| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:55
- Nahlásit
Teta
Eště né! Eště nemám pohlednici! Děpro ju kupim.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
corleona
aha, tak budu muset počkat!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:28
- Nahlásit
Kdyby jste se chtěli podivat na švagřiný štěňátka stafbulíčků, tak jsou tady
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
Už stárnu!
Včera jsem zjistila, že mám v kuchyni ucpaný odpad. Nic nepomohlo. Ani moje odborné rozebrání a vyčištění. Teď se teda ženu do drogérky koupit něco, co 100% zabere. Hledám, čumím, nevidím... Na můj dotaz prodavačka přesně popíše trasu mezi regálama. Jdu, tupě zírám... Nic! Prodavačka rezignuje a jde kousek se mnou! "Přece tááámhle!!" Mluví jak na blba! Pokračuju ve směru jejího umělého nehtu. Ne, prostě to nevidím! Na pokraji nervového zhroucení mne popadne za rukáv a dovleče mě před regál. "Tady!" Opět to prostě nevidím! Umělý nehet se zabodne do příslušné plastové butele! "A jo!" hlesnu! Asi stárnu!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:35
- Nahlásit
ola
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:52
- Nahlásit
Vcelka,
To jsou ale mimisci
Ola, a nemuzes treba slepnout
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:54
- Nahlásit
ola
na ucpaný odpad je nejlepší krtek, nebylo to ono?
Jinak dobrý no, asi by to chtělo brýle
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:04
- Nahlásit
ola
Tak to je dobrý,protože nás trápí ucpaný odpad celý víkend.Dokonce jsme zajeli v neděli do Obi a až včera jsme to rozchodili nějakou kyselinou.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:00 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Vcelka
Teda štěnici jsou moc pěkní.Snad budeme mít po Fatty ještě taky.Všichni štěnici jsou k zulíbání.Vždycky když vidím mimišo tak se sním musím pomazlinat.
ola
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:46
- Nahlásit
Teda tu je mrtvo.Člověk sa nudí a tady není ani tuk navíc.Sem se před chvilou zbudila.A zistila jsem že Fatty když jsem spala tak ukousala další stromek na zahradě.Vesela tam sním lítala a útočila na něho.Tak jsem stím stromkem zautočila já na ní.Myslela si snad že si sní chci hrát tak kolem mě skákala jak koza.Když zistila že si nedělám srandu tak už ke mě nepřišla a ještě je venku.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:44
- Nahlásit
nemuzes treba slepnout
asi by to chtělo brýle
Díky děvčata! Soucit potěší! Ale očima to nebude, spíš hloub... Začíná asi postupné tlení mozku!
(Mimochodem, koupila jsem Tiret profesional! Efekt = nula! Odpad udělal žblebt, žgrund - polknul flašu Tiretu za 97,- Kč a ho*no! Vesele si zůstal ucpaný! Nepomohl ani louh ani Krtek! )
Jinak jsme byli na cvikoši. Zima jak sfiňa, bolí mě z větru ucho! FeeBee se celkem snažila, ale chůze u nohy je pořád taková trapácká! Buď žene jak debil, nebo se plouží jak šnek. Obraty na místě - někdy sedne dobře, někdy hůř. Excelentní jsou polohy u nohy. Aport taky. Dnes špičkově předvedla aport přes metrovku a přes áčko. Při odložení v leže za chůze si nebyla jistá, jestli to myslím vážně, takže jsem musela zaječet až z dubu u hřiště opadaly žaludy.
Domů jsem jela s pocitem, že kdyby měla Fee lepšího psovoda, tak snad bude cvičit i celkem dobře...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:45
- Nahlásit
Lenda
CO TO BYLO ZA KYSELINU???????
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:57
- Nahlásit
Ada
Já hlásím, že tu jsem.... ale musím do školy napsat článek na téma SEXISM IN LANGUAGE.... Fakt mě to baví Už to chci mít napsaný..... Raději bych se válela u TV....
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:01
- Nahlásit
ola
Jmenuje se to STURA FACILE a je to kyselina sírová.Je to bomba.Zkoušeli jsme všechno možné a tohle konečně pomohlo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:08
- Nahlásit
Corleona
Jak se ti líbí tahle čubina?
Lenda
Moclipaktostálo??? A jak to fungulíruje? Tekutý nebo sypací?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:12
- Nahlásit
Dannie
No já celej den ležím a potím se.Už mám i teplotu Ale zejtra jak se znám už ju mít nebudu.
Jo škola.Já bych se tam vrátila hned.Chodila jsem tam ráda.I mě bavila.Nemáš nějaké info od stýnky? Doufám že to fenečka zvládla.A mamina se štěnatama se mají k světu.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:16
- Nahlásit
ola
Je to tekuté,stálo to 90kč a je u toho návod,který je nutno dodržet-je to požádná žiravina.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:18
- Nahlásit
Lenda
No a je to dobrej nápad aby to Ola dpstala do ruk???Nebude stím nebeaspečná???
|
pech
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:19
- Nahlásit
není to náhodou dcera po zagala arilase?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:20
- Nahlásit
ola
Od kud je ta čubina na fotce?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
Ada
Určo to zvládne. A já letím na noční.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:22
- Nahlásit
Lenda
Tak to ti nezávidím.Tak ti to rychle uteče.
|
pech
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:22
- Nahlásit
ola
není to náhodou dcera zagala arilase?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:35
- Nahlásit
pech
otec:ZAGAL de las Arillas
matka:JOLILLA Kierskie Ustronie
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:42
- Nahlásit
pech
Jo, jo Dannie má pravdu!
Hele a co ty jsi zač?
Ada
Čubina je z Polonia Box!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:43
- Nahlásit
pech
Jo představ se nám
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:46
- Nahlásit
Dannie
A nějakej odkaz na stránky by nebyl sim sim????
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:50
- Nahlásit
Ada
www.boxerklub.pl a tam už potom pod štěňatama...
Už mám půlku napsanou, blížím se ke konci...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:19
- Nahlásit
ola
se mi líbí.. kupuješ?
Buď klidná, my máme ucpaný odpad už cca půl roku. Ale protože máme čističku s braboukama, tak nemůžu žádný chemický prostředek použít. Dokonce jsem sehnala nějaký spešl přípravek na tento typ čističky, zase asi s jinýma braboukama - jako že se asi poperou a prdlačku, asi šli společně na pivo. Jen to taky udělo žžžžžžžžžžžžž žbluch, bylo to o něco lepší, ale nic moc. No ale prý je to těma mýma vlasama a ne těma chlupama z dek od sedmi psů. Tak jsem uvažovala, že pudu do holiča a nechám si udělat účes ala Sinead O´Connor, ať už nejsem osočována...
a to ještě navíc nevim, kdo je pech
|
pech
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:23
- Nahlásit
ola
Ada
corleona
to je pech, že nevíte kdo je pech
|