Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:37
- Nahlásit

Markét
od Sýnky a nikdy jinak, že jo?
Jasan!
Mimochodem zakoupila jsem PPČ a pozor - mému choti se bostonek zalíbil!!! Jo, a zjistila jsem, že jeden pán od maminy z práce chová taky bostonky. Nějaký pan Brandejs. Stýnka neříká ti to něco?

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 21:29
- Nahlásit

Sem dokoukala na ordinaci a tady nic nového.To se tak často nestává

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 22:09
- Nahlásit

Ada
Všichni asi dočítaj Pandoru, to se taky často nestává

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 22:28
- Nahlásit

kkathy
Taky jsem dočítala pandoru.A nestačila jsem se divit.

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 22:49
- Nahlásit

Ada
Nápodobně

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:02
- Nahlásit

Ada
Taky jsem dočítala pandoru.A nestačila jsem se divit - A co teprv chudák Tommy v pátek, viď?

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:15
- Nahlásit

kkathy
To nemá šanci přečíst.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:22
- Nahlásit

Taky jsem četla o tom videu jak Karban kopal do své fenky.Fuj.Co je to za člověka když je schopnej tohodle.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:28
- Nahlásit

Markét
a že by pan Křišťál????

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:29
- Nahlásit

ola
pana Brandejse bohužel neznám. Možná podle jména chovatelské stanice - víš?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:30
- Nahlásit

sem se před chvilkou vrátila z hospůdky a nestačím se divit co přišlo za anonymy na pandoru. Příjde mi to celkem nechutné kam někteří lidé tento problém nasměřují.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:33
- Nahlásit

Stýnka
Mslíš to stou mladou Fialovou?Nebo jal se jmenuje?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:34
- Nahlásit

Ada
No nejen to. Myslím, že Robert určitě neočekával na svůj příspěvek reakce tipu kdo, kde a s kým spí...

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:36
- Nahlásit

Stýnka
To jsem taky čučela jak tele na nové vrata.Fakt nepochopitelné.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:38
- Nahlásit

Ada
Takže se mi to po těch pár pivánkách nezdálo.
No lidi já se na to jdu radši vyspat. Už včera jsem u netu seděla bůhví do kolika a ránní vstávání pak bylo krušné.Takže balím.
Všem co jsou ještě tu - Dobou noc

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:43
- Nahlásit

Stýnka
Dobrou

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:46
- Nahlásit

kkathy
si tady ještě.sem myslela že jsi to už zalomila

kkathy
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 00:33
- Nahlásit

Ada
no já jsem tu skoro furt

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 01:40
- Nahlásit

Ahojte,
já nestíhám... Pandoru už vůbec ne, doufám, že budu mít zítra nějakej čásek to přečíst...
Dannie
jak jsem ti to přeposílala, už jsem ti mohla rovnou napsat, že nepojedu, psala jsem to Pavlovi, důvod - ten den mám nějaký povinnosti, ale HLAVNĚ, den předem v sobotu se slaví kamoščiny 30cátiny (už je kvůli mě, že se mi nehodilo datum přehodila 1x), no a jak znám naše pařby, nevěřím, že bych byla schopna druhý den ráno někde pobíhat se psem, vlastně bych ani nemohla řídit se zbytkovým alkoholem Takže ti budu držet pěsti a všem ostatním... jinak je to škoda neb je to opravdu lehký, hlavně není tam metrovka... no mohla být legrace...
ola
tak snad to bude dobrý, neplaš, to by tak rychle nestihli, určitě je ještě panna...

JO a na den boxera asi taky nepojedu...

Mno, to teď teda vedu...

Tak dobrou, pá!

kkathy
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 01:41
- Nahlásit

Ada
Ale ty už tu nejsi koukám

kkathy
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 01:50
- Nahlásit

Denisa
Dobrou

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 07:43
- Nahlásit

Stýnka
a že by pan Křišťál????
Bingo! Je vidět, že ti nejlepší jsou opravdu proslulí. To, co nám předvedl u grifonků.... a já jsem si naivně myslela, že tak malé milé plemeno chovají jen nadšenci a veskrze milí lidé (třeba jako já

ola
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:01
- Nahlásit

Ahojda po ránu,
tak se mi celou noc zdálo, jak Fee rodí ošklivý chlupatý flekatý štěňata s xichtíkem vepříka kříženého se žábou. Nejde to ani popsat! Večer jsem jí ještě promlouvala do duše. Tvářila se zdrceně. Líčila jsem to cestou do práce mamině a ta mi tvrdila, že je ještě brzo, že prý u psů plodné dny jsou až když čuba nekape, ale "hlení". Tak nevím. (jak to, že tedy někdo nakryje čtvrtý den?)

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:07
- Nahlásit

Tak teď sem teprv přelouskala příspěvky na Pandoře a je to teda síla. To fakt AK kopal Wendy do hlavy?Jestli jo tak je to magor.
No a ty příspěvky kdo s kym spí, to je docela nechutný, myslim že to tam fakt nepatří, nakonec se to dostalo uplně někam jinam než co by mělo něco společnýho s boxerama. Takový praktiky snad ani nejsou v tý politice.
Teta
na to jak si se tu ptala proč chce pani Fialová aby sme se my majitelé běloušů stali členy ÚP Louny sem ti poslala mejla. V podstatě teď nevím co je pravý důvod, ale je možný že na tom taky něco bude. Já sem teď tak znechucená že zatim nepudu do žádný pobočky.
No a co se týče toho angažování se pro bělouše to je spíš tim že se dobře zná s Katkou která měla ten nápad se stránkama a která měla ten nápad se srazem a začala ho organizovat, tak jí Míla pomáhala a na ten sraz nemůžu říct ani popel protože si myslim že se povedl a že sme odtud odjížděli všichni spokojený a pani Fialová na tom měla velkou zásluhu. Takže mi sme rádi že konečně pro ty bělouše někdo něco dělá.

No jinak Viky se mi včera na prochajdě vyválel v nějaký močůvce a to tak že byl zaprasený uplně celý a ta vůně to bylo taky něco. Ještě že akorát přijel Zdeněk z práce že mi ho hodil do vany a já ho vykoupala, ale stejně sem ten smrad z něj furt cítila, pak i večer když si ke mně lehnul. Humusák jeden.
Včera sme si taky byli se Zdeňkem zaplavčit v bazénu, je to úžasný protažení asi to budeme praktikovat častějc. Jemu to pomáhá na tu ruku, má to jak rehabilitaci a mně to možná pomůže na lepší linii.

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:37
- Nahlásit

Vcelka
teta v tom článku měla ale pravdu. Není to tak dlouho co bílá štěňata byly pro oba jen povl a teď dělají srazi. Je to úsměvné. Jen se ptám, proč to neudělali před rokem?

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:40
- Nahlásit

articek
Jak už psala Markéta, ten sraz byl nápad Katky Pejšové, Míla pak organizačně pomohla a zajistila zázemí.

articek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:44
- Nahlásit

Libka
Ale kdyby si viděla ten odpor před lety, tak by si se taky divila, proč tam vůbec byla. Když mám odpor k nějakému druhu, tak pak nepomáhám s organizací. Ale je samozřejmě dobře, že ten sraz byl.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:56
- Nahlásit

dobre rano vsem

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:11
- Nahlásit

articek
jenže před rokem ještě nebyli ty stránky běloušů, tudíš sme nebyli takhle seskupený, to vzniklo až letos na jaře.
Podle toho jak s náma jednala a jak o tom všem mluvila, tak sem s toho neměla pocit že by měla k beloušum odpor. To je těžký já jí před tim neznala takže nevim jaký postoj k nim měla kdysi.

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:15
- Nahlásit

ola
Doufej,že je to holka rozumná a soused je všímavej.A hlavně na to nemysli.Kdyby se ti zdálo divné její chování nebo něco tak zajdi k vetoj-tak bych to řešila asi já.

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání