| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 16:33
- Nahlásit
Ahoooj všichni!!
Hlásím příchod ze školy Sme dneska psali zápočtovej test... No, snad se do limitu vlezu...I když nevím,nevím..... Trošku jsem to pochomtala....
Denisa
Hele a tobě píšu jedno hodně veliký mínus.... Takovýho fajn bráchy ty předou mnou skrýváš?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 16:36
- Nahlásit
Zatím jsem jen tak zběžně prolítla to co jste napsalY (I myslím není potřeba, protože Tommy tu není nebo co,se asi někde ulejvá....)
Probíraly jste Řehánka,že? No my u něj byly na krajské výstavě... Je takovej milej... Ale možná mám zkreslený dojmy díky tomu KV co nám dal...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 16:39
- Nahlásit
Tak jsem přišla domů a málem mě odvezli.Naše Fatty která nikdy nic necupovala nerozkousala už asi 3 roky si pohrála s našim gaučem.Dojebané je celé opěrátko u gauče a dřevěné nohy.Nechápu co jí to napadlo.Mám takovej vstek že nejspíš budem stavět kotec.Pěkně jim ho zateplíme a bude.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 16:42
- Nahlásit
Dannie
takového fajn bráchy ty přede mnou skrýváš že by ses nám zakoukala
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 16:44
- Nahlásit
Ada
že by ses nám zakoukala ponechám bez komentáře
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:06
- Nahlásit
Krista fotečky štěňátek najdeš na http://www.sebrobox.estranky.cz/fotoalbum/stenata.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:09
- Nahlásit
URL - naše štěňátka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:24
- Nahlásit
Artiček
Tak jen to nezakřiknout, zvýšit péči a opatrnost! Je zvláštní, že mi to hlodalo v mysli už nějakou chvilku. Taková tucha... Určitě to bude OK. Moc bych ti to přála!
Díky za chválu fotek prostitutFee a dýně. Dělám ji každý podzim. Začíná to být rodinná tradice. Kluci vyberou semínka a navlíkají je na nit (aspoň můžu v klidu vyřezávat! ) a ty pak necháváme uschnout a v zimě je zavěšujeme na stromy v parku! Pro ptáčky!
Anelka
Štěníci jsou moc pěkný. Líbí se mi Alex! A Angie taky!
Denisa
Kolik je vlastně bráškoj? A fotečku nemáš? Abychom viděli současný střed zájmu Dannie!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:31
- Nahlásit
Anelka
Štěňátka jsou úžasný...Všechny jsou krásný
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:39
- Nahlásit
Jsem ráda, že se Vám štěniska libí holky. Angie včera odcestovala do Francie, tak se nám po ní stýská...no a Alex a Asheley jseště páníky namají, tak kdyby jste někdo o někom věděli, tak budu ráda....přeci jen všechny by jsem je asi neuživili.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:42
- Nahlásit
Aimee zůstává doma, to už jsem Vám ale psala.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:47
- Nahlásit
Anelka
Jsou fakt kouzelný...To věřim,že je vám smutno.Já se hrozně těšim na štěňátka,ale zároveň je mi jasný,jak moc mi bude smutno až odejdou Zkusim se poptat,jestli by někdo známej nechtěl placatíka a kdyby jo,dám vědět
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:53
- Nahlásit
ola
ahoj, teď jsem zkoukla fotku tvé háravky. Kdo vyhrál?
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:55
- Nahlásit
Krista, budu moc ráda.
Naštěstí si jednu necháme, takže to nebude tak hrozné, až ostatní odejdou, budou pryč.
No nic pádím do keramiky, večer se, zkusím ještě na chvíli mrknout. zatim papa
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:57
- Nahlásit
Michla, jé že tě tu taky vidím, co štěňátka už je máte prodané....vždycky na tebe narazím, když píšu inzeráty na ty naše.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:36
- Nahlásit
Michla
Kdo vyhrál?
V pexesu nevyhrál nikdo - FeeBee to usilovným vrtěním rozmetala po celým pokoji. Ona si často takhle lehá. A když je něco na zemi, tak se v tom válí, pysky jí vlají okolo hlavy a fakt mi připadá, že se směje, nééé spíš se přímo chechtá...
Hele lidi, mám dotaz. Jak trávíte volný čas se psem odpoledne, když je teď už okolo 17,15 hod tma jak v řiti? Dnes jsem chtěla jet na cvikoš - musela jsem nejdřív na nákup, pak mi spadla police v kuch. lince, takže ještě rychle do "kovomatu", přidělat koupený úchytky, uklidit hrnce na své místo... ááá při pohledu z okna čumím, že je tma a někam jet nemá smysl!?! Teď když Fee hárá, tak jsme stejně spíš doma, ale co potom?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:45
- Nahlásit
Michla
Vypadá to asi nějak takhle...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 20:30
- Nahlásit
Zdar všem!
Nevím už, kdo se tu ptal na Řehánka. Rozhodčí je sice allrounder,ale choval dlouhá léta boxery. Jaký je, těžko říct, někdo na něj nadává, někdo ho chválí, já osobně s ním mám zkušenosti dobré. Boxery choval dlouho, ale měl vždycky exteriérově spíš průměrné psy.. Myslím, že přísný není.
No a Radim Fiala je sice rozhodčí čerstvý, ale řekla bych, že je teď u nás nejlepší.
A ještě jsem něco chtěla asi napsat a už nevim, co..
Jo! Už vim, .. že kdo jede do Poznaně na Světovku, tak boxeři jsou v pavilonu 8, ring 54. Toš tak.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 23:24
- Nahlásit
corleona
Můžeš prosím smazat moje dva příspěvky na Pandoře, 25.10. čas 01:25 a 01:27 od Katka D., zdá se, že někomu to dost vadí, že jsem zveřejnila datum schůze, moc děkuju
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 07:15
- Nahlásit
ola
no já přijíždim domu kolem půl čtvrtý, takže to ještě jde, ale většinou hned jak přijedu tak jdu s Vikym ven aspoň na tu hodinu a pak už jsme doma, Viky lítá po zahradě a když chce být doma tak je doma. Cvičák už jsem ve středu vzdala, protože to fakt nemá cenu se tam kvůli hodině než bude tma hnát. Takže sem začala chodit zase v neděli. V neděli sme tam minimálně tři hodiny takže toho stihneme docela dost.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 07:53
- Nahlásit
ola
To je zajímavý, všichni sem dáváme fotky, na kterejch sou boxeři víceméně krásní, ale typickej BX je todle toto . Že voni se tak rádi housí.... housky.
Anelka
ještě máme Daltona. To bude těžký loučení . Ale půjde taky. Ináč moja mamka umrzne na chalupě i se psy, povidala.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 08:49
- Nahlásit
Ahoj všem
Tak mám pěknou chřopaiznu Ráno jsem myslela že nevstanu s postele.Tak jsem od veterinářky vyfasovala homeopatika a leju do sebe litry čaje.Chudák Aida je zvyklá chodit ráno ven a ted nic.
Dannie
Půjdeš na ten závod?Nebo sis to fakt rozmyslela?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:19
- Nahlásit
Anelka, stenici jsou moc krasny, tay bych si z nich vybrala
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:25
- Nahlásit
kkathy
No to mě tedy překvapuje, od kdy jsou termíny schůzí tajné a jak si vůbec někdo může dovolit, Ti to jakýmkoliv způsobem dávat najevo, že jsi to zveřejnila! Je to spolek konfidentů, nebo majitelů boxerů? Nikdo si od nikoho nenechte nic diktovat, ničím zastrašovat, ta doba, kdy se někdo mohl bát něco říct, skončila 11/1989. Není problém přejít do jiné pobočky, která funguje na demokratických (normálních) principech. Někdo, kdo bydlí ve Severních Čechách, může být klidně členem v pobočce Jihomoravské, nebo naopak.
Pokud na tom opravdu trváš, tak příspěvek samozřejmě smažu.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:27
- Nahlásit
Artroza
Nazdar Kikino! Kdybys dnes skončila v práci dříve a nudila se, tak se zastav. Jsem doma sama a mám půl dne volna (od 12. hodin) a hlídám
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
Teta
Nazdar Fifi, tak strejda Fifi si myslí, že píšu v šifrách.. já jsem tak narychlo nic lepšího nesehnala, našla jsem doma jen tu pohlednici ze ZOO Ostrava se žirafama. Tak jsem se to snažila uhrát, že se nám to tu běžně pase na loukách. Nemohla jsem riskovat, že přijdu na náš poštovní úřad a tam řeknou, že cos takého, jak pohlednice Baška neexistuje. I když.. asi existuje, protože máme v dědině přehradu Baška (přehrádku) i s autokempem a chatkama. Tak pokud jo, očekávejte další zásilku! A pro jistotu ji opět zašifruju
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:37
- Nahlásit
Artroza
Jóóóó, vyřiď velkou gratulaci Lucce a Dženise!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:49 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Mám takovej dotaz. Když se vyřešila věc ohledně předsedy a důvod proč měl odstoupit s funkce tak snad už není co řešit ne?Prostě to byl omyl a všechna obvinění jsou stažena ne?Jiné důvody nemaj.Šlo jim přece o vysvětlení a to dostali.
Je mi jasné že AK stejně bude dál zkoušet levárny.A že nedá pokoj. Ale todle se snad už vysvětlilo.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:25
- Nahlásit
Artrozo
Kde se flákáš?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:26
- Nahlásit
corleona
Jdu dnes domů ve 12. hodin, tak si piš že zamířím hned ke schránce! Doufám že šifru přelouskám a že nebudu potřebovat Ostravský slovník
|