| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:14
- Nahlásit
Denisa
No, hlavně, že jí není nějak zle. Třeba chytla trému před zkouškama. Já bych měla k teplotě ještě opar a průjem! Určitě vám to vyjde jindy, až bude úplně OK. Přeju brzký uzdravení!
Lenda
Tak jak? Už máte odvytrvalostkováno?
Stýnka
Co kulihrášci? Jeden den života už mají za sebou. Určitě ho tráví úžasně přicucnutí u maminky... Jo, a co jména? Už máte?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:29
- Nahlásit
no mi jsme se vrátili teď z cvičáku a jedem na veterinu. Artovi roste docela velkým tempem mezi stopem a nosní houbou něco neidentifikovaného. Tak uvidíme , co to bude, ale tohle jsem ještě neviděla.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:30
- Nahlásit
articek
No nazdar, to je teda den. Dej určitě vědět, jak jste dopadli?!?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:31
- Nahlásit
Stýnka
Držím palečka at to fenečka zmákne.A gratuluju!!!!!!
Na dni Boxera se nic moc neděla.Ticho po pěšině.Nikdo tam ani nevěděl že se něco děja.Akorát nabízeli mamce jestli nechce dělat přecedu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:33
- Nahlásit
articek
To bude určitě OK.Ale dej vědět.Snad to nebude nic vážného.!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:36
- Nahlásit
ola
díky, já jí to vyřídím sice chudák nevím, zda mě bude vnímat, se totiž ani nezvedla když jsem přišla, jen z pelechu vrtěla pahýlem, ale to vyleží, v pondělí se máme přijít pro jistotu ukázat vetovi.
Horší jak s děckem, to aspoň řekne kde nebo co ho bolí...
Třeba chytla trému před zkouškamaHm, ta jo teda!
Ale dnes tam byla kamoška a říkala furt, já budu blinkat, já se asi poblinkám a potom to udělali krásně!
Stýnka
to je teda pěkný nadělení tolik kousků!!! jsem myslela, že mívají tak 2-3 jenom. taky mě zajímají jaký hezký jména dáš!
Dnes jsem viděla Soninu fenečku a už se budoucí mamča taky začíná trošičku zaobalovat, už jsem se objednala, že až budou štěníci, tak tam budu pečená vařená!
Dannie a Ada
jo a co vlastně Den boxera? Jak jste si pocvičily a probíralo se něco?!
Dannie
chi chi a co můj brácha, co jste probírali? ty stránky? ta sms od tebe byla dobrá!
Ada
no a vzala to?!
articek
ježišmarja, to jsou teda zprávy...
držím pěsti, posílám pusu na čumáček...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:41
- Nahlásit
Denisa
Ale dnes tam byla kamoška a říkala furt, já budu blinkat, já se asi poblinkám a potom to udělali krásně!
no, ale nepoblinkala jsem se...
a prej sou to na ZM fakt hezky body, tak jsem rada...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:47
- Nahlásit
wami
jak víš, že zrovna tebe jsem myslela? ?!
no a jinak super krásný!
příští týden nebo kdy to jdete, zas ZKUSTE tu ZPU1 a na jaře seš na IPO ani nevíš jak! Počkej, počkej! Si ještě povíme!
G. mi čuchala k rukám, cítila určitě Lumpíka!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:49
- Nahlásit
Stýnka
Velikýýýýýý gratulace!!! Poňufej za mě Cherrynku!!!! A držíme pěstičky ať to ta malinká zvládne....
Denisa
No tak stránky.... Hmmm, k těm jsme se snad nedostali ani na vteřinu....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:52
- Nahlásit
Denisa
pac moc blinkajicich lidicek tam nebylo...
nen, IPO ne, vis proc - ja nejak nejsem na tu presnost...
Myslim, ze jestli zvladnem nekdy v budoucnu ZVV1, tak si budu pripadat jako VELKEJ frajer...
(No, a ZPU1 si sice zkusime, ale me to prijde tezsi, jak ZM... )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:01
- Nahlásit
wami
...no ale určitě jsi nebyla sama, všichni měli min. stažený půlky
no, nikdy neříkej nikdy, ale chápu!
ZPU1 co jsem si četla, tak mi to taky přijde jakýsi těžší, ale zas prej to není taky nijak extra přísně hodnocený, takže já myslím, že to máte už taky doma!
Dannie
Hm... No tak to je zajímavý!
A co Den boxera, kousali jste na Makovskýho, kolik bylo boxího lidu?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:04
- Nahlásit
Denisa
ZPU1 co jsem si četla, tak mi to taky přijde jakýsi těžší, ale zas prej to není taky nijak extra přísně hodnocený, takže já myslím, že to máte už taky doma!
myslis jako jeste mirneji, nez tyhle ZM...?
No uvidime, necham se prekvapit...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:08
- Nahlásit
wami
myslis jako jeste mirneji, nez tyhle ZM...? Nevím, to asi záleží na rozhodčím, ale já to spíš myslela tak, že jak jsme se bavily o té poslušnosti bez vodítka (což mi přijde oproti ZM těžší), že tam taky je, tak že to určitě není hodnocený jak poslušnost bez vodítka u IPO... takže prostě mírněji prý, což by mě trochu uklidnilo. Trochu...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:11
- Nahlásit
U nás bitka jak bambitka.
Nunda (debil) šel k plotu výběhu (ví, moc dobře, že tam nesmí, hajzl), kde byl puštěný Kerin s Vikinou. Nunýn provedl útok do plotu, tak se do sebe pustili. Oba mají díry v pyscích, Nunýn navíc v tlapě a hlavně rozseklý polštářek. Krve jak z prasete.. Tak jsem je oba pak zvalila tak, že asi přijede Kubiška i se Srstkou. Nunýn má navíc zlomený spodní špičák. Což teda nevím, co s tím, ale jeho zubař si s tím už snad poradí. Tak jsem mu volala, moc se na nás těší a dle vyvíjející se situejšn, dojedu dnes nebo zítra.
Herdekfilek, člověk je trochu pustí z očí a hned je naděleno To byl ten magor Nunda hodinu puštěný venku a plně respektoval příkaz "Za žádnou cenu nechodit k plotu výběhu, jinak dostanu od páníků do držky" a pak na něj určitě ten smrad italský ukázal kornuto a tak došlo k bitvě..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:14
- Nahlásit
Denisa
No zajímavý naše setkání rozhodně bylo, to ano...
No a den boxera.... Byl tam Makovskej..... Šli jsme na poslušnost a Bonnie ho začala vyštěkávat.... Pak jsem ji jednu chvilku neudržela, čehož Bonnie využila a zoubkama ho chytila za bundu... Tak se zarazil a ptal se jestli je to normalni že okolo někoho jde a kousne si do něj... Tak jsem mu to vysvětlila jako že není, že si ho jen pamatuje jako figuranta.... Pak jsme chvíli poslušňákovali.... No ale Bonnie na něm mohla očka nechat, tak naše chůze teda nic moc.... A pak na ni ještě docela pěkně vyjela fenka, což Bonnie taky docela rozhodilo.... No a pak kousačka.. tam se projevilo naše 3,5 měsíční nic nedělání... Ale pěkně si s ní pohrál a spravil ji..... Chvíli jsme kousali a pak jsem to s ním rozebírala- co, proč a jak... bonnie ležela na zemi a a my dřepěli... Tomáš se zvedl a odcházel... Já jsem nestihla tak rychle zareagovat jako Bonnie která se už těšila na další kousačku (však víš jaký je to pako) a tak se zvedla a letěla za ním... A já jsem se díky tomuhle trošku projela po kolenou.... No jestli mě tam dneska někdo sledoval, musel občas čůrat smíchy.....
A jinak jsem se domluvila na ty stránky, z čehož byly moc nadšený!!!!! Jinak se nic nerozebíralo, nikdo se na nic neptal...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:15
- Nahlásit
corleona
to jsou teda koni! ale ještě dopadli dobře celkem ne...
no fakt čím dál tím "lepší" zprávy... co ti boxíni blbnou...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:20
- Nahlásit
Dannie
No zajímavý naše setkání rozhodně bylo, to ano... ...no tak to je hlavní!
Den boxera - no pěkně popsaný, jako bych vás viděla!
no co, trochu vzrůša aspoň! = jste správná dvojka!
se domluvila na ty stránky
tak to je super! konečně bude mít Brno taky stránky!!! paráda!!! díky za to! jé a já tam budu fotit
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:27
- Nahlásit
Denisa
Teď si s bráchem píšu a vypadá to že nebylo ani poslední.... To se ti ani nepochlubil s kým "randil" a musela jsem s tím přijít dřív já v té smsce.... No, jsem já to ale trošku drbna, có?
jako bych vás viděla
však nás už znáš jaký jsme torpéda.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:34
- Nahlásit
Dannie
no to víš, brácha, co se bude zpovídat staré ségře , my se ani moc nevídáme, neb není čas, ale zmínil, že se s tebou má setkat
trošku drbna, to nevím , ale rozhodně uklápané zobáky máme obě dvě, myslím, že ta cesta do Prahy byla toho důkazem
však nás už znáš jaký jsme torpéda...jo a taky jako bych to sama znala, čoveče!
ježiš, mně se nechce, ale musím jít poklidit...
miminku Giordince uvařím kuře s rýží
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:52
- Nahlásit
Tak takhle naše hárající dáma tráví odpoledne...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:01
- Nahlásit
ola
no.. s těma tangáčema vypadá jak lehká slečna, co nenosí podprsenku a co čeká na svého kunčafta a dlouhou chvíli si krátí hraním pexesa..
Byla jsem krmit hyeny. Dnes po tom výprasku dvou pánů se mě všichni psi bojí. Jen co se za mnou zavřou dveře domu a vyjdu ven, tak slyším jen několikanásobné vrznutí lítacích dvířek v jednotlivých kotcích. Všichni prchají do bezpečí své boudy před tou hrůzostrašnou Dominou.. Bohužel do rána to ty bestie přejde.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:05
- Nahlásit
ola
a ještě k té lehké Fee
PS: a chudák novofundland dnes nemá vycházku
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:13
- Nahlásit
ola
tak nad tou fotkou se tu chlámu jak blbec, je skvělá
Tak náš Vikomťas včera opět u tchýně zabodoval a pro změnu jim zakousnul kohouta, Zdeněk ho tak sprdnul že když přijeli tak nechtěl jít Viky ani domu jaký měl strach. Přestává se nám ta jeho lovecká vášeň líbit.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:33
- Nahlásit
ola
VZ máme v kapse.Fakt je to pohoda. Ještě jsme si všichni dali po cestě klobásku v Ratibořicích.A hlavně B. běžela mnohem rychleji než jindy a trochu mě i táhla,takže jsme to v poho zvládly.
Běžel to s námi ten zlaťák,co si s náma na tom nácviku hrál.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 19:18
- Nahlásit
corleona
co nenosí podprsenku
Sakra - to mě nenapadlo. Jenže já stejně žádnou tygrovanou nevlastním, abych ji na ni navlíkla. Naštěstí kunčaft nedorazil...
Vcelka
Pane jo. To vás asi rodiče už moc zvát nebudou, že jo? Doufám aspoň, že kohout nebyl přeborník drůbežářských výstav...
Lenda
Tak to je super! Velká gratulace. To se tak někdo má, když ho chudák Brauny ještě táhne - to´s ani nemusela šlapat, že ne?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 19:41 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Lenda
tak to vám gratuluji, to jste to měli jako pěknou projížďku. A ty máš na kole taky ten držák jako nám tu jednou ukazovala Corli?
ola
přeborník to snad nebyl, už jednou ho Viky nesl v zubech ale tenkrát to ještě rozchodil, teď už bohužel ne. Zdeněk dneska volal na nějaký inzerát a scháněl kohouta, ale nesehnal. Pán mu prý řekl co sem neprodal to sem sežral.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 19:46
- Nahlásit
Vcelka
Pán mu prý řekl co sem neprodal to sem sežral
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 19:57
- Nahlásit
Tááák, právě jsme dodělali s klukama dýni. Není skvělá?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:19
- Nahlásit
Denisa
No nevezme.Oni hledaj někoho kdo jim do toho nebude kecat.A to by naše mamka nevydržela.A navíc na to nemá čas.
Dannie
Ty nekecej!!!Náhodou Vám to šlo.Booní je šikula.A jestli 4 měsíce nekousala tak to nešlo poznat Se na tebe Mlčochová pěkně vrhla s těma stránkama jsem koukala co?
Tom nám dával do těla.Aida se vůbec na poslušnosti nesoustředila.Až pak za nějakou dobu to¨už vypadalo jak má.A na obraně jsem byla spokojená.Makovskéj nás pochválil.Co se tak moc nestává.Ale jinak nikdo o ničem ohledně podpisu nemluvil.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:20
- Nahlásit
Stýnka
Gratuluji k přírůstkům, ať pěkně rostou a jsou zdravá!
Lenda
Také gratuluji!
ola
Krásná dýně a bezva fotka Fee . Také čekáme, že už nám Allis začne hárat,ale dáva si načas.
Vcelka
Allis taky strašně ráda loví slepičky, ale zatím to asi všechny přežily (i tchán)
|