Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:01
- Nahlásit

Libka
že jsi hodila na výstavě "rybičku", z toho si vůbec nic nedělej, to se někdy stane skoro každýmu
horší je když se ti u toho pejsek třeba vysmekne a dojde k nějaký bitce.
tohle bylo úplně v pohodě a na nějaké "chytrolíny" se vybodni
no a co Ondra a kuliočko od Týnky - bude, bude

mistr
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:02
- Nahlásit

Denisa
dík za fotky, jsou super
pokud můžu, tak dám na web odkaz na tvoje stránky, což???

mistr
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:03
- Nahlásit

corleona
si v pátek zaváhala........dámská jízda se dost povedla
šampaňské a rum tekl proudem !!!

blažena
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:05
- Nahlásit

ola
jsou moc hezcí, i z "krále zahrady" se stal krasaveček, je výborný jak to dohnal

ola
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:12
- Nahlásit

blažena
Taky jsem si to říkala! Ani by člověk neřekl, že to byl takovej pidižvejc, že jo? Líbí se mi - hlavně Irwing, mno i Ingo! Ach jo! Já CHCI druhýho boxa!

mistr
Úžasně ti to na fotkách sluší! Musím říct, že jsem si vždycky namlouvala, že v kynologických soutěžích vítězí tlustý, ošklivý ženský, protože jim nezbývá jiná zábava, než že tráví veškerý čas na cvičáku... Chyba lávky! Teď vidím, že o tom to nebude...

blažena
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:12
- Nahlásit

corleona
děkuju za obrázky polského boxerka
já před lety na pražské mezinárodce (to se dělala ještě na výstavišti v Chuchli) objevila nějaký pražský atelier - nabízel velmi vydařené bronzové sošky všech ras pejsků, tenkrát jsem si tam koupila kupírovaného boxíka.
A ten polský je taky z kovu? Já jsem nikdy v Polsku na výstavě nebyla...., to bych taky určitě neodolala.
No kdyby jsi náhodou chtěla udělat dobrý skutek - a až znovu pojedete do Polska, byla bych nadšená kdyby jsi mi ho taky přivezla - výběr bych nechala na tobě - určitě se trefíš.
Cenu bych plně respektovala. Tak co dobrá vílo ?

blažena
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:16
- Nahlásit

ola
to víš že budeš mít druhýho boxa - a z vlastního chovu, na kdy vlastně prcky plánujete...a a už máš finální název chovatelský stanice?... nějak diskuze na tohle téma utichla

ola
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:19
- Nahlásit

corleona
blažena
Hele, co jsem vám našla! Ale je to trošku finančně náročnější...
http://www.eantik.cz/cz/detail.aspx?id=2-021200

Pro prcky ještě stále nejsem rozhodnutá. Nejdřív aspoň nějaký zkoušky! Snad... A název ZCH? Pořád se doma dohadujeme. Vypadá to na dlouho! A kdy budou štěníci u vás?

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:29
- Nahlásit

ola
No píšu.Ale nemám na to moc čas.Je to náročné.
Dneska jsem vymyslela nové jídlo.A bude se to jmenovat zapečené koule.

mistr
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:31
- Nahlásit

ola
óóó díky za pochvalu........to potěší
no taky se říká, že u psů a u koní jsou šeredky.......ale snad vyjímky potvrzují pravidlo

ola
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:32
- Nahlásit

Ada
zapečené koule No nazdar. A ví se čí?
Nebylo by lepší "zapečený kulekouš"?

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:54
- Nahlásit

ola

moravian
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:05
- Nahlásit

Rada bych se s Vami podelila o svou ubohou zkusenost s koupi boxera od takzvane chovatelky z chovne stanice ETNA-BOX pani Jiriny Bartoskove. Koupili jsem si psa z pro ucel vystav a chovu, jak nam bylo i prislibeno z inzeratu a emailu.
Podle fotek bylo stene krasne, ale ... i fotky se daji udelat dobre ci spatne. Mozna nam melo byt podezrele, ze stene mela jeste ve veku 3.5 mesice a nemohla ho poradne prodat.
To, co k nam doletelo, nebylo ani pro chov a absolutne ne pro vystavu. (Take stene nebylo podle chovani vubec zvykle na lidi. Pravdepodobne, protoze vetsinu dne stravilo samo ci s ostatnima psama na zahrade a domu bylo vozeno na noc. Neduverive k lidem a velice plache!)
Chovatelka nas jaksi "zapomnela" informovat o 11 mm predkusu stenete, o kterem vedela. Steneti rekneme z poloviny casu lezou spodni zuby ven! Nekteri chovatele si zrejme mysli, ze penize v zahranici rostou na stromech, jako u kazdych "zapadaku".
Krom toho, ze jsme se ji okamzite stezovali, co nam poslala za stene a jak si mohla vubec dovolit takove stene nam prodat se k nam chovatelka nadale chovala velice arogantne, neprijemne a v mnoha emailech hulvatsky!

Fotky feny a jejiho predkusu si muzete shlednout na nasi webove strance chovne stanice. Dali jsme je hned na hlavni stranku, abychom varovali dalsi kupce a chovatele, kteri maji zajem koupit stene na dalku, aby nedopadli jako my.
http://www.moraviankennel.com/Index.htm

Samozrejme, ze to neplati o vsech chovatelskych stanicich a ze i pres tuto hruzostrasnou zkusenost porad verime, ze cesti psi jsou jedni z nejlepsich kvalit. Jako priklad skvele chovne stanice uvadime KETT BOX a pana Roberta Wrobla, Moravia Box od manzelu Zarskym. Kvalitni psi od kvalitnich chovatelu.

Skoda, ze ne vsichni maji takovou chovatelskou etiketu a ze radeji okradou dalsiho chovatele ci zajemce o jejich stenata.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:15
- Nahlásit

moravian
Jde o tu fenečku Maa Mel?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:15
- Nahlásit

blažena
právě sem ti poslala slíbené fotky - je to ve dvou mailech, jen si nejsem jistá jestli prošly oba, tak dej vědět.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:37
- Nahlásit

mistr
což?! no tož samozřejmě!

Děcka,
kdy já to všechno dočtu... z pátku a soboty...

JO a úplně jsem zabudla pogratulovat úspěšným vystavovatelům!!! blažena, libka, stýnka,... paměť nemám už nejlepší, tak snad jsem na nikoho nezapomněla...
cvičencům jsem popřála osobně...

Teta
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:57
- Nahlásit

moravian
Je mi líto co se Vám stalo, ale také je mi líto že na Vašich stránkách píšete "Czech Republic". Myslím že toto se může stát v každé zemi, záleži na kvalitě a etice chovatele!
Chápu správně že jste se na to štěně nebyli osobně podívat? To je tedy pěkné riziko, hlavně jestli kupujete štěně od chovatele kterého osobně neznáte!

Mohla bych se zeptat jaké máte dalšé plány s touto fenkou?

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:14
- Nahlásit

Teta
Taky jsem si říkala že když chtějí štěně na chov a výstavy je to riziko se na něj nejet osobně podívat.A i kdyby ho chtěli jen tak pro radost,ne na darmo se říká, nekupuj zajíce v pytli.Ale zase je od chovatelky pěknej podraz že se takto zachovala.

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:18
- Nahlásit

moravian
Mrzí mě vaše špatná zkušenost Ale podle toho co jsem slyšela já, tak pani Bartošková štěně měla tak dlouho jen proto, že si ho chtěla nechat pro sebe, tak nevím no.

Každopádně urážet tu někoho, kdo se nemůže osobně bránit není moc fér... ale vaše varování bereme, ikdyž jestli znáte přísloví "o zajíci v pytli", tak je to jen vaše chyba, že jste se nebyli na štěně podívat, a to nemluvim ani o tom, že je dobrý vidět oba rodiče...osobně....!!! Zvláště pokud máte se psem nějaké plány do budoucna...

Pokud štěně nechcete, tak ho někomu věnujte, hlásím se jako dobrovolník, hihi

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:23
- Nahlásit

Stýnka
Jen dotaz :
Taky ti přišla pozvánka na schůzy Středočeské pobočky?

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:25
- Nahlásit

Ada
S tou Matyldou to je děs...

Hlavně bacha na holky, ať se jim taky něco nestane, chjo

Co třeba dát na zahrádku světlo s pohybovym čidlem?Nepomohlo by to trochu k odrazení toho magora, co to dělá?

blažena
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:28
- Nahlásit

ola
já prcky plánuju na jaro roku 2007
matka:Chagy
otec:zatím neznámý šampion zeměkoule

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:37
- Nahlásit

kkathy
Budou tady jezdit a myslím že už tady i byli policajti.To světlo budem dávat určitě.Babky efbiaiky taky určitě okna nezamhoúří.Ale myslím že to tady nikdo.Všichni tady mají pejsany.Jeden soused se živí prodejem masa z nutrii a chová je.Tak si to taky hlídá.Já mám holky vevnitř.A podle okolností je možná povezu k ségře.Sama se nabídla.Tak uvidím

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:39 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Ada
Ještě existujou takový atrapy kamery, na kterých bliká červený světýlko, hodně zlodějů to odradí, a neni to drahý... mám jí taky doma,a byla asi za 250kč

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:40
- Nahlásit

Ada
http://www.aukro.cz/item134566345_nove_kamera_real na_atrapa_senzor_pohybu_.html

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:42
- Nahlásit

kkathy
No před chvíli jsem to četla. Je to nezvyklé, protože co sem členem BK tak byla vždycky až na konci ledna.
Nevím, jestli to vyjde, abych jela, protože už bychom v tu dobu měli mít bostoňáčky na světě a tak myslím, že to časově nebude vycházet. Ale pokud jen trošku jo, tak bych jela. Už jen proto, že Středočeská pobočka byla podepsaná taky pod tím teď (a myslím, že ještě dlouho) tak diskutovaným pamfletem.
Takže by mě fakt zajímalo co se ve Středních Čechách kuje

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:43
- Nahlásit

blažena
poslala jsem ti to vše ještě jednou - trošku upravené

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:46
- Nahlásit

Stýnka
Já jsem chtěla vyjímečně Den Boxera vynechat...
Ikdyž jinak jezdíme pokaždý, tak teď jsem si řikala, že nevim, jak dlouho bude Agí hárat, že radši nepojedu...

Ale právě by mě zajímalo, jestli se k tomu problému nějak postavěj i před lidma, protože o tom pochybuju...Ani na svodu neřekli nikomu nic, uplný tabu, jen pro vyvolený...Takže asi pojedeme a poslechnem si to !

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:47
- Nahlásit

kkathy
Dik za typ.To není špatnéj nápad.Strašně bych chtěla at toho magora zars.....cgytí.A chtěla bych bejt u toho.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:52
- Nahlásit

Já doufám že nám o tom taky něco víc u nás v ÚP řeknou.Ráda bych věděla jak to u nás stím podepisováním bylo.No spíš bych to chtěla slyšet od Tomáše Makovského.At se k tomu vyjádří přede všema.Myslím že by to bylo fér vůči nám všem v pobočce.

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání