| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:30
- Nahlásit
tak já končím a vyrážím za řízkama............hezkej večer a zítra doufám ahojky !!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:31
- Nahlásit
mistr
je to prý všude ucpaný
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:31
- Nahlásit
articek
my jsme taky chtěli krýt bučem.Ale bohužel jste měli před závodama.Tak jsme nakonec jeli na Perrouše.
Ale po bučovy u nás v Kamenici je jedna fenula.Goldí ze Zlatušky.Je to fakt šikovná fenula.Ale bohužel je kupírovaná.Ale udělali sni ZCH.Za 6 bez tréninku.Jen prostě dojeli do prahy a udělai si ZCH bez nácviku.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:35
- Nahlásit
blažena
kam si ten email poslala? furt nic
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:39
- Nahlásit
Ada
Buč ze začátku moc nekryl, ale pak se to docela rozjelo.Ty G ze Zlatušky, když jsem je viděla byli strašně malinký, ale pak docela dobrý. Já viděla Gereta a ten se mi docela líbil. na pár vrzích jsem se byla podívat a líbilo se mi to, tak uvidíme co bude dávat Art. Hodně lidí jsem v období závodů musela odmítat, on byl potom jak blbej. Buč už má důchod, táhne mu na 10 let
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:49
- Nahlásit
Preji pekny a vydareny Justicak a tesim se na podane zpravy.
mejte se mizim domu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:50
- Nahlásit
articek
no kam sem ten mail poslala, sakra
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:01
- Nahlásit
articek
tak jsem ti poslala ještě jednu odpověď
nad ničím nešpekuluj, jdi di toho a zítra si to s Iriskou pořádně užijte
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:05
- Nahlásit
articek
No ale teda vyrostli z nich pořádní obři.Ono toho Gastona museli odebrat majitelům co jim ho prodali.Nestarali se o něho.Byj jednou tak malej jak sourozenci.Ale dohnal to.Je to ale hodně problémovej pes.Nevyspytatelnej a fakt bych řekla že nebespečnej.Vyjede i po domácích.Jako že ne ně zavrčí.Ti majitelé před tím sním moc pěkně nezacházeli.Buch ví co sním dělali že je ted takovej.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:15
- Nahlásit
Ada
jo většina psů po Bučovi jsou velcí obři.
To jsou hrozné zprávy, proč si to kupují?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:29
- Nahlásit
articek
Protože chcou machrovat jaké ho maj nebespečného a velkého psa.Taky stoho byla Míša (Švaříčková) pěkně neštastná.Skoro jim ho ukradla.Musela říct že jim ho uchovní a že ho přiveze spátky.Samozřejmě už jim ho nevrátila.Myslím že už by stejně dnes nežil.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:13
- Nahlásit
articek
Ada
chjo, to sou vjeci
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
blažena
pořád dokola,už si se postarala o rodinu?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:33
- Nahlásit
Teda vy jste to tu rozjely takhle odpoledne. Já jsem šla na chvíli spinkat, načerpat síly po dlouhém pracovním maratónu a zdálo se mi, že k nám přijela Včelka, Ada a ještě někdo tady z diskuzky, ale to už si nepamatuju. Jo a nikdo nepřivezl rum, ale všichni whisky
blažena
Tak ten Bostonek mě naprosto odzbrojil, je kouzelnej, tak že by jsme Elince pořídili kámoše?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
..... mám pro tebe speciální fotku. Růžová už nefrčí, ted spíš zelená s národní zastavou. Jsem si málem sednul na prdel, když jsem to viděl: http://web13.168004.vserver.de/index.php?option=co m_content&task=blogsection&id=1&Itemid=139 - první fotka ze shora !!! Tý woe !!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:54
- Nahlásit
articek
mno koláč se dopejká v troubě, halušky jsou tak napůl - sem teprv dohňácala těsto, hafani pochytaný, nanosený na pelechy a mám vypranou zatím jednu pračku...stačí
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:57
- Nahlásit
Libka
honem se spoj s STýnkou, jejich Cherinka čeká kuliočka cca za 14 dní, jo počkej ona bude taky v Roudnici, tož vás dám dohromady na místě
myslím že Elina by byla nadšená
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:01
- Nahlásit
blažena
ty si šikovná
Dorazily dva emaily, tak jsem na ně odpověděla
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:02
- Nahlásit
Tommy Gun
hele to bych mohla splašit v nějakým armyshopu, to jo, to dám , v Roudnici budu IN
no my tě tady nemít - tak ani nevíme co se ve světě nosí
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:17
- Nahlásit
blažena
Libka
14 dní - to bych jí chudince nepřála, už teď neví jak si lehnout přes ten pupek. Tak pořád sedí a padá jí hlava. Má dneska 53.den.
Leda v noci si aspoň trochu lehne, protože panička konečně vytáhne peřinu
Však já v Roudnici poreferuju - jestli teda do té doby nebudeme rodit a nezůstanu kvůli mateřským povinnostem doma.
Nemám doma dneska foťák, protože jinak bych Vám ji sem teď hnedka vyfotila - z vejšky je to fakt sranda záběr. No a když se kulí po schodech, tak už štrejchá břichem o zem...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:24
- Nahlásit
Stýnka
chuděra malá úplně jí vidím, no ale ještě tejden muší vydržet,
přeci je nebude vyndávat z trouby nedopečený ( to je prosím odborný termín našeho Marťase)
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:26
- Nahlásit
Stýnka
blažena
Teda, to by byl mazec Ještě jeden pesan No ale Ondrovi se víc líbí buldoček, takže ho musíte v neděli zpracovat!!! Pořád si stěžuje, že nemůže s Elinkou cvičit, tak by se mohl pustit třeba do Agility, nebo zkusit tanec se psem
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:30
- Nahlásit
Libka
No na agility leda bostoňáčka
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:31
- Nahlásit
blažena
přeci je nebude vyndávat z trouby nedopečený ( to je prosím odborný termín našeho Marťase)
Teda Marťas už je taky slušně postiženej...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:41
- Nahlásit
Stýnka
Ahoj, budeš vytsavovat v Roudnici?Byla jsi už sněma na nějaké výstavě?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:43
- Nahlásit
Tommy Gun
No to si děláš prdel Slušně se to nedá. To snad, no já nemám slov.Na co ještě ten seladon neoříde.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:07
- Nahlásit
Libka
Teda co to máš za sny.Já a wisky?Nikdy.To já nepiju.Rum s kolou nebo čistej.Je ale jdu si udělat čajík z rumíkem.Sem na něj dostala chut.Už jsem dlouho neměla
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:16
- Nahlásit
Ježííšmarjá, ste se snad zbláznily/i. Tolik stránek. A já mám uklízet po zedníkoj.
Musím se pochlubit, že máme "zlýho psa"!
Dnes byli u sousedů bratia slováci pokračovat ve stavbě zděného plotu mezi našima zahradama a půl odpoledne čekali až Zdeněk vyleze ven, aby se zeptali, jestli je ten náš zlej pes zavřenej. To mysleli naši Fee! Zdeněk pochopitelně nechápal, kterýho psa jako myslí a oni prý "no isto, to psisko ako mu niekedy zubisko leze von z papule, to isto iste hrizie, nie????" Chuděrku naši asymetrickou blůmičku považují za agresívní bestii!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:30
- Nahlásit
ola
No jo.Je velká tak je i zlá.Už sem i takové názory slyšela
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 21:05
- Nahlásit