| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 21:50
- Nahlásit
Ada
no jo no, ono dítko je vždycky hodné po rodičích.....no a když já su od přírody zlatíčko, tož i dítko jen září
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 21:59
- Nahlásit
mistr
Ježiš.Tak to já raděj děti nechcu.Mi naši zas říkali že jako spokojená to jsem byla.Ale živel.A nejraděj sem rozbíjela porcelán a podobné věci.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 22:02
- Nahlásit
mistr
Jo a meil došel.Co na to napsat....je to děs co se ve světě děje
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 22:20
- Nahlásit
Ada
nechceš děti?? seš blázen......
já děti taky nikdy nechtěla.....se přiznám.....sem si ždycky říkala, že radši pět psů než jedno dítě......... ale teď už bych neměnila, je to opravdu nepopsatelný štěstí ten malej človíček !!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 22:50
- Nahlásit
mistr
Zatím nechci.Mám čas.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 22:59
- Nahlásit
Ada
no to jo, čas máš........já myslela jako že nechceš nikdy ?!?!?!?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:09
- Nahlásit
mistr
Já bych už taky neměnila. A to jsou kluci docela lumpové, teda hlavně ten mladší! Nejvíc je miluju po osmé večer, když se jdu podívat jak spí. To jsou úplní andělé. Opět obzvlášť ten mladší - syčák ve dne, blonďatý andělíček v noci! Nééé, taky bych už bez nich nemohla být!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:51
- Nahlásit
Stýnka
Štěňátka jsou kouzelný,tak ať tobě i mamče dělaj jenom radost
Mistr
Právě jsem taky v tom stadiu,kdy je pro mě přijatelnějších 5 psů,než 1 děcko...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:33
- Nahlásit
Ahojda, teda Olo co nam to tu predpovidas za pocasi??? Doufam ze se jenom teda sekli...na tech svych galuzkach do zimy nemuzu. Uz vcera jsem konstatovala ze broucka cekabrzke odstaveni A ja budu muset jezdit busem Navic nam tu ted udelali jizdne uz v pasmech a ode dneska to plati a nikdo poradne nevi jak co bude fungovat...no to me zase asi klepne...
Ja chci teplo a slunicko!!!! Vcera jsme si byli dat alespon castecnou davku umeleho slunce, sestra protoze je tehule mi dala prmici na solarko, at to dochodim, tak jsem ukecala Ondryska a on chodi taky
Stynka, steniska jsou super, tak je pekne s maminou opecovavej!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:49 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
[/b][b]pech
to skoro jakoby vypadalo na Jé eF. Nebo že by eF Jé? Vůbec bych se nedivila.
všem asi
Na odpady není nejlepší Krtek, ale louh, čili NaOH, což Krtek skoro je, ale jenom SKORO. Ale H2SO4 je jistě bomba bombová. To bych taky někdy chtěla zažít, jak si rejdí skrz odpad.
A co furt máte s těma bílejma čumajzlama? Vsadím se, že za chvílu budou černý tak vzácný, že se stanou moderníma zas ony . Tak nevím. Je to normální? Asi jo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ahoj kdepak nespletli.U nás dnes rána asi 2 minuty padal snih.Sem čučela jak tele na nové vrata.A pozorovala jsem naše kotě jak se snaží ty vločky pochytat. Já už mám i zimní věci zase vybalené.A v pátek jedu kupit pesanum svetry.Maj u nás takové pěkné s kapucou.Fakt ti psi v tom vypadají rostomile.
|
pech
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:57
- Nahlásit
Michla
co je to Jé eF nebo eF Jé??
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:01
- Nahlásit
pech
A záhada se zase oběvila.
Zase na kafčo?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:07 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Michla
Ono ty bílý čumáky prostě víc vyniknou...asi...Protože na výstavách pes s černou hubicí vyhraje pouze když je téměř dokonalej,jinak má smůlu...Taky to nechápu,ale je to tak...Mě se teda líbí jak bílý tlamy,tak černý
Ada
UŽ???????????To je v háji....Tady od rána svítí slunko,ale zima jak blázen.Meggi se ráno odmítla jít vyvenčit.Seděla pod schodama na chodníku a čuměla,co bláznim na tý trávě a volám ji Když jsem si pro ni chtěla dojít,tak zdrhla dom a začala se klepat!By mě zajímalo,co bude dělat až bude 10 pod nulou,bestie malá...
Jinak teda oblek na zimu taky budem kupovat...Buď ho dostane teď 27.11. k narozkám,nebo až k Vánocům.Ona totiž přes zimu hrozně hubne i když má v jídle přidáno...A navíc se furt klepe a i drkotá zubama,když je pak fakt zima...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:07
- Nahlásit
Ada
Zase na kafčo
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:14
- Nahlásit
Krista
Mně taky, nakonec máme jednu bělobu v rodině, tak je to málem povinný, že sestro? A krom toho, je stejně to nej nej u boxinů povaha. I kdyby měli bejt křivokrátkonohý a hnusný. Kterej inej pes je poločlověk?
Pech ať si je záhadnej, když chce, ne.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:16
- Nahlásit
Teta
No říkal že sem chodí dát kafčo a pokecat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:18
- Nahlásit
Krista
Taky jsem nevěřila vlastním očím.Ale bykla to fakt pidi chvilinka No já nikdy oblečky nekupovala.Ale tydle jsou pěkné.Tak je koupím.
|
pech
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:19
- Nahlásit
Michla
Ada
Teta
díky za společnost, moc toho nenapovídám, že, ale kafe mám dobré...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
Michla
To na cvičáku aide taky říkaj polo člověk.Vždycky figuranta obejme tapama kolem nohy a ten jí nemůže dostat od ní.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
pech
hmmm, jasně!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
Michla
To jo,to jo...Stačí jejich mimika,to úplně poznáš,co si myslej...A co dokážou vymyslet,to je kolikrát neuvěřitelný.. Jsou to zlatíčka,všichni...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:23
- Nahlásit
Teta
Kde je Tommy? To se ještě školí?Nezapad někam do komína
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:24
- Nahlásit
pech
Hlavně že kafčo je OK.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
holky
Tak vidíte. Kdo neměl, nemůže pochopit.
pech
. Máš blbý, že ti nejdou smajlové, co?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
Tak tu právě byli svědci jehovovi.Že prej jestli poznáme pravé náboženství.Že prej je falešnému náboženství konec.No nahodila jsem svůj otrávenej obličej tak raděj odešli.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:34
- Nahlásit
pech
A helemese, už idou.....
|
Denisa
Člen |
- Nahlásit
jejda, to toho přibylo...
Dannie
já ti dám mínus! no počkej!
a co jedeš za Tišnovákama zazávodit?
kdyžtak je pozdravuj!!!
kdo se to ptal co děláme se psama když je tak brzy tma...
já jsem to řešila každý podzim, je mi líto, že se musíme vzdát cvikošů přes týden a stopiček, ale jinak připínám G. světýlko (když je sníh, tak nic, to je pohoda) a lítáme s čoklínama-bludičkama po polích a lesích a prostě lajdačíme, on je takovej voraz a "psychický" odpočinek taky psovi (i mně) třeba... no ale o víkendech aspoň cvikošíme a koušeme...
je to velká změna režimu když jsem teď byla zvyklá furt kdesi stopičkovat a tak... ale když se chodí do práce, tak se to fakt nedá stíhat.
stýnka
krásný štěníci, je mi líto malé, ale příroda to tak chtěla... Stejně je to početná banda teda!
pech
čau kafaři!
|
Paja s Tinou
Člen |
- Nahlásit
Ada,
coze snih??? Ach jo... U nas nekdy v pul sedmy kdyz Ondra vstaval, byla silena vichrice (to jsem si zase pro zmenu rikala aby me to s bugism nekde neodfouklo ) Jinak ja uz zimni bundu nosim asi 14dni, tak si rikam co budu nosit az bude fakt ta uplna zima. U Tiny taky premyslim ze bych ji neco koupila pres hrbet, pripadne i pres bricho, moc nechodi s pesanama do boudy, tak aby nam nekde nenastydla. Jen musim vymyslet co...
Jinak vcera me prekvapila nase veterinarka, kdyz otcovi rekla ze s nasim kocourem ktery kulha, neznamo proc nemame jezdit, dokud treba neprestane zrat. Pry se z toho vetsinou kocky musi dostat sami, tak nevim...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:37
- Nahlásit
Jo a taky Anelka má krásný štěníky!
a Michla - fotky jsem taky onehdá zkoukla, taky superos, takže už půjde i ten poslední, no to letí...
|