| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
Teta
Esli on Strejda nechce nějakou novou Tetu .. a to víš, mužský toho moc nenamluví, oni spíš jednají..
Na Bašce nového nic. Dopoledne se sice linulolo vesnicí z amplionů jakési hlášení,ale přes vytí všech našich hyen v kotci, jsem neslyšela nic. Přijít nějaká živelná pohroma, tak se to ani nedozvím. Kdyby vyhlásili evakuaci, tak si budu říkat, kam ti lidi s báglama valí a začnu dělat pořádek v garáži, že je Železná neděle. Tak jen doufám, že tam hlásili jen dvě důležité věci, a to, že v Kulturním domě obce Baška vystoupí dnes večer známá countryová skupina Widláci a prodej nosnic proběhne jako každou první sobotu v měsíci před nákupním střediskem Jednota.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 14:38
- Nahlásit
corleona
U vás je to hotový slunce seno a jahody co? Alespoň se nenudíte!
Tak jaké jsou plány na víkend?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 14:42
- Nahlásit
fšem co čtou pandoru
Jsem nějak zaspala a až teď jsem si všimla že na můj dnešní příspěvek někdo reagoval a asi vulgárněji když to moderáto škrtnul.
Stihnul to někdo přečíst, by mě zajímalo co tam bylo?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 14:57
- Nahlásit
To jsem tady zůstala sama?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 15:02
- Nahlásit
corleona
Kde vůbec mají Very´M?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 15:29
- Nahlásit
Teta
Škrtla to asi Martina Rendlová, bylo tam jen jedno slovo "test"
Krista
Ta fena je taky chudák cestovatelka. Původně ji měly ve spoluvlastnictví Sylvie Chenard - chovatelka des Jardins de Passiflore společně s majitelkou Perica du Vall d´Europe- pani Noell Desurmont (ch.st. de Sullieu) - ta Very´M společně s Pericem a starou M´ de Sullieu měla doma. Pak se ocitla zpátky ve du Val d´Europe u Medioniho, který s ní jezdil po výstavách a měl ji i na svých stránkách. A teď je pár měsíců na stránkách u Dunji. Štěňata asi tím pádem budou con Tillia..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 17:08
- Nahlásit
corleona
Díky za info...Chudinka,takových psů je mi líto...Třeba naše placatá tlamička by to hodně těžce nesla.A hlavně bych ji nikdy nikam nedala..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 17:51
- Nahlásit
Teta
Tétóóó, sembyla f kasliku a tam pohled z matičky Prahy! Tak to děkovam!!!! Obratem už jeden fičí směr PHA! Málem mi zavřeli počtu! Jsem tam vjela k okýnku (máme dvě!) skoro až na kole, neboť bylo 16.58 a paní Pošťáčová už dělala, že má padla.
ad Plán na víkend:
Hlídám Oluchu. To je ta fenečka (Olinka, Olucha) , co v Třeboni vystavoval Strejda. Tak se mám na co těšit, Apalucha (jak ji Tom překřtil v ranním vinném oparu ve Vranově před výstavou) je pěkné éro. Takže asi tak
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:11
- Nahlásit
Nemáte někdo info od Stýnky?Jak to je ze štěnikama?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:15
- Nahlásit
corleona
tak to když už máte poštu a k tomu dvě okýnka, tak to už jste pomalu město, ne? Ale tam se asi neprodavaj nosnice. Tak ti teda nevím, kam tu vaší Baštu vlastně zařadit
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:18
- Nahlásit
Ada
asi má chudák kupu práce s novými přírustky, určitě dá vědět
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:19
- Nahlásit
articek
Tak to jsme Baška City, když máme dvě okýnka. Ale když jdu na lecjakou poštu v Ostravě, kde je okýnek Deset na jedné straně a deset na druhé, tak jsou stejně otevřené jen dvě a za nima protivné tlusté baby s knírem, co chtěly být původně Onasis a ne úřednice za poště..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:22
- Nahlásit
corleona
jo, u nás jít na poštu je taky zážitek, strašně je otravujem, když chceme něco poslat
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:28 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
articek
No to my máme okínko jen jedno Za ním sedí bába, protivná už od pohledu.A cítí se hrozně důležitá.Vždycky si neodpustí aspon nějakou poznámku.
Nebo tady taky někdy jede autobus.Ale to ani nemá cenu komentovat.Jednou v zimě jsem sním musela jet.Měla jsem svoje nové boty za 2500kč.A řidič mě vyrazil s autobusu že si mám oklepat ty hrozné boty.A pak se mě ještě zeptal jestli to jsou pracovní nebo co.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:46
- Nahlásit
Ada
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:50
- Nahlásit
Ahojte!
ááááchjóóó, pomóc!
poraďte! my jsme na zítra nahlášení na ZVV1... jenže G. je dnes celý den totálně apatická, blila a asi má i teplotu, je jakási horká... no nevím, ale čenich má suchej,chvílu horkej, chvílu studenej
tak já nevím, zda se nakazila od psů nebo nachladila nebo ode mě se nachladila nebo je přetažená, to je fakt, že jsem jí teď furt pérovala a včera byla na obranách kde dostala do kožichu, byla ve formě, ale v odkládačce už ležela nějak zničeně...
ani vybraná kokina nechce... nežere...
jsem domluvená, že prostě buď přijedu zítra se psem nebo bez psa... no ale já fakt nevím... už tak jsem z toho byla docela napnutá jak to dopadne a teď teda už vůbec nevím co dělat
zase jsme se připravovali, tak je to škoda...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:56
- Nahlásit
Denisa
to musíš vědět ty, jestli uvidíš, že je marot, tak bych to asi odložila než aby byla apatická. Může to být třeba něco, co by zítra při kousání mohla přenést i na jiné psy, uvidíš třeba jste to jenom přehnali v tréninku je utahaná a vyspí se z toho
Někdy pomáhá při zjištění teploty břicho nebo polštářky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 19:05
- Nahlásit
articek
no kdyby měla jít dnes, tak je to jasný, že nee, tak uvidím ráno teda... ta nejistota mě ale sejří... báglík nachystán, já se nervuju a možná zbytečně... no ne, hlavně aby byla zdravá, to je jasný, ale když si vzpomenu na Třeboń kde taky byla divná, nechtěla kokina a doma pak blila jak Amina, tak mně to přijde podivný...
no aspoň, že na té ZCH byla ready a ve svým živlu.
já jí asi strčím teploměr do řiťky.
je mě jí líto
ale sebe taky, všude jsem to už rozhlásila, drží pěsti...
a jestli zítra úderem poledne začne magořit! tak mě z ní fakt klepne!!!
co by zítra při kousání mohla přenést i na jiné psy...no jestli to měla v sobě už včera... tak odkládačky a rukávy už poslintala... ale tak je to blbý no, achjo.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 19:19 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Denisa
přesto držím palce buď na zkoušku nebo na zdraví, tak zkus tu řitku, myslím, že do 38 je to dobrý a pak už blbí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 19:47
- Nahlásit
Denisa
Taky držím palce, budu zítra na Tebe i Giordi myslet!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 19:53
- Nahlásit
Denisa
Jémine, snad bude ráno OK! Až budeš mít změřenou teplotu, tak dej vědět. Třeba je fakt jen přetažená a až se vychrupne, tak to bude dobrý. Držím pěsti!
corleona
Tvoje hláška o prodeji nosnic mě fakt dostala. Navíc u nás dnes hlásil rozlas, že v sousedním prdelákově probíhá prodej českých veterinárně kontrolovaných vajec!
Stýnkáááá
Tak co?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 20:18
- Nahlásit
articek
corleona
ola
díky!přetažená a až se vychrupne no chrápe celý den už a zas přetaženou jsem ji doteď teda nezažila, to zas nebyl takovej až záhul, spíš se to asi zkombinovalo, teď jsem zas sprdávala Martina, kterej je nemocnej už týden, ať k ní neleze, no jo, marná snaha...
teplotu má 39,4... ale co si pamatuju od veta, tak kolem 39 je to ještě v poho... no není to optimální, ale řešit se má prý až tak přes 40,5...
dokonce jsem našla Giordí teploměr..., kdysi jako malá měla ke 41 stupňům!
já to asi vzdávám, stresovat se G. zdravím a ještě zkouškama, asi se na to vyprdnu zítra.
Jdu čumět na bednu radši...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 20:19
- Nahlásit
Stýnkáááá
jo štěňátka jo?!
já to dnes jen přelítla teď rychle, ale teda to je aspoň radostná novina!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 20:31
- Nahlásit
Denisa
Hm.. 39,4 to už je nějak moc..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 08:24
- Nahlásit
Denisa
Tak jak jste na tom????
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 09:52
- Nahlásit
všem
ahojda lidičky, bojuju o život jedné fenečky, takže nestíhám a jsem střašně utahaná. Je hodně napolykaná plodové vody, byla tam hodně dlouho. Dávám ji šanci, třeba se to povede. No uvidíme.
Jinak celkem 4 fenky a 2 pejsci. Až na tu jednu fenečku ostatní vypadají, že snad budou v pořádku. Rvou se o cecíky a pěkně sají.Ale znáte to sami jak to občas bývá.
Tak držte palce, jestli neusnu za chůze tak budu postupně informovat
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 09:56
- Nahlásit
Stýnka
velikanánská gratulace a držíme pěstičky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 10:24
- Nahlásit
Stýnka
Přeju vše ať je v pohodě a malí ať přibývají na váze!
Artroza
a vy furt nic, jo.. tajnůstkáři?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 10:31
- Nahlásit
Stýnka
Jupííí, tak velká gratulace. Šest štěníků je docela dost, ne? Fenečku určitě zachráníš - nadějě umírá poslední. Když ti čas a únava dovolí, tak nám sem hoď nový info, ať můžem sledovat dění! Držte se!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
Stýnka
držím pěsti!!!
Já se teď vrátila ze cvičáku, G. zatím byla hlídána Martinem, už prej snědla 5 namočených piškotů a vypila kuřecí vývar, no a tváří se vcelku normálně, furt chrápe...
Koukala jsem na zkoušky a přitom hrabala listí, abych si odpracovala brigádn. hodiny... no a mrzí mě to jak sviňa, to jsem si ani nemyslela... a byl to strašnej pocit být na cvikoši bez psa když všichni kamarádi tam měli ty svý čoklíky, no ještěže jsem už doma u placaté huby!
Ale až se uzdraví, tak ji přerazím!
|