| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:38
- Nahlásit
Artroza
jo, jo, maminka byla pěkná, bylo to krytí, kdy se u feny nenapravovaly chyby a i spondilka tam vyšla 0
To, že si neměla foťák ti teda nezapomenu, máš u mě mínus
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:43 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
tak jsme objednaný zítra s Irisou na tu cistu a začíná hárat. Mě snad trefí. Rok nehárá a najednou se jí chce
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:44
- Nahlásit
Tak to, co jsem zaplatila A NEMÁM (!!!!!!!!) je za "normální PP", exportní TEPRVE PŘIJDOU a zaplatím prý za ně něco přes tisíc Kč!!!!!! A ty prý přijdou JIŽ za měsíc!!!!! Kuva, kde to jsme?! Paní říkala, že toho prý mají hodně! Bordel U Pergmenky 3.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:45 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
to je normál, zvykej si
Paní říkala, že toho prý mají hodně! ranní káva, obídek, svačinka a domů - vidíš sama, prostě narvanej celej den
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:48
- Nahlásit
articek
NIKDY!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:53
- Nahlásit
všimli jste si jak se s blížícím se polednem Artroza vždycky odmlčí? Oběd je na dosah
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
Ahoj lidičky,tak mám jednu blbou zprávu.V noci nám umřela Matylda.A nejhorší je že jí někdo otrávil Lidi jsou svině.A na zahradě jsme měli jed nasypanej taky.Naštěstí holky nic ze země venku nežerou.Už tady byli policajti.Ale na to kdo to byl nejspíš nepříjdou.Takže pejsani chodí ven jen na vodítku.Fakt nechápu tydle jidi co todle dělaj.Ale počíháme si na toho dotyčné.A pak se budou dít věci.
|
Stýnka
Člen |
- Nahlásit
corleona
sem koukala do galeriena fotky s dráčkem - ste se s Tomem asi slušně vyblbli a dítko bylo mezitím znásilňováno a vražděno vašima bestiema Jo ale aspoň bude venku ještě pořád hezky když jste si vy dospěláci včera tak pěkně pohráli
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:55
- Nahlásit
Ada
teda to mi ani neříkej, už takhle mám hrůzu když naše holky na zahradě něco baští.
Je mi to moc líto.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:55
- Nahlásit
Ada
to je mi fakt líto, byla nádherná
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
Ahojte,
zdravím...
Dlužím fota, vím, omlouvám se, ale sobota večer kdy jsme dorazili jsem byla hotovson, v neděli jsem už v 7 byla v kostele na mši za dědečka, pak rodinné posezení a pak jsem totál lehla neb mě skolila ještě ke všemu blivná viroza...
Tož napravím co nevidět, ale nedočkavci nechť mrknou na www.boxer-giordi.com
brácha mi dal echo, že už to tam hodil...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:03
- Nahlásit
Artroza
ta fota možná bude nejlepší když si stáhneš z mýho webu, neb jsou tam ty nejreprezentativnější nebo spíš ty co se mi zdály nejlepší... a navíc jsou v malé velikosti, já to mám jen v té obří a tupka neumím to ani zmenšit... ještěže mám bratra...
Ada
ježišmarja! to je strašný, držte se! je mi to moc líto, na to se ani nedá nic napsat...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:03
- Nahlásit
Denisa
plís a můžu dát odkaz?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:04
- Nahlásit
Ada
Ty brďo... lidi jsou hovada.
Stýnka
Jo, vyblbli jsme se řádně.. ale měli jsme krátký provaz, dnes budem mít delší a je velký povichr, furt mi padaj truhlíky z oken..tak dnes to poletííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííí..
No a psi se taky vyblbli.. Dneska musíme vzít další část smečky..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:06
- Nahlásit
Stýnka
articek
Už jsme si na ní na holku zvykli.Bude mi smutno.Ale jestli chytí toho kdo todle dělá tak mu bude hodně zle.Hlaně jestli se k němu dorve táta.
No holky budou muset ven jen na vodítku a snáma.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:06
- Nahlásit
articek
jo, jasně...
a všichni co chcete, tak stahujte nebo odkazujte, však na to jsem to fotila...
mistr
tebe tam mám víckrát myslím, tak ještě pošlu nějaký foto, četla jsem si mejlík...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:11
- Nahlásit
Denisa
je to tam díky
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:17
- Nahlásit
Ada
To je ale hnusný! Co na to říct.....
corleona
Ty jo, vypouštění draka vypadalo jako pravá rodiná idylka!
Když jsme prošvihli ten Justizčák, tak kdy se konečně uvidíme? Co nějaké vánoční nákupy ve Praze (klidně i bez Toma). Můžem zopakovat dámskou jízdu která byla tento pátek, že Artrozo.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:21
- Nahlásit
Teta
Na vánoční nákupy jedu do Vidňa. Že bych dala i Prahu? Oukej, buděm stým rátať.. Ale kedy?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:24
- Nahlásit
Jo, idylka to byla. Michal čučel nahoru na draka, zakopl o drn, šlehl sebou, vrhla se na něj Heduš a začla ho nakrývat..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:24
- Nahlásit
Justičák
Mnó, jinak fotky jsem fotila ve velice krušných podmínkách, v jedné ruce deštník, ve druhé foťák, tak se divím, že vůbec něco šlo použít...
a dojmy - bylo to zajímavé, docela poučný co se týče různých chybiček a psovodské taktiky a ták a hlavně mně tam přišla dobrá atmoška a jsem ráda, že jsem viděla, že i ostatní boxíci jsou dobří šašouři, fakt jsem se docela pobavila, prostě komedianti , mně se to líbilo, chápu, že psovodi se asi občas divili co jim tam někdy boxíni vyvedli, ale z hlediska diváka a jako super zábavu, to hodnotím velice kladně, o to mi jako divákovi šlo! Některých boxíků mi bylo i líto, když si namleli na metrovce nebo u obran... ale naštěstí se nikdo nezranil... fakt dobrá podívaná a skvělí mistr a artíček
a super ženský Teta a Artróza!
díky za Hlavoše ( vznik od Fagoše ), pův. to měl být pan Alfréd, ale pak jsem si říkala, že by to bylo znevažování jména takové osoby, tak je to jednoduše Hlavoš a Giordi ho přijala oblizováním, mohla se učuchat a jen jednou zkusila okousnout mu ouško, ale to jistě jen z radosti...
Marťan naopak Hlavoše vůbec nepřijal , chtěl mě s ním vyhodit, ale pak si uvědomil, že já jsem paní domu ... no ale ubezpečila jsem ho, že nastálo v obyváku nebude...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:27
- Nahlásit
Ada
tak to je hustý, jak tohle může někdo udělat, jak to může někomu udělat radost tohle udělat. Teď aby jste se ještě báli o hafany.
corleona
Fotky z pouštění dráčka jsou pěkný, ty řikáš že jste měli krátkou šňůru a já sem si zrovna při prohlížení těch fotek řikala že máte pěkně dlouho šňůru, no tak nic no, to asi vypadá jen na fotkách že jí máte dlouhou.
Denisa
Fotky z Justitze jsou moc hezký, všechny pěkně popořádku, člověk si pak připadá jako kdyby tam byl osobně.
Ještě jednou mistrovi a artíčkovi velká gratulace sluší vám to tam a jste šikuli a vaši pejsani taky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:29
- Nahlásit
Denisa
aj aj, tuším, kdo, nebo CO je Hlavoš..
Upřímně, lituji..
Je putovní, tento černý petr??
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:31
- Nahlásit
Denisa
A cože si to dostala za Hlavoše?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:33 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
corleona
no asi není putovní, neb ho nikdo nechtěl , to nechápu, taková pěkná dekorace!
no náhodou, já jsem fakt ráda, že ho mám!!!
cokoli co je s boxeří tématikou je pro mě svaté!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:34
- Nahlásit
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:35
- Nahlásit
Denisa
to je divný ksicht
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:35
- Nahlásit
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:36
- Nahlásit
Denisa
Jsem jím tenkrát v Bráníku strašila synátora. Že ho vyhraje Queros a dáme mu ho do jeho pokojíku. Ten slíbil,že se radši zlepší ve škole.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:37
- Nahlásit
|