| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:55
- Nahlásit
younglady
hele a tobě by se teda líbilo, kdyby jsi tady s někým diskutovala a pak jsi zjistila, že nějaký pomatenec kontaktuje chovatele? Řekni, líbilo? Souhlasila by jsi s tím, že udělal správnou věc? Buď upřímná, já byla včera taky, když jsem ti dala chovku aussiny, díky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:57
- Nahlásit
Vlčáčková
takže mi chceš říct, že fena byla rozmazlována jen posledních pár dní a za těch pár dní vznikl ten problém, že to není problém, který eninka budovala od příchodu psa do smečky a očividně ho nevybudovala poprvé, když to samé řešila u aussiny?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:00
- Nahlásit
Katka Králová
No dlouhodobou
tři týdny je dlouhá doba? Ty fakt patříš do blázince. Chceš říct, že každej člověk, co má psa okamžitě informuje chovatele o každým štěknutí, zavrčení apod.? Je ti jasný, že všichni, co na psovi jsou a čtou to tady, že už ti na jiným tématu nenapíšou ani slovo? Přijde ti fét slídit po netu a bonzovat lidi? Doufám, že až to admin zjistí, že tě odsud vypne, protože ohrožuješ celou diskuzi slíděním po informacích a bonzováním navenek mimo diskuzi
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:00
- Nahlásit
Eninka
za 1) já vše prvně řeším s chovatelkou, takže není nic, co by nevěděla, čím bych se jí nesvěřila
2) přišlo by mi to v pohodě, neříkám, že bych se tomu člověku klaněla a děkovala mu, ale dala jsem to na veřejné fórum, takže s tím, že to dojde jakýmkoliv způsobem k dalším lidem včetně chovatelky musím dopředu počítat a rozhodně bych nikoho nezačala veřejně nazývat udavačem a v případě jakékoliv potřeby bych si s člověkem můj problém vyříkala soukromě, nemám potřebu tu trumfovat jakkoliv žumpu počtem příspěvků..
ale jak jsem psala, dopředu bych si byla vědoma, že to dávám na veřejné fórům a na toho daného člověka bych se rozhodně neměla žádnou potřebu vztekat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:02
- Nahlásit
Eninka
protože ohrožuješ celou diskuzi slíděním po informacích a bonzováním navenek mimo diskuzi
tohle pořád nechápu, toto je veřejné fórum a nevím, že by tu bylo sdělování informací odsud kamkoliv jinam zakázané, ale třeba mě nějaký admin vyvede z omylu a ukáže mi to v pravidlech
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
Víš ty vůbec, co je to hysterie? Žila jsi s někým hysterickým? Dost bych se divila.
A jinak: já vyjádřuji názor na lidi, kteří udávají a s nimi sympatizují. Můžeš tomu říkat nadávání, Marush, tvoje věc.
Mimochodem, to jste se za své staré nicky tak styděly (při tom, co jste pod nimi předváděly), že jste si je musely měnit? Měnit anonyma za anonyma, no, nevím. Podle mého je to velmi neseriózní.
Je mi jedno, jestli mě udáš moderátorovi. Ten to stejně čte sám, takže nemám strach, že by si mých příspěvků nevšimnul.
A Eninka byla vypnutá neprávem. Použila pouhý příklad, nepropagovala rasismus. Zde šlo o nepochopení jejích příspěvků. Prezentovala skutečnost, že se nikdo nebude zabývat problematikou psíků, když se nezabývá problematikou lidí. A uvedla příklady šířené médii. Nic víc, nic míň. Dokonce ani nepoužila to, co zná od soudu. A mohla, že jo. A to by se tu někteří asi dost divili. Moje právnička mi taky říkala docela divoké story od soudu s některými etniky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:04
- Nahlásit
younglady
dopředu bych si byla vědoma, že to dávám na veřejné fórům
jenže rozdíl je v tom, že ať si tady veřejně čte každý, kdo sem přijde sám od sebe a v tom, že tyto info někdo cíleně vynáší ven. Ke konkrétním osobám a navíc zneužije důvěry pisatele, který sdělí informace, vedoucí k té osobě vně diskuze, ty to fakt nechápeš ten rozdíl? Kdyby chovatelka našla informace sama a zeptala se mě na to, neřekla bych ani slovo, ale takhle, promiň, sama jsi se mě ptala na chovku a pak napsala, že by jsi jí taky poslala mail, kdyby jsi nevěděla, co je zač.
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:04
- Nahlásit
Eninka
Bocka se na tudle pozici dostávala asi dýl než tři týdny . A ano, naše chovatelka o každým vážně míněným zavrčení ví.
A myslim, že se dokážu žít bez toho, aby mi na tomhle foru někdo něco psal . Na psaní mám lidi na mailech a na icq
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:05
- Nahlásit
younglady
není zakázané, ale je nemorální a prasácké. Pravidla je jedna věc, ale svinstvo stokrát horší věc, tomu se totiž nemáš jak bránit.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:06 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Katka Králová
tak si svoji chovatelku informuj o čem chceš, ale nestarej se o ostatní lidi. Doufám, že ti tady už nikdo ruku nepodá a odplivne si, nic jinýho si nezasloužíš.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:07
- Nahlásit
Eninka
četla jsi celý ten můj příspěvek nebo jsi si vypíchla jen to, co se ti hodilo? psala jsem jasně, že by mi nevadilo, kdyby někdo něco co píšu, napsal chovatelce, jsem s tím v pohodě, nemám tajnosti, nemám potřebu se vztekat jen co někdo o mě někomu něco napíše, co já někde zveřejním, ty už chápeš?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:08
- Nahlásit
Doufám, že Katce Králové nebude vadit, že informace, které tady na veřejném foru poskytla vynesu na veřejnej web
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:09
- Nahlásit
younglady
a napsala Králová té mé chovatelce, že to byla sranda? Jo? Napsala jí to? Nebo jí napsala jen to, co se jí hodilo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:09 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
younglady
takže mi chceš říct, že fena byla rozmazlována jen posledních pár dní a za těch pár dní vznik ten problém, že to není problém, který eninka budovala od příchodu psa do smečky a očividně ho nevybudovala poprvé, když to samé řešila u aussiny?
Podívej se. Mám kamaráda, ten má dva syny. Naprosto stejná výchova. Jeden se oženil (do ciziny), má děcko, spoří si, je velmi zodpovědný a rodina a vůbec celý život mu vzkvétá.
Druhý zadlužil rodinu několika sty tisíci. Jde z průseru do průseru. Je pravomocně odsouzen.
Stačí? Nikdy nevíš, co se stane, jak se projeví povaha. Jistě, že mohla být důraznější, mohla korigovat dřív. Ty chyby si uvědomuje dodatečně. Kdo kdy neudělal chybu, která se mu vymstila třeba až po létech? Já tedy jo a je to zrovna dost čerstvé, i když se to netýká psů. A Ty? Jsi si jistá, že víš, co dnes děláš, aby to v budoucnu nemělo nepříjemné následky?
Ona od důsledků neutíká, řeší je. To taky neumí každý.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:10
- Nahlásit
Eninka
já na tomhle stále svinstvo nevidím, ale to je o úhlu pohledu na věc
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:11 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Vlčáčková
Víš ty vůbec, co je to hysterie? Žila jsi s někým hysterickým? Dost bych se divila.
A jinak: já vyjádřuji názor na lidi, kteří udávají a s nimi sympatizují. Můžeš tomu říkat nadávání, Marush, tvoje věc.
Mimochodem, to jste se za své staré nicky tak styděly (při tom, co jste pod nimi předváděly), že jste si je musely měnit? Měnit anonyma za anonyma, no, nevím. Podle mého je to velmi neseriózní
nechtěla bys jít někdy do toho pořadu "Na stojáka" jsi někdy fakt dosti vtipná! Nevim jak ostatní, ale já si změnila nick, protože jsem veskrze veselej člověk a baví mě si dělat srandu skoro ze všeho a můj novej nick mi příde dost vtipnej a cool a nehraju že jsem někdo jinej. Rozjíždělijsme novou žumpu,tak proč ne pár novejch nicků, obzvlášť když to zmate zaprděný lidi jako seš ty,co si nikdy neumí udělat z ničeho legraci . neseriosní? to mě pobavilo nejvíc..k tomu nemám co dodat....btw, já nikdy nikoho neudávám,nevim ani za co tebe bych měla udat, jedině za absenci smyslu pro humor...takže hlavně buď dobrá
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:11
- Nahlásit
Eninka
já nevím, co jí psala, já s ní nežiju
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:13
- Nahlásit
younglady
tak jinak...budeš mít kolegyni v práci, budeš jí sdělovat nějaké informace o tvém soukromí a ona za tvými zády půjde třeba za rodičema nebo manželem a řekne jim to. Bude ti to připadat vpořádku? Vždyť manžel by o tvé nevěře vědět měl a rodiče třeba o dluzích taky (například). Nepleť do toho, že tento web je veřejnej, chovatelka to tady nenašla, byla o tom informována. Tady taky panuje víra v to, že tohle nikdo neudělá a za jeho zády něbude nikdo vynášet ven věci, které by příjemce informace sám tady nehledal a nenašel.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
Kecy si nech do žumpy. Ptám se tě, jestli jsi někdy s hysterickým člověkem žila. Páč podle mého nevíš, o čem krafeš.
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
člověk si není jistý nikdy ničím, ale já osobně vždy problémy řeším v momentě, kdy nastanou nenechám je zajít do extrémů, a tady to už trochu extrém, navíc opakovaný extrém...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:15
- Nahlásit
Eninka
Viz:
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:52
Citát Změnit
Vlčáčková
zneužije informace veřejně vydané na netu, na veřejném fóru... trošku si pleteš pojmy nemáš pocit? chápala bych, kdyby ses rozčilovala, kdyby eninka napsala katce osobní email, kde by se jí svěřovala a ona by to vyřvala do světa, jo to by byl humus, ale toto? no každý na to kouká holt z jiného úhlu
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Mimochodem, to jste se za své staré nicky tak styděly (při tom, co jste pod nimi předváděly), že jste si je musely měnit? Měnit anonyma za anonyma, no, nevím. Podle mého je to velmi neseriózní.
co je ti do toho??? Co to sem motáš?
Zde šlo o nepochopení jejích příspěvků.
myslíš nepochopení 16 stran příspěvků o tom, jak se čuby řežou, jak je šijou několik hodin, jak doufá, že než se dá dokupy, aussina neumře? Jak už dům od krve umývala? Jak chodí po schodech do lžnice pořád tak, že se za ní strhne bitka? Nikdo z diskutujících teda nepochopil? Každej se při čtení mýlil? Samá bitka, nulová aktivita pro feny, nošení bačkor po domě....děláš si srandu? Smažte tu diskusi, nebo jí zamkněte, tohle ste měli udělat dávno, než jste tak blbou hru vytáhli na tolik stran. Z diskuse jasně vyplynulo, že je eninka naprosto neochotná a neschopná zabránit svým dvěma fenám, aby roztrhaly ausiinu. Každej, kdo to četl, to tak pochopil a měl o psa obavu. A každej, kdo pak četl, že to byla jen velmi hloupá legrace, je velice naštván a i kdyby nějaký problém skutečně byl, už neporadí. Záměrně uvedla v omyl ty, kteří měli strach o její čuby a v nejlepší možné míře a vůli se snažili poradit a pomoct. Nikdo se do ní neobul, nikdo nebyl hubatej, každej se snažil, co to šlo. Byl uveden v omyl záměrně. Takže prasárna a prasárna, rozlišuj situace.
|
Katka Králová
Člen |
- Nahlásit
Eninka
vzhledem k tomu, že dostala odkaz na celou diskuzi, tak jsem snad nemusel psát všechno .
A vynes si co chceš, logicky když něco píšu sem, může si to přečíst kdokoliv. Je škoda o to ochudit lidi, kteří sem nechodí
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
Sízro, prosímtě, řekni co chceš, ale řekni mi, ztotožnila by jsi se na mém místě s akcí Králové, kdyby se to týkalo tebe? Pochopila by jsi to a vnitřně souhlasila?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:16
- Nahlásit
Eninka
budu to do toho plést protože veřejné fórum a soukromě sdělená informace jsou podle mě dosti rozdílné věci
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:17
- Nahlásit
Katka Králová
díky za souhlas o zveřejnění tvé povahy a to formou obsahu tohoto veřejného tématu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Kecy si nech do žumpy. Ptám se tě
tvůj styl komunikace se mi nelíbí, připadá mi nejen neseriozní, ale i velmi hulvátský.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:19
- Nahlásit
Katka Králová
ano, to dostala odkaz ale taky výcuc obsahu, protože podle tebe, kdo by četl 30 stránek, jak jsi napsala o stránku dřív. Dovedu si ten výcuc představit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:20
- Nahlásit
younglady
já osobně vždy problémy řeším v momentě, kdy nastanou
No a jsi si jistá, že poznáš, kdy nastávají? Třeba ten můj kámoš - myslíš, že poznal, kdy jeho syn začíná mít problém? Ne, vyvalilo se to všechno během cca čtvrt roku, ale do té doby nepoznal nic.
chápala bych, kdyby ses rozčilovala, kdyby eninka napsala katce osobní email, kde by se jí svěřovala a ona by to vyřvala do světa,
Ano, tak to by byl ještě podstatně větší humus. Ale i to už na cz-pes párkrát bylo.
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:21
- Nahlásit
Eninka
A můžu si to pak taky přečíst?
|