| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:22
- Nahlásit
Gerda
tvůj styl komunikace se mi nelíbí,
a styl komunikace formou vynášení informací ven z diskuze se ti líbí? Není větší sprosťárna co udělala Králová? Není podloudné sledování informací z pokecu zúčastněných lidí stokrát horší, pokud je použije?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:22
- Nahlásit
Vlčáčková
ano jsem si jistá, že jsem natolik soudná abych poznala, kdy problém nastal
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:25
- Nahlásit
Katka Králová
neboj, počteš si na netu pod tvým jménem obsah celé diskuze, budeš mít svoje stránečky, ať všichni vidí, jak čestně a spravedlivě jsi zasáhla a zachránila tím týrané pejsky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:26
- Nahlásit
Gerda
co je ti do toho??? Co to sem motáš?
Týká se mě to, neb mě takový nick oslovuje.
myslíš nepochopení 16 stran příspěvků o tom, jak se čuby řežou
Píšu o tom "rasismu". Zkus si to přečíst znova, uvidíš, že se to jejích psů netýkalo.
Jak chodí po schodech do lžnice pořád tak, že se za ní strhne bitka?
Bitka??? Takhle jsem její popis nepochopila.
je eninka naprosto neochotná a neschopná zabránit svým dvěma fenám, aby roztrhaly ausiinu.
Jo. A proto je hned okošíkovala a valila s BOC na cvičák. Atd.
Nikdo se do ní neobul, nikdo nebyl hubatej,
Aha. Takže ti kreténi a píči jsou OK.
tvůj styl komunikace se mi nelíbí, připadá mi nejen neseriozní, ale i velmi hulvátský.
tvůj styl komunikace se mi nelíbí, připadá mi nejen neseriozní, ale i velmi hulvátský.
To jistě. Zato kejtlin, jabloň a jiné dámy s píčami a kretény jsou v pořádku, stejně jako Eldoguero, která sice slušnými slovy, ale stále dokola Enince dokazuje její blbost.
Gerdičko, prober se maličko. Co ta moje vestička. Dáš mi jí švadleně došít?
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:27
- Nahlásit
Eninka
super, mě webovky nikdy nešly
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Kecy si nech do žumpy.
ty si myslíš že semnou můžeš mluvit tímhle tónem a já ti budu odpovídat? Fantasto
Eninka
Sízro, prosímtě, řekni co chceš, ale řekni mi, ztotožnila by jsi se na mém místě s akcí Králové, kdyby se to týkalo tebe? Pochopila by jsi to a vnitřně souhlasila?
To je velmi těžká otázka, za prvé se absolutně neztotožňuju s tim jak se psy zacházíš,od krmení přes rozmazlování a jejich bosnění až k tomu že jsou zřejmě převážne jen na zahradě(jestli je to jinak sorry,píšu co jsem četla), takže bych asi nebyla ve stejný situaci jako ty, ovšem pokud by mě někdo udal za cokoli co by se mu nelíbilo na tom jak vychovávám,chovám svyýho psa chovatelce, tak by mě to samozřejmě naštvalo, lae asi ne tolik jako tebe, protože co mi může chovatelka,celkem nic nevim...Jasně že bych nesouhlasila, cokoli bude namířený proti mě,s tim nebuidu souhlasit,ikdyby třá ty lidi měli pravdu..nejsem ježíš kristus.. ´, ale bohužel ve tvym případě ta situace u vás byla teda už fakt na pomezí týrání podle mě,tak snad to dáš ted do kupy...ale ani tak já bych nikoho nehlásila, za prvé to už snad budeš řešit, za druhékdybych si fakt myslela že je nutný něco dělat spíš zavolám policajty než chovatelku, která nic nezmůže,ale neodsuzuju že to někdo udělal...ale můj styl to neni
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Jen pro objasnění - je toto další pokus o vyvrcholení Eninky v podobě největšího počtu stránek/hodinu, nebo poravdu myslí, že veřejně přístupná diskuze je totéž, co soukromá informace sdělovaná korespondencí mezi uzavřeným okruhem lidí?
Při jejím bakalářském vzdělání bych tipla, že je to jen její další pokus o srandu.. srovnávat www.cz-pes.cz (nebo třeba www.blesk.cz a nebo jakékoliv veřejné informace veřejně sdílené v prostředí internetu) s verbální či mailovou korespondencí je opravdu směšné. Když napíšu "hele, na www.blesk.cz zase propírají héérečku XY a říkaj o ní že dělala tamtooo" tak taky bonzuji, když to nasdílím třeba na FB nebo to někomu pošlu jako zprávu mailem?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:29
- Nahlásit
younglady
ano jsem si jistá, že jsem natolik soudná abych poznala, kdy problém nastal
Tak to jo. Na to není co říct. U psů bych ti to třeba i věřila, nevím, kolik máš zkušeností. Ale všechno v životě neošéfuješ. A Eninka tak trošku neošéfovala čokla, na kterého bys třeba ty stačila levou zadní. Myslím, že upálit jí za to není třeba. Zvláště, když se fofrem snaží situaci řešit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:30
- Nahlásit
Vlčáčková
proto je hned okošíkovala
hned...jo...určitě...košíčky mi tu ležej na stolečku, až se něco strhne, hned je nasadim...
Co ta moje vestička. Dáš mi jí švadleně došít?
ne. Přijeď si pro materiál. Ten jedinej si zaplatila. Psalo se jasně, několikrát a mnohokrát, že kdo nepošle zybtek, nebude se šít. Že materiál je nevratná záloha. Přijeď si pro něj tak, abychom se nepotkaly. Tebe už nikdy vidět nechci. Někde ti to nehcám, třeba v úschovně na nádraží.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:31
- Nahlásit
Gerda
myslíš nepochopení 16 stran příspěvků o tom, jak se čuby řežou, jak je šijou několik hodin, jak doufá, že než se dá dokupy, aussina neumře? Jak už dům od krve umývala? Jak chodí po schodech do lžnice pořád tak, že se za ní strhne bitka? Nikdo z diskutujících teda nepochopil? Každej se při čtení mýlil? Samá bitka, nulová aktivita pro feny, nošení bačkor po domě....děláš si srandu? Smažte tu diskusi, nebo jí zamkněte, tohle ste měli udělat dávno, než jste tak blbou hru vytáhli na tolik stran. Z diskuse jasně vyplynulo, že je eninka naprosto neochotná a neschopná zabránit svým dvěma fenám, aby roztrhaly ausiinu. Každej, kdo to četl, to tak pochopil a měl o psa obavu. A každej, kdo pak četl, že to byla jen velmi hloupá legrace, je velice naštván a i kdyby nějaký problém skutečně byl, už neporadí. Záměrně uvedla v omyl ty, kteří měli strach o její čuby a v nejlepší možné míře a vůli se snažili poradit a pomoct. Nikdo se do ní neobul, nikdo nebyl hubatej, každej se snažil, co to šlo. Byl uveden v omyl záměrně. Takže prasárna a prasárna, rozlišuj situace.
tak v tom případě jsi celé téma nečetla, nevím, co víc říct
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty si myslíš že semnou můžeš mluvit tímhle tónem a já ti budu odpovídat? Fantasto
Beru to tak, že nemáš co odpovědět. O hysterii sis možná někdy něco přečetla, zkušenosti s tím nemáš a jen tak plácáš do davu. OK. Beru diskuzi s tebou za uzavřenou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:33 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
No dobrá. Tys mi byla vždycky sympatická, ale co už. Pošli mi to na dobírku, jo? Díky.
Mimochodem. Chtěla jsem to ušít na své míry bez zkoušky. Ty jsi nechtěla, ale prototyp mi nedošel. Ptala jsem se na to, myslím, mailem a nic.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Zato kejtlin, jabloň a jiné dámy s píčami a kretény jsou v pořádku, stejně jako Eldoguero, která sice slušnými slovy, ale stále dokola Enince dokazuje její blbost.
co je do toho taháš?
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
já jí za nic neupaluji, problém řeší, ale podobný problém už jednou řešila a člověk by řekl, že se poučí, že bude "přísnější", že jí jedna zkušenost s aussinou stačila... prostě tohle mi celkově hlava nebere.
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
pokud by mě někdo udal za cokoli co by se mu nelíbilo na tom jak vychovávám,chovám svyýho psa chovatelce, tak by mě to samozřejmě naštvalo,
díky, tuhle část názoru jsem chtěla slyšet. Díky za pochopení mého postoje, který je stejný.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:37
- Nahlásit
younglady
prostě tohle mi celkově hlava nebere
kde nic není, ani smrt nebere, to jsi nevěděla?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
neposlalas doplatek, neposlalas adresu, psala jsem ti několikrát mejla. Prototyp se posílal od toho, kdo ho měl naposledy. Na dobírku tobě nepošlu vůbec nic. Jestli chceš materiál, přijeď si pro něj, svoje peníze na tvůj rozmar utrácet nebudu. Nesplnilas ani jeden požadavek, který ohledně vest byl.
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
tak v tom případě jsi celé téma nečetla, nevím, co víc říct
Co tady dělá ten jehož jménoatak dále??????????????????
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:38
- Nahlásit
Pakunobecny
dělá ten jehož jménoatak dále
a kdo Pakoníku?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:38
- Nahlásit
Eninka
no tobě je to očividně velmi blízké
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:40
- Nahlásit
Gerda
co je do toho taháš?
Píšeš, že nikdo nebyl hubatý. A ony se vyjadřovaly takto. Proto je do toho tahám. Vidím, že sis to nepřečetla pořádně, tak bych být Tebou se tam vrátila a dočetla si to. Pak líp pochopíš některé reakce.
younglady
problém řeší, ale podobný problém už jednou řešila a člověk by řekl, že se poučí, že bude "přísnější", že jí jedna zkušenost s aussinou stačila...
Problém s aussinou vyřešila. Bohužel se opakuje v jiné verzi. No jo, no. Některé ženy si taky stále dokola vybírají jako partnery násilníky... Nebagatelizuji to, ale mohla to čekat? Ona se ta bordera projevovala úplně jinak než aussina.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:42
- Nahlásit
Eninka
kdo Pakoníku
Tuhle větu píše jeden pán jehož jméno se nesmí vyslovit v konkrétních situacích které zas nemůžu vyslovit já páč bych dlouho pípál a to se mi po půlnoci nesce
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
nejsi členem žumpy,tudíž nemůžeš mít super skvělou žumpí velkokynologickou vestu...smiř se s tim a přestaň jí okamžitě požadovat!
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
younglady
ať je žumpa jaká je, stokrát víc beru její kecy na mě, než udávání Králové, protože žumpa je schopná všeho, ale tohohle by schopná nebyla ani náhodou.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:43
- Nahlásit
Vlčáčková
neřikám, že to měla čekat, ale člověk by předpokládal, že bude mít dávno nastavená a naučená jiná jasná pravidla pro smečku, aby se to již neopakovalo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:43 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
neposlalas doplatek, neposlalas adresu, psala jsem ti několikrát mejla. Prototyp se posílal od toho, kdo ho měl naposledy. Na dobírku tobě nepošlu vůbec nic. Jestli chceš materiál, přijeď si pro něj, svoje peníze na tvůj rozmar utrácet nebudu. Nesplnilas ani jeden požadavek, který ohledně vest byl.
Promiň, ale kdybych mail zaznamenala, tak bych ho řešila. Když je to na dobírku, tak zaplatím a není s tím snad problém, ne? Jaký požadavek, sím Tě? Co si tak pamatuji, tak naposledy mi došla, a to dvakrát, žádost na míry. Jsem šla kvůli tomu do sekáče vedle jedné mé práce a tam si zapůjčila metr na přeměření. Nevím, o jakém rozmaru mluvíš, to bys mi musela specifikovat. Já to tedy vidím tak, že jsem poslala požadavky co kam, míry, nechtěla jsem zkoušet a pak se už nic nedělo. Já měla jiné starosti, takže jsem to neřešila. A když se teď ptám, tak prý jsem nedoplatila. No, bezva.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:44
- Nahlásit
Pakunobecny
ale tuhle větu jsem psala já Gerdě
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
tak bych být Tebou
Být mnou nikdy nemůžeš, naštěstí. Musela bych se pak za sebe strašně stydět.
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Eninka
jojo žumpa, to jsou samý svatý, ty by nikdy nic takového neudělali, ty si na svinstva a humus nepotrpí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale Vlčáčková by žumpu v tý vestě reprezentovala, to ti je málo? Tys teda neskromná osoba
|