| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:16
- Nahlásit
Ada
to asi nemáme nic takovýho sem nepodepisovala. Vim že to jednou psala do nějakýho papíru kolik hodin sme odpracovali.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:21
- Nahlásit
Gratuluji všem vystavujícím !
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:42
- Nahlásit
Nám nefunguje topení Nějak se to pos....a je mi zima.Pejsani maj aspon pelech vyhřívanej.Asi si lehnu k nim.Už se k nim nasomrovali i naše rozmazlená kočky.Se tam k nim ani nevlezu.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:52
- Nahlásit
Gratuluji Ferdovi Alonsovi a Filipovi Massovi, taktéž konstruktérskému týmu P*iča - sorry, Renault. Ale kde se coural ten Montoya? A co na to Velký Vont?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
Taky nevím kde se coural . Já jsem to tomu Šumimu tak přála.Ch jo.Jdu si uvařit čaj a asi i s rumem.Jinak zmrznu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:57 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
máš v tom krapet guláš a nebo já
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 21:24
- Nahlásit
articek
...... no já se to dozvěděl na Braníku od Tety, Artrozy a Big Erotic, že Montoya už 1/4 roku nejezdí. Jsem nějak mimo. Tak tu na to narážím.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:02 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Stýnka
Byli jsme přihlášeni, a i jsme tam i byli Ale bez Agáty....mi to "štěňátko" hárá, chjo
Boogie je fakt suprová, chtěla jsem i vidět Braiu, měla jsi jí tam taky sebou?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:05
- Nahlásit
kkathy
jé tak to mě mmrzí, že sme se nepotkaly. Příště se povinně hlásit
Braiu jsem měla s sebou taky, ale vystavovala jsem jen Boogie. Obě by byly ve stejné třídě a to se při jednom člověku nedá zvládat. Už takhle mi dala zabrat Boogie
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:20 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Stýnka
Ale nakonec ta zabíračka stála za to ne?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:21
- Nahlásit
Ada
si piš že jo
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:21 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Stýnka
Tak teď budeš po výstavách jezdit častěji, né?
Byla jsem nesvá, z toho, že je Agí doma, takže se mnou nebyla vůbec řeč, ale doufám, že se brzo potkáme ...
Braia se mi líbí od malička.Chtěli jsme jí, ale nebyla na prodej, tak máme tohodle ďáblíka a jsme rádi
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:24
- Nahlásit
kkathy
No já nevím, já mám tty výstavy radši jako divák. Žádný nervy, mám víc času na lidi a všechno si to v klídku vychutnám. Se ještě uvidí.
Nejsem si jistá, ale nevolalas mi když jsme měli naše "béčka jako štěňata" - tusím, že to bylo tenkrát ale kvůli pejskovi?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:25
- Nahlásit
Stýnka
To já stou mojí opicou jsem to letos vzdala .VD už mi jednou stačilo.No příští rok potřebu jen V abych ju mohla uchovnit.A pak uvidím.Spíš budem cvičit.To nám de líp než vystavy.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:35
- Nahlásit
Stýnka
Když byl vrh B, tak jsme chtěli Braiu nebo Bonnie, a pak jsme volali ještě později, když bylo na webu, že je Braia na prodej, to byla myslim půlroční...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 05:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
2 all
Tak zdarec všichni, a nebuďte v průběhu týdne přespříliš plodné, jinak to skoro zas nedočtu, jako tentokrát. Přeju hezký pracovní týden. Jdu se školit.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:15
- Nahlásit
vystavovatelům
blahopřeji k umístění!
Artroza
kdo vás pobil?????? V Čechách je nějaká nová šleha?
Jsem byla dnes ráno něco málo pocvičit s Vikinou, pánečkovi začla sezóna, tak moc času na Viktorii nemá.. No, budu si muset vzít nějakou piluli na uklidnění. A jí dát dvě. To není fena, to je péro. Během vteřiny změni u nohy 5x polohu a když ji pochválím, tak skáče metr a půl vysoko. Na ní se furt musí cedit skrz zuby, řvát nebo radši mlčet. Ale celkem se s ní dalo, když se pak trošku zklidní a soustředí (musela jsem ji propleskat.. pšššt!!!), tak to jde. Pak jsme zkusili překážku a je to poprvé, kdy pes, se kterým cvičím, špatně skáče vpřed a naopak bezchybně zpět s bezchybným předsednutím. To nechápu. Asi má Tom pro svého miláčka a věčně upřednostňovaného mazlíčka jiný povel, místo Vpřed má asi "Hopikíííííííííííí kočičkóóóóó". Pak jsme si vzala Kerdu a ten "dal" překážku na jedničku. A přitom Česky! Jsem čučela, jak puk, že to kluk nezapomněl, pochybuju totiž , že by to s ním paní Italka jednou týdně pilovala.. Boxer asi fakt nezapomíná.
No a Nundu jsme včera vzali s sebou pouštět draka a dneska nemůže chodit. Ach jo.. Jenže on tak strašně chtěl, kousal od radosti do obojků a vodítek, které jsme chtěli nasadit Unitě a Heduš. Tak jsme ho vzali taky. A dneska chromajzl.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:23 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
corleona
tomu neuveris
urcite je "nove uz v chovu" porazitelny.........ale takhle a timhle????
jinak vsem uspesnym gratuluju!
virtualni setkani v praxi:
Mistr obhajila svoje jmeno, ze ta s tou ptaci nemoci je ted Articek-mistr
No a uspesny vikend lidi z diskuze diky ze jste prisly 2D na Justitz, Blazu s Stynkou v Roudnici....
konecne jsem lajf videla dceru Apolla takze spešl gratulace
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:31
- Nahlásit
výsledky z Roudnice jsou zde
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:32
- Nahlásit
Artroza
kdo to byl? dej mi indicii..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:33
- Nahlásit
corleona
uz mas link na vysledky od Vcelky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:37 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
ajtaajta.. no tušila jsem... Vy jste nepoučitelní, jen si takhle vyjet do Roudnice..
Tak uvidíme, určo jede na světovku do Poznaně i Atibox může zkusit, je to příští rok hnedle tudle za bukem..
A propos! Jede někdo? Já jedu na čumendu a focendu. Stopročento.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:39
- Nahlásit
corleona
Takové péro mám taky.Bojím se ji pochválit,aby nezačala skákat až na hlavu.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:40
- Nahlásit
corleona
teda dyť je teprve ráno a ty už zase píšeš sama sobě!!!
A pohledy od sama sebe už ti taky došly?
Teď nevím které místo jedeš na kukandu a focendu-Poznaň nebo ATIBOX? Já jestli se můžu už teď těšit na fotodokumentaci z Poznaně...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:43
- Nahlásit
kufa.. tak teď se mi venku na terase servali Vikina s Kerinem a v tu chvíli mi v tom povichru spadl i truhlík s muškátama, jak jsem vzteklá mezi ně vběhla se smetákem, tak se kupodivu pustili, ani na bazén nedošlo.. Si mohla Vikinka zaplavat, škoda. Je to děsná ludra, provokuje všechny!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:43
- Nahlásit
corleona
jo jo, skoda, mohl byt i v treboni.....bob by se doma hodil....
to all
kdo nema po ranu co cist, doporucuji Pandoru....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:46
- Nahlásit
Stýnka
už jsem to spravila, ale pochop... trošku mě to rozhodilo.. I ten výcvik takhle po ránu..
Artroza
A že nepřijel, co? no snad bude v tom Novim Sadu a možná i té Poznani..
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:47
- Nahlásit
Artroza
huš to listuju....
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:50 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
corleona
koukám, že bazén radši na zimu ani nebudete vypouštět co?
Artroza
No už jsem koukala, že měl manžílek včera plodný večer. Bych řekla, že to vystihl dokonale. Díky mu za tenhle text, jen si nejsem jistá, zda bude něco platný
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:01
- Nahlásit
corleona
já myslím že Vikina nepřenesla přes srdce že Kerinek umí líp skákat překážky
|