| Autor |
Zpráva |
Michla
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:37
- Nahlásit
Ada
znám fóra o nich: ..............zaťukají, že si chtějí popovídat, ten ze dveřma neotvírá a ptá se: "kolik vás je?", oni že dva, on: "tak si popovídejte"................................
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:39
- Nahlásit
Ada, mas nejaky odkaz na sve super oblecky???
Nevim jak vy zvladate zmenu casu, ale ja jsem uz skoro tuha kolem devate...navic kdyz jdu z prace tak tma jak v pr...., takze u nas jsou litacky taky za tmy
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:40
- Nahlásit
Michla
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:43
- Nahlásit
Paja s Tinou
Oni nemaj stránky.Je to malinkej obchůdej u nás v džihádu.Dělá tam známej tak mi o oblečkách říkal.Sice dám za jeden 1000kč ale prostě je chcu.A hafíkům nebude zima.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:44
- Nahlásit
Ada
Tommy se ještě tento týden školí a od příštího týdne už bude zase doma a snad i mezi námi na čatu.
Včera byl u mě na kafčo a v 19:30 hodin odjížděl na nějaký komín. Magor
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:44
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ta vychřice tu nebylka zas tak velká.Ale jinde to prej byla slušná mela.Tady to byl spíš silnější větřík.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Teta
Ježiš na komín???A taky u vás byla vychřice.Jetli tam chudák Tommy někde nečeká až ho někdo najde.Někde zapadlého v komíně:-
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:53 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Paja s Tinou
My budem kupovat od Manmatu pro saňový psy...To by bylo,aby v tom tý naší zhýčkaný boxince byla zima
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:00
- Nahlásit
oblečky
až je pokoupíte, tak boxíny nafoťte...
G. teda oblek nemá a ani neuvažuju o zakoupení...
má jen moji starou vestu když v nejkruťáčtějších mrazech čeká v odkládajdě na cvikoši...
ale na oblečené boxíky se ráda podívám!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
Ada
Tady v Práglu včera moc nefoukalo, až dnes to trochu začíná. Tak doufám že vše proběhlo ok. Mno, v novinách nic nepíšou tak asi slezl v pohodě.
Corleona
Strejda se dnes dozvěděl že ho odvelují na 5 týdnu, začínaje 13. listopadu. Takže určitě musíme zorganizovat babský mejdan! Připrav se na to. Mistrse taky ráda uvolní že?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Denisa
Fota budou nová, doufám, že už brzy. Toho scuka máme někdy? Kdy?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:24
- Nahlásit
Teta
Odvelují???On je voják?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:26
- Nahlásit
Michla
jé, tak to se těším na fota!!!
scuka máme naplánovanýho jen předběžně - jestli myslíš jak tu bude Tommyve Štatlu a pokud se přidá ještě i Dannie a další kdo by měl zájem... přesný datum stanoveno nebylo ještě... někdy v listopadu...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:28
- Nahlásit
Denisa
No taky jsem zvědavá jestli to budou chtít nosit.
Tady je tak hnusně.Fučí prší.Je zataženo.
Navíc Adla jak hárá tak ju nemůžu ani samotnou na zahradu pustit.Bo ju bobrman rex neustále pronásleduje.Běha kolem plotu jak smyslu zbavenej.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:39
- Nahlásit
tak jsem do konce tydne doma, schvatila me chripajzna...
lezim tady s uz v chovu pod perinou, cumime na bednu a obcas na vas mrknu, ale jeste jsem to tu nestihla ani procist
takze jako TopGun- ne ze toho tady napisete moc!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:39
- Nahlásit
Teda,člověk sem kouká každou chvíli,aby se odreagoval od práce a tady nikdo!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:40
- Nahlásit
Artroza
To jsme na tom podobně,akorát já statečně bojuju s horečkou v práci a potit se s boxinou v posteli budu až tak od půl 5....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:42
- Nahlásit
Krista
ja to vzdala s tim - potit se v praci ....a muzu rict, takhle je to o dost lepsi
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:43
- Nahlásit
Michla
..............zaťukají, že si chtějí popovídat, ten ze dveřma neotvírá a ptá se: "kolik vás je?", oni že dva, on: "tak si popovídejte"................................
To nemá chybu...
Já už jsem se jich definitivně zbavila tím, že na jejich dotazy typu : "Jste šťastná? Spokojená ve svém životě?" Jsem odpověděla : "Víte, já jsem opravdu šťastná, mám krásný manželství, dvě zdravé děti, dům, auto, psa... já jsem fakt spokojená" "Hmmm, to neslyšíme příliš často!?" Na to vylezl zpozadveří Zdeněk a řekl " Já jsem taky šťastnej a nejšťastnější budu, až k nám přestanete chodit!" Mno, a od tý doby u nás nikdo nebyl!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:51
- Nahlásit
Artroza
Já taky marodím.Naštěstí už teplotu nemám.Ale krk zlobí hodně.Veterinářka mi napsala homeopatika a zabíraj.Tak to snad už budu mít za sebou.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:52
- Nahlásit
Artroza
Nazdar nemocná Kikino a ňuňánek! Musíš se dát do pohody do soboty, přece tam nebudu mrznout sama!
Pozdravuj večer Tommyho
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:53
- Nahlásit
Artroza
A čaj z rumem u postele nesmí chybět.My teda momentálně doma žádnej nemáme
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:53
- Nahlásit
Artroza
tak to věřim Doma v postýlce a ještě ke všemu s miláčkem to je stopro lepší...Pokud mi v nejbližší době nebude líp,tky to tak udělám...Jinak přeju brzké uzdravení
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:54
- Nahlásit
Ada
Počkej, jak jako veterinářka? Ty jako chodíš k veterináři a hafan k obvodnímu, nebo co?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:54
- Nahlásit
Teta
Nás všechny léčí veterinářka. Psi i nás lidi.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:56
- Nahlásit
Teta
Je to tetička veterinářka .Tak nás kurýruje všecky i s psisama.Napíše homeopatika a je to.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:04
- Nahlásit
Ada,
jsem si taky rikala jakto ze veterinarka No tak to alespon nemusis nikam daleko
Ty jo, ten cas dneska vubec neutika...nemam dnes co delat, tak tu pro nas pivovar vyrabim nejaky navrhy PFfek a uz vymyslim akorat same kraviny...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:19
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já jdu vařit oběd.Mám trošku spoždění no.Vůbec se mi sice nechce ale ale... Palačinky jim budou muset stačit.Nic složitějšího dnes nesvedu.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:19
- Nahlásit
Ahojte,
dneska sem měla v práci vyjímečně furt co dělat, tak sem se sem ani nedostala. Naše firma totiž asi chtěla udělat zase krok vpřed a koupili nový docházkový systém, tak sem se s tim dneska celý dopoledne babrala a mam s toho hlavu jak pátrací balón. Timhle spíš udělali krok o sto let zpátky, ten systém vymyslel nějaký kretýno.
Venku to hučí, je tam pěkná fujavice, ani mi neřikejte že už začne sněžit, zimní gumy mám připravený na diskách ale na autě je ještě nemám.
articek
tak jak je, furt tak blbě? Včera nám přišli ty granule Krokette 26/16 Viky se po nich mohl utlouct, žral mi to rovnou z pytle, tak to vypadá že mu pojedou velmi dobře.
Stýnka
štěňátka jsou nádherný, já když koukám na ten váš první vrh tak sem do nich uplně zamilovaná.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:33
- Nahlásit
Vcelka
Je jí furt blbě a zase leží.
Artíček st.
|