| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:30
- Nahlásit
kikilukesova
třeba tady je to 2x2
http://www.youtube.com/watch?v=TdkPTlgAxvo&feature =related
|
helps
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:58
- Nahlásit
kikilukesova
No a jeste se bojim že nezrychlí na klůadině,bo děláme i sportovku a tam musí jít pomalu.
no to si budeš muset vybrat - ale jednu věc budeš muset dělat na plno a toho psa podle toho učit. taky znám BOC co dělá poslušnost a měla-možná ještě má hodně problém se zónou na áčku, protože to byla zvyklá dělat jinak.
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:31
- Nahlásit
No jo jási už vybrala-agi.Ta sportovka pujdem jenom na zzo,zop,bh a zpu1 kdeb stejně kladina není.A tak se asi plně vrhnem na agility .a kámošce taky pes skáče zony na áčku kvuli sportovky.No jo hold kombinace dvou sportu,které jsou k sobě poměrně problém.Tak asi nakonec druhý sport bude dogdancing.Jestli chceš mužem si psát zde muj mail:kikilukesova@seznam.cz a webovky:www.keisydog.estranky.cz-nic moc no já a web ))
|
helps
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:00
- Nahlásit
no f tom případě jí prostě na kladině hecuj, povzbuzuj a vona pochopí, že chceš, aby běžela.... taky sem slyšela, že i psy co dělaj flyball, tak pak mají blbou techniku skoku při agi nebo co?! holt člověk nemůže bejt jedním zadkem na dvou posvíceních
můžem psát tady, od toho je to diskuze
můj novej web je http://ajsikjuleader.weebly.com/index.html
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:09
- Nahlásit
Moc hezké stránečky..... Tak jo jak dlouho běháš?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:50
- Nahlásit
díky
no v listopadu to bude rok, co jsme poprvé vkročili na cvičák. ze začátku to ale v našem podání vůbec jako agility nevypadalo, psovi bylo asi 8 měsíců, nic neuměl, vzteklej divoch... panička ještě mnohem horší - u mě byl hlavně problém trochu se naučit koordinovat pohyby. no a tak bych řekla od února jsme tak začli běhat trošku víc a trochu to začlo nějak vypadat.
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:31
- Nahlásit
Tak mi běhali předtím s kámoškou na zahradě,takže kesa překážky uměla téměř všechny Unás to vypadá hodně zajímavě.
Já když mám na parkuru v plné rychlosti zastavit tak hold padám.A takyse občas u nějaké té otočkY flágnu do bočnice nebo si zbrzdím psa.Nevíš o nějakých fakt dobrých intenzivkách v okolí ostravy a tak.....Nebo i někde jinde to je jedno...... ..
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:13
- Nahlásit
kikilukesova
v okolí Ostravy dělá intenzivky Lucka Dostálová, Tereza Králová... převážně v Ostravě a ve Větřkovicích, přes zimu někde v halách (Klokočov myslím...), stránky Lucky, stránky Větřkovice
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 13:50
- Nahlásit
nevím, ono je to kolikrát spíš na škodu, takový to domácí trénování..... je dobře, že sis našla nějakej cvičák, kde tě někdo sleduje a řekne ti.
intenzivku jak píše Shelticka, v Ostravě bych šla k Terce Králové nebo Lucce.
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:20
- Nahlásit
jj no ono kámoška běhá už 5let.Takže taky něco ví.....a stejně sme kes aspon naučili překážky....na ty intenzivky se juknu a co nejdřív na nějakou pojedem no každopádně někdy přes zimu at si zatrénujem ,bo v zimě u nás hold agi nejsou a tak jeste dva tydny me nikdo na cvicaku neuvidí....a potom zima..... .
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:39
- Nahlásit
jo a ještě jsem se divala na intenzivky v opavě(katmaj)nevíš o tom něco?jako jestli tam jsou dobří?máme to přece jenom blíž ,nebo vratimov(adriana slezáková)je to u ostravy.a v létě tam jedu za tetou tak že bych to spojila...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:06
- Nahlásit
kikilukesova
já jsem nikde nenašla intenzivky katmaj, nehodila bys mi sem odkaz, kde jsi to našla?
Jinak jsem ti zapomněla dát odkaz na ty intenzivky Vosy v Ostravě (taky Lucka, Terka) http://www.osavosa.cz/intenzivky/
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:34
- Nahlásit
kikilukesova
tak Adrianu Slezákovou můžu vřele doporučit www.bestagility.cz - jak na běžné tréninky tak na intenzivky
já trénuju v Horní Suché u Nikol Schovancové, ale to už máš dál... ale třeba mladou holanďačku si připravuju ve spolupráci jak s Nikol, tak právě s Ádou...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 15:17
- Nahlásit
wami
holandskyho ovcaka mas? vy se mate, tam u vas mate na vyber vic
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:40 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
helps
jj, mimo jiné mám i HH
jako agi výběr tady je, spíš jde o to, kdo ti jak vyhovuje - což není napadání nikoho, ale prostě s někým se mi spolupracuje líp, s jiným hůř... no a holky (Nikolu s Ádou) já si vynachválit nemůžu...
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:46
- Nahlásit
Shelticka
http://katmaj.to1.cz/katmaj/?page=Akce a dky za ty webovky...já a něco hledat....
wami
No v létě tam určitě zajedem
kámoška tam byla a taky chválila......tak snad nám to pomuže....
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:42
- Nahlásit
wami
co je HH?
to jo, to je jasná, že každýmu vyhovuje někdo jinej )
|