Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:56
- Nahlásit

Ada
Jenže ty aspoň víš, že to v tý pobočce byl omyl... u nás nám neřekli nic a trvaj si na svym...

mistr
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:03
- Nahlásit

kkathy
Stýnka
tu schůzi si určitě nenechte ujít, možná by váš hlas zrovna chyběl...!!!! Budou chtít svolat mimoř. konferenci, kde budou chtít odvolat a znovu volit předsedu a další členy výboru, tak se holky držte a hlavně si nenechte namluvit nějaký nesmysly.
Každopádně u vás ve výboru je třeba Šef.Alena, která určitě nebude vymýšlet nic zákeřnýho !!

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:08
- Nahlásit

kkathy
Omyl to byl.Ale Makovskéj by neměl svoje osobní aktivity tahat do pobočky.Tak si myslím že by neuškodilo trošku tam o tom podiskutovat.
A taky si myslím že by chtělo ukázat že si nenecháme sra..na hlavu.Já když jsem měla nějakej dotaz tak mě odbyli většinou nějakou kravinou.Říkali si že jsem mladá a že budu souhlasit ze vším co řeknou.Ale to se spletli.
Ale zase musím říct, že když jsem volala p.Jindrové ohledně toho, jestli up.brno opravdu podepsala žádost o odstoupení přcedy tak mě mile překvapila.Svojim přístupem.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:10
- Nahlásit

mistr
Musí tu schůzi uspořádat každá pobočka?

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:22
- Nahlásit

mistr
My se nedáme, neboj

No Alena Š. tam sice je, ale její názor neznám, a myslím, že to má na svědomí někdo jinej a že se proti tomu jen tak něco nezmůže ...
Jak je znám, tak nám řeknou pár neškodnejch věcí, a zbytek si stejně rozhodnou sami za zavřenýma dveřma po skončení Dne Boxera

Jezdí tam čim dál víc lidí si myslim, mladý lidi, který si nenechaj všechno líbit...ale jak se někdo ozve nebo dělá něco, co se jim nezdá, tak má problémy...

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:26
- Nahlásit

Ada
Ale to je všude jen osobní aktivita Normálním členům se neřekne nic ani když se zeptaj, natož jen tak...
Myslíš, že lidi, co nemaj net vůbec tuší, že se něco děje? Né !!!

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:33
- Nahlásit

kkathy
A to je právě smutné.Ale hlasovat by měli a myslím že všichni členové né jenom výbor.Jindrová mi říkala že kdyby u nás ta schuze byla že by hlasovali všichni.Né jen výbor.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:37
- Nahlásit

kkathy
Ale zmůže.Jen se nebát něco řict.Výbor není pobočka.Pobočku tvoři členové ÚP.Nemůžou podepsat něco co se týka všech bez řádného hlasování.

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:38 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Ada
U nás se hlasování nepovede, ani kdyby se uskutečnilo
Jak můžou lidi hlasovat o něčem, o čem do tý doby nic netušili?A pochybuju, že by všem vysvětlila pobočka problém nezaujatě, takže budou hlasovat podle toho, co jim řekne vedení, protože proti nim si nikdo, kdo má se psem nějaký úmysly jít netroufne...abych pravdu řekla,tak jsem si taky ještě před 14ti dny slibovala, že ikdyž mě to vždycky zvedne ze židle, že se do toho nesmim motat, dokud nemáme s Agátou aspoň hotovou chovnost...jenže to je za dlooouho, a to nevydržim ...

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:45 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Ada
Proč myslíš, že pokaždý, když je tu tohle téma většina lidí mlčí?

To neni jen proto, že je zrovna 23:45
Většina chovatelů Boxerů, majitelé chovných stanic, všichni musí držet jazyk za zuby, protože pak pojedou na výstavu a dopadnou né podle vzhledu psa, ale podle jazyku majitele
A dokud se ten problém nevyřeší, tak to takhle bude...bohužel

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:45
- Nahlásit

kkathy
Blbý je že lidi o tom problému moc neví.A taky je škoda že lidi ze strachu že by jim bylo škozeno, se raděj na nic nezeptají a neřeknou svůj názor.To je smutné.Co na to dodat...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:48
- Nahlásit

kkathy
A to je na tom asi to nejsmutnější.Tady nejde už dávno o psy.Ale jen a jen o lidi.

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:52
- Nahlásit

Ada
A to je na tom asi to nejsmutnější né, uplně nejsmutnější na tom je spíš to, že ten strach je oprávněný

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 23:54
- Nahlásit

kkathy
Tak to stebou souhlasím.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 07:23
- Nahlásit

kkathy

No holky já myslim že to bylo tim že bylo už 23:45 to já už hodinu a půl spala.
I když já k tomu stejně nemám co říct, v žádný pobočce zatim nejsem a ani teda nevim do který bych měla jít když to tady slyšim.

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:22
- Nahlásit

Jsou další články na Pandoře......voda v BK se začíná nějak kalit totálníma sračkama............

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:24
- Nahlásit

mistr
Taky mi z toho je nanic.Od naši politický scény se to vůbec neliší.Ách jó.

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:29
- Nahlásit

Lenda
no teď je to jen na nás normálních členech svých poboček, aby se konečně začali o to zajímat u svého výboru, nesouhlasím s názorem, ža by jsme měli mít z nich strach.....bla bla.....naopak, oni by měli začít mít strach z nás, že jim to znepříjemníme !!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:33
- Nahlásit

Ada
je mi to moc lito lidi jsou fakt .......!!!

kkathy
Stýnka

predpokladam, ze mate schuzi pro to, ze jeden ze clenu vaseho vyboru udelal to same co pan Makovsky- poslal dopis, kde zada o rezignaci predsedy. bohuzel opet bez clenske schuze. timto zrejme chce napravit svou chybu a svolat clenskou schuzi, kde se bude o tom jednat ( to je pochopitelne muj nazor, treba budete probirat jina temata )

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:38
- Nahlásit

kkathy
Stýnka

i já si myslím, že to je aktivita pouze jednoho člena, páč jsem slyšela osobně jeho názor na současného předsedu a není zrovna pochvalující !!

Dannie
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:51
- Nahlásit

Denisa
Díky moc za ty propozice!!! Tak co, jedem? Já jedu určitě!! Tak doufám že i ty... Přece jsme se domlouvaly - když já, tak i ty... Ale já to myslím fakt vážně..!!!!

Stýnka
Nemáš nějakou fotečku Boogie z výstavy? Dala bych si ji na stránky....

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:15
- Nahlásit

kkathy
Ada
jak píšete že vedení úp stejně podá jenom jednostranné informace, tak proč se předem neinformujete než tam pojedte. Myslím si že předseda BK vám rád podá svoje vysvětlění a svůj názor na věc. Pak byste si mohli vyslecnout vaší schůzi a kdyby se vám něco nezdálo atd tak se můžete začít ptát.

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:34
- Nahlásit

kkathy
No podle toho, jak nás někteří lidi z vašeho výboru nepříjemně přivítali na chovnosti, tak to nevypadá pro nový výbor dobře

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:35
- Nahlásit

Moravian
Ještě bych ráda dodala něco k Vašemu včerejšímu příspěvku.

Z novu opakuji že je mi velice líto jak hned na Vaší hlavní stánce uvádíte specifický Českou Republiku, toto se může stát všude.

Taky píšete že když neovládáte jazyk tak v Čechách doporučujete koupi boxera pouze s asistencí známé osoby.
Mě ale příjde že vy ovládáte češtinu na 100% a že i známé tu máte. Tak jak se Vám toto mohlo stát?

Taky jsem si všimla že na Vašich stránkách Moravian Kennel uvádíte že máte kromě boxerů i Bullteriery a ovčáky. K tomu ještě nabízíte veškerou asistenci při importu psů z EU. To na mě působí že se tímto zabíváte profesionálně a proto se opět ptám, jak se Vám takováto nepříjemná věc mohla stát? Někdo Vám špatně poradil/pomáhal? Chápu totiž že asi z Kanady člověk jen tak nepřiletí do Čech osobně.

Opravdu je my líto jestli fenka kterou jste si pořídila není vhodná do chovu. Doufám že ale bude mít u Vás nebo u někoho jiného hezký domov.

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:43
- Nahlásit

Artroza
Nazdar Kikino

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:46
- Nahlásit

kkathy
Kdybych nespala, tak bych s váma diskutovala, ale bohužel já měla půlnoc

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:47 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Teta
nazdarek Bobino

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:49
- Nahlásit

Teta
Artroza
nazdar kikiny a bobiny

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:50
- Nahlásit

mistr
co by jsme ti pekneho napsali.....hmmmmm

CAU BLONCKO

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:52 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Teta Moravian
pokud někdo má opravdu zájem o štěně a má s ním určité plány, přijede i z Kanady. My máme štěně v USA a paní neváhala si pro něj přijet a cestovat s ním letadlem. Je to i o vztahu ke zvířeti.Asi pánovi nešlo o to mít domácího mazlíčka, ale mít z něho dobrý kšeft.
Ale myslím, že pán se potřeboval jen vypovídat a už se nepřihlásí

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání