Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:06
- Nahlásit

Teta
Paja s Tinou
No chystám na lyže.Jedem na silvestra na hory.A prej bych se to měla naučit.Sem zvědavá co si zlomím tentokrát

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:16
- Nahlásit

Ada, to mi silne pripomina lonsky rok. Taky jsme jeli na Silvestra na hory a cekalo me to same. Navic jsem pak hned od nejakho druheho ledna nastuupovala sem jako do nove prace a hle, jsem se dozvedela vetsinou lidi z prace, protoze oni tam maji chalupu a ezdi tam kazdrocne. Moje prvni otazka taky hned smerovala na to jestli me vydeli kdyz lyzuju...takt to nastesti pry ne A letos jedeme zase, takze vety typu "tak ja lyzovat nebudu a budu se divat", nebo "musim si ty lyze brat taky" mi asi neprojdou

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:24
- Nahlásit

Paja s Tinou
Já mám s těch lyží docela obavu.

Raděj bych běhala se psema na cvikoši.Tam je menší pravděpodobnost že si něco zlomím.

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:30
- Nahlásit

corleona
Jsi na mailu?

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:31 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Důležité je se ale obléknout jako pravý lyžař a působit profícky! myslíš, něco v tom duchu, jako můj barevně kompletně sladěný Alberto? www.maximusdeus.cz/mb007.jpg

Jsem mu říkala, když jsem uviděla tu jeho výbavičku: Já s tebou nikam nejedu, vypadáš jak metrosexuál.. Já jsem se učila lyžovat loni a spadla jsem už u auta na parkovišti. Alberto mi odsvištěl ala Neumannová někam v dál, koupit permoše na vlek a já jsem se tam s funěním zoufale zvedala jak železářství U Rotta, do toho mi jaksi ujelo "Kurva!" takže pak už se na mě dívala i ta druhá půlka parkoviště, co mě spadnout neviděla..

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:33
- Nahlásit

Teta
of course..

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:34
- Nahlásit

Ada,
hele ja si kupodivu taky nic neudelala a mam takovy tuso, ze ty tom budes lepe jak ja

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:44
- Nahlásit

corleona
No ten Alberto la bomba Tomba je přesně co mám namysli! Jaký metrosexuál. Má to jednu velkou výhodu. Včas ho vidíš když se blíží. To my s Artrozou to máme horší. Naší chlapíci mají nenápadné barvy a my máme vždy hoňku se rychle vyhrabat od baru a zařadit do fronty k vleku.
Loni jsme ale měli veliké štěstí, našli jsme hospůdku v půlce svahu za takovým malým hupem, takže tam nebylo vidět. Tam jsme se schovali a pánové si mysleli že pěkně jezdíme nahoru a dolu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:50
- Nahlásit

corleona
fešák, jak je pěkně sladěný

To my letos asi pojedem do řitě, mohli sme jet zase v lednu do tý Itálie, jenže na to asi nestihnem našetřit. Docela nás to mrzí je tam vždycky tak krásně.

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:52
- Nahlásit

Teta
No to je pravda! Na svahu i z vleku ho vidím hned! Člověče, ale musím se přiznat, že mě to lyžování chytlo a já víc jezdím, než piju. Kupodivu teda Tak ať vám nekazím partu.

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:55
- Nahlásit

corleona
S tím si nelam hlavu. Já taky ráda jezdím a občas zastavím na cígo a drink. Partu bys nekazila, já si u baru vystačím i sama

Taky mám běžky, bych ti je půjčila, to je terpve prča ala Neumannová!

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:58
- Nahlásit

Teta
Bežky už NEVER MORE.. To jsem zkoušela jednou nad Podbánském a tolik sprostých slov během dvaceti minut, než s těma lyžema definitivně práskla, jsem neřekla. Na běžky mě nedostaneš..

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:58
- Nahlásit

corleona
Jo, a co se týče mých lyžarských schopností tak nezapomeň že pocházím z roviny jménim Holadsko!

Más mejl!

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:59
- Nahlásit

corleona
Běžky jsou bezva (když tedy nejedeš z kopce). Musím ale přijít na ten správný "styl". Jak říkal můj kamarád, nesmíš nasadit styl hamptink!

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:03
- Nahlásit

Paja s Tinou
Hahanikdo na tom nemůže bejt hůř jak já!!!!Věř mi!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:07
- Nahlásit

Corleona
Co je co je? Já čekala super rychlou odpověď na můj mail a ono nic. Doufám že si nespadla ze židle?

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:11
- Nahlásit

Teta
Jsem měla los telefonatos Máš to tam..

ola
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:24
- Nahlásit

Hele co mi přišlo právě poštou...

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:26
- Nahlásit

ola
Fakt pěkná

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:34
- Nahlásit

ola
No to je bomba, kdo ti to vyrobil??? Já chcu taky!

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:36
- Nahlásit

ola
Dobrý!!!!
Já mám zase na zádech bundy Nunýnka!!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:49 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

ola
nemáš to z warassu?
Mam odtud tričko s Vikouškem.

Lenda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:07
- Nahlásit

ola
Tak já měla takovou radost z mé nové vestičky,ale tohle je bomba.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:14
- Nahlásit

Ahojtes,
jo jo, http://www.warass.prodejce.cz/ to má hezký, já právě čekám až budu vědět název ch.s. neb jsem tam chtěla Giordí hlavu i s tím názvem...
ale hlasovala jsem i pro plemeno boxer, aby bylo v nabídce - jako ta univerzální hlava jak má ola
ale teda rtw i NO udělali krásný a boxera bych si představovala trochu lepšího... no ale i tak je hezkej, ale není tak roztomilej jak normálně je, já bych ho udělala veselejšího nebo co...
hele, Vcelka toho běžícího Vikouše máš dělaného podle fotky skutečného Vikyho? nebo jak?! připadá mi to celej on

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:23
- Nahlásit

Denisa
jo ten obrázek na přední i na zadní fotce je dělaný podle Vikyho fotek.
Taky jsem tam hlasovala pro boxera aby byl v nabídce.

Chodka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:24
- Nahlásit

Když jsme u toho tak já dostala k narozkám na barák číslo popisné a u toho hlavu Megginy a to z keramiky.Tudíž se u nás od října říká u boxérů.Bohužel fotit nemůžeme neb je foťák rozbitý a ježíšek ještě nepřiletěl.

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:27
- Nahlásit

Vcelka
Tričko je taky pěkné.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:28
- Nahlásit

Vcelka
jů, tak to já si taky udělám podle Giordí fotky, nějaké kde se tváří jak pakoš ať je bžunda!
Chodka
se u nás od října říká u boxérů
no to je pěkný, tak pak vyfoť!
Hm, že bych zabudovala tu bustu Hlavoše do výklenku u nás na baráku?!

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:34
- Nahlásit

Denisa
No a u nás se říka u dvou koček.Máme na bráně pozor kočky.
Pozor pes přibyl až pozděj.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:39
- Nahlásit

Ada
no u nás nevím jak se u nás říká, ale možná radši ani nevědět...
a to máte nějaký nebezpečný kočky? nebo jako, že jste doma samé kočky?

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání