| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:54
- Nahlásit
articek st.
chudinka, tak že jí držim pěsti a přeju jí aby už jí bylo líp.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:57
- Nahlásit
articek
Ahoj náhradní Artíčku. Doufám že se o Artíčka hezky staráš a že jí rozmazluješ. Konec konců za tento její "stav" můžeš i ty
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:57
- Nahlásit
Vcelka,
tyjo jeste ze mi tu dochazkovy system nemame, to bych asi zesilela...
Ja jeste auto na zimakach ani neridila...vim jen jak se jezdi v mrazech na letnakach, a je to obcas toco
Co jste to poridili za znacku krmeni? To jsem jeste neslysela???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:25 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
Teta
k PC nemůže nablula by do kláves
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:32
- Nahlásit
Vcelka
za šest měsíců už to bude dobré.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:58
- Nahlásit
Tak nám zase sněží A navíc ještě fučí.Doufám že se ráno nezbudím a bude bílo.Vždyt minulej tejden bylo 20stupnů.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 16:05
- Nahlásit
Ada, ted uz to je bohuzel z leta rovnou do zimy
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:05
- Nahlásit
Paja s Tinou
to krmení je od Happy Dogu je to Profi linie Krokette 26/16 Sportive.
No tak Zdeněk mi chtěl dneska ty gumy přezout a zjistil že tam budou potřeba jiný šrouby, protože letní sem měla na elektronech a zimní budu mít na plecháčích, takže to nešlo. Tak doufám že zítra ještě sněžit nebude, před chvíli už tu něco poletovalo. Zima je už ale pěkná, sem byla s Vikym venku a pěkně mi nafoukalo do uší.
articek
hmm za šest měsíců, to doufám že jí to blinkání přejde dřív, problít celých 9 měsíců to by asi byla pěkný chudák.
Ach jo já sem takový lenoch, Zdeněk pojede do bazénu a mně se nechce, takhle se k tý štíhlý linii nikdy nedopracuju.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:14 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Paja s Tinou
No už nám tu sněží pěknou chvilku.Někdy se do toho přidá déšt.
Fakt ani nebyl žadnej podzim
Už se těším na sylvestra.Se budu učit lyžovat.Sem na lyžáku asi v 7tř. spadla a zlomila si kotník.Pak už mě nikdo na lyže nedostal.Tak sem se odhodlávala až jsem se odhodlala.No jen aby to se mnou nedopadlo tak,že dojedem na hory a já budu raděj u čajíčku s rumíkem.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:36
- Nahlásit
Je tu někdo?Nebo všecí ležíte zabalení v peřině a popíjíte čalík.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
Ada
Já jsem tady. Psychicky se připravuju na zítřejší trhání moudráku.
Topenář nám začal předělávat topení, takže odpojil radiátor v obýváku. Dala jsem si sem takové to otočné topné těleso a FeeBee si vyloženě myslí, že je na solárku. Zaujmula strategickou pozici a vyhřívá se, potvora. Já si dám asi štamprlu - jednak posílím nervovou soustavu a navíc prohřeju tělesné trubky!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:28
- Nahlásit
ola
To zvládneš.A budeš mít pokoj.To znám.Jen si připrav pořádnou dávku ledu.Když to budeš ledovat tak můžeš zabránit možnému zánětu.Vím o čem mluvím
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:44
- Nahlásit
Tak mám zase teplotu.Jdu do hajan.Dobrou všem.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 02:41
- Nahlásit
Ada
Děkujem.Dobrou noc i tobě
|
alli
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 06:10
- Nahlásit
Ahojte, tak už i u nás napadl sníh a je pěkná fujavice a na silnicích to pěkně klouže.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 07:36
- Nahlásit
Vcelka
No ahoj zrovna jsem si říkala,že nejsi v rachotě a ty si opravdu makala.
My byly doma tento týden jenom ženský Ivan byl na školení v Praze a včera večer když přijel tak říkal jak na dálnici chumelilo a on měl na služebním autě letní gumy tak musel ubrat, začalo to klouzat. A na víkend hlásí,že má napadnout 20cm.
Meggina ho radostí,že se jí páníček vrátil hned vojela.
Olo
neboj zubař vezme kleštičky zabere a zoubek je venku.(já bych se pos... strachy Držím palečky. Vzpomeňb na tu drogerii stejně ti zub už nefungoval.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:06
- Nahlásit
alli
Nám napadlko asi 10cm sněhu.Brrr.zima je tu.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:36
- Nahlásit
Vzpomeň na tu drogerii stejně ti zub už nefungoval.
tak to je dobrý
Ola
jo zubaře ti teda nezávidim, taky bych potřebovala ty moudráky vyndat se mi tam vůbec nevejdou a to mám pryč všechny čtyřky.
Tady taky chvílema chumelí, ráno byla humusácká zima, v tý podzimní bundičce co sem měla na sobě sem pěkně klepala kosu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:42
- Nahlásit
Ahojte,
i v Brně napadlo trošku snížku, ráno G. řádila jak tajfun, snížek miluje a sparing partnerem jí byl sousedovic 4 letý klučina v čepici santa klause a lítal na zahradě dokola přesně jak Giordina akorát do toho hulákal na Giordinu: Já šem šanta klauš a budou vánoče, víš?! já šem šanta klauš a ... no šílená dvojice - bych se i zasmála, kdyby mě tu dnes nečekala samá taková podobná kvítka...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:45
- Nahlásit
Táááák a už mi zbylo jen 25% moudrosti. Třetí moudrák v hajzlu! Už mám jen jeden jedinej a ten to očividně nevytrhne! Tři hodiny budu mít sakra ztrnulej úsměv na rtech. Mám to prý ledovat a dát si nanuk. Tak jsem si jeden načla, jdu za Zdenkem a on na mě : "Mámo, proč máš špinavou hubu?" Otřu necitlivou část úst a fakt - rozšmudlaná čokoláda až na bradě! Něco mezi stařeckou demencí a částečným ochrnutím obličeje. Ach jo!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:09 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
Já už nemám ani jeden. Ty jo listopad a venku bílo jak na vánoce.Sem se ráno uplně lekla.
I Fatty se znechuceně podívala na sníh a zalezla raděj spátky do postele.(ani se jí nedivím)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:22
- Nahlásit
Ada
Fatty se znechuceně podívala na sníh ...
tak v Giordině sníh vyvolává záchvaty euforie běhá a válí se v něm jak šílenkyně a ještě je príma, že u sebe nemusím tahat odměnky a balonky, neb si vystačí s odměnou - sněhovou koulí! Ty vydrží chytat do zblba... no je to moje blbka nejapná!
Já se náhodou těším jak budu G. zapřahat a běžkařit, sáňkařit a s holkama budeme jezdit na podprdelnících a psi nám budou skákat přes hlavy... sníh je parádní, horší je zima bez sněhu!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:23
- Nahlásit
ola
To já jednou šla od zubaře na zmrzlinu to teda byl blbej nápad,furt jsem měla vypláznutej jazyk a koutkem mě vytékala zmrzlina ven. Teď když občas vidím Megginu tak si říkám,že jsme na tom byly stejně(jazyk ven a sliny ven)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:28
- Nahlásit
Jo, a když mi ho zubařka vyrvala, tak se ptala, jestli ho chci. Já, že jo, že pro manžela! Ona se zasmála a povídá : "Milence nemáte? Že bych vám vzala ještě ten poslední!?"
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:32
- Nahlásit
Denisa
Fatty sníh nemusí.Ale Aida řádí jak utržená z řetězu.Vyskakuje do vzduchu a padá do sněhu.Vyválí se v něm a utočí na něho.No prostě boxík.
Fatty je zimumřivá.Je raděj doma v teploučku pod peřinou
Taky se těším až Aida bude tahat neteř na sankách.To zase bude něco.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:34
- Nahlásit
ola
Měla sis ho nechat vyrvat taky.Mamka si je nechala všechny na ráz a ani to prej nebylo tak hrozné.
To jen já musím dostat aspon zánět.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:39
- Nahlásit
ola
Jestli tu pusu máš ještě necitlivou tak bys mohla třeba zajít rychle na piercing do rtu
Ada
Jo jo, lyžovačka. Opravdu je na ní nejlepší to pití rumu a čaje pod sjezdovkou. Důležité je se ale obléknout jako pravý lyžař a působit profícky!
Hele Corleono, co ta naše lyžovačka? Mám také tušení že s toho nic nebude. Můžeme alespoň zajít na jeden den někde v čechách, nejlépe ve všední den. Artrozovi by se určitě přidali, párkrát jsme takto vyrazili i loňi.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:51
- Nahlásit
Teta
No to je fakt. Nevím sice jak by to na matce od dvou dětí vypadalo, ale dneska se nosí všechno, že jo? Jo, a ani bych nikam nemusela chodit. Uši jsem sí propichovala taky sama a to jsem to neměla ani umrtvený. Teď kdyby mi tvář okousal žralok na kost, tak necítím nic a vesele se usmívám...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
Ahojda,
tak ja jsem take zhnusena,u nas sie poprasek, ale namrzlo jak prase Jsem musela jet do prace autem a reknu vam, ze si to uz asi dneska strihnu jenom z prace a to bude konecna...do vjezdu do prace mi to pekne ujelo, jsem si pripadala jako kdyz mam ve svem auti i posilovac rizeni, jak to slo krasne
Jinak Tinak se tvarila slusne na to ze napadl snizek Jo a vcera kdyz jsem prijela domu, tak jsem se dozvedela ze mame fakt smecku. Nejakym zahadnym zpusobem se k nam na zahradu dostala sousedovic jezevcice a nebyt asi prijezdu otce, tak nevim jestli by ji pry neudelali. Tina se Zuldou se na ni vrhli a jeji vzdavani pry taky nepomahalo, tak nevim. Jedina bassetka sedela od nich a celou udalost pozorovala No jen doufam ze to v Tine probudilo vetsi rvavost to me asi klepne. Co s tim???
Taky jsem dneska krmila naseho kocoura a chudak na tu nohu ani nechodi, me se to nelibi a je mi divne proc veterinarka rekla ze nema cenu s nim jezdit, to fakt nechapu...Asi zkusim zajet nekam jinam nebo nevim...
Ada, tak ty se chystas lyzovat? Tak to hodnne stesti. Ja se to ucila loni, no nikdy ze me lyzar nebyl a ani nebude, ale pluzila jsem jako o zivot
A kdyz jsem si vypujcila na jednu lyzovacku carvingy o kterych mi Ondra rikal jaky je to pojezdeni, ze seknu hranu a klopim zatacky...no tak na me byly silene tezky, takze jsem mela co delat je uttocit...z toho dva megapady, takze jsem pak zbytek jezdila "v decaku"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:04
- Nahlásit
Teta
Hojas, no zrovna na to lyžování myslím. Jsem byla v tom sněhu cvičit s Vikinou a jsem z ní fakt vedle, jí nevadí, že to studí a běžně si do toho sedá a lehá. No magor. Moji předešlí psi dělali ve sněhu jakýsi přidřep místo sedu a odložit - ani nápad. No a když jsme vypustila Kerdu, tak chytil amok, jak by sníh viděl poprvé v životě, začal hrabat, točit se a žrát ho plnou hubou. Přitom sníh zná.. no zkrátka stupído Nunyk a ostatní udělali tu nejnutnější potřebu a zalezli.
No a s tím lyžováním.. My Moraváci do Čech např. Kérkonoše skoro vůbec nejezdíme. Navíc výbornou (na beskydské poměry dlouhou) červenou sjezdovku s čtyřsedačkou máme tady kousek před slovenskou hranicí, takže nějakých 20-25 km, takže tam jezdíváme přes týden. A jinak to vyřešíme Slovenskem. Rača, Chopok, Martinské Hole - to máme coby kamenem. Takže Toma do Čech do Krkonoš za Alpské ceny neukecám. Navíc teď mu začla sezóna ve firmě, takže makají od nevidím do nevidím a jet někam v prosinci nepřipadá v úvahu. To mají ve firmě největší mumraj.
Ale stopro jedem Zell am See!!!! Ale nejdřív 16. ledna, kámoška našla něco na netu, co by finančně vyhovovalo i jim, ať se nezrujnujou, tak se pak domluvíme a uděláme hromadný zájezd!!! Co nebo co?
|