Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:17
- Nahlásit

Paja s Tinou
Právě! Já neříkám nikdy! Martin by chtěl sestřičku. Kuba nee! Tuhle jsme se dívali na ten pořad "rekordů" a byli tam manželé s 20ti dětma. Mates valil oči a pak pravil :"Vidíš, a mají jeden záchod!!!" Bylo to děsivý!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:18
- Nahlásit

No nic tak ja za chvili vyrazim, vyzvednu Ondru a doufam ze nebude ucpany mesto, protoze co se tu za posledni dny deje, to je des...
Tak se tu mejte a zitra se tu snad zase ukazu

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:19
- Nahlásit

Když tu probíráte to bydlení,tak jsem včera málem koupila Brauny chatičku se zahrádkou,ale nějaká baba mi ji vyfoukla.
No nic,už se rýsuje další.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:22
- Nahlásit

Lenda
A kde?

Lenda
Člen
- Nahlásit

ola
Můj bývalý manžel po mě chtěl pět dětí.Já teda nechtěla a teď dvě vyženil a čeká třetí vlastní,takže je na pěti.Jen na alimenty na našeho mladého moc peněz nezbývá.

Teta
Člen
- Nahlásit

mistr
Nebuď zvědavá, budeš brzo stará

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:24
- Nahlásit

Tady u nás.Byla super a měla voliéru na papoušky,ta by byla super na štěníky.Já nemám prachy v hotovosti a baba měla.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:26
- Nahlásit

Lenda
To víš, stará baba, ta to má doma ve slamníku...

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:31
- Nahlásit

ola
Asi budu muset začít šetřit.

mistr
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:35
- Nahlásit

Teta
plosím žekni.............já už su stará dost......

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:35
- Nahlásit

ola
Na tu vytrvalostku nejdeš?

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:43
- Nahlásit

mistr
ne ne, vše ve správný čas. Budeš ale asi zklamaná, nejde o nic zajímavého!

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 15:01
- Nahlásit

zdravím fšecky..

Dva dny jsem nebyla doma, tady Sodoma a i Gomora a zakrslý japonský javor je totálně v kelu. Ze země trčí jen pahýl. Zkoumala jsem, která svině, ale bály se mě všechny, tak zas nevím nic. Ale asi ta ludra Heduša, ta furt z hladu hlodá i stříbrné smrčky.. Páneček samozřejmě všechny pustil na zahradu, mimo výběh.. Božatka malé, ať si poběhají. Zechcaná je celá terasa (beztak Queros) a nachcal mi zas i do květináčů, pitomec, tím pádem oleandr odmítl kvést a pupeny radši uschly. Nunýnek zas pro změnu vyblil v rohu pokoje obal z játrovky i s žaludečními šťávami (to nevím, kde vzal, on v koších nehrabe), páneček tu kolem té grcky dva dny chodil a ani si toho nevšim! Vidno, že nemohu vytáhnout paty z domu.
No nic, vzala jsem si před chvilkou uklidňující tabletu proti stresu a jdu cvičit poslušnost s Viktorou. Venku je krásně, tak mě to snad v těch kopcích v podzimních barvách a po té tabletě přejde a Viktorka nebude cvičit jako dement a bude mi dělat radost.

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 15:53
- Nahlásit

corleona
Vy ty hafany snad nekrmíte, čo co?

Hele, vem si příklad z Toma. Pohoda, klídek a tabáček... no a jak to pak jde i bez tablet

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 16:10
- Nahlásit

Teta
Oni by asi radši japonské javory..

Viktorka dnes byla šikovná, ani jsem dnes nemusela zvýšit hlas. Ale je toho ještě hafo před náma.. Akorát mi zvonil na louce při odložení mobil, že mám valit dom, že firmě nejede internetový obchod a sezóna na krku a bla bla bla... Takže jdu na to.. jdu "do rachoty"

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 16:12
- Nahlásit

no já do teď zápasila na zahradě s listím
3 dobře známé žíhané renaulky mi rvaly furt hrábě z ruky, tož jsem si pocvičila sprostonárodní slovník - kluci sousedů (dvojčata - školkáčcci) viseli celou dobu na plotě - uši jak radary - zejtra ve školce budou za hvězdy.
Páč šneci už zalezli - dospělé osazenstvo louskalo vlašáky - fakt to uměj a prej delikatesní

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 16:13
- Nahlásit

corleona
Tak koukej pěkně makat, já zas po celém dni makání končím a valím na cvikoš.

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 16:14
- Nahlásit

blažena
zejtra ve školce budou za hvězdy.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 16:29
- Nahlásit

Teda člověk tady chvilku není a nestačí číst.Chudák Tommy.Ten to nepřečtě ani za tejden.No nic.Taky valím na cvikoš.Musím tu moju mršku naučit obíhat 4 plenty.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 17:21
- Nahlásit

Corleona
Dóóóst dobrý! Ještěže ty psiska máš, ani by sis nemohla do Hornbachu zaject pro nový kytky...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 17:25
- Nahlásit

Jinak - právě jsem se vrátila od veta. Byla jsem s blůmou na očkování. S tikem v oku jsem se mu svěřila, že mám problém. Bodře zahalekal, jestli nám na fešandu vlez nějakej místní šampión a já se musela chytit operačního stolu v domění, že už to na ní poznal ve dvéřích! No, prohlédl ji, prohmatal, prcku okoukl a konstatoval, že si myslí, že néééé, že je to brzo. Prý jinak ať klidně přijedu za 25dní na sono (že mě rád uvidí! ), ale že ze mě zbytečně nechce tahat prachy, že si myslí, že k ničemu nedošlo! Tak snad...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 17:27
- Nahlásit

Lenda
Na vytrvalostku nejdu - bobule hárá, a navíc je teď po tom očkování. Snad na jaře. Ty jdeš?

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 21:20
- Nahlásit

ola
Já jdu a ještě jsem jako psovoda napsala sebe a mám strach,jak to ujedu.

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 22:23
- Nahlásit

Ada
Jsem našla starší inzerát, že darujou boxerku, jestli ta tvoje kamarádka ještě žádnýho nemá, tak by mohla zachránit tuhle chudinku...

Německý boxer Daruji 5 letou fenku zlatého boxera bez PP, zdravá, hodná vhodná k dětem nebo na chov. Okres Prostějov. Tel.: 777 302 901

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 22:26
- Nahlásit

Ada
Ty jo, ty lidi jsou krutý:

DARUJI hodného boxera Z důvodu stěhování daruji (za odvoz) tmavě hnědě žíhaného 2,5 ročního velmi hravého a přátelského boxera. Jen do dobrých rukou. Vhodný i k malým dětem. Spěchá. Tel. 723226364

ale to je ze září

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 22:44
- Nahlásit

kkathy
Díky dám jí vědět.Je to smutné.Lidi si bez rozmyslu koupí psa a pak zistí že na něho nemají čas.Ach jo.
Sem byla na cvikoši učit Adelaidu obíhat 4 plenty.Oběhla je na potřetí fakt pěkně.Ale jak vlez za plentu figurant tak oběhla klasicky jednu.No ale na to má ještě čas.Nemůže umět všechno okamžitě.

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 22:55
- Nahlásit

Ada
No a když to aspoň darujou do dobrých rukou, tak to jde, ale tohle nechápu...

BOXER - Z RODINNÝCH DŮVODŮ ZA VELICE ROZUMNOU CENU CCA 1000KČ 3LETÉHO PSA ŽÍHANÉHO A ROČNÍ FENU TAKÉ ŽÍHANOU.OBA JSOU ČISTOKREVNÍ V DOBRÉ KONDICI A ZDRAVÍ. iNFO NA TEL 777 269 122

Kdybysme nebydleli u rodičů, chjo...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 23:20
- Nahlásit

kkathy
To jo to je taky děs.Já bych svoje placatka nedokázala dát pryč.

Markét
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 23:41
- Nahlásit

Lenda
Já jdu a ještě jsem jako psovoda napsala sebe a mám strach,jak to ujedu.
To zvládneš v pohodě, ten limit je neuvěřitelně dlouhej. Na boxerským táboře jsem zažila sázku, že to jeden psovod s čubou UJDE, tedy že ani chvilku nepoběží.... a ušel. Podotýkám, že to nebyl žádný velký sportovec, ale pán v pokročilých středních letech
A záchranářská vytrvalostka má limit dvě hoďky a taky to každoročně dáme. I když musíme 10 km běžet a 10 na kole.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2006 07:29
- Nahlásit

kkathy
Německý boxer Daruji 5 letou fenku zlatého boxera bez PP, zdravá, hodná vhodná k dětem nebo na chov. Okres Prostějov. Tel.: 777 302 901 Tady ten inzerát už neni vůbec aktuální, fenku už má doma jedna pani byla sem s ní v kontaktu. Fenka se asi neměla zrovna nejlíp, zavřená v kotci nic moc kontakt, prý je teď hrozně vděčná a pani si jí okamžitě zamilovala.
A ten inzerát daruji za odvoz 2,5 letého boxera ten už myslim taky neplatí, měla sem ho na stránkách a teď si nejsem jistá jestli už mi psali že už neni aktuální. Už v tom mám krapet hokej, vždycky těm lidem píšu aby mi pak napsali až to nebude aktuální a už si nepamatuju kdo a co, musela bych se podivat doma do mejla, mam ty mejli schovaný.

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání