Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:01
- Nahlásit

Stýnka
Já tomu sice nerozumím, ale my ho ani prý na zimu vypouštět nesmíme, navíc čekáme, že nám přivezou zastřešení. Už tady měli být minulý týden.. Takže pak otevřu dvéééééře a šup tam s nezbedným čolem (případně čokly)..

blažena
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:03
- Nahlásit

Stýnka
tak tak, o článku si myslím to samé
na foru se to bohužel nevyřeší a podzemní válka pojede dál
ale je dobře že to tam je uveřejněný, i běžní řadoví členové si o dění můžou udělat obrázek.....

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:04
- Nahlásit

corleona
tak pak hlavně nezapomeň v tom chaosu, že tam je to zastřešení. Tuším, že to bývá z plastu, ale i tak aby vám to zastřešení nemuseli každý týden kvůli vašim miláčkům a jejich hrátkám měnit

No a když teda na tohle nezapomeneš a otevřeš tý dvééééře - to chceš říct, že tam toho dotyčnýho nebožáka necháš plavat do té doby než se nezklidní?

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:05
- Nahlásit

blažena
Kerinek skákal až nakonec. Původně jsem nechtěla, ale on viděl, že Vikina za to něco dostává, tak mě furt blokoval v chůzi a předsedal si přede mě, tak jsem s ním šla k té překážce Ale byly tam sundané dvě horní desky, nevím jestli by takhle skočil i celou metrovku.. to asi bez dotyku ne..

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:06 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit

blažena
by mě jen zajímalo, co všechno včera zvědové donášeli v Roudnici tomu "našemu" Paroubkovi...

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:10
- Nahlásit

Ahoj všichni!!!
Gratulace všem k víkendovým úspěchům

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:11
- Nahlásit

Stýnka
No, my to tak děláme.. Jsou tio svině, ony jsou schopné vylézt z bazénu a zase do sebe skočit. Musí se unavit plaváním Minule jsme běhala kolem bazénu s násadou od mopu (byl tady můj veselý příběh, jak jsem na ně vylila kýbl s vodou a Savem a přerazila o ně mop) a vždycky je odstkávala od kraje, ať nemůžou vylézt. Pak Heduš vylezla, plantala nohama a blila vodu. A Vikinu vytáhl Tom za uši a ta se odplazila do kotce. ÚKOZ na nás!

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:11
- Nahlásit

Hrůza,já než to dočtu,tak se asi zcvoknu...
Stýnka
Boogie se mi naživo moc líbila a gratuluju k obrovskému úspěchu!

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:13 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

corleona
tak vidis to, jakej je Stupido sikovnej!! ( kdyz chce neco vyzebrat

ÚKOZ na nás
bezva , ty se udej na UKOZ ( ale on to nekdo udela za tebe, neboj) a ja zavolam Kubisove,domluveno?

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

Artroza
No a aport má taky pěkný! Radostně vyběhne, chytí ....a zmizí v křoví, tam si lehne a pohryže všechny, kdo by mu ho chtěl vzít, včetně psovoda..
Ale výborně na něj funguje mop! Mop je u nás na všechno.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

Artroza
taky sem to ráno četla, sů to teda vjecy co se to tam děje.
Je to napsaný ale pěkně, manžel byl asi dobrý ve slohu.
corleona
no a takovýhle veselé příběhy ze života nám co máme doma jen jednoho psa chybí.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

Krista
tys tam taky byla a taky ses nehlásila? Lidi dyť já vás takhle nikdy nepoznám osobně

corleona
takže vy nepořizujete to zastřešení kvůli sobě, ale kvůli psům - takový nový výběh (teda spíš výplav) na zklidnění.
Už to vidím - Corleona hodí jednoho psa do bazénu a zavře za ním dvééééře, druhého zavře do kotce a v klídku si půjde udělat kafíčko....Už volám na ten ÚKOZ

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:25
- Nahlásit

Vcelka
veselé příběhy ze života
jo, jo, je to paráda, vyplajznout u veta balík za ošetření a šití vořechů a pak čekat, až se probudí z narkózy:
www.maximusdeus.cz/poboji_01.htm
www.maximusdeus.cz/poboji_02.htm

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

Stýnka
No byla,ale vůbec jsem nejdřív nevěděla,že jsi to ty...A že fenku oslovuješ jako Boogie mi nějak neseplo.My tam měli taky vystavovat,i když po přečtení katalogu nám bylo jasné,že nějaký velký výsledky neuděláme.Ale nakonec z toho sešlo a jelo se dom..Začala nám kulhat čubina.A to bysme ani výbornou nedostali...Tak snad někde příště.Nejedete se mrknout(nebo vystavovat)do Prahy?My tam budem v mezitřídě,tak bysme se mohly poznat

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:30
- Nahlásit

Stýnka
To není vůbec pravda. Bazén máme hlavně na machrování, tady na kopcu mezi zbohatlíky ho má každý. Přece nebudem za socky!!!
VOT ROMAŇŤIKA: Do tmy září modrá světla bazénů...
A už se těším na vánoce, to tu zas bude Las Vegas. Chce se mi vždycky zvracet. Každý barák vypadá jak vánoční hypermarket, na některých dokonce visí figuríny Santa Clause. Jsem se minule lekla, že tam je oběšenec!

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:31
- Nahlásit

corleona
Chuděrky...Vypadaj vyloženě týraně

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:32
- Nahlásit

corleona
jo to je ta horší stránka věci, to asi nebyl zrovna po ruce mop a bazén, že to skončilo u šití.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:33
- Nahlásit

Krista
No, to nám jich tenkrát porvalo všech šest.. a v domě.. To bylo KONGO!

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:33 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

corleona
je oběšenec a ja myslela zes uz tam nasla pani B vedle pana H......

denisa
muzes mi prosim poslat fotky z justicaku?? staci vitezne trojky- musim se odpoledne vrhnout na aktualizaci.... diky!! (nejake zmensene )
jo a pak ve velkem nasemu TopGanovi do Lacoste platku...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:34
- Nahlásit

Krista
no já sem si předem než jsem jela říkala, že pokud bude v katalogu 10 fen, že snad ani nenastoupím. No a když jsem tam včera ráno přijela a mrkla do katalogu a tam přihlášeno s tou mojí barbuchou celkem 11 fen tak jsem šla do mdlob...

Do Prahy vystavovat nejedu, a jestli mo to vyjde na kukandu nevím, už v tu dobu budeme mít bostoňáčky na světě, tak budu asi radši doma - štěníci jsou lepší než televize

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:44
- Nahlásit

corleona
tak to věřim,nám doma zatim stačí zařvat a chytit pod krkem a dobrý..Ale nikdy se nezačly rvát fakt na smrt...Většinou je to kvůli tomu,kdo doběhne k brance první,kdo bude štěkat první,kdo si bude hrát s tou kterou hračkou.Naštěstí Berńačka když se nemusí bránit,tak se nepere.Doufám,že ani nezačnou...

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:48
- Nahlásit

Stýnka
To jsme říkali taky...Přitom loni tam bylo hrozně málo fen...Proto jsme se taky hlásili.Ale to je taková naše smůla..Kam se nevydáme,že nám to přijde zbytečný,tam nejede nikdo a kam se vypravíme,tam nás čeká překvápko v podobě téměř všech pěkných žíhaných fen

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:09
- Nahlásit

Krista
A už aspoň víte jaká bude konkurence v Praze?
Na druhou stranu to ale strašně potěší když se povede vyhrát v hodně obsazené třídě

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:18 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tak právě přijel poštovský panáček apřivezl mi dobírku z ČKS víc jak za litr - říkám si "Slááááááááva, KONEČNĚ rodokmeny pro štěňata!!!!!!!!!!"
a ono hovno
byly tam papíry od Unity, její Kniha odchovů, OBALY na PP štěňat (????), výkonostní knížky pro všechny tři štěňata a po rodokmenech ani vidu, ani slechu. Hlavně, že tam byla FAKTURA, kde mi je účtují (za necelých 600,-)
Tak jsem žhavila linku a mám si zavolat za půl hodiny, hledají, kde ty rodokmeny můžou být.. protože prý byly exportní, tak to ASI neposlali, ale NEVÍ!!!!!!!!!!. To dost dobře nechápu. Pravá ruka neví, co dělá levá? Na těch stránkách www.kynologie.blogspot.com něco bude!!!!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:23
- Nahlásit

corleona
to mi ani nerikej, mame na poste dobirku ze stejne firmy.....tak copak tam bude?????? zajimavy je, ze my mame stenata 2, jen jeden exportni a fakturu vyssi...? asi tam teda budou asi ty tvoje rodokmeny

articek
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:24
- Nahlásit

Artroza
nějaký fotky mám na webu, ale nic moc. No koukni, třeba se ti něco bude líbit
Nepamatuješ si na ty 2 psy v Roudnici, co byli za vámi? Jak vypadali?
Máš tam email
Jinak povedené prohlášení, hlavně aby se určitým lidem už rosvítilo

articek
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:26
- Nahlásit

corleona
Hele, ale co si pamatuju, možná blbě, tak nám exportní neposlali a rovnou to poslali novému majiteli

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:28
- Nahlásit

Artroza
kůůůůůra.. já jsem zlá...
Laco, ten na to kašle, jestli má na Akiho nějaký rodokmen, ten to má na háku, ale obě Polky mi tak jednou týdně volají, co je s rodokmeny, že už by se chtěly zaregistrovat u nich na Svazu.. Ta jedna je aktivní jak sviňa, což je samozřejmě dobře, už čtrnáct dní chodí do psí školky viz fota v galerii 20.
Jo a Buba (Alcapona) už je ořezaná, mám tam taky fotky, ale není na nich moc vidět. Ale těší mě, že jí říkají Buba, tak jako my.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:30
- Nahlásit

articek
Já jsem tam právě volala kvůli toho, napadlo mě to. Říkala, že ne, že to posílají chovateli. Ale nešlo mi do hlavy, že by majitelům poslali PP a nám Výkonostní knížky. To nemá logiku..

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

articek
Nepamatuješ si na ty 2 psy v Roudnici, co byli za vámi?
ty si pamatuju
moc hezky! efektni, korektni. muzete na ne byt hrdy! skoda, ze jsem nemela fotak, chtela jsem ti je vyfotit... zvlast ten co byl na 3. miste se Bucovi povedl ( no trochu asi prispela maminka, aby si Buc neuzurpoval vsechny zasluhy)...

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání