Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:37
- Nahlásit

Paja s Tinou
Vy taky sháníte bydlení?Ceny jsou příšerný,i proto jsme se rozhodli pro domek-právě začínáme stavět.Sice taky vyjde na hříšný prachy,ale aspoň je dáme do baráku,kde se bude mít Megginka líp než v bytě,na kterej neni zvyklá....
Ada
To je fajn,že ho chytili,aspoň se nemusíš tolik bát o holky

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:39
- Nahlásit

Paja s Tinou
My jsme koupili starý kamenný barák.A postupně ho dáváme do kupy.Okna ,fasáda i střecha jsou už hotové.Nechali jsme udělat komplet novej záchod.Byla to hrůza.Zahrada byla zarostlá bodlákama.A ted je to fakt pěkná zahrada.Majitelka co tu bydlela se o něho nestarala.Když jsme sumdali dřevěné obložení tak to bylo pod ním celé plesnivé.Stříkali jsme to ručně savem na plísně.A vyplatilo se to. Fakt je to pěkné bydlení.

Tak nemusíte za každou cenu nechávat stavět ne???

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:41
- Nahlásit

Krista,
no tak preci jen bydlet tak ruzne prechodne neni moc idealni a navic, ted si spis jezdim obstarat Tinu a vetsinou kazdy den spim stejne u Ondry, ale to taky do nekonecna nejde, preci jen bydli tam rodice nekdy jeho sestra a Tinu bych taky chtela mit u sebe...no o cenach mi nemluv, tady v Pardubkach jsou byty za sileny prachy stejne tak teda i pozemnky, ale ten bych snad mohla mit u babicky - ma velikanskou zahradu, jen ji zasitovat. A na kolik vam vyjde domecek? A stavi vam to nejaka firma nebo stavite vlatnima rukama? Ja strasne miluju podkrovi, ale ty domy vyhchazeji o hodne draz...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:45
- Nahlásit

Ada,
no nevim, obecne se rika ze kdyz si koupis dum, ktery renovujes ze vyjde daleko draz nez kdyby si clovek postavil. Ale tezko rict, u nas je prusvih ze stejne docela dlouho delame a tak by jsme si stejne na vsehcno museli najmout firmu nebo neco. A kolikrat i takove domy tady koupis za dost penez...tam pak prevazuje cena pozemku. No uvidime nic neni jiste, jestli bude vubec neco...
Ale jinak je super kdyz nekdo zrenovuje stary domecek!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:47
- Nahlásit

Krista, Paja s Tinou
já když vždycky listuju tim inzertnim realitnim časopisem kde jsou nabízený ty baráčky a byty tak jen žasnu jak je to šíleně drahý. Nejlepší je fakt si postavit svoje, protože když předěláváš starý barák tak je to horší a nakonec asi i dražší. Jde hlavně o to najít taky pozemek za normální cenu, což taky neni lehký. Jsem ráda že už tohle máme za sebou a už bydlíme.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:47
- Nahlásit

Ada,
u nas je taky problem ze se nemame od ceho odpichnout, zadne uspory nemame a nebo alespon ne tak velke a vsechno musime resit pripadne pres hypoteku

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:48
- Nahlásit

Paja s Tinou
My právě taky bydlíme u rodičů Lukáše.Naštěstí i s Megginkou.Jenže je tam i babička a brácha.A dál už to prostě nejde,já mám ráda svůj klid a to tam nelze.Takže stavíme.Stavíme sami,ještě platit firmu bysme asi finančně nezvládli.Doufáme,že se vejdem do 1,5 milionu.Nechávali jsme si dělat projekt na míru,takže snad budem spokojený.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:48
- Nahlásit

Sem se koukla do zrcadla a sem se fakt zděsila.Nechávám si narůst dlouhé vlasy.A jelikož mám od přírody lokny tak si asi dokážete představit jak vypadám.Je to šílené.Dělaj si co chcou.6ehličku používat nechce,hrozně to vlasy ničí.Neznáte nějakej tryk???

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:49
- Nahlásit

Vcelka
To závidim...My se snad zanedlouho taky dočkáme a hned pak přibyde další boxík.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:50
- Nahlásit

Vcelka a vy mate jaky typ domecku, jednopodlazni? A jak eliky. My vcera videli navrh stejne velkeho domuu reseneho jako bud 3+1 a nebo 4+1. Ta 3+1 mela jeden decak a velky obyvak a u 4+1 se kus obyvaku zkratil a z nej byl jeste jeden decak...

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:51
- Nahlásit

Paja s Tinou
taky máme hypotéku+jedno stavební spoření...Je to hrůza...Taky makáme dlouho,hlavně Lukáš,takže pak veškerej volnej čas trávíme i s Megginkou na stavbě.Jí se tam hrozně líbí,hlavně popelení se v prachu

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:51
- Nahlásit

Krista
projekt na míru? co to stojí asi tak od oka? taky plánujem domek a druhýho, třetího, čtvrtýho....boxíka

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:53
- Nahlásit

Krista,
u Ondry by pripadne Tina taky mohla byt, ale to by se s tou Dalmatinkou museli snest a to asi tezko. No my sami stavet nemuzeme, neb to neumime, takze nevim kdy by se nam pak domecek sesypal na hlavu A jak to mate velike?

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:54
- Nahlásit

kkathy
My právě taky plánujeme tolik boxíků,kolik bude možno zvládnout...No nejlevnější to neni..My dali 40000,ale je fakt,že projektant nám ve všem vyšel vstříc,věnoval se nám x hodin a projekt vypadá moc hezky.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:56
- Nahlásit

My jsme se byli podivat i v jednom vzorovem dome od Canaby (www.canaba.cz) a jsou pekny, ale ceny jsou bez DPH. Jina mit na to, tak asi nevahame, dum je hotov do sesti mesicu a je ihned k nastehovani. Vsechno je hotovy jen nabytek a spotrebice chybi, to se mi moc libi. A jsou dispozicne taky pekne reseny.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:56
- Nahlásit

Krista
My jsme se do 1,5 milionu vešli,jde o to si nevymýšlet na tom baráku věci který ho pak prodražují, takže mi máme klasický po stranách rovný žádný výkusy, střecha klasická žádný vykýře a ono to pak fakt vyjde levnějc. Trochu nechápu ty lidi který na to nemaji a vymýšlí si velký barák a všechno možný že pak maji hypotéku na třicet let. My už budeme mít za osm let splaceno a budeme v pohodě. K čemu ti je barák z deseti pokojema, bohatě stačí 3+1 nebo 4+1.
Paja s Tinou
My si taky museli vzít hypotéku, pučili sme si 700 tisíc, dneska to ani jinak nejde když chtěji mladý lidi bydlet sami a nejsou to pracháči tak to jde vyřešit jenom takhle.
Ada
to je klasika kdo má lokny chce mít rovný vlasy a kdo má rovný vlasy chce je mít vlnitý. Já mam vlasy jak hřebíky takže ti neporadim.

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
My budem mít k ruce šikovnýho zedníka.Je to známej,takže hodně ušetříme...Veliký je to docela dost(nevim,kdo to bude uklízet)Dispozice je sice 4+1,ale má to asi 170 m2.Je to bungalov-16 krát 20 m.Vykouslej...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:58
- Nahlásit

Ada a neni na to nejakej spesl pripravek??? No vidis ja vzdy chtela alespon trochu lokny a nemam nic, navic ted mam ty vlasy nejaky prerostly a uz je to sila...uz se musim zajit ostrihat...vsude jsou jen moje vlasy a zrovna u Ondry doma maji vischni kratke, takze to neukecam

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:59
- Nahlásit

Vcelka
My taky žádný vikýře ani nic podobnýho nemáme...Snad to bude co nejdřív a co nejlevnějc postavený...A jak to máte veliký?

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:01
- Nahlásit

Ada
S tim taky bohužel neporadim....Mě zas lidi záviděj hustý zdravý vlasy,ale upřímně bych jich měla raděj míň,protože jsou hrozně těžký a tudíž se s nima nedá nic dělat,buď culík,nebo rozpuštěný a to jsou ještě připláclý

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:02
- Nahlásit

Paja s Tinou
my máme dole 3+1 a jednou pak můžeme udělat nahoře dva podkrovní větší pokoje, to sme řikali až by sme měli větší děti tak aby měli každý svuj pokoj že pak by se to udělalo. Teď nám stačí jen ten spodek. Veliký ho ani moc nemáme s garáží je to myslim 13x10.
Nám projekt dělal Zdeňkův bratránek, my sme si nakreslili jak by sme to chtěli a on to pak vytvořil, takže nás to tak draho nevyšlo.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:02
- Nahlásit

Vcelka
Já chci mít lokny.Líbí se mito.Ale jak je to takové polodlouhé že to nemůžu pořádně ani upravit tak je to šílený.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:04
- Nahlásit

Krista
Taky je mám hustý.Holička mi je vždycky prostříhává,A to se nadře

Vcelka
Člen
- Nahlásit

Krista
170m2 to máte docela dost, já teď nevim kolik mi to máme to bych kecala ale myslim že kolem 100m2

Paja s Tinou
Člen
- Nahlásit

Krista,
tak to bude poradny domecek! No taky se tam musi vejit hone boxiku, tak to se nedivim Jsem si vzdycky myslela ze podkrovni domek nemuze vyjit tak draze a vsichni me teda upozornili ze to vyjde o dost draz.
Ikdyz clovek zase v bungalovu ve stari nemusi do schodu a podobne ze a na uklid je to asi taky lepsi.

Vcelka,
Tak to jste domecek poridili vcelku za slusny penizky, ted je to jen a jen drazsi, jen doufam ze je ta vyjimka ze do roku 2008 ta zvysena dan pro rodinne domy jeste nebude. 700000tisic, to jeste jde, my by jsme si uz museli pujcit alespon to mega a pul, ale taky by jsme to nechteli na tak dlouhou dobu, 30let se mi zda moc, to by se pak videlo co by jsme byli schopni mesicne splacet.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:09
- Nahlásit

Ada,
tak to me zase vsichni rikaji ze mam vlasy jak konske zine...mam je strasne silny a pevny. Ale lokny, jee to by yla krasa, idkyby se alespon trosku vlnily

Vcelka, Krista,
od 15.11. jedeme ke znamym do Varnsdorfu a manzel spoluzacky je projektant a ted si spolu taky stavi domecek, tak se s nimi chceme poradit a videt i jeho projekty. Snad budeme pripadne i moudrejsi. Pak jeste bude otazka jestli se s nami bude bavit banka...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:09
- Nahlásit

Paja s Tinou
to máš pravdu že je to všechno čim dál dražší, to si taky vždycky řikáme že jsme si postavili ještě včas že teď už by nás to vyšlo dráž.
My sme zbytek pytlíkovali tak nějak z výplat, pozemek nám koupili Zdeňkovi rodiče a naši nám taky dost dali, takže těch 700 nakonec stačilo, ale taky to ještě nemáme vše dodělaný jako nahozeno, plot, dlažba venku to už pude postupně jak našetříme. Hypotéku sme měli jen na 10 let, ale splácíme měsíčně docela dost, riskli sme to protože sme to nechtěli na víc let. Když Zdeněk nemarodí tak se to dá splácet, ale teď to byla trochu krize když měl po tý bouračce.

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:10
- Nahlásit

a co takhle srub??

http://si.vega.cz/clanky/bytove-domy/sruby-noveho- veku/

aspon by mely placatky co likvidovat

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:13
- Nahlásit

Artroza
jé, srub chtěl muj Tom, ale po příspěvku corleony o bobrech to padlo

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:16
- Nahlásit

Vcelka,Paja s Tinou
je to veliký...stačilo by i menší,ale zas už stopro nebudem dělat podkroví.Ale zas ložnice i oba pokojíky mají 18,5 m2.To jsem neměla ani se ségrou dohromady.A dokud nejsou děcka,tak múžou pokojíky obývat pejsani

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání