Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:31
- Nahlásit

alli
Vyroste.Ale někdy přece jen něco no....Boxíci se chovaj jak štěnata dosmrti

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:40
- Nahlásit

Fšem
Čágo všichni. Zdravim vas od Tety z baracku. Strejda neni doma, sedim po dobre veceri, salatku a kaficku u Tety v loznici. Zizi bedlive kontroluje situaci a dela, ze spi. Procetl jsem Pandoru, a take se mi nechce verit vlastnim ocim. Za chvili mazu na hotel, nez prijede Strejda. Dom jedu az v patek, tak tady s mnozstvim prispevku, prislis neblznete. Cago Tommy Gun z vesnice, momentalne v Praglu

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:46
- Nahlásit

Teta
Ahoj,no my se budem snažit naosat toho co nejvíc.Aby jsi měl co číst a nenudil se

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 22:36
- Nahlásit

alli
Hm, můžu potvrdit, že když boxer začne jednou ničit, tak to je docela nadlouho... moje první čubina toho měla na kontě hodně hodně - broušené křišťálové vázy (ještě že nás jich zbavila, tehdejší móda byla hrozná), koberce na proužky (nechápu jak, bylo jí sotva půl roku), mnoho párů bot včetně lyžařských přezkáčů, plyšáky, půl hrnce sádla, které následně vyzvracela pod postel, zásuvky vydrápané ze zdi (v paneláku!), vloupání se do šuplete, sežrání čokolády i se staniolem a následné pozvracení výkresů tatínka-architekta.... atd. atd...
Ale to fakt přejde, ke stáru už kousala jenzapomenuté igelitky

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 23:05
- Nahlásit

Markét
Kouká že toho bylo fakt moooc.Naštěstí zas až takhe Aida nevyvádí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 06:47 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Ada
tak to jsem taky moc ráda že ho tak brzo chytili, hlavně aby taky ho někam zavřeli ještě mu neni osmnáct tak to tak možná daji do toho pasťáku a aby nebyl zase brzo zpátky. Je to nějaký blbeček který tohle asi bude dělat furt.
alli
náš Viky do jednoho roku ničil taky docela dost, ale od toho prvního roku jako když utne, občas měl nějaký úlet třeba když rozdrbal ten gauč, ale jinak si momentálně nemůžu stěžovat že by něco ničil. Dokonce sme už i koupili nový stromky na zahradu a zatim drží. Asi je to tim že může když sme v práci chodit i ven, takže to nemá doma tak jednotvárný aby se nudil.
Ale včera si zrovna stěžovali švagrovci že jejich Bája překousala neteři kabel od počítače. A to u toho počítače seděla, pak vypadnul tak si šla lehnout a až když viděla že to tam dole trochu jiskří tak to zjistila.

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:51
- Nahlásit

kkathy
diky

Ada
super ze ho nasli!!!!!!!!!
nebyva to opravdu moc casto.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:02
- Nahlásit

Tak včera přijel páneček domů, Fee se mohla uvrtět a on na ni : "Tak co ty moje těhule?" Fakt ftipný! Ale říkal, že se stavoval dopoledne doma pro svářečku a Fee ho slyšela a začla drápat na dveře a zdálo se mu, že se snaží zubama kousat u kliky-jako do klíče. Jestli se ta potvora naučila odemykat, tak mě jebne! Klíč byl ihned odstraněn! Jsou to teda dokonalý potvory šikovný...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:20
- Nahlásit

Stýnka
Tak název té CHS je "Z Mírové ulice". Pán není z RK, ale ze Skuhrova nad Bělou. Má jednu čubinku - jmenuje se Bacardi Cvalen.

Markét
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:17
- Nahlásit

Ada
Naštěstí zas až takhe Aida nevyvádí.
To je náhodička, ta moje bezpapíranda byla taky Aida. Že by to jméno bylo ničitelské???

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:44
- Nahlásit

ola
Jo tak to jsem už slyšela.
Tuším, že sem viděla nějaký jeho odchov v září na klubovce.

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:30
- Nahlásit

Fšem
Tedy holky, vy jste dnes ale ukecané! Co se děje, jste se blbě vyspinkali?

A chudák Tommy, se seděl u mě u počítače takovou dobu a čekal až si sním bude někdo čatovat a kromě Ady ticho po pěšině. Byl s toho úplně smutný!

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:34
- Nahlásit

Artroza
Chtěla jsem se zeptat na jednu věc...

Na Pandoře píše pan Nohel myslím, že pobočka potřebuje podpisy 50% členů, aby měla mandát požadovat svolání mimořádné konference ... na druhé straně pani Fialová říká, že členskou schůzy ani dělat nemusej...jak to má být správně?

