| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:02
- Nahlásit
ola
To bude v poho.Soused to jistil ze zálohy
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:03
- Nahlásit
ola
A s těma injekcema.Co veterinář to názor.Jeden sy myslí to druhý to.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:03
- Nahlásit
ola
já o téhle injekci taky nemám moc dobré mínění. Je to dost velký zásah do organismu feny. Nevím jak v dnešní době, ale vím, že se ta injekce musela dřív dávat přesně v určité dny po nechtěném krytí. My s naší první fenečkou (zmenšenina berňáka) jsme to jednou taky podstoupili a veterinář to prostě píchnul jak se mu chtělo a fenka dostala tak silný zánět dělohy, že jí museli dělohu nakonec vzít.
Tak radši bacha a nechat si vše od veta radši vysvětlit. Nebo taky třeba poradí místní dlouholeté chovatelky
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:06
- Nahlásit
Vždycky jsem byla přesvědčená, že tohle nikdy nebudu muset řešit! Asi dělám z komára velblouda, ale vynervovalo mě to slušně! Fee se tváří jakoby nic. Bodejť né, jestli si užila a soused je slepej, tak to má na háku!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:12
- Nahlásit
To copak nikdo nechcete přijet na ty závody?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:25
- Nahlásit
Dannie
Máš víc info ?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:28
- Nahlásit
kkathy
Něco málo jo..Co bys potřebovala vědět?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:30
- Nahlásit
articek
Jo, pravda to je... celej večer byla pak místnost nefunkční
A nejenom to, bylo toho víc, trpěli s ní všichni.
Urážela na potkání snad každýho, proto je taky na blacklistu a nesmí do místnosti http://www.sweb.cz/boxer.chat/bl.htm
Ale jinak na lide.cz chodí pořád, admini s tim nic nedělali
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:31
- Nahlásit
Dannie
Třeba jestli máš ty propozice?A kdeže to přesně je?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:34
- Nahlásit
kkathy
No pro tebe docela kus cesty. Je to tady u nás, kousek od Brna....
Propozice mám, klidně ti je pošlu, ale nic moc se tam nedočteš.... Je ještě jedna kategorie,ale ta je jen pro členy toho cvičáku... Pro ostatní je vypsaná tahle, co jsem sem dávala... Jinak je závod 5.11., prezence od 7.30-8.00... Začátek závodu v 8:15...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:48 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dannie
Jééé tak to cos tam psala umíme.Asi bych taky jela jestli to půjde časově.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:52
- Nahlásit
ola
nepozná se to, to že přestane kapat nebo má zvětšenou žlázu není moc věrohodné
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:54
- Nahlásit
ola
tu injekci né, je hormonální a škodlivá
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:54
- Nahlásit
Stýnka
Mám dotázeček - mrkla jsem na stránky CHS Z Lejánců (nebo tak nějak) a bostonci se mi zdají... nevím, no. Znáš tu CHS?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:56
- Nahlásit
Stýnka
máš pravdu a co jsem slyšela, tak v dnešní době se právě kvůli zánětům nedává
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:58
- Nahlásit
articek
Četla jsem příspěvek tvého muže na Pandoře. Napsal to dobře. Je mi moc líto, čemu vás ten anonym vystavil. Musí to být svině sviňská!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:59
- Nahlásit
articek
Dává.Vím to určitě.Taky stím nesouhlasím ale dává se pořád.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:00
- Nahlásit
ola
Svině je slabé slovo.Znala bych i horší nadávky.Ale ono se to tomu anonymovy vymstí.Všechno se mu to vrátí.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:02
- Nahlásit
ola
no nerada bych hanila chs ostatních chovatelů, ale dle mého názoru jejich odchovy nejsou moc kvalitní.
Možná se zdá na první pohled, že jsou jejich zvířata ověnčená spoustou titulů, ale....Chovatelem je rozhodčí a tak je spousta titulů ze známosti.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:05
- Nahlásit
Ada
Když se nám něco podobného stalo v srpnu prolítala jsem několik vetrin u nás v Praze a okolí. Všichni říkali totéž. Je to svinstvo a pro fenu, na které chce člověk ještě chovat i nebezpečné. Záněty dělohy srůsty atd. Už se to prý ani nepýchá a radši se nechají odrodit.Jsou to silné hormony. Toť názor
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:05
- Nahlásit
Stýnka
Mno, já už jsem několikrát omrka jejich štěníky (a nejen bostony, ale i čivavky) a dost mi připadají jakoby ani neměly PP! A nějak nemůžu na jejich stránkách najít odkaz na chovné jedince - pouze na štěňata. Že bych blbě koukala?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:11
- Nahlásit
Ada
ola
nebojte my ho najdem, teda spíš policie
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
articek
Ale já vím určitě že se dávají.Nebespečné to je určitě.Ale dávají se.U nás veterinářka jí dává.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:14
- Nahlásit
articek
To mu přeju parchantovy!!!!Bude mít ostudu že raděj nebude lést mezi lidi.Anonym vymaštěnej.
|
ola
Člen |
- Nahlásit
Ada
articek
Já ji teda Fee určitě dát nenechám. Jsem přesvědčená, že by to bylo předčasný a zbytečný.
|
Stýnka
Člen |
- Nahlásit
ola
nene koukáš dobře, nenajdeš je tam. Je to stejně starší vrh, věřím, že od té doby jich pár zase proběhlo.
A dost už o panu Jančíkovi nebo budu mít dneska špatné sny.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:16
- Nahlásit
articek
S tím trestním oznámením jste dobře udělali - policie to musí řešit a podle určitých symbolů určitě pachatele najdou! Pevně doufám.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:20
- Nahlásit
ola
No, o této CHS jsem slyšela svoje, znám paní, která si, neznaje věci, odsud přivezla 2 bostonky a sama uznala, že to nebylo dobré rozhodnutí, už by si od nich psa nikdy nekoupila. Ono o něčem vypovídá seznam chovaných plemen - Boston terier, čivava, Německý špic, Siberian husky, West highland white terier, Yorkshire terier.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:24
- Nahlásit
Markét
Právě jsem omrkla štěňata siberian husky a jsem docela šoklá. Hrůza! A špicové taky stojí za to! Hrůzinec! Maličko množárna, ne?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:33
- Nahlásit
ola
Já jsem totiž kromě jiného měla tu možnost osobně natrefit na jednoho "kolegu - chovatele", který je spřátelený s CHS z Lejancu. Ten se tedy umí předvést...a spolu si založili 1. samostatný chovatelský klub pro bostonky. No. ještěže se o takových lidech ví... takže bostonky od Sýnky a nikdy jinak, že jo?
|