| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:44
- Nahlásit
blažena
jo bavit se na cizí účet - to nám jde, viď
To teda jo!
Néé, já to tak neberu. Navíc je to čistě moje blbost. A to jsem si přísahala, že MNĚ se to stát nemůže. Když se jedný nafrněndě (pro Corelonu - renault ) od nás ze cvikoše spustila PP labradorka s vořechem, tak jsme se doma vyšklebovali. A teď budu nabízet bílý chlupatý kuličky s placatou hubou...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:45
- Nahlásit
ola
to víš že jo uděláme jim pěknou prezentaci a prckové budou hned rozebraný. Teď sem tam akorát dávala křížence boxera s labradorem a ty štěňátka jsou docela hezký.
A taky sem tam dávala křížence labradora s buldočkem na toho se podivejte, chudinka taková příšerka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:52
- Nahlásit
Vcelka
chudinka taková příšerka.
A jéjé, velká podoba s těma štěníkama, o kterých se mi dnes zdálo...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:02
- Nahlásit
Vcelka
no ten dospělý kříženeček teda je, stejně hafové jsou vynalézaví, to spojení muselo bejt i po technický stránce docela obtížný
osobně znám plod lásky rotvajlerky a jezevčíka
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:07
- Nahlásit
ola
Jo Krsánou Fanfáru a paní Fojtovou znám, a určitě i Corleona, že?
Cherry má termín příští týden, ale pořád si myslím, že to bude dřív. Fakt už břichem štrejchá o zem a jak při tom chudák mručí. Když sedí tak už jí celý břicho leží na zemi.
No uvidím co mě čeká dneska doma... Ale to už by mamka volala že rodíme. Už skoro týden když mi volá mamka do práce na mobil tak jen co vidím, že volá ona, tak hnedka balím a chystám se že jedu dom...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:22
- Nahlásit
articek
to nevím, spíš Artroza nebo Corleona by to věděli, ale dneska nějak nekomunukují
Mno Artroza už to pro dnešek zabalila a Corleona asi už vyrazila na ty nákupy do Vídně
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:25
- Nahlásit
Fšem
Heč, budu mít dnes večer Tommyho jenom pro sebe, a pustím ho i za svůj pící. Počkejte jak vám vynadá za to kolik toho tady zase je.
On to ale zvládne, nakrmím ho nečím dobrým aby měl energii a uložím mu ZíZího k nohám aby to měl trochu jako doma, a on to pak zmákne.
Sakra, ale ještě musím někde půjčit toho francouze aby to měl jako doma! Kde já takového seženu k zapůjčení takto na rychlo?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:48
- Nahlásit
Zdarec!
Jsem už hodinu doma a celou tu dobu jsem četla Pandoru..
Tývole, se to rozjelo..
Byla jsem u rodičů a tam interneta nět. Ale zato byly bramborové placky od maminky..
ola
No a Fifin je Fifin Krásná Fanfára teda Phill Marlowe.. Spíš by měl být Dlouhá Žgrynda, ochrchlal nám všechno oblečení a mě nablil do sportovní tašky na badmintonovou raketu.
Tak to jste nemuseli ani uchovňovat, když budete mít kříženečky!!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:51
- Nahlásit
Teta
jéje to se bude TOmmy mít, taky bych si dala něco dobrýho jako minule ty špagátky gde ses naučila vařit??? potřebovala bych nějaký školení....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:29
- Nahlásit
Stýnka
Dík za info ohledně bostonů Snad se dohrabu a někam toho našeho šaška přihlásím. Asi do Trenčína v lednu. Ale když on je mezi lidma, tak se tváří jak kretén. Hodí uši dozadu a vykulí každé oko jiným směrem. No hotové UFO..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:46
- Nahlásit
Lidičky tak toho zmetka chytili co otrávil Matyldu a naházel na ty zahrady jed.Byl to sedumnácti letej smrad.Chytili ho už v noci a já se to dověděla až ted.Znám ho moc dobře takovej hajzlík to je.Jednou umlátil labut a ted tohle.Ale půjde doufám do pastáku.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:53
- Nahlásit
corleona
no jo holt málokterému bostonkovi je dáno aby byl vyslovený výstavní exhibicionista. A k tomu ještě to posuzování na stole , mimochodem vždycky se kinklajícím- to nesnáším.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:57
- Nahlásit
Stýnka
ježišmarja, na stole.. ufo na stole.. radši zůstanem doma...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:59
- Nahlásit
corleona
no neřikej m i žes ještě nebyla mrknout na posuzování bostonků na žádný výstavě....
Jen koukejte vyjet, pak uchovnit a pozvat nevěsty ať je z něj ještě větší pako
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 17:20
- Nahlásit
corleona
Tak to jste nemuseli ani uchovňovat, když budete mít kříženečky!!!!
Hele?!
Náhodou jsem dnes podrobila křížovému výslechu i sousedku a ta mi potvrdila, že v okruhu 1km nebyl včera žádný pes! Tudíž je to 99,9% jistota, protože téhle sousedce neujde ani moucha na naší fasádě!
Stýnka corleona
Se mi zdá, že je v té "fanfáře" taky dost plemen?!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 17:47
- Nahlásit
Ada
tak to gratuluju, ani jsem v to nedoufala, konečně snad budete mít klid
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 18:13
- Nahlásit
ola
ad fanfára - nevím, já mám odtamtud Fifina náhodou, chtěla jsem nutně bostona-psa a v té chvíli nikde nic solidního nebylo a dr. Kvapilová objevila Fifina-štěně na fotce, že nevypadá špatně. Zavolala jsem, byl volný a za týden měli ti chovatelé cestu do Ostravy (mají tam dceru) a přivezli nám ho.
Stýnka
No mrknout jsme se šla několikrátm ale vždycky jsem přišla pozdě. Už bylo po posuzování. Třeba naposled v Brně, v létě. Stačila jsem skecnout s majitelkou Denise a poňufat se s Calymerou. Zas pindali do té její barvy, prý má obrácené žíhání podle rozhodčích
Jen jednou v Krakowě jsem něco málo viděla, ale neměla jsem moc času, za chvíli měli jít boxeři a ti byli na opačné straně výstaviště, v kruhu bostonů byl dorost feny a vypadaly všechny tři dost divně, tuším, že dvě byly ze Slovenska. samotné posuzování jsem neviděla, rozhodčí tam něco bádal a bádal v papírech a já už musela k boxerům.. Takže nevím, JAK se to vystavuje, NA ČEM se to vystavuje a JAK ten pes má vypadat. Hlavně ale mám instrukce, KE KOMU ROZHODNĚ na výstavu NELÉZT!!! Tak to je asi tak jediné, v čem se orientuji.
A jinak, o těch, co kouzlí ty štěňata z "křišťálové" koule, informace mám
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 18:18
- Nahlásit
corleona
Hlavně ale mám instrukce, KE KOMU ROZHODNĚ na výstavu NELÉZT!!!
no tak to to hlavní víš a zbytek už zvládnete
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 18:37
- Nahlásit
articek
Já jsem zůstaka stát z otevřenou pusou když mi to řelki.TAky jsem si nedělala iluze že by ho chytli.Zmetek mrnavej.Přitom jeho rodiče jsou tak slušní lidi.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:30
- Nahlásit
Uloce už skončila.je tu někdo?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:36
- Nahlásit
Ada
mám obsazený komp mužem
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:40
- Nahlásit
Ada
To je dobře,že ho chytli,moc jsem v to nedoufala.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:50
- Nahlásit
Tak Vám musím napsat co se stalo na naší cvičákovské schůzi.My tam nebyly.Ale známá nám to vylíčila velice podrobně.Pan přeceda se neschodl s paní s útulku.Proběhla výměna názorů.Po nějaké chvíli pan přeceda posilněn alkoholem,hodil po paní z útulku talíř s chlebíčkama.Té se samozřejmě zastal její manžel.Hádku uklidnili až ostatní členove KK.Jenže nějaká dobrá duše zavolala pány přislušníky PČR.Když příslušníci přijeli tak zistili že se nic neděje.Jenže pan přeceda šel rovnou k pánům od policie vinadal jim že ruší schůzi.Jeden policista mu něco řek a pan přeceda mu dal facku. Pana přecedu odvezli na záchytku.Sem nevěřila vlastním uším. Ale řekla bych to do něho.Takže veselo je fakt všude.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:52
- Nahlásit
alli
Byla to náhoda.Někdo ho tam prej viděl.A když na něj policajti udělali bububu tak to vyklopil.A to má štěstí že jsem se kněmu nedorvala já.Sem sice normálně mírná ale na něm bych se vyřádila.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:08
- Nahlásit
Ada
Tak to já se už od včera držím,abych neroztrhla to, co nám prodali jako "psa" . Přes kuchyň dole těsně u země máme vedenou anténu k TV v plastové liště, minulý týden se té naší potvoře podařilo tu lištu otevřít a kus té vrchní lišty urvat, tak ji manžel přilepil napevno, s tím,že už to nikdo nerozdělá , já jen podotkla,že to se teprve ukáže ...no a včera byl pryč mnohem větší kus a dnes už ji má vyrvanou i s hmoždinkami ze zdi a kabel, naštěstí nepřekousán, ale zato jeden konec vyrván z druhého pokoje
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:12
- Nahlásit
Ada
to je opravdu dobře, že ho chytli......asi má nějakou uchylku
hlavně že teď už se nemusíte bát o psiska
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
alli
No jo boxík.Moc chytré jsou ty naše mršky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:14
- Nahlásit
mistr
To mi povídej.Ale Matyldě to už nepomůže.I psiska se chodili dívat jesli tam matylda přece jen není.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:37
- Nahlásit
alli
u nás na zahradě vede kabel od kabelovky, taky na něj naše princezna přišla, tak teď vede horem přes barák
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:10
- Nahlásit
articek
Tak to asi přece jen bude opravdu psice
Když jsme před týdnem potkali štěndo boxera, tak se mě paní ptala, zda také ničila,když byla malá, tak jsem jí "utěšila" , že ničí doposud , paní říkala, že počítala s tím, že něco rozkouše, ale v takové míře to nečekala ...je fakt,že já taky ne ..ale ona z toho vyroste,že jo?
|