Já jen abych byla připravená za týden na tu schůzy

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

Teta
já včera padla za vlast už v půl desátý v domění, že mi to dneska pomůže,ale i tak sem jak mátoha. Přichází na mě nějaká podzimní únava a to teprv až se přetočí čas, to mě vždycky dodělá

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:40
- Nahlásit

kkathy
poslu ti e-mail.....
muzes mi ho sem napsat? nebo textovkou?...nemam ho tu

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:45
- Nahlásit

Artroza
muj mail je katka.dubovazavináčseznam.cz

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:01
- Nahlásit

Artroza
Markét
Vcelka
No kdyby si soused nespoměl že ho tam viděl chodit tak by si běhal a trávil zvířátka dál.Prej prvně zatloukal ale pak se přiznal.Blbeček to je.Před děckama ze školky umlátil labut.A má toho na svědomí víc.Jen je mi líto jeho rodičů.Fakt sou to slušní lidi.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:01
- Nahlásit

Artroza
kkathy
jestli to bude to vysvětlení dotazu co měla kkathy tak mě by to taky zajímalo, tak kdyžtak prosím info taky:
arwin@seznam.cz
Díky

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:07
- Nahlásit

Stýnka
se radši informuju, aby to nedopadlo tak, že nám tam daj podepsat, že jsme se zůčastnili schůze a pak to použijou k bůhvíčemu

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:08
- Nahlásit

Ada
Je dobře, že ho chytli a doufám, že ikdyby ho pustili, že už se k vašemu baráku ani nepřiblíží...

A rodiče bych tak moc nelitovala, výchova v dětství dělá hodně, takže třeba jsou v tom nevinně, ale můžou za to částěčně i oni

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:09
- Nahlásit

Artroza
Ten dotaz Kkathy to by mě taky zajímalo.Když nám bude Makovskéj něco chtít vysvětlit a bude tvrdit že stačí hlasy výboru.Tak bych taky chtěla bejt v obraze.Protože věčina lidí tam určitě nebude.
danuse.zahorska@tiscali.cz

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:10
- Nahlásit

Ada,
tak to je super ze uz ho chytili, dobre mu tak, jen doufam ze si z toho vezme nejake ponauceni...mi prijde ze nekteri neradi jsou pak jeste horsi

Alli, ta kuchyn Allis nejak prirostla k srdci ne Jeste ze ja mam doma takovyho hodnyho pejska a doma se niceho nedotkne...ale za to zahrada, ta uz ma dost

Jsem vcera vpustila domu i jezevcici a fakt nevim jestli by Tina snesla jeste jednu boxerku...byla nervozni a pri kazdym jejim kroku ji jistila kam jde...se na ni div nevrhla...koza jedna...

Tak jsem dneska mela mit volno, ale jsem nakonec v praci...odpolko mame pohreb a babicka s nicim nechtela pichnout, tak abych jen tak neproflakala dopolko, tak makam, to je co

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:12
- Nahlásit

kkathy
tak uz to tam mas,
kdyztak to prosim preposli ostatnim )

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:13
- Nahlásit

kkathy
Je mi jich líto.Oni jsou opravdu slušní lidi.A vinu jim za to nedává.Když jednou hošík zabil tu labut tak ho táta seřezal.A kluk na něho zavolal policajty že ho týrá.Rodiče jsou jenom lidi a nemůžou za všechno co jejich dítě provede.A myslím že tito lidi za to nemůžou.Znám je.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:17
- Nahlásit

Paja s Tinou
Teda taková poctivost se nevidí jen tak.
No uněho si nejsem jistá jestli se změní.Je to takovej grázlík už od mala.Chodili sním i k psychoušovi.A žádná změna.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:18
- Nahlásit

kkathy
please přepošli mi mailík od Artroza
arwin@seznam.cz
díkes

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:19
- Nahlásit

kkathy
Mě takyProsím prosím.
danuse.zahorska@tiscali.cz

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:22
- Nahlásit

Stýnka
Ada
posláno

Artroza
díky

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:29
- Nahlásit

Ada,
no kez by to tady taky ocenili, ale tim si moc jista nejsem
No prusvih je ze grazlici co jsou od mala jima vetsinou zustanou nadosmrti, to je pak problem...

Tak nam vcera Ondry mamka donesla pudorys a rozkres jednoho baracku co moc draze nevychazi a byl pomerne pekne reseny, akorat je to ten typ bungalovu, ale to je jedno. Do toho jeste zjistujeme byty, ale ty ceny to je hruza...jee kez by jsme se alepon k jedne variante domecku nebo bytu dopracovali...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:31
- Nahlásit

kkathy
Artroza
Díky.To je dobré vědět.Sem zvědavá co nám v sobotu řeknou.Ale bude tam paní Jindrov¨á.Po tom co jsem sní o tom mluvila ,myslím že by to měla vysvětlit ono o co de.Líbil se mi její postoj k téhle situaci.

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání