Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:34
- Nahlásit

Libka
Nahodila jsem sem jen svůj názor, nebo lépe řečeno podezření.
Jediné co tím chci říct je že ti co mají bělouše dělají velice záslušnou věc a je super že teď budete mít akce atd.

Bylo by mi ale líto kdyby zrovna tak hodné lidičky někdo možná při té příležitosti i trochu využil.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:54
- Nahlásit

hmmm to je zajimavy, z webu stredoceske pobocky zmizelo info o schuzi ......???????

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:55
- Nahlásit

Libka
poslala jsem ti fotky z Roudnice

Stýnka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:57
- Nahlásit

Artroza
hmmm zajímavé. Že bych dneska měla očekávat mail, že schůze se ze závažných důvpdů nekoná???

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:57
- Nahlásit

Artroza
teda co ty všechno nevyšmejdíš, díky za upozornění na fotky
trojčat - ňáko mi to uniklo (si to zálibně prohlížím každou hoďku)

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:00
- Nahlásit

Stýnka
sem ti poslal mailík s dotázkem

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:06 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

blažena
a ja myslela, ze je to tvuj web

Stýnka
vcera jsem zjistila, ze pozvanku na schuzi nedostali vsichni clenove od vas z pobocky....taky divny...
ale zmizelo i upozorneni na den boxera....

aha...tak vy to tam mate pravidelne kazdou prvni sobotu v mesici, takze den boxera se asi nerusi...

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

Artroza
Nazdar Kikino!
Poslala jsem Big E SMS a zatím nereáguje. Nevíš jestli někdy nelítá, nestopuje atd?

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:18
- Nahlásit

Teta
asi pracuje

co jinac noveho?

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:18
- Nahlásit

Ahoj všem
Sem se nestačila divit co se děje na pandořeTo je teda síla.To se jen tak nevidí.

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

Artroza
Že by schůze jen pro zvané?Divné

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

Ahojda,
tak jsem se sem zase prelouskala

Olo, myslim ze je vsechno v poho a FeeBee si s nikym neuzivala. Jednou jsme resili neco podobneho u bassetky, do kotce se nam dostal pes a my nevedeli jestli neco bylo nebo ne...volali jsme veterinarku ale po rozmluve jsme radsi nic nepichali kdyz nebylo nic jisteho. Myslim ze ta injekce se musela pichnout nejpozdeji do 3dne od aktu. Jinak je to stopro velky zasah do organismu a nema to zadne dobre ucinky. Tudiz jsme cekali a v polovine "brezosti" jsme pro jistotu sli na ultrazvuk, aby jsme vedeli zda neco ocekavat. No a stenici nebyli zadni!!!

Vcelka, jo tak to verim ze je bazen super protazenim, vzdy mam pred zimou jakoze vizi jak budeme chodit plavcit. I se dokopene ale za tu zimu tak 2x Na me je navic ta voda vzdycky nejak studena, takze mi stacila pul hodina maximalne hodina a to jsem musela fakt plavat abych se prohrala, jinak bych tam asi umrzla Jsem to vzdycky vetsinou odnesla nejakou nemoci. A na bradavice to jsou idealni prostredi

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:20
- Nahlásit

Artroza
Nic moc! Pojedu v sobotu brzo ráno, vím i kam ale tím veškeré info končí.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

blažena
sem ti poslala odpověď

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:32
- Nahlásit

Stýnka
sem ti poslala odpovědi a hned 2, páč nemáš pravdu

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:40
- Nahlásit

Teta
tak jsem malem spadla ze zidle- p. Zarska uverejnila jmena stenat a pojmenovala je velmi ftipne! ( asi po nas teto) - Janinka a Jackelien

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:50
- Nahlásit

blažena
Moc děkuju za fotky!! Elince to tam sekne. Hned je dám na stránky.
Teta
O členství se na tom srazu docela dlouho debatovalo, a bylo tam jasně zdůrazněno, kolik poboček a kde fungují, a že každý má možnost se přihlásit do té, která mu nejvíce vyhovuje. Řešilo se co která pobočka může nabídnout, kde a jak často se pořádají dny boxera, atd. Zároveň bylo i řečeno, že by bylo fajn, kdyby se lidičky přihlásili do Loun, právě proto, že se plánují další akce. Ale rozhodně nikdo k ničemu nikoho nenutil. Jen jsem přesvědčená, že zrovna v této věci se o žádnou vypočítavost nejednalo.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:51
- Nahlásit

blažena
tak e-mail ještě jednou

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:53
- Nahlásit

Paja s Tinou
jo to máš pravdu s tou teplotou vody, na to první vlezení to bylo docela studený, pak už to bylo dobrý, ale když si chvíli neplavala tak ti začínala být zima. Teplota vody byla myslim 27 a teplota vzduchu 29.

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:04
- Nahlásit

Mě ta práce dneska tak nebaví.Se nějaká nachcípana a je mi zle.Doufam jen že to nebude žádna chřipajzna.Jdu posílit svůj imunitní systém.Čaj s rumem

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:05
- Nahlásit

Stýnka
sem ti poslala přísně tajnou odpověď - k jejímu autorství se nehlásím - dál nešířit

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:06
- Nahlásit

Artroza
To si děláš pr...el ne? To jako fakt Janinka a Jackelien! To mě podrž. Jdu se hned na ty stránky podívat.

Libka
Tak pak je vše ok. O nic nejde, byl to jen můj pocit. Asi jsem moc podezíravá.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:07
- Nahlásit

blažena
ty agente, du blejt sestry

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:08
- Nahlásit

Ada
já mám taky chřipajdu a chcu čaj s rumíčkem - jo práce doma
má svoje výhody. Já tady ty potvory bakteriácký "pod vlivem"
študovat dost dobře nemůžuno musím si vystačit s echinaceou a vitamínem C

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:14
- Nahlásit

Vcelka
Tak bazén my plánujeme taky už pěkně dlouho, a to máme kousek aqua park.
blažena
Tak s tím přírůstkem do rodiny to zatím moc nevypadá! Ondra odmítá jakoukoliv diskuzi!!!! Nesmím moc tlačit na pilu, a vychytávat si vhodný okamžiky, kdy to můžu nadhazovat! Na druhou stranu, než jsem si vyprosila Elinu, tak o pejskovi taky nechtěl ani slyšet, tak snad to půjde

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:18
- Nahlásit

Tak jsem právě dočetla pandoru a je mi z toho všeho vážně smutno...Když současný předseda někomu z jakéhokoli důvodu vadí,tak ať si ku..a na příští volby připraví svého kandidáta,o kterém si myslí,že je lepší.Příspěvky některých mi připadají jak od fanatiků,co k AK vzhlížejí jako k Bohovi.Je to už vážně trapné...
Artroza
Ať to manžel hlavně nevzdá a drží se!!Lidí,kteří si myslí,že je na správném místě a hlavně,že vše dělá pro boxery,je dost

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:21
- Nahlásit

Libka
špatně!!!
až budou mimáci u Stýnky na světě musíš ho tam za ucho dotáhnout - to by bylo aby odolal, takovej tvrďák nejni

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:28
- Nahlásit

blažena
No práce doma je sice fajn ale šéfík poslední dobou neplatí.Mám sním problémy.A né jen já.Platí pozdě.A navíc tendle měsíc mi ještě nezaplatil.Takže tak růžové to taky naní.

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:31
- Nahlásit

blažena
Náš táta taky nechtěl dalšího pesana.Máme dva a přišel stím že teda by jsme mohli jednoho ještě mít.A bylo to z jeho hlavy.Ale nemůžem to říct mamce.Bude to překvápko.Táta dokonce už vybral ch.s.Ale v tom máme rozdílnej názor.On chce Italy a já su vlastenec.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:41
- Nahlásit

Krista
diky, vyridim

Ada
kazda nova krev v CR je dobre ( to bude fenka, ze jo?- tak pak bys mela i volnou ruku ve vybirani zenichu v CR...)
tak vybirejte dobre at se mame na co tesit

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání