Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:17
- Nahlásit

http://www.zruby.sk/
a tyhle jsou eňoňuňo jsou tam i orientacni ceny...

rychle, ciste, vonave a urcite se to da dle libosti zvetsit

no Corleona asi neeeee, ta ma ty bobry, pravda pravda

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:20
- Nahlásit

Artroza
srub už vidim toho našeho bobra,jak to s radostí učí ty ostatní..M. jak vidí cokoli dřevěnýho,tak to jryže tak dlouho,dokud nezůstanou jen třísky

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:22
- Nahlásit

Krista
aspon by si pes udelal vlastni vlez

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:26
- Nahlásit

Artroza
to zas jo...A ještě by čekala,že ji budeme chválit...Ty nevinný očička jsou úplně nejlepší

articek
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:37
- Nahlásit

Teta
Tommy a u tebe v ložnici?

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:46
- Nahlásit

articek
Ale...... znáš to... je to chlap a rád přehání. Stů s počítačem máme umístěný v ložnici, no a tak vás chtěl trochu pobavit a vyprovokovat.

Legrační bylo že když to dopsal a strašně se tomu smál, tak se pak zarazil a pravil "doufám že to nečtě slečna Kulekoušová". To jsem se pak smála na oplátku já.

articek
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:49
- Nahlásit

Teta

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:50
- Nahlásit

Teta
Asi je vyprovokoval tak, že ze žárlivosti, že ho máš jen pro sebe, mu žádná neodpověděla, když tu byl, hihi

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:51 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

zarazil a pravil "doufám že to nečtě slečna Kulekoušová" - to bylo první co mě taky napadlo

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:53
- Nahlásit

Teta
To nedomyslel
Srub chce stavět segra ze švárou.Švára na to jel na 9měsíců vydělávat do KosovaSou oba vojáci.Sruby jsou nádherné.Ale né do každého prostředí se hodí.
Ale taky bych takovej nějakej srub brala.

articek
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:55
- Nahlásit

kkathy
jsem už v té době spinkala

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:59
- Nahlásit

kkathy
Já odpověděla

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:07
- Nahlásit

Ada
articek
já v tý době ležela na pohovce přiotrávená výparama z barvy, jsem natírala a nějak mi to nesedlo... ale stejně Tommy měl myslim co číst, od neděle toho přibylo všude dost

mistr
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:09
- Nahlásit

Teta
no já vypla písí asi o půl 10...........tož jsme se těsně minuli

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:20
- Nahlásit

Jsem sla na obed a mam pocit ze jsem asi spolkla fotbalovy mic, se jen kulim jak jsem se prejedla

Vcelka,
Tak to jste to zmakli vyborne, ale je mi jasny ze kdyz se Zdenek vyboural ze to asi v tu chvili kvuli placeni idealni nebylo. Tak nam by pozemek dala babicka, jen by se musel zasitovat. Jinak by jsme o domu ani neuvazovali, protoze dat jenom mega za pozemek, to ani nahodou. Jinak financni vypomoc by asi nebyla zadna, mamka Ondry s tim pritelem si nechavaji stavet novou chalupu a pro zmenu s mym otcem domluva taky zadna neni. Rek mi jen ze si muzu dodelat podkrovi u nas, ale ted uz vim ze vicegeneracne bydlet fakt nechci...a jeho pritelkyne taky neudela zadny smirny krok, ta se maximalne nastehuje k nam az vypadnu a bude si toho naramne uzivat

mistr
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:21
- Nahlásit

Artroza
ten mejl bych taky ráda dostala

mistr
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:42
- Nahlásit

je tady někdo???? nebo jste po obědě usnuli???

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:43
- Nahlásit

Já oběd teprve vařím

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:45
- Nahlásit

No teda, vy jste toho napsaly! Ale zase aspoň jsem si početla, jak kdo stavíte, bydlíte atd. Dobrý!
My máme domeček v úžasný historický části města. Obytnou plochu nevím, ale dole jsou tři místnosti, megachodba + koupelna + WC a nahoře čtyři místnosti + totéž. K tomu garáž + WC! (Ano, počítáte správně na čtyři lidi máme 3 WC ) Je to cca 10let po rekonstrukci. Spodek je kámen (80cm zdi), vrch novej. Je to domek, v němž jsou kořeny mojí rodiny. Jsem ráda, že ho máme. S obojíma rodičema se snášíme velice dobře, ale bydlet bych nechtěla ani s jedněma.

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:47
- Nahlásit

mistr
já pracuju...Po obědě jsem už 2 hodiny

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
no právě když se pak něco stane tak to splácení je docela problém, hlavně že nám tvrdili když sme si tu hypotéku brali že neni problém to splácení třeba na půl roku odložit, no a když došlo na věc tak nám řekli že to nejde. Naštěstí sme to nějak zmákli a už to snad bude v pohodě. Hlavně už se těch 8 let nesmí nic stát.
Taky bych nechtěla bydlet vícegeneračně, když bydlíš sám tak je to uplně něco jinýho.
Ola
vy máte teda docela hodně prostornej baráček, to by se vám tam to třetí děcko klidně vešlo.
mistr
no já tu po obědě docela usínám, naštěstí už pudu za půl hodiny pryč tak se snad probudim.

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:01
- Nahlásit

Artroza
Tak jsem našla tu díru (budeš muset navigovat), je to malý ostrov takže vestu, kruh a motýlky sebou!

mistr
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:03
- Nahlásit

no já taky pracuju.........vyjímečně

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:04
- Nahlásit

Ola,
teda tak to musim prijet na navstevu vam to tam zkouknout Ale asi to nebude zadnej malej domecek...se muzete jeste rozsirit

Vcelka,
ja si puvodne myslela a bojovala jsem za to udelani strechy s podkrovim, ale ted jsem si to maximalne rozmyslela, bydlet vicegeneracne, to ani nahodou. Bych se akorat stale rozcilovala - hlavne s nasim tatou. No jsem zvedava co my budeme vubec schopni splacet a hlavne kolik by nam vubec banka dala jestli vubec neco, to taky neni jistota ze neco da...

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:04
- Nahlásit

mistr
Su tu. Odhalila jsi mě, byla jsem baštit! Dala jsem si plněné knedle s uzeným masem a taky mám pocit že jsem spolkla fotbalový míč!

mistr
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:05
- Nahlásit

Teta
a kam jedete??? já cu taky......bůůůů

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:07
- Nahlásit

Vcelka
Paja s Tinou
Ono to z venku vypadá jako malej domeček. Nikdo by nehádal, že nahoře je tolik místností. A co se rozšiřování rodiny týče, tak já už si tak maximálně koupím štěníka od Stýnky, a to bude celý. Další děťátko zatím určitě neee!

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:08
- Nahlásit

Artroza
seš tu? Vojín Kotaz má na tebe dotaz!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:13
- Nahlásit

ola
dneska sem se zrovna koukala na štěníky bostonků a ten vrh A co měla Stýnka to jsou správný kuliočkové a ušáci, jsou fakt boží.
Paja s Tinou
zkus se podívat na www.sfrb.cz od nich sme si brali 200 tisíc, je to půjčka od státu a ten úrok je docela dobrý. Těch dvěstě nebylo podmíněno tim že musíme být manželé nebo mít jedno dítě jako je to už těch jejich půjček na 300 tisíc.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:13
- Nahlásit

Ola,
ale to zatim urcite nee tak je, takze nikdy nerikej nikdy

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání