
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:00
- Nahlásit
Eninka
Takze jsem se vlastne nemylila, ze.. Lekla ses a zacala bagatelizovat.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:01
- Nahlásit
Eninka
víš, já tu dobu nezažila, to je spíš pro pamětníky, jako jsi ty... pakliže tuto informaci chovatelce o tom, že její fena není asi v ideálním prostředí považuješ za udavačství, je to tvůj boj... každý ať si sáhne do svého svědomí, já ho mám čisté, ale ti, co kopou kolem sebe, asi úplně ne...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:02
- Nahlásit
Eninka
Děkuji všem místním záchranářům, kteří jim chtějí pomoci.
Jestli to bylo myšleno na mě, tak já je nechci!!! Mám dost svých mnou týraných chudáků.
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
já žádný nesepsala
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Lucca
na diskuzi koukla a udavač ji pro jistotu uložil, co kdyby náhodou téma zmizelo, protože udavačem bylo v tématu vyhrožováno mně ať se bojím (nebo že doufá, že jsem se udavače lekla) či tak nějak.
|
Gi a smečka
Člen |
- Nahlásit
Eninka
kdo se ujme nebohých mých týraných fenek, aby jim už konečně bylo líp
Já ci tu borderu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:03
- Nahlásit
younglady
každý ať si sáhne do svého svědomí, já ho mám čisté
Tak to máš spíš dobrý žaludek.
Asi je škoda, že jsi tu dobu nezažila. Měla bys možná víc jasno.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:04
- Nahlásit
Gi a smečka
OK máš ji mít. U Katky máš kontakt na chovatelku, ale myslím, že ho nebudeš potřebovat, udavač poinformuje sám a vše ti zařídí.
|
Pumpa
Člen |
- Nahlásit
já vám všem závidím, že máte tak málo práce,že se můžete ještě starat o lidi kolem sebe a pořád jen jeden na druhýho vytahovat bordel ... to musí bejt krása...
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
younglady
já žádný nesepsala
Ale souhlasíš s tím a chtěla jsi napsat jiné chovatelce. Takže se nevymlouvej. I tím schvalováním jsi úplně stejná jako pisatelka.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:05
- Nahlásit
Vlčáčková
a proč bych neměla mít čisté svědomí? co jsem konkrétně udělala krom toho, že jsem vyjádřila souhlas s chováním jiného člověka?
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:05
- Nahlásit
Eninka
že mám téma v kopii bych ani nezmiňovala, kdyby chovatelce šel odkaz otevřít
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:07
- Nahlásit
younglady
a proč bych neměla mít čisté svědomí? co jsem konkrétně udělala krom toho, že jsem vyjádřila souhlas s chováním jiného člověka?
.... vyjádřila souhlas s udáváním jiného člověka ...
Tak je to správně. A jestli se ti to zdá málo, těžko ti cokoli vysvětlovat.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:08
- Nahlásit
Vlčáčková
sorry, prostě mi podání informace chovatelce o stavu věci a udání, stále nejdou nějak do kupy, asi to nemá se mnou cenu no...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:10
- Nahlásit
younglady
Asi ne. Protože slušnej člověk to pochopí hned.
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
a co kdyby sme obě založily spolek pro námi týraná zvířata, třeba nějaká sbírečka by něco přispěla na naše chudáčky týraný
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
vyřídím mamince, že se stala někde chyba ;)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:12
- Nahlásit
Eninka
No, to by šlo. Prachy se hodí vždycky. Když nám to půjde, můžeme nechat zaměstnání a ...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:13
- Nahlásit
younglady
vyřídím mamince, že se stala někde chyba ;)
Jo, to uděláš dobře. A buď ráda žes nezažila tu dobu minulou, protože by se ti po nějakém takovém dobrém informativním skutku mohlo stát, že bys byla své matce pro dobro věci a své především odebrána. Teď bys jí ani nemohla nic vyřizovat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:13
- Nahlásit
younglady
krom toho, jsi na mě loudila kontakt na chovatelku ausiny, aby jsi mohla bonzovat, ale že jsi mi to neřekla, na co ho chceš. Já jsem ti jej poskytla, tys toho zneužila, normální prasárna na ultimum, tohle by ani hovado neudělalo
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:14
- Nahlásit
Za mě je udání něco, z čeho má udaný průser, jestliže Eninka situaci řeší, tak předpokládám, že z toho průser nemá, čili to jako udání opravdu neberu...
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:15
- Nahlásit
Eninka
nevím jaký kontakt na chovatelku aussiny younglady zneužila, máš snad infrmace že o tom ví ještě ona? To bych se totiž hodně divila
|