| Autor |
Zpráva |
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:58
- Nahlásit
Denisa
Ale když ty slaboučký vypadaj tak krásně...A ke slabýmu vodítku tlustej řetěz vypadá blbě..Když už neoslníme ničim jinym,tak aspoň vybavenim
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:03
- Nahlásit
Vcelka
že už je starší ...to neva, já byla vždy na starší!
taky sem mu dala echo na tyhle stránky takže si to možná přečetl.... Ups! ehm...
Krista
... já už ale zase nechci oslnit takovým "ladným" ántré co se nám povedlo když to křuplo... a jak jsem to tam ještě vázala na uzel... no hrůza!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:10
- Nahlásit
Denisa
Vcelka
|
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:10
- Nahlásit
Denisa,Krista
Já se s ním nikde ještě nepotkala, tak nevím,ale možná by mohla podat informace Dannie, myslím,že u něho vystavovala (tedy jestli se nepletu ). Určitě bych se chtěla jít kouknout, ale jestli budeme vystavovat fakt nevím, Allis to prostředí MPV moc nezvládá ... a dát pětset či kolik za VD
|
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:12
- Nahlásit
Denisa
My už jsme také vybaveni menším obojkem ...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
Vcelka
tak už bez legrace... teď jsem s pánem mluvila a dala mu kontakty na 2 místa, tak snad si vybere... a hlavně aby teda se to co nejdřív vyřešilo s pejsáčkama, aby nemuseli bydlet u cizích...
alli
aha, tak vyzpovídáme Danču!
jo, tobě se myslím zas vyvlíkla ne?!
však právě třeba se Allis potřebuje víc otřískat na těch výstavách ale aspoň i na tu čumendu - to je vždy stejně líp na pokec atd.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:34 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
alli
Právě,že jet kvůli VD až do Brna a ještě za to cálnout těžký prachy se mi nechce...Zatim teda všichni včetně Karbana dali V,ale tohohle neznám...
Dannie
Čekáme na info!!!
A dá se někde řetízek objednat po netu?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:39
- Nahlásit
Tak ja vyrazim k posudkovym, uz ted se mi jezi vlasy hruzou :
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:43
- Nahlásit
Mejte se tu a moc se tu nerozkecejte, nemuzu taky jenom louskat prispevky a natoz potom psat....delam ze jsem tady u toho megamonitoru neviditelna, ale nejak mi to s tou "23" nejde Asi mam malou hlavu abych zakryla celou obrazovku
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:45
- Nahlásit
Denisa
tak to si moc hodná, snad si něco s toho vybere a snad to taky něco vyřeší, aby tam pak nemuseli být pejsani kolik měsíců, to by jim asi moc dobře nebylo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 13:00
- Nahlásit
Denisa
Ahoj taky jedu v únoru do Brna vystavovat.Tak jsem zvědavá.Sem nikdy vevnitř nevystavovala.Ale spíš mě zajímá co na to Adelaida.Snad nebude vyblbovat a líbat rozhodčího.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 13:04
- Nahlásit
Ada
A vy nejdete do Prahy?Já myslela,že jo...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 13:36
- Nahlásit
Krista
Do Práglu nepojedu.Pojedem jen do Brna.Jedu tam s kámoškou co bude vystavovat Caníka.Nějak mě ty výstavy nebaví Raděj cvičím.A času taky moc není.Samé akce s pesanama.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 13:44
- Nahlásit
Ada
Takže se tam někde budeš ochomítat?Jo,času je málo...Potřebovala bych denně aspoň 3 hodinky navíc...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:16
- Nahlásit
Krista
Taky jsme chtěli jet do Brna, je to 10.-11.2. a ve zpravodaji BK je psanej Řehánek, v propozicích taky...
Ale v zápisu ze schůze BK z června je zas psanej Fiala a Řehánek jako náhradník, takže váháme.No uzávěrka je 12.12.2006 apak druhá v lednu,takže je ještě čas ...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:20
- Nahlásit
kkathy
A Fiala posuzuje jak?Možná bysme jeli...To by nás tam bylo
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:24
- Nahlásit
Krista
Krásný vodítka a řetízky maj na výstavách, ale bacha na to, my na MVP v MB nechali tolik peněz, že mě tam Tom skoro chtěl nechat
Jenže nekup to, když je takovejch krásnejch věcí pohromadě,no...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:25
- Nahlásit
Krista
My s tim našim exotem musíme k někomu neznámýmu, a o Řehánkovi jsem ještě neslyšela, hihi
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:36
- Nahlásit
kkathy
Chuděrka Agátka,kdyby tě slyšela...Taková holka šikovná to je,vždyť si vezmi,jakej úspěch jste měli na výročce v Třeboni.
A o Fialovi jsi už slyšela?A co?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:41
- Nahlásit
Krista
No nevim, ale v růžovym zpravodaji na straně nula, je seznam rozhodčích a tam je Fiala jen jako národní rozhodčí, ne mezinárodní?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:45
- Nahlásit
kkathy
A jakej je mezi nima rozdíl?A Řehánek je mezinárodní?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:46
- Nahlásit
Krista
Určitě tam někde budu.Adelaidu tam budu vystavovat.Ale moc optimista nejsem.Po naší poslední výstavě nevím nevím
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:47
- Nahlásit
No nic frčíme si zastopovat a pocvičit Tak se tu mějte
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:50
- Nahlásit
Krista
Já nevim, to by nám mohl říct někdo zkušenější tady?
Ty jo, ale já asi pojedu, když tam všichni budete, tak přece nebudu sedět jen tak doma
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:55
- Nahlásit
Ada
Tak se uvidíme...Adelaida to určitě zvládne líp než minule,neboj...
kkathy
A pojedete se mrknout do Prahy?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:03
- Nahlásit
Krista
Do Prahy jo.Pojedem fandit a utrácet peníze za psí věci, jestli tam zas budou stánky, hihi
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:10
- Nahlásit
kkathy
Stánky tam byly i na poszim loni i na jaře,tak si připravte plnou peněženku Budete fandit i nám?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:17
- Nahlásit
Krista
No tím si vůbec nejsem jistá.Je to šílenec.Péro z gauče je.A když dostanem VD tak mě trefí.!!!A fandit Vám budem určitě
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:21
- Nahlásit
Ada
My vám taky Vždyť Auterský říkal,že na V v pohodě má,tak se nestresuj a i Adelaida bude v pohodě,uvidíš...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:49
- Nahlásit
Krista
Jistěže i vám
|