Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:39
- Nahlásit

Vcelka
corleona
tccccc, víte houbelec! JE ROZTOMILÝ a basta fidli!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:42
- Nahlásit

Denisa
aspoň bude mít Giordinka ve vaší nepřítomnosti kámoše se kterym si může povídat.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:44
- Nahlásit

Já mám asi tuším pět sošek boxerů.. ale nejhezčí dělají asi ti Poláci, co jsou skoro na každé větší polské výstavě.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:47
- Nahlásit

Vcelka
No ono šlo si myslím hlavně o hafany.A když tam byla i Matylda tak proč neotrávit i jí že.Ale jak jse se dověděla tak sousedovi v noci taky přiotrávili bullíka.Sousedi se už domlouvaj na hlídání v noci.Něco jako sousedské hlídky.Ale pochybuju že se ten někdo ještě vrátí.
Já jdu za hafinkama.Chudiny blejou a srankaj jak o závod

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:52
- Nahlásit

Ada
takže to taky něco snědli když blinkaji? S tohodle mám taky hrůzu aby k nám někdo něco nehodil, lidi jsou fakt divný. Švagrovců hafani taky maji několik dní pěkný průjem, taky maji podezření jestli jim někdo něco nehodil.
A už se to tam u vás někdy někomu stalo? Aby to nebyl nakonec někdo místní.

alli
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:54
- Nahlásit

Ada
To je opravdu hnusný
Denisa
Je vidět,že Giordi se hlavouš líbí

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:59
- Nahlásit

alli
jo, líbí... jsem si říkala, že mu dá co proto, ale nee...

Ada
G. včera taky blila - 2x! a já taky ostatně... prej lítají střevní chřipky... tak snad to bude jen to...

Artroza
radši jsem ti poslala i mejlík, kdyby něco tak napiš...
ale poslala jsem to na mejl můj pes, jiný na tebe neznám...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:07
- Nahlásit

Vcelka
alli
Denisa
Né nesnědli.Ale vterinářka mi řekla že jim mám dát hořtici.Že se sice poblijou a pokadí ale kdyby něco snědli tak to vyblejou.Ale myslím že nic nesnědli.Už by se to projevilo.

blažena
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:08
- Nahlásit

Ada
to je šílenost, je mi to strašně líto
a co ta 2.srnečka , ta se vrátila do lesa?
corleona
plís - hoď sem nějakou fotku těch polských sošek - já taky boxiny sbírám - ale polské neznám
Denisa
hlavoň se Giordině evidentně líbí.......

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:09
- Nahlásit

Vcelka
Stalo.Několikrát.Asi 8 pesanů tu někdo otrávil okolo vánoc.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:11
- Nahlásit

Tak jsem to zase prolouskala az sem...da mi to teda ale vzdy zabrat...

Ada,
lidi jsou svine, u nas loni taky nekdo travil pesany. Jednomu znamemu hodili na zahradu buchtu se strepy a jejich boxer, to nezvladl. Operovali ho, ale nevydrzel to. Taky si vzdy rikam aby nam neco nekdo nehodil na zahradu

Denis, toz to mas ale pekny dar z cest. A Giordi se alespon nebude nudit

My byli konecne zase na cvikosi, ale hlavne kvuli brigadnickym hodinam...no zapsalo se mi dalsich sest, ale myslim ze je to stale malo No doplacet to rozhodne nechci...tak si budu muset asi jeste neco vymyslet. Jim asi jeste venuju randap
Jinak vikend docela na nic, umrel deda, takze mame doma zase veselo

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:12
- Nahlásit

blažena
No ona se vrací a odchází jak se jí chce.I když ted doufám že raděj zůstane v lese.Já mám takovou zlost že kdybych toho hajz...dostala do ruk tak ho přizabiju.A pustím na něho Fatty.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:17
- Nahlásit

Paja s Tinou
Tak to s dědoumě mě mrzí.Dneská je to samá smutná zpráva

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

Jinak tedy vsem jeste velike vikendove gratulace!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:19
- Nahlásit

Denisa
G.má ového kámoše.No aspon si má s kým pokecat když je doma sama.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:21
- Nahlásit

Ja jen cekam az mi zavola babicka ze je vse zarizene a muzete rozvest vsem parte. Spis se bojim o ni, za posledni 4roky prisla o tri dulezite lidi v rodine, tak ji to moc nepridava...a na jednu stranu, deda byl asi 7 let po mrtvici, a ted uz ani nechodil...takze pro nej uz to bylo taky vysvobozeni a pro babicku taky, byla uz vcelku jeho otrokem...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:30
- Nahlásit

Paja s Tinou
Můj děda měl taky mrtvici a ochrnul na půlku těla.Ale potom za 2 měsíce umřel.Asi to pro něj bylo vysvobození.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:32
- Nahlásit

Ada
toto určitě dělá někdo místní když to neni první případ, jenže chytit ho při činu to bude asi hodně těžký.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:36
- Nahlásit

Ada,
tak nas vydrzel dost dlouho...ale je fakt ze ho dostavala ze vseho babicka, takze na tom byl dobre hlavne diky ni...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:41
- Nahlásit

Vcelka
Těžky to bude.Uvažuju že dám pesany na čas k segře.A že tam budu sněma.No uvidím.Fakt že jestli ho tu někdo nachytá tak se mu zle povede.Sousedi maj úplnou pohotovost.Už zvonili i na nás že se to tu bude hlídat.Ale nikdo od nás s ulice to není.Všichni se tu známe a dá se říct že jsme kamarádi.No bude to pěkně pár rušnejch nocí.

Libka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 15:22 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Moc děkuju za gratulace, i když to, co jsem v kruhu předvedla, bylo něco strašnýho
articek mistr teta
Gratuluju
Stýnka Blažena
Dodatečně gratuluju
Ada
To snad ani nemá smysl komentovat...............

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 16:14
- Nahlásit

Libka
ale prosím tě to se stane každýmu. Aspoň si troošku odlehčila atmoosféru.Dyť já tam v jednu chvíli sebou taky málem praštila.

Náhodou Eliška se vám moc pěkně předvádí, je jí to daný. A je to fešanda.

Libka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:53
- Nahlásit

Stýnka
No mě je naprosto jasný, že za chvíli se tomu budu řezat, teď mám spíš strach, aby se mi něco podobnýho nestalo v Praze, ale snad už to bude o.k. Ono mě taky dost rozhodilo to jak jí tam nějaká paní začala dráždit peškem těsně před tím, než jsme vlezly do kruhu, no a můj miláček si myslel, že budou obrany, proto mi začala Auteráka i vyštěkávat, no pocit jsem z toho měla děsnej. Ale díky za podporu, i Bláže. Jo a vlastně, když jsem z toho kruhu vylezla, tak si mě tam odchytil nějaký pán, a začal mi rekapitulovat, co všechno jsem zkazila, a jak jsem tím Elině ublížila Takže to mi taky moc nepřidalo. A vlastně ve finále, těsně před odjezdem jsem zabouchla v autě klíče Ale to nakonec dobře dopadlo. No prostě den blbec...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 18:08
- Nahlásit

Libka
No tak s vystavováním Adelidy ani nemluvím.Že měla Auterského za figuranta to se mi sní taky stalo.A když jsem sní měla zaběhnout tak skákala jak koza ted se tomu směju ale tehdá mi do smíchu nebylo.A nějaká paní tam taky sebou švihla o zem.Bylo mi jí líto.Byla už starší.Ale zvládla to v poho.
A to ještě jak se jí Auterskej koukal na zuby tak ho políbila.Asi se jí líbil.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 18:26
- Nahlásit

Libka
No prosím tě co to bylo za kybice (proboha jak se tohle slovo asi píše???) Co ti má kdo kecat do toho jak psa vystavuješ. Být to někdo známý tak neřeknu ale cizák?

Libka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 18:33
- Nahlásit

Stýnka
No takový starší, prošedivělý, on to asi myslel dobře, no ale já byla v tu chvíli tak vyšťavená.........

Musím se pustit do úklidu, Ondra ráno zapoměl u Elišky v pokoji polštářek, tak máme znova nasněžíno
Ada
No vidíš, tak máme alespoň co vyprávět

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 19:03 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

blažena
tak jsem teda cvakla tu sošku, co máme doma, hledala jsem tu firmu na netu, ale nenašla jsem je. Dávali mi vizitku, ale kdě nibůď ja jijó patěrjála k saželjéniju ..
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=8666
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=8667

soška je cca 18 cm vysoká-široká

Dělají ještě několik typů, kupírované, nekupírované, jen hlavy kup. i nekup., různé typy hlav - exteriérově míň povedené, ale i velmi povedené, nebo i hlavy v nadživotní velikosti. Ovšem ne typ Hlavoš, samozřejmě Dělají všechny rasy psů a i koně. I ty koňské sošky jsou moc hezké..

ola
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 19:41
- Nahlásit

Týýý jo, vy jste toho zase napsaly! To bude zase Tommy brblat!

Všem, jejichž víkend byl úspěšný - gratulujeme!

Ada, Pája a Denisa
Je mi to líto! Snad bude líp...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 19:50
- Nahlásit

ola
Tommy nás ukamenujeA to mám tucha,že tu bude zaš až v pátek

Sem se pustila do mojí rozepsané kuchařky.A jak píšu a píšu zistím že píšu už dvě hodky a mám toho zas 5 stránek.Ale dnes na to už kašlu.Ještě musím naložit maso na zítřek.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 19:57
- Nahlásit

Ada
Ty píšeš kuchařku? Jako Magdalena Dobromila...??

corleona
Zamilovala jsem se! Do chlapečků po vašem Querdovi... http://www.nohelm.wz.cz/vrh_i.html
Líbí se mi všichni! Já je chcu...

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání