Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:08
- Nahlásit

Ada
Prostě klasickej boxer s boxerskejma nápadama. Umí vymyslet správné blbiny. Neboj, není to magor nebo tak něco.

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:09
- Nahlásit

Artroza
A heč, já to vím. Vím i kde a ským. Tak je pozdravuj!
Tchyně má dnes narozky tak tam jdeme na večeři

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:11
- Nahlásit

Teta
ty si ho uzijes zitra

co to je za smajlika u ty tchyne???

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:15
- Nahlásit

Artroza
a ještě jednou
Se mi tam vůbec nechce! Nic proti tchyni, ale radeji bych byla dnes doma, asi na mě padla podzimní únava!

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:18
- Nahlásit

Artroza
Teta
Tak to jo.To by mě zajímalo co může vymyslet horšího něž naše Adelaida.Je to péro z gauče.Je to fakt torpédo.No prostě boxíkCo ta dokáže vymyslet.Dělali jsme vkůli ní novej vyší plot a ta můra se naučila že se rozběhne ,skočí co nejvíš a zbytek přelezeAle nikdy neuteče ale chce hned spátky.Ale normálně brankou.Po svejch.
Nebo nám jednou když jsme se váleli na zahradě donesla z linky celej bochník chleba a položila ho před nás.Ani jsme neměli sílu jí vynadat jak jsme se smáli.Vypadala tak nevině.

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:22
- Nahlásit

Ada
tak koukam, taky klasickej boxer

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:24
- Nahlásit

tak se tu mejte...

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:19
- Nahlásit

Tak to tu nějako vymřelo.Nebo je tu snad někdo?

Krista
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:32
- Nahlásit

Já tu jsem...Celej den,ale nějak nestíhám psát...Čtu to tady,na pandoře...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:34
- Nahlásit

Tak jsem už doma z pracovního procesu a v ruce nejnovější číslo PPČ
Tak ten na titulce:
Je to typickej botonek, ale určité nedostatky tam jsou v té hlavě-málo prostorná čenichová partie, světlé oko (ikdyž to je dost možná ovlivněné tím žlutým podzimním listím, na kterém to je focené,ale určitě to není zrovna nejčernější barva) a co mi na něm vadí nejvíc jsou uši-má je sice správně nasazené ale trošku trčící do vnějších tsran a hlavně dost velké. Když se na něj ale mrknete na str.20 tak je moc hezký v postavě. MOžná by mohl být trošku kratší, kvadratičtější, ale jinak postava moc fajne.
Ten botoňák na str.18 v sedě je teda mnohem horší nez ten z titulky. Bostonka dělá hlavně hlava a ta se u tohohle moc nevyvedla-dlouhý nosní hřbet, úzká čenichová partie a málo značená brada.
Ale to štěňátko je úžasné jak v postavě tak v hlavě.
Sice to není ten nejsvětlejší jedinec v ČR jak psala Markét. Tím opravdu nejsvětlejším u nás je import z Německa Calymera of Beacon Hill URL
Ta je u nás v ČR opravdu hodně nezvykle světlá, ale na 100 procent standardní. Bohužel rozhodčí v ČR tuto barvu ještě moc neznají a tak se jí, přesto, že je to nádherná fenka a velice pěkně se prezentující, stává její barva na výstavách u nás spíš překážkou.
Já jsem měla v "A" vrhu taky světlejší štěňátko. Ne teda tak jako je tato Calymera. Je to Amore Mio Arwin - majitelé si vybrali právě jeho kvůli barvě - toužili by po boxerovi, ale nemůžou si ho dovolit kvůli bydlení. Tak zvolili bostonka a aspoň barvou vybrali boxerovi podonější variantu.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:38
- Nahlásit

Markét
Tak za 30 let čekám, že se ozveš pro bostonka
Cvičení s nima úplně OK - veškerá poslušnost bez problémů (teda až na metrovku). Ale správně postavené áčko naše Cherry zvládá líp jak kdekterý ovčoun u nás na cvičáku a z kladiny jsem jí musela vždycky honit pryč. Taky jsem s ní zkoušela i stopy a i to u bostonka rozhodně není problém.
A taky jsou to úžasní canisterapeuti - Jako kdyby vytušili, že člověku není zrovna nejlíp na duši-příjdou, přimknou se a čučí ti při tom tak krásně do očí...

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:41 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
Ada
kkathy
tady je ten článek z Chatu, dá se tam najít a i ohlasy k němu

napsala - jelenn.a - 30.08.06 23:43:04
předmět : Fialka.bruu
Nerada vás s tím otrabuju ale považuju za svou povinost vám oznámit co se dneska stalo v místnosti boxer...je to prokázané!!!!
Takže dnes se fialka.bruu nabourala do nicku stribrnazdena a jak všichni víte zdena je SS u nás v místnosti....tím pádem se jí mohla řekněme zmocnit...zdenče nešlo doma se přihlási-psala mi přes sms mě to nedocházelo proč mě zdena kope z místnosti pak napsala sms místnost se zamkla a pak když sem tam po 7min mohla vejít vykopla mě zas s důvodem nazdar pipko...tento výraz používá fiala bylo mi to jasné začala sem to řešit s adminem...pustil mě do místnosti odemkl ji a zdenu-vlastně fialku vykopl...takže fialčina drzost sahá až tam že je schopná někomu ukrást nick dejte si bacha jaká máte hesla....aby to nebyla jména dětí, psů a tak nebo data jejich narození a prostě takové věci...zdenča zrovna snad svůj e-mail získává z5 jaké důsledky admini vyvodí pro fialku která má už na fialka.bruu přístup na chat zakázán-chodí sem na nick odstribrnaku takže doufám že sem nebude moct už na žádný nick a přestane urážet pejsky nás všech a dělat zdeně špatné jméno-urážet její přátele kteří si v tu chvíli mysleli že tam sedí za tim kompem zdena...takže fiala jí i narušila soukromí četla její mejli......píšu abyste věděli čeho je schopná a dlai si pozor

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:48
- Nahlásit

Jak se pohybuje cena bostonka?Ono jich u nás asi moc není,co?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:57 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit

Lenda
záleží na chovateli a na tom, zda jde o domácí nebo zahraniční krytí. Je to tak v rozmezí 15 až 35 tisíc.
Už to není tak málopočetné plemeno jak bývávalo (ikdyž laická veřejnost je jich pořád neznalá). Ale třeba na letošní klubovce bylo přihlášeno 33 bostonků

Dannie
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:01
- Nahlásit

Ahojky všichni!!! Pokud se někdo chcete zúčastnit závodů jen v poslušnosti, můžete zajet 5.11 do Tišnova.... Je tam vypsaná jen jedna kategorie...Cviky jsou tyhle.... :

Kategorie A
se uskuteční v rozsahu cca zkoušky ZVV1 (bez překážek)
1. přivolání za pochodu k noze
2. ovladatelnost psa na vodítku
3. ovladatelnost psa bez vodítka
4. sedni, lehni, vstaň u nohy psovoda
5. odložení za pochodu v sedě
6. odložení za pochodu v leže
7. přivolání z odložení
8. štěkání na vodítku u nohy psovoda
9. aport volný (činka psovoda)
10. dlouhodobé odložení

Já tam pojedu.. A Denča určitě taky, že? Však víš na čem jsme domluvený,ne?

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:03
- Nahlásit

Stýnka
Tolik jich tu ani nemůže bydlet.Já tady u nás ještě žádnýho nepotkala.

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:09
- Nahlásit

articek
no já o tom vim, ještě minulý týden jsem byla v oné chatové místnosti "Boxer" stálým správcem

ola
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:09
- Nahlásit

Héééééééélp!
Odjela jsem s klukama za babičkou do důchoďáku, FeeBee zabukovaná doma, přijíždím k baráku a Fee čumí na zahradě!!!! Otevřela si několikero dveří včetně těch, které podle mého byly zamčené!!! Hárá zhruba pátý-šestý den! Podle mé detektivní pátrací akce na zahradě cizí pes nebyl! Jsem z toho na infarkt!

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:19
- Nahlásit

ola
Ajaj,pátrací akce jo?Nikdy nevíš.Pes ti může čubinu nakrejt i přes plot.Vyděla jsem to na vlastní oči.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:21
- Nahlásit

ola
Ale neboj.Vždycky se to dá řešit.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:23
- Nahlásit

Ada
Nestraš! Nevím, jak dlouho byla venku. Dle sousedů tu žádný pes nebyl ani u plotu (soused zrovna natíral bránu), tak doufám, že se nic nestalo! Nechápu, jak se dostala ven!

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:29
- Nahlásit

ola
Sou to mršky šikovný.Tak jestli to tvrdil soused.Asi by si něčeho takového všimlSousedi jsou všímaví

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:29
- Nahlásit

ola
to už jsme řešili taky, nejlepší pro ní je aby si šla kolem 30 dne na ultrazvuk a v nejhorším případě jí to nechala odrodit

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:32
- Nahlásit

kkathy
no a je to pravda? je to napsaný věrohodně

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:36
- Nahlásit

articek
Četla jsem na pandoře přispěvky.Někteří lidi by se měli za svoje chování stydět.Se mi stoho dělalá zle.Jak se takhle hnusně a sobecky může někdo chovat.Nemám slov.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:39
- Nahlásit

articek
Pozná se to nějak dřív? Jak to je, když se fena nakryje, tak pak ještě "kape"? (ptám se asi jako blb, ale úplně mě to rozhodilo!) Nějak podvědomě vím, že to bude OK, protože soused je všímavej, navíc prý vylezla než jsme přijeli a hlavě psi o ni nijak extra nemají zájem! Celou jsem ji prohlídla, připadám si jak cvok! Ach jo!

Dannie
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:44
- Nahlásit

ola
Existuje nějaká injekce, která to nakrytí "přeruší" (fenku odtěhotní)..... Nevím,jestli jsou nějaký rizika, to by sis musela někde najít... Ale vím,že to existuje....

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:47
- Nahlásit

Dannie
Ta injekce je myslím bez rizika.Jen ní fenula pár dní zvrací.ale né nějak moc.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:53
- Nahlásit

Ada
Dannie
Mám pocit, že jsem o tom někde četla a tam to zrovna nechválili. Spíš naopak. Vím, že je to moje blbost, ačkoli jsem teď mluvila se Zdenkem a ten mi potvrdil, že bylo zamčeno. Provedla jsem výslech kluků (měla jsem chuť svítit i lampičkou do xichtu) a ti svorně tvrdí, že se dveří ani nedotkli. Mám jít s Fee na očkování, tak to s vetem radši proberu.

Dannie
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:59
- Nahlásit

ola
Každopádně držíme pestičky ať to dobře dopadne!!!

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání