Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:15
- Nahlásit

blažena
Diky za gratulace Vyridim Lucce
asi bude nejakej clanek v kynologicke revue a ja cekam na fotky abych je dodala na web....

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:25
- Nahlásit

Artroza
Obdivuji že jste to vůbec tak dlouho vydrželi! Když se od 14. hod popíjelo tak to asi opravdu mluvili jiným jazykem!

U nás vše ok, chybí mi trochu spánek ale stojí to za to

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:28
- Nahlásit

Artroza
mno tak to si moc nepočtu, páč kynologickou revui neodebírám
to mistrovství boxerů proběhlo v rámci soutěže jiných plemen, kolik startovalo boxerů?a kde se to konalo, ve Vrbovém?
slováci asi nemají žádné aktuální ofiko stránky klubu, co.....

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:30
- Nahlásit

Artroza
no já už dlouho koketuju s myšlenkou, že bych si tento plátek předplatila...., jak mám postupovat, kontaktovat Šustera?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:34
- Nahlásit

blažena
konalo se to v Nitre, bylo to Mistrovstvi republiky vsech plemen a soucasne Mistrovstvi boxeru. Mam pouze kuse info, nebyla jsem tam
Lucka byla 3. mezi vsemi plemeny a 1. v boxerech v IPO3, jeste vim, ze tam byl Erik Svoboda a vyhral IPO1... byli tam pry ovcaci, malina a boxeri...

jo jo, na Jozefa, staci asi mejlem...

Teta

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:38
- Nahlásit

Artroza

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:44
- Nahlásit

Ahojda, dobre rano,
Olo, ja toho boxise vcera taky videla v receptari!!! Byl opravdu hezounkej! Jsme se po narocnem obidku (totalne jsem se zase prezrala) natahli a najednou jen tak ockem mrknu na telku a pak uz jen "zarvu, hele boxer". No Ondra trosku chudacek nechapal, ale pak zhodnotil ze se mu libi

Denis, a co Giordi, uz je v pohode?
Stynka, taky drzim pesti at se vsem stenikum dari a doufam ze fenecka ma sve nejhorsi dny za sebou!!!

Vcera jsem byla na cvikosi, ale bez Tinacka, jela jsem si dodelat ty brigadnicky hodiny a uz je snad hotovo
Jo a mam otazku, kdy se stenikum sekaji ocasky, jako v kolikatem dnu??? Trochu jsme se preli s kamosem, tak bych chtela vedet jak to je, ja mu tvrdila ze tak ve tretim dni a on ze daleko dele, pry az jsou odolnejsi
Dneska mam odpolko pul dne volna, letim k posudkove komisi, tak je to vzdy sila, takze uz se nemuzu dockat az me tam zase nejaka senilni zenska bude urazet

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:09
- Nahlásit

Artroza
Kdy se zastavíte na kafčo nebo večtři?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:21
- Nahlásit

Teta
zcela klasicky nevim

Paja s Tinou
kdy se stenikum sekaji ocasky
od 3 do 5 dne....., ale pokud jsou stenata slabsi, muze to byt i pozdeji. stejne tak pokud je treba 1 stene slabsi, melo by byt kupirovani pozdeji. zalezi na veterinari... ( ted uz to smi delat pouze veterinar, nikoli poradce chovu, pokud neabsolvoval veterinarni skolu)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

Artroza,
moc dikas, tak ja mu reknu ze jsme se teda trefili oba tak zhruba

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

A ten časopis něm. boxer se dá předplatit kde?

Anelka
Máš někde fotečky štěňátek?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

Paja s Tinou
ale to pozdeji neber jako ze v 10 dnech , tak spis 6-7... pozdeji uz jsem neslysela, ze by to nekdo kupiroval.... pak teda treba po odberu ( uz jako amputaci)......

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

ola
Fee je teda kus!!! super erotiše fotka!!!
a ta fotka dýně taky skvělá! já si vzpomínám jak jsme vždy s dědečkem dělali strašidelný dýně, ještě to vykládal červeným papírem a svítilo to ruděěě!
corleona
úplně jsem zabudla pochvalně se vyjádřit o vašem pouštění draka!!! taky si půjdeme pustit.
Artroza
Genny - tý jo, gratulace mega obrovská!!!
Lenda
taky gratulation, jste vytrvalostkyně, šikulky!!!

Giordi už papá, teplotu nemá, ale celý víkend jen ležela a chodila čurnout a káknout na zahrádku a hned haji... odpočívá si.

a já jsem tím pádem udělala TOLIK věcí, že to snad ani není možný, já nemít tu hyperaktivku tak ze mě je snad ještě vzorná hospodyňka+manželka+možná i ta matka+vzorná dcera a obětavá příbuzná+ještě by se dostalo i na péči o sebe samu a ještě i milenec by se vešel do časového plánu atd. !!!

Vcelka
něco bych možná měla, pozeptám se a dám vědět!
jinak to je teda děsný, takový situace!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:53
- Nahlásit

Denisa
jo je to hrozný, pán je s toho docela nešťastný, manželka mu dává krapet sodu a chce se mu mstít na psech.

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:05
- Nahlásit

Denisa
a ještě i milenec by se vešel do časového plánu
A to počkej jak budeš mít málo času až Giordi bude jednou vzornou mamkou

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:16
- Nahlásit

Teta
, ale tak to já si to budu užívat náhodou a taky to bude jen 2 a něco měsíce..., ...eh, takovej milenec se ti najednou protáhne třeba až nadosmrti... dokud nás smrt nerozdělí nebo jak to tam říkají ti farárko...

Vcelka
tak něco bych fakt měla pro pána, ale asi než bych to vysvětlila vše tobě... můžu mu rovnou zavolat já?!
a on má kde složit hlavu... jestli je to fešný boxíkář, tak třeba... M. mě poslední dobou trošku štve...

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:23
- Nahlásit

Denisa
Teda Denčo, tak to je zákon schválnosti, ale vy to dáte někdy jindy, to je jasný No hlavně, že neztrácíš smysl pro humor
Stýnka
Véééélikánská gratulace A držíme palečky, ať vše probíhá bez komplikací.
ola
Bomba fotka, jsem se fakt posmála
Lenda
Taky gratuluju!

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:29
- Nahlásit

Libka
neztrácíš smysl pro humor...no popravdě jsem byla dost nakrknutá a celej víkend jsem na to myslela jak je to na h...o, ale už mě to přešlo... prdím na to, třeba to tak mělo být...
no a třeba se do G. důchodu k tomu dohrabeme
jakou plánujete výstavu na příští rok? nechcete dojet v únoru do Brna??? že bychom se zas viděly!

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:29
- Nahlásit

Artroza
Gratulace

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

Denisa
Ty budeš v Brně vystavovat?Kdy je přesně ta výstava?A kdo ji posuzuje náhodou ještě asi nevíš,co?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

Libka
Diky, vyridim

jinak fotky mate uzasny, o takove dyni jsem vzdycky snila!!

Stynka
tak jak? a jaky jsou????

Denisa
ted behaj zas nejaky virozy, tak si to holka asi vybrala....

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:35
- Nahlásit

Artroza
Taky gratulujeme!!!!

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:36
- Nahlásit

Denisa
Jo, to by jsme mohli zahájit výstavní sezónu v Brně, uvidíme jak na tom budeme s háráním, faleškou a tak. To první hárání nějak naší Elinku zmohlo, tak snad to teď bude lepší.........
Jinak chápu, že tě to muselo mrzet, to je jasný.

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:40
- Nahlásit

Krista
no asi i jo, ale určitě tam budu kdyžtak i jen na čumendu, jsem z Brna...
je to 10.2-11.2.2007 a vypsanýho rozhodčího jsem ještě neviděla...
ještě je i Olomouc v lednu myslím a tam je napsanej Karban...
Libka
No bylo by to príma kdybyste dojeli, však uvidíš!
Artroza
no právě i naši kamarádi psí i člověčí se*rou, blijou...
no prostě podzim v plné své kráse...

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:42
- Nahlásit

Jo a ještě neporadil by jste mi někdo, kde bych mohla sehnat nějaký pěkný vodítko na výstavy? Já už proběhla tolik obchodů, a nic

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:46
- Nahlásit

Denisa
Do Olomouce ani náhodou...Je to ještě dál než do Brna a navíc Karban nás nemá rád....Ale to Brno jsme chtěli...Tak uvidíme podle rozhodčího..
Libka
Přidávám se k tobě...My vystavujem na normoš vodítku a to mi připadá moc silný.A ještě,kd maj nějaký pěkný řetízky?

alli
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:51
- Nahlásit

Krista
V Brně by měl být v únoru Řehánek.

Denisa
Škoda, že vám to nevyšlo...u nás taky teď putovala chřipka, tak jsem se ani na den boxera nedostala .

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:53
- Nahlásit

alli
A jakej je?Vy jste na něm byly,ne?

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:55
- Nahlásit

Krista
kd maj nějaký pěkný řetízky?
... tak pěkný řetízek mi G. přervala v kruhu, takže já jeslti budu vystavovat, tak na tlustým řetězu...!
alli
Řehánek.
... jé a to je kdo?!?!?
a vy půjdete?
ať se nás tam zase jako loni sejde tolik!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:56
- Nahlásit

Denisa
jojo můžeš zavolat rovnou jemu, bude to lepší hned se domluvíte co a jak. Fešný boxíkář řikal že už je starší a taky sem mu dala echo na tyhle stránky takže si to možná přečetl.

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání