Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:00
- Nahlásit

corleona
Které čoklíky tam vůbec jedete vystavova?

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:05
- Nahlásit

Teta
My? My nic.. Kerda už je děda za zenitem... o ostatních ani nemluvím.... a ty naše husopasky na Světovku? U Magdziarské sice vždycky pochodily dobře, ale tam bude konkurence jak sviňa... Jdem vybrat ženiši a taky se podívat, jestli skutečně vyhrají ti, o kterých si myslíme, že vyhrají..

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:09
- Nahlásit

Dannie
teda dneska nestíhám-v práci fofr a k tomu ještě tolik mailů na Pandoře.
Boogie jsem na výstavě nefotila, nevím teřba někdo jiný jo.
Já můžu sloužit jen těma fotkama Boogie a Braii co jsem ti posílala minulý týden mailem (doufám, že došly, bylo to v době, kdy nám doma blbnul net).

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:11
- Nahlásit

corleona
Tak nám tam udělej pěknou fotodokumentaci! Já akorát vím že tam bude Aragorn pátý článek u vozu.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:13
- Nahlásit

Stýnka
Jsem si koupila toho PSA s bostonem na titulce. Se mi zdá ta hlava nějaká divná. Pouč mě, neználka, nevím, jestli je tohle typický představitel plemene. Pak máme doma UFO a ne bostona. Ale co s ním budu dělat???? Chtěla jsem ho přihlásit na výstavu..

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:14
- Nahlásit

Teta
To fi pif! Že udělám fotos a že Aragorn se tam Bogucké "jen" proběhne za Inge prachy.

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:19
- Nahlásit

corleona
Kdy je ta Poznaň?

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:25
- Nahlásit

corleona
jeste ze Inge neumi cesky

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:27
- Nahlásit

articek
No všimla jsem si, jak to vždycky všechno ztichne, když přijedete do Křenic, hihi I vítr přestane foukat a je slyšet trávu růst

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:28
- Nahlásit

articek
jé, jak víš o zakázanym vstupu na lide.cz ?

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:30
- Nahlásit

Teta
Já informovaná předem jsem vždycky, ale co ty chudáci lidi, co nemaj internet?

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:32
- Nahlásit

Lenda
9. - 12. 11. kdy jsou boxeři, teď z hlavy nevím

rozpis kruhů je tady: http://www.worlddogshow2006.pl/STATYSTYKA.pdf

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:35
- Nahlásit

Artroza
mistr
i já si myslím, že to je aktivita pouze jednoho člena - ví se kterýho?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:35
- Nahlásit

corleona
sem ještě neměla tu čest to číslo vidět, takže netuším co tam je za exota - snad ne nějaký můj odchov

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:42
- Nahlásit

kkathy
pan Mifek

Stýnka
za exota -můj odchov jak za exota

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:43
- Nahlásit

majitelům bílých boxíků
Dnes se rozčiluji na pandoře a tak jsem si vzpoměla na ten Váš první sraz bilých boxerů a taky to že jste tady psali že pí. Fialová poté narvhla abyste se stali členem u nich v ÚP Louny.

Myslím si že by bylo skvělé kdybyste se stali členy BK protože máte boxery a moc je milujete, ale proč zrovna v této ÚP? Nebylo by pro Vás pohodlnější být členy tam kde to máte blízko, vždyť všechny pobočky zajišťují stejé služby.

Nedá mi to a ptám se proč se až po zvolení nového vedení pan AK a pí. Fialová tak snaží o dobro bílých boxerů a o nové duše do jejich pobočky? Že by šlo o počet mandátů na konference boxerklubu, které se odvíjí od počtu členů?

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:44
- Nahlásit

2all
Třeba by si nějaký kraťoučký info o problému v boxerklubu mohli dám všichni členové na svuj web jestli ho maj, a tim by se informovalo víc lidí...protože kdo to bude hledat na boxerklubu?
Například my máme boxery od mejch tří let, a já ani netušila, že bych měla bejt v nějakym klubu, to že existuje vim teprve rok, hihi

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:45
- Nahlásit

Artroza
no co já vím co je tam za fotku. Moc mě netýrejte nebo zdrhnu z práce a šupajdím do trafiky

blažena
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:08
- Nahlásit

Stýnka
hele šupajdi - zajímá nás názor odborníka
já jim teda vůbec nerozumím - ale uvnitř čísla jsou hezčí
a a a dáme Poznaň, to je coby rachejtličkou dohodil, silnice určitě skvělé (účastníci z Dzialdowa dodnes vzpomínají s tikem v oku)
no mušíme mít přehled o žíhaných ženiších pro naše pašandy - ne?

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:18
- Nahlásit

Stýnka
Asi jsem trošku opožděná, byla jse mimo (připojení), ty chováš bostony? Jéžiš, to je bomba, zamlouvám si jedno štěndo tak za 30 let, až ty velký placatky nebudu zvládat. A pak vycvičím prvního bostonka-záchranáře!
Jo, ten v PPČ je podle mně fakt podivnej. Vevnitř je pak ten hezkej světlé žíhanej pejsek. Prej je u nás jedinej, říkala naše veterinářka, která je taky chová.
Hele, a děláš s nima i nějaký cviky/výcviky? Jestli to s nima jde nebo ne??

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:21
- Nahlásit

blažena
Teda, vůbec nechápu proč byste jezdili po celém světě za nějakejma pruhovanejma ženichama když třeba "připravujeme do chovu" je teď už v chovu. Zádné hrozné cesty a dálky a ještě byste si při krytí pěkně pokecali

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:28
- Nahlásit

blažena
Počkej, sama si odpovím..... ty prostě cheš na tu dovolenou a provedeš to pod záminkou krytí, že? Byla si odhalena

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:41
- Nahlásit

Teta
ty jsi jim asi nerozumnela - oni chtej psa ne pako vypatlany...

blažena
jinak hezkou dovcu a nezapomen- na zahradni mesto ty co nepojedou
jinak hezky fotky trojcat na webu

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:44
- Nahlásit

Teta
Já mám taky pro Aidu Orryho vyhlídlého.Hrozně se mi líbí.Je to fešák.Ale zatím je Aida mladá.

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:55
- Nahlásit

Ada
To nevadí, on Orry určitě počká! Alespoň až Aida dospěje tak Orry už bude zkušený mazák a víš že se říká "že na starém, v tomto případě zkušeném kole se má učit jezdit"

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:56
- Nahlásit

Artroza
pšššššššššššt, já myslela že to je tajemství že je pako vypatlané. Na a co, je hezkej a k tomu moc roztomilej, právě protože je tak správně veselej.

Kdyby byl malý zájem o krytí tak ho můžeš půjčovat za poplatek na vyměřování pozemků

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:58
- Nahlásit

Teta
hmmm a pak jeste na baleni veci z celeho pokoje na jednu hromadu.....

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:00
- Nahlásit

Artroza
Makééj, za 5 minut ti jede autobus!

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:06
- Nahlásit

Teta
Jak pako vypatlaný???

Artroza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:08
- Nahlásit

Ada
jako kazdej boxer...
Teta
dnes neee... mam nejake vyrizovani tak jsu tu dyl

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání