| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:48 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
To bude těma nebezpečnejma kočkama.A to není ftip.Jednou kocour Kvído ukradl ze stolu nějakou drahou klobásku.Mamka ho chytila a když mu ju chtěla vzít tak jí prokousl prsta. Naštěstí to máme všechno naočkované.Mamka navíc do toho dostala zánět.Ale veterinářka ju vyléčila.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:14
- Nahlásit
Jo, jo je to z http://www.warass.prodejce.cz/ a musím chválit za rychlost, neb jsem to objednávala snad včera nebo předevčírem. Shodou okolností naše rychlonohá pošťačka vlekla ten balík s sebou ačkoli dobře ví, že normálně nejsem doma. Zázrak!
Škoda, že nemají i dětské. Kluci budou kňourat, že chtějí mít taky Fee na tričku!
Až to uvidí výcvikář, tak si cvrkne!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:14
- Nahlásit
Ada
no ještě že máte tu univerzální veterinářku
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:19
- Nahlásit
ola
jojo jsou tam rychlý, já měla to tričko na zakázku a měla sem ho udělaný za pár dní. Dětský věci připravujou, tak se kluci taky dočkaji.
Jakou to máš velikost tu mikinu?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:20
- Nahlásit
ola
No tak nech klukům udělat k vánocům mají tam i dětské.
Naše mladá si objednala tričko Saport Lesbiens tak už má doma a je moc pěkný i když nevím kde ho objednala a není troškař rovnou vzala i tílko.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:21
- Nahlásit
Jakou to máš velikost tu mikinu? Já myslela,že je to bunda?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:29
- Nahlásit
Vcelka
Chodka
Je to mikina. Velikost M. Mohla bych mít možná spíš S, ale dobrý. Lepší větší než menší. Taky je dost dlouhá. Ale materiál dobrej, bála jsem se, aby to nebyla nějaká omělotina.
A teď s pravdou ven!!!! Kdo z vám tam má to ZADÁNO????
http://www.eantik.cz/cz/prehled.aspx?pg=1&rnd=8082 53618
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:29
- Nahlásit
Ola, to je ale paráda, ty zase budeš stylová
Ja chci taky neco takoveho
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:32
- Nahlásit
Ola, tak ja jsem asi slepa uz taky...zadano nevidim
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:36
- Nahlásit
ola
no mně se zdálo že ti je asi delší. To já abych věděla jakou velikost si mám objednat kdybych ještě objednávala.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:37
- Nahlásit
ola
Ty máš určitě namysli toho boxera od Rosenthala. Přemýšlela jsem o tom i když je to pěkně drahé ale tu cenu to fakt má. Myslela jsem pro strejdu k vánocům, byla by to investice, ale pak mě napadlo že by to nemuselo mít v domácnosti s pejsky dlouhou životnost.
Takže já to nejsem. Jestli je to někdo z nás tak bych typovala Corleonu? Co dát můži který vypadá jako A. Tomba a má vše?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:37
- Nahlásit
ola
Já taky nic nevidím....
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:38
- Nahlásit
ola
Paja s Tinou
Taky žádné zadáno nevidím Olo zub už nebolí viď????
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:41
- Nahlásit
Že by tady?
http://www.eantik.cz/cz/detail.aspx?id=2-021200
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:41
- Nahlásit
Nabidku tricek maji ale peknou...asi to nenapadne ukazu doma
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:43
- Nahlásit
Tak uz ho po dalsi napovede Market vidim taky, je to pekny kousek, ale pro me by to asi moc dobra investice nebyla...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:51
- Nahlásit
Všem, kdo u toho boxíka nevidí tučně napsáno ZADÁNO gratuluji, neb jsou na tom ještě hůř než já s jedním moudrákem!
Chodka
Nacpala jsem se brufenem, tak je to lepší, ale k obědu jsem měla jen polévku, protože nemůžu otevřít papulu. Teď musím jet objednat vizitky, tak doufám, že mi nebudou kapat sliny do papírů...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:53
- Nahlásit
Jó, a hádanka pro dnešní den - CO bude mít naše FeeBee k večeři? Typujte z masové-živočišné říše! Kdo to uhádne má u mě panáka!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:53
- Nahlásit
Markét
Toho už Corleona má ne?Neposíla sem fotky?Mám tucha že to byla ona.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:54
- Nahlásit
Tak se vám tak doma učím, mám u toho puštěnou televizi... Začíná pořad Chcete mě.... Srstka povídá, že se dozvíme něco o grifoncích.... A že neuhodnete,kdo o nich povídal?! Markéta s Ciluškou!!.... Slušelo vám to tam,holky!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Ola Slepici nebo kohouta?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:58
- Nahlásit
ola
Jak bych to tak tipovala po objednání vizitek bude následovat návštěva u řezníka viď a tam bude taška s vepřovou hlavou.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:59
- Nahlásit
Ada
Slepici nebo kohouta??? to by tak možná hrozilo u nás neb jak Viky zakousnul i toho kohouta tak ho zatim ještě jako výslužku nedostal. Asi čekaji až jim koupíme novýho.
ola
z masové-živočišné říše, to bude asi maso ne?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
ola
Teta
už nejen zadáno, ale od včera i doma
je nádhernej, jen jsem se klepala aby tu obchodní transakci nevyšpízoval starej blažena. Takhle jsem ho odbyla slovy, že to mám z bazaru ( i mnou zmiňovaná cena dělená 10 se mu zdála vysoká)....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:08
- Nahlásit
Toš nenechte se zahanbit a hoďte sem pár nápadů. Slepica ani kohout, a vepř už vůbec nééééé!
Dannie
Safra, safra, to´s měla dát vědět!!!! Bychom to taky chtěli/y vidět!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:09
- Nahlásit
blažena
CO??? Tak to ty??? no teda...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:13
- Nahlásit
ola
no tak když drůbeží ani vepřoví to neni tak že by něco z hovězího? HOvězí jazyky?
blažena
tý brďo, tak bacha ať se nedostane do spárů vašich psisek, to by byla drahá sranda.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:17 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Hahójte,
jé já chtěla udělat legraci, že jsem sádrovému Hlavošovi koupila porcelánového kamaráda a teď tohle tady...blažena
ola
...to bude králík na smetaně nebo bažant na víně nebo nadívané holubičky!
Dannie
díky za referování!
Markét
ha a přesto, že nám to bylo utajeno, tak to já vím kde se na to podíváme, mrkneme na on-line vysílání do archivu...!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:18
- Nahlásit
ola
Můžeš na to koukout tady - http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1095970013-ch cete-me/26259.html
Jinak moc chválím pěknou mikinu.... Začínám přemýšlet o tom,že si ji taky pořídím.... Boxík tam vypadá docela dobře....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
blažena
Tak to tedy gratuluji, přijedu se na něj osobně někdy podívat! To víš, Rosenthal je Rosenthal!
Ola
Co takle hovězí srdíčko nebo že by pravá svíčková?
|