| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 15:12
- Nahlásit
Na stránky www.bonnie-arwin.wz.cz jsem přidala výsledky Justičáku...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 16:12
- Nahlásit
Dannie
Supr info.Přijedeš na den boxera v sobotu?Sem mluvila s Jindrovou a měla zájem o to udělání www stránek.Jestli se ti teda do toho chce.Tak by ses tam sní mohla domluvit.Budeš teda přestupovat do brněnské pobočky???
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 16:48
- Nahlásit
Ada
No já doufám,že mi to vyjde.... Počítám s tím,tak snad mi do toho nic nevleze....
všem
Snad se Stýnka nebude zlobit, když uveřejním super informaci... Boogie Arwin dneska v Roudnici z 9 fen ve třídě otevřené dostala V1,CACK!!!!! Takže Stýnko, ještě jednou velikááááá gratulace!!!! Od nás všech!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 17:46 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Articek, Teta, Mistr, Stýnka
Gratulace k víkendovejm úspěchům.
Fšem
..... parchantíííííí jednííííí !!! Kroťte se, teprf teť sem to fšecko dočet - normální galeje. Jsem přečetl přes 30 stránek. Už nemám ani sílu psát.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 17:49
- Nahlásit
stýnka
Veliká gratulace!!!!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 17:55
- Nahlásit
Ada
Ještě s tou pobočkou...Asi tam přestoupím.... Do Rychvaldu na trenink stejně nejezdím,tak se dá říct, že vlastně nic neztratím....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 17:56 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
To máš stoho že nás zanedbáváš A jak bylo na komíně?
Dnes tady končím.Jdu venčit a pak koukat na Šumiho.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 17:58
- Nahlásit
Dannie
To je fakt.Tím o nic nepřídeš.Jen je škoda že v brněnské pobočce není častěj den boxera.2x za rok nebo 5x je dost málo.Ale třeba se to změní když začnou lidi jezdit.Uvidíme.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:24 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Dannie
Chtěla jsem se zeptat... posílala jsi mi tenkrát ten mail?
Nějak mi blbla schránka, tak jestli se neztratil?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:26
- Nahlásit
Stýnka
Gratulujůůů
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:39 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
ahojky,
moc děkuju za gratulace.
A ještě můžete gratulovat dalším:
Blažena s Chagy - V1, CACK - splněn Klubový šampion
Artroza s Orrym - V2, res.CACK - ti tak mají splněny veškeré podmínky ke krytí a tak se prý těší na nevěsty
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:41
- Nahlásit
Jo a taky ještě Libka - V3 v mlaďoškách
kkathy
Nejsem si jistá, ale nebyli jste taky přihlášeni?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:41
- Nahlásit
Se musím pochlubit.Zejtra jedu do Práglu.A povezu se poršátkem.Kámoš si ho koupil.Tak budem trajdat po Práglu a hlavně po obchodech.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:42
- Nahlásit
Gratuluju všem úspěšným!
Tommy Gun
..... parchantíííííí jednííííí !!!
Člověk, aby měl strach jet třeba na čtrnáct dní na dovolenou,že jo? To by bylo teprve hafo čtení!
Mám dotaz ohledně háravek (asi budu za blba)!
Pokud veterinář zjistí rozborem krve u čuby, kdy je den vhodný ke krytí, tak ten den je pak už při každým hárání stejnej? Jakože vet řekne - krýt jedenáctej den, tak pak už při dalších háráních znamená, že je ten kritickej den přesně ten jedenáctej? Pro upřesnění - nechci krýt nebo tak něco, jen mě to zajímá z hlediska hlídání háravky!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:43
- Nahlásit
Stýnka
No tak Orryho mám vyhlídlého pro Adelaidu Jestli jí bude chtít.
A je ještě jednou moc gratuluju!!!!!!
Všem uspěšným veliká gratulace
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:47
- Nahlásit
ola
já mám u svých fen zkušenost, že pokaždé je to jiné.
Třeba naše bostonka: při prvním krytí to dlle veterináře vyšlo na 18 den a teď při druhém krytí nám veterinář určil za nejlepší 13-14 den.
To samé s boxerkou (teda tam ty dny vycházely jinak, ale taky to nebylo na stejno)
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:53
- Nahlásit
Ada
...... jsem zaučoval kandidáta do Svazu Českých Komínářů. Bylo fajn.
kkathy
Dnes mi volala Dasa Zahorova - pry na tebe nema telefon. Prosim, ozvi se ji - zajima ji, jak jste dopadli vy a Argovi. Diky. Mimochodem, jak bylo v Roudnici. Vystavovala si nakonec?
Blažena
Gratulace k CACK a splněným podmínkám Klub. šamp.!!!
Artroza
...... koukám, že do Roudnice přijela nějaká "velká" konkurence?
Libka
Gratulace.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:54
- Nahlásit
ola
Nám taky říkala dnes známá že to je pokaždé jinak.Já si taky myslela že je to pak furt stejně
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:58
- Nahlásit
Ode mně taky obrovská gratulace všem úspěšným na závodech i na výstavě, jak vidno tenhle víkend byl opravdu úspěšný.
Vlkovi sem dala prasečí nožku tak je spokojený, tenhle víkend se neměl špatně, v pátek mu tchýně přinesla vařenou slepici, no tu jak jim v týdnu zakousnul, napřed si jí chtěli sežrat sami, jenže zjistili že je docela tvrdá tak jí nakonec sežral Viky.
Můžete mi říct kolik se u vás na cvičáku platí za to že jste nebyli na brigádě? Dneska na mně vybalili částku která se mi moc nelíbila, hlavně mi počítali šest hodin nepřítomnosti, přitom brigáda byla psaná od pěti a v sedm už je tma, tak sem jim řekla že jim maximálně zaplatim za čtyři hodiny. Docela mně naštvali.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:02
- Nahlásit
Vcelka
My když neodpracujem 10hodin tak platíme 1000kč.Takže 100kč za hodku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:07
- Nahlásit
Tak Šumík už si to mastí po trati na 8. místě. Ale kde je kolumbijský drogový dýler Montoja? Jestli si nespletl programy - rači přepnu na ČT2.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:10
- Nahlásit
Tommy Gun
Taky koukám
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:32
- Nahlásit
Tak z tohodle uchcávám:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=20060 80701
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:00
- Nahlásit
Vcelka
u nás je to zhruba stejné jako u Ady
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:01
- Nahlásit
Tommy Gun
cool
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:01
- Nahlásit
gratuluju všem na výstavě v Roudnici
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:04
- Nahlásit
articek
tak to je tak podobný asi všude, což o to ani nejde, ale naštvali mně s těma hodinama, že sem jako nepochopila kde si vycucali těch šest hodin nepřítomnosti.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:06
- Nahlásit
Vcelka
u nás je to teda jen 20,- za každou neodpracovanou brigádu (ročně povinných 20 hodin brigád).
Jednou jsem o tom mluvila s předsedou, protože mě překvapilo, že je to tak málo Na předchozím cvičáku to bylo mnohem víc). A on mi říkal, že to takhle dali schválně, že zbytečně nechce odradit členy, kteří nechodí pravidelně jak na výcvik tak na brigády, protože přeci jen když zůstanou tak platí následující rok členské a jsou tak aspoň nějaké peníze do kasy.
řikal, že zažil, že byl poplatek za neodpracovanou brigádu vysoký a že ti, co neměli odpracováno a platili vysokou částku už pak příští trok vůbec nepřišli. A to si teda u nás na cvičáku nemůžem rozhodně dovolit, už takhle nás je málo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:11
- Nahlásit
Stýnka
no abych se přiznala tak ani nevim kolik máme u nás povinných hodin na brigádách za rok. Jsem členem od dubna a od tý doby bylo asi pět brigád, nebyla sem akorát na těch dvou co byli ten minulý týden. U vás to je docela rozumný přístup.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
Vcelka
A vy tam nemáte knihu ,kam se píšou brigádnické hodiyny?Každý člen to pak podepíše a je to bez hádání.Každý člen se napíše když na brigádu přijde a pak napíše v kolik odchází,podepíše a není co řešit.
|