Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Agility***
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Barča85
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 22:41
- Nahlásit

Dines
Tak to se obávám, že na to nebude mít vliv...Já jsem strašný nervák, takže i když na závodech o nic nejde, tak já budu nervózní jak prase..

Janik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 00:27 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit

Barča85 a Dines
Jo tak to je to samé u mě
Od malička (letos to bude 14 let) dělám mažoretky, furt někde vystupujeme, jezdíme po soutěžích od mistrovství ČR, mistrovství Evropy až po mistrovství světa ale stejně jsem nervák a čím jsem starší, tím jsem větší nervák takže vím, že budu nervák i na neoficiálkách, na které se za týden chystám jet

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 19:35
- Nahlásit

Janik

Já myslím, že se psem se to trochu změní. Taky jsem nervák, z každé sebejednodušší zkoušky ve škole se mi dělá i několik hodin dopředu zle, se psy jsem taky byla vždycky před během na prášky, ale protože se rozpoležení psovoda přenáší na psa a málokdo chce psa stresovat, tak jsem se to naučila zvládat, jak nejvíce to jde.

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:18
- Nahlásit

KaTachyon
protože se rozpoležení psovoda přenáší na psa a málokdo chce psa stresovat, tak jsem se to naučila zvládat, jak nejvíce to jde.
JJ, jen aby to taky šlo
Taky jsem hroznej nervák - ale tak doufám, že na první závody budeme mít už tak natrénováno, že se nebudu muset tak moc stresovat že to zmrvíme, a uděláme si jen takovej víc placenej trénink

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:24
- Nahlásit

Holky klid, to se vyběhá . Já bývala hodně nervozní svoji první závodní sezonu (tuším někdy v třetihorách ). Jenže když jste na závodech každý víkend, pořád dokola, tak to prostě zevšední a je po trémě Teď se mi spíš stává, že zapomenu přijít na start a pořadatelé po mě křičí ať se zvedám a jdu

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:29
- Nahlásit

Biluška
Holky klid, to se vyběhá . Já bývala hodně nervozní svoji první závodní sezonu (tuším někdy v třetihorách
No, taky s tím počítám.
Jenže když jste na závodech každý víkend, pořád dokola, tak to prostě zevšední a je po trémě
Jsem zvědavá jak často budeme na závodech a kam až se na ně vypravíme - zatím nemám doma 100% podporu - holt to bude chtít nějaký výsledky
Teď se mi spíš stává, že zapomenu přijít na start a pořadatelé po mě křičí ať se zvedám a jdu
Nojoooo, už ti to zevšednělo nějak příliš

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:35
- Nahlásit

Dines
Jsem zvědavá jak často budeme na závodech a kam až se na ně vypravíme - zatím nemám doma 100% podporu - holt to bude chtít nějaký výsledky
Ono to hlavně leze šíleně do peněz Každý chce na závodech vytřískat co nejvíc, takže startovné už se šplhá i na 600,- za víkend . Když běháš se třema-čtyřma psama tak jsou to nehorázné pálky. Ono i s jedním to udělá díru do rozpočtu Plus k tomu benzín, jídlo, ubytko....pokud nevlastníš ropné rafinerie tak musíš spoustu závodů odříct, protože to prostě neutáhneš

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:40
- Nahlásit

Biluška
Ono to hlavně leze šíleně do peněz Každý chce na závodech vytřískat co nejvíc, takže startovné už se šplhá i na 600,- za víkend . Když běháš se třema-čtyřma psama tak jsou to nehorázné pálky. Ono i s jedním to udělá díru do rozpočtu Plus k tomu benzín, jídlo, ubytko....pokud nevlastníš ropné rafinerie tak musíš spoustu závodů odříct, protože to prostě neutáhneš

Naštěstí mám psa jen jednoho, kamarádku co má stejně starýho psa (teda ona je to moje trenérka), a měli bysme začít závodit cca nastejno - takže o dopravný bysme se mohly šábnout,..
A pro začátek teda počítám zévody v místě svého bydliště a blízkém okolí - možná tak ještě v Praze, eventuálně někde u Brna, ale to bych musela oprášit příbuzenské vztahy a nakýblovat se na přespání k blízké i vzdálené rodině

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:42
- Nahlásit

Dines
I tak zjistíš, že jsou to šílené pálky co vrážíš do závodů

A pro začátek teda počítám zévody v místě svého bydliště a blízkém okolí - možná tak ještě v Praze, eventuálně někde u Brna,
To máš dobrý. Mě v okolí pořádají něco jenom hodně hodně výjimečně . A to jsou ještě závody "silných" klubů, kteří prakticky okamžitě obsadí startovku svýma členama, takže se tam dost často už nevejdu . Takže nezbývá než jezdit přes půl republiky bůhvíkam.

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:43
- Nahlásit

KaTachyon
Děkuji za podporu snad to bude pravda a po několika účastích na závodech už to budu brát třeba jako trénink
Však po závodech napíši, jak sem se cítila na startu

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:52
- Nahlásit

Biluška
o máš dobrý. Mě v okolí pořádají něco jenom hodně hodně výjimečně . A to jsou ještě závody "silných" klubů, kteří prakticky okamžitě obsadí startovku svýma členama, takže se tam dost často už nevejdu . Takže nezbývá než jezdit přes půl republiky bůhvíkam.
No, my tu máme dvoje při mezinárodkách, teď byly v únoru, v sobotu jsou zase nějaký, a to mi určo něco uteklo - máme tu asi 5 agicvičáků, takže ono snadno

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:14
- Nahlásit

Dines
Jo, tam na tom vašem konci je toho hodně. To jen u nás v Oryjentu je prt

Saita
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:48
- Nahlásit

Hezký den, dovezli mi houpačku, není to originál. Potřebovala bych ji asi nějak vyvážit. Ve větru se zvedá a dokonce když ji dám do vodorovné polohy tak se nevrací.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:04
- Nahlásit

Saita
Tak to je blbé Zkus na jeden konec přilepit nějaké závaží, nebo tak něco. Správně by se při zatížení 1kg měla sklopit za jednu sekundu.

Saita
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 16:15
- Nahlásit

Na konci zespodu je přidělaná na každé straně deska. Zkusím to změřit i když teda nevím jak se mi to povede a dyžtak tam teda zkusím nějak přidělat ještě jednu. No hlavně že ta překážka je, postupně bude i na originály.

Taky mi přivezli kladinu, tři prkna a dva podstavce a máme si to namontovat. Nějak mě nenapadá jak to udělat aby to šlo zase rozdělat. Navíc ty podstavce jsou dost bytelné, bylo mi řečeno že s přehledem udrží i náklaďák, akorád tedy s tím máme kapku problém, protože to nikdo neunese .

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 23:52
- Nahlásit

Tak máme po závodech, které dopadly víc než dobře!!!

První běh open - 3.místo (medaile)
Druhý běh jumping - 4. místo (o pár setinek)
SOUČET - 2. místo (pohár)

Jsem ze závodů úplně nadšená!!! Už se těším na další...jo a ani nervozita nebyla...bylo spíš těšení se a snaha předvést co nejlepší běh a to se myslím povedlo takový výsledek v konkurenci dalších 11-ti psů jsem opravdu nečekala!!
Jinak fotky jsou tady -> http://moravian-gate.rajce.idnes.cz/Neoficialni_za vody_Prerov_5.6.2010/

A videjka z běhů:
open -> http://www.youtube.com/watch?v=4MfQVMNy-qg
jumping -> http://www.youtube.com/watch?v=qrIkECI2QSg

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 23:57
- Nahlásit

Janik
Super výsledek, Gratuluju!!!

NikisekX
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 00:09
- Nahlásit

Juuuu hezkýýý, gratulace

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 06:48
- Nahlásit

Janik
Gratulujem

Saita
My jsme tu nejstarší kladinu měli taky takhle. Na to rovné prkno jsem z boku přidělala šroubky, na šikmé takové háčky a zahákávali jsme to za sebe. Háčky a šroubky koupíš normoš v železářství.

Barča85
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:19
- Nahlásit

Janik
Gratulujůůů..

Jinak my poctivě trénujeme, bohužel jen jednou týdně..Ale z posledního tréninku jsem nadšená, strašně nám to šlo, sice jsem trochu kazila trasu parkuru, ale jinak Bailey dělala naprosto vechno perfektně..
Dneska si jedu koupit kopačky, abych byla prý rychlejší, abych jí líp stačila..tak jsem na příště zvědavá...

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:32
- Nahlásit

Barča85
Jinak my poctivě trénujeme, bohužel jen jednou týdně.
Tak to jsem na tom stejně - nějak se mi to teď tluče s prací
Dneska si jedu koupit kopačky, abych byla prý rychlejší, abych jí líp stačila..tak jsem na příště zvědavá...
Já už je mám a jsou super! Teda když na zemi neleží posekaná mokrá tráva - to pak fungujou max 5 minut

Barča85
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:48
- Nahlásit

Dines
My máme tréninky bohužel jen jednou týdně, víckrát nám cvičák nepůjčí plac a navíc, popravdě, ostatním se víckrát ani nechce..
kopačky jsem nakonec nekoupila, nějak jsem to dneska nestihla, ale snad se zadaří zítra nebo pozítří..No, mám na to ještě do neděle čas..

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:21
- Nahlásit

Tak to vypadá, že už za měsíc se pojedeme otrkávat na naše první neofika

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:54
- Nahlásit

Dines
Já jedu zítra na Robinsonádu. Těším se jak malé děcko, páč jsem přes rok nikde nebyla Je mi úplně jedno jak doběhnem, klidně se i šestkrát disknu, ale chci zase vidět ty lidi, pokecat, zažít tu atmosféru... a ci a ci a ci a eště víc jak puve

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:56
- Nahlásit

Biluška
Věřím Já mám teda zatím absťáky jen co se týká tréninků ...

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:28
- Nahlásit

Tak hlásím, že jsem nás dnes přihlásila na naše první neofika - za měsíc ve Veselí nad Lužnicí

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:41
- Nahlásit

Já hlásím, že Nýný je apsolutně fantastická, dneska běhala jak pánbu Ještě toho teda musíme hodně dopilovat, to jo, ale na to, že je deset týdnů po porodu a překážky viděla naposled někdy loni na podzim byla prostě božská

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:44
- Nahlásit

Biluška
A nějaký fotky, video, nebo reportáž bude?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:47
- Nahlásit

Dines
No ode mě určitě ne, páč foťák jsem za celý den nevytáhla z kabely . Počkám essi se objeví fotky někoho jiného

Barča85
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:25 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit

Tak naše první agilitní video je na světě...
Je TADY..
Jsme až ty poslední..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání