Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:44
- Nahlásit

Libka
To se mi nechce věřit že by Ondra nechtěl dalšího pejsana, vždyť ty psiska ho uplně milujou, já byla paf když přišel prvně k Vikymu který moc nevěří chlapum a nechce se od nich nechat pohladit a Viky mu dal hned packy kolem krku a celýho ho oblízal, prostě naprostá důvěra k němu. Myslim že tam neoblobný nebude chce to jak řikáš vychytat ty správný okamžiky kdy to můžeš nadhodit a vy jste docela taková dobrá dvojka že děláte věci společně, tak dávej argumenty že dva psi budou lepší protože budeme moct oba dva cvičit že každý budete mít svýho.
Mně by se bostonek k Vikymu taky moc líbil, jenže ta pořizovací cena je na mně moc velká.
Aquapark to se máte, to my máme nejblíž 25 km jen obyč. bazén.

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:58
- Nahlásit

Ada
Kdybyste měli psa z Itálie tak nejem že nová krev v CR je dobrá, ale ještě bys měla pěknej výlet, taková mini dovča. By ti Blažena žáviděla

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:02
- Nahlásit

Artroza
Určitě fenka.No tak táta říkal úplně to samé.Chce nějakou ze špičkového chovu.Což je dobře.

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:04
- Nahlásit

Teta
No to je fakt.Dovča v teplejch krajích by bodla.Tak tatka vyhrál.Možná proto chce italku.Oby si udělal dovču v teple.

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:17
- Nahlásit

Teta
já žávidím dovolenou úplně každýmu - i tuzemskou, mi by stačilo i Máchovo jezeroDyk já už chodím 2roky do práce nonstopsím politovat
mno ale až pojedem na svajbu s Čajdou, tak si třeba zlomím nohu nebo i vobě nebo budu mít neomluvená "A"
to bude svajba jak řemen

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:27
- Nahlásit

blažena
Já bych chtěla do Afriky.Na slony,žirafy,lvy atd....Jednou se tam určitě podívám.

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:34
- Nahlásit

Ada
Já bych chtěla do Afriky.Na slony,žirafy,lvy atd brrrrrrrrrrrrrrrr To by nebyla dovča pro mě!

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:38
- Nahlásit

Corleona
Kde si?

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:39
- Nahlásit

Teta
To pro mě jo.To bych si užila.
Ale někde u moře bych si to taky na pláži užila.Ale Afrika zvířata to mě láká.Mám doma jen enciklopedie a to není ono.
Já nevydržím sedět.Tak bych na té pláži stejně nevydržela.
Nebo památky ty mě baví taky.
Ale ta afrika mě láká nejvíc.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:58
- Nahlásit

Jééé, lidičky musím vám říct srandovní věc. Včera byla moje kolegyně na hodině angličtiny a na poslední chvíli přiběhla nějaká slečna a pravila, že jde pozdě, protože její štěňátko plakalo a ona ho musela vzít s sebou. Z kabelky vytáhla krysaříčka. Moje kolegyně si ho vzala na klín a hladila ho. Štěně usnulo. Když ho pak slečně vracela, tak povídá : "To jsem ráda, že mě za takovou dobu nepočuralo!" A slečna na to povídá (POZOR - teď to přijde!) : "Ale kdepak, on je sice bez PP, ale paní chovatelka mi říkala, že tihle pejsci vůbec, ale vůbec NEČůRAJÍ!!!!!" To mě dostalo! Fakt to myslela vážně!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:00
- Nahlásit

Ahojte!
já a dovča...
když jsem byla ještě bez psa, tak jsem každý léto jela nejmíň 2x k moři, třeba jsem byla i několikrát na brigoši v Itoši (měsíc nejmíň), jen abych mohla trávit čas u moře...
no a s příchodem Giordinky jsem byla poprvé na dovči ve stanu! fakt! a pak samý ty LVT a soustředka...

Přelouskala jsem Pandoru... = tak to asi bych na to řekla...

kkathy
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:01
- Nahlásit

Artroza
No jo, fakt to zmizelo

Denisa
Člen
- Nahlásit

ola

a prosímtě jak perlí v té anglině, ta je zřejmě prudce inteligentní že?!

articek
Člen
- Nahlásit

ola
já chci taky pejska, s kterým se nemusí ven, ale zrovna krysařík by u nás moc dlouho nevydržel

ola
Člen
- Nahlásit

HoĎte mi sem někdo please odkaz na tu Pandoru, já to tam nejsem schopná najít! Blbá no...

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:02 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Denisa
Přelouskala jsem Pandoru... = tak to asi bych na to řekla... hahahahahah, tos řekla moc hezky!

ola
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:03
- Nahlásit

Denisa
articek
Hned jsem kolegyni naočkovala, aby se jí příště zeptala, jestli pejsek kadí! Říkala jsem si, že možná krysaříček čůrá tak málo, že to slečna doma nepostřehla. Kdyby jí tam vypustila nádrž naše Fee, tak by věděla...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:05
- Nahlásit

Teta
no pravda ještě bych tam přihodila zvracejícího smajlíka, ale není v nabídce...
ola
...to určitě kadit nebude, co tě napadá!

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:05 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Denisa
přelouskala jsem Pandoru = tak to asi bych na to řekla tak to je opravdu výstižné
škoda, že tam někdo poslal ty dva vulgární odkazy, trochu to zníčilo to o čem jsme tam všichni psali

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:07
- Nahlásit

ola
jen aby se za pár let nedivila, co v jejím bytě tak páchne

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:08
- Nahlásit

Ola,
to byla asi blondynka ne

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:08
- Nahlásit

ola
tady jeURL

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:10
- Nahlásit

ola
Hele a ten krysařík taky asi moc nepije že?

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:12
- Nahlásit

articek
trochu to zníčilo to o čem jsme tam všichni psali...ale i tak si člověk udělá názor, je moc dobře, že je to veřejně přístupný a že se člověk dozví něco málo o zákulisních bojích... je více v obraze..., já bych jinak vůbec netušila o co kráčí...
ale je to smutný
jak se říká, jaký pán, takový pes, škoda že to neplatí u spousty boxíkářů... boxer=pes bez záludnosti a falše...statečný atd. atd.

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:16
- Nahlásit

Teta
hele, to asi Středočeši nechtějí mít v sobotu nezvanou návštěvu

kkathy
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

articek
budete tam?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:20
- Nahlásit

articek
kkathy
artroza

Jsem právě vznesla zasilateli pozvánky na schůzi + webmasterovi stránek Stř.pob. dotaz, proč tato info byla stažena a zda tomu mám rozumět jako tak, že schůze je zrušena. Tak sem zvědavá, zda se mi dostane nějaké odpovědi.

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:29 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

kkathy
No asi ne, jsou lidi, kteří by nás tam opravdu neradi viděli. A poslouchat blbé narážky, to by asi tentokrát Bohouš už neodpověděl v rámci slušnosti, že pane Mifek. No jestli váš výbor bude dávat jednostranné informace, tak by jsme asi nevydrželi být zticha. Jenom by mě zajímalo, jak se výbor postaví k tim článkům na pandoře.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:30
- Nahlásit

Lenda
Doufej,že je to holka rozumná
Mno, radši na to fakt nespoléhám a dnes jsem z baráku udělala Alcatraz! Běda jí, jestli jen očíčkem ven vykoukne!

PS : Nesmějte se, ale včera jsem Fee do detailu prohlídla kožich, jestli najdu cizí chlup a dokonce jsem k ní čuchala, jestli ucítím cizího hajzla, který by mi moji holčičku zprznil! Ta představa mi přivádí krev do varu! PS1: Nic jsem nenašla!

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:34
- Nahlásit

ola
to dopadne dobře

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání