| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:15
- Nahlásit
Katka Králová
ale di ty, šel jí otevřít, teď mi psala mail, že už čítá a baví se, akorát už zná i ten konec, hlavně ty sračky co tam probíhaly. Dobře, že jsi ji kontaktovala, aspoň bude mít přehled, co všechno je na seriozním webu možný
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:15 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Katka Králová
Za mě je udání něco, z čeho má udaný průser, jestliže Eninka situaci řeší, tak předpokládám, že z toho průser nemá, čili to jako udání opravdu neberu...
Když Eninka situaci řeší, tak proč jsi to chovatelce psala, beruško?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:17
- Nahlásit
Katka Králová
a nevím jaký kontakt na chovatelku aussiny younglady zneužila, máš snad infrmace že o tom ví ještě ona? To bych se totiž hodně divila ,
A ty o tom něco víš? Jste synchronizované stejně jako v téhle diskuzi?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:18
- Nahlásit
Eninka
jelikož mám doma aussinu, tak mě jen zajimalo, odkud máš ty tu tvojí, toť celé, ale asi nemá ceny vysvětlovat... neloudila jsem kontakt, jen jsem se slušně ptala, odkud jí máš, decánko rozdíl navíc této chovatelce/množitelce ani nemá cenu cokoliv udávat ;)
|
Adiddaska
Člen |
- Nahlásit
Kde je to téma pro Eninku?
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Katka Králová
a jak teda ví, že je to množitelka, to ji osvítil duch svatý?
najdi si její příspěvek co o ní všechno psala a že jí to nezajímá
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:20
- Nahlásit
Adiddaska
v nezařaditelných kdesi mimo hlavní stránku
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:21
- Nahlásit
Eninka
to vím moc dobře, když mám australáka a mezi nima se dlouho pohybujuuuuuuuuuuuuu, vím to, protože její kauza byla hodně omýlána na netu a všude, včetně podezření na týrání atd. znám hodně lidí s jejími odchovy, se kterýma sem se o ní bavila, znám yxks chovatelů, se kterýma sme to řešily... prostě tu ženskou znám už dobře tři roky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:22
- Nahlásit
younglady
jej asi nemá v rukou ten správný člověk, fakt, to je na ukamenování
škoda, že aussina je od množitelky, který je její osud u perdele, jinak věř mi by měla mejt pro změnu ode mě!
myslíš tento tvůj příspěvek, jak tě jen zajímala moje aussina, protože máš i ty jednu doma|?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:23
- Nahlásit
younglady
to teda nevím, s tou chovatelkou. Psy měla úplně vpohodě, spali s nima v posteli apod. Mám ji 5 let, nevím, co se změnilo, ale jedno je jasný, mám to brát jako štěstí že na to sere a tímpádem ji nezajímá, co se mi doma děje?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:24
- Nahlásit
Adiddaska
v nezařaditelných mimo hlavní stránku
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:25
- Nahlásit
Eninka
co je nadsázka asi netušíš že?
no to je fuk, z mého pohledu je aussina regulérně týraná a i když věřím, že chovatelce od bocky by jsi třeba časem dala o situaci vědět, nevěřím, že by jsi jakkoliv informovala chovatelku od aussiny i kdyby umřela... já jen doufám, že se jednou dostanou moje štěňáta do jinačích rukou...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:26
- Nahlásit
Eninka
ber to jak chceš, cokoliv vysvětlovat je stejně bezpředmětný :/ ty si to stejně vyložíš po svém, jak se ti to bude hodit...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:26
- Nahlásit
younglady
že se jednou dostanou moje štěňáta do jinačích rukou
tak o to nejde, hlavně když se dostanou do rukou, které budou psát na diskuze, aby jsi se hezky od bonzáků dozvěděla, jestli je někdo netýrá
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:29
- Nahlásit
Eninka
ne o to jde, jde hlavně o to, aby se dostali k lidem, kteří budou v případě krize vědět, co dělat a nedopustí to, co jsi dopustila ty, že to budou lidi, co v případě problému se obrátí jako první na mě a ne na "cizí" lidi na diskuzi a jestli budou psát na diskuzi a někdo mě o tom informuje, že maj problém se psem ode mě, budu tomu člověku, kdo mi dá echo jen vděčná
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:30
- Nahlásit
[Eninka
Prosim tě brzdi...co se vlastně stalo, někdy poslal tvý chovatelce email s odkazem na toto veřejný forum (chci teda jen dodat že to nebyl nikdo z žumpy) a? Co o na ti může udělat? Může ti psa vzít, nechat tě zbičovat nebo co jako? Mě by to třá nenapadlo jí informovat zrovna ,ale na druhou stranu zas tak moc se nestalo si myslim. Ale ty neváháš založit dašlí téma a tam s hysterickou a velmi sprostou Vlčáčkovou(mimochodem za ty k...y by jí měli vypnout),vomitovat a vomitovat do skonání světa.... tomu se řiká z prdu kulička
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:32
- Nahlásit
younglady
já jen doufám, že se jednou dostanou moje štěňáta do jinačích rukou...
aby se dostali k lidem, kteří budou v případě krize vědět, co dělat a nedopustí to, co jsi dopustila ty
No, to doufej. Moc by mě zajímalo, jak tohle dokážeš docílit a jakou smlouvou si to v našem státě ošetříš.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
to nebyl jen mail s odkazem, ten mail měl i obsah, prasáckej, bonzáckej obsah, rozumíš? Máš pravdu, takovou sračku by ani žumpa neudělala, ať je jaká je, i žumpa má nějakou úroveň, což bonzáci ani omylem
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:34
- Nahlásit
Vlčáčková
docílit se dá všeho když člověk opravdu chce, ale já psala, že doufám, zatím nechovám, až budu, budu realizovat
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:40
- Nahlásit
Jo, pak už jí otevřít šel.
Pro ostatní, v mailu bylo shrnutí diskuze Pro Eninku, páč komu by se chtělo číst 30 stránek
Pro Vlčáčkovou: no přece, aby to tom věděla, to je myslim vcelku jednoduchá úvaha
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Marush tu píše o sprostotě, jo? Poté, co předvedla zde i na ifauně? Hmmm. Jen pro Tebe: kurva je zde zcela jasně vyjádřením vlastnosti, nikoliv povolání. Proti profesionálkám nic nemám, proti udavačům ano.
younglady
docílit se dá všeho když člověk opravdu chce, ale já psala, že doufám, zatím nechovám, až budu, budu realizovat
No, nedá. Nebuď naivní. Udávala jsem dvoje štěnda a je mi jasné, že vymahatelnost smlouvy je velmi mizerná. Jediné, nač mi ta drsná smlouva byla dobrá, je to, že mi protřídila právnické nedouky. Ti, kteří to s tou zodpovědností nemysleli až tak vážně, se zalekli po přečtení a couvli. Ti, kteří se přes smlouvu přenesli:
a) buď jsou natolik právnicky zdatní, že ví, že můžu prdlajs,
b) to opravdu myslí se psem velmi vážně a zodpovědně.
Doufám (fakt jen DOUFÁM), že všichni noví páníčci spadají pod bod b.
Každopádně jedno mé čistokrevné štěndo skončilo ve dvou letech smrtí přejetím autem. Páneček velmi zodpovědný lékař, pes obletován. Ale prasknul mu obojek, no. Páneček brečel jak želva. Je to něco jako s Eninkou. Mohla bych mu vyčítat, že měl koupit obojek silnější nebo nový nebo... Enince se servali psi a ona to začala řešit. A místo rady zde se jí dostalo podrazu. Co na to říct, že?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:44
- Nahlásit
Vlčáčková
srovnáváš prasknutý obojek s totální nezodpovědností a dlouhodobou ignorací problému, který vznikl její vinou???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:44
- Nahlásit
Katka Králová
no přece, aby to tom věděla, to je myslim vcelku jednoduchá úvaha
A proč, smím-li se zeptat, paní spravedlivá spasitelko chudáčků týraných pejsků u Eninky?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:45
- Nahlásit
Každopádně vynést cokoliv ven mimo tuto diskuzi někomu, kdo nezná místní poměry a práskat je nadmíru humusárna. Hezky to bylo napsáno od Kolemjdoucí I na "pro Eninku"
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:46
- Nahlásit
younglady
Jakou DLOUHODOBOU? Tím máš na mysli jak dlouhou dobu? On ten prasklý obojek mohl být také vyměněn dřív, ne?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Tohle nepochopíš, pohnutka typu "aby to chovatelka věděla"
je nevyvstělitelná mozkem, je to jen výplod nějaký choroby, někdy mozek zhoubovatí, třeba za to nemůže
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:52
- Nahlásit
Vlčáčková
nevím, ale úvahy typu co by kdyby nejsou úplně můj styl... u eninky problém nevznikl přes noc, u obojku to může být i vada výrobce např. na sponě, která není viditelná a obojek rupne hned při prvním nasazení, ale to už sou fakt jen zbytečné úvahy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:54
- Nahlásit
Eninka
No, já se dokážu ztotožnit s lecčíms, ale musím v tom vidět bohulibý záměr. Tohle bylo tedy velmi vedle. Podle mého o psy nešlo nebo se jednalo o velké nepochopení situace. No nic.
younglady
U Eninky je to problém několika posledních dní. Kolika, by Ti řekla. Dneska už byla na cvičáku pokrotit potvoru. A úspěšně. Rady si vzala k srdci a většinu provedla hned, i když o nich diskutovala. To se snad smí, ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Marush tu píše o sprostotě, jo? Poté, co předvedla zde i na ifauně? Hmmm. Jen pro Tebe: kurva je zde zcela jasně vyjádřením vlastnosti, nikoliv povolání
samozřejmě, na ifauně nejsou tak jasně daná pravidla jako tady, zeptej se zdejších moderátorů a nakonec i Eninky, která byla vypnuta z důvodu porušení těchto pravidel. A ty tu nadáváš nejen lidem co podle tebe udávali,ale i těm kteří by si snad dovolili s nimi sympatizovat...nic proti,já tě u moderátorů neudám neboj se, jen tě upozorňuju že jsi poněkud hysterická
|
Katka Králová
Člen |
- Nahlásit
No dlouhodobou tím způsobem, že psala, že se do sebe pustily už cca 4x, to je dost dlouhodobé, taky psala že bocka se pomalu dostávala nad ně všechny.
Nevim kolikrát, ještě mám napsat, že chovatelé by měli vědět všechno, abyste si to třeba aspoň jednou přečetly a pobraly. Naše ví téměř všechno, kromě věcí typu v kolik krmím, v kolik venčím a kolikrát denně čubís čůrá a kadí
